Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Università Cattolica del Sacro Cuore er den største private universitet i Europa praler mere end 41 000 studerende på tværs af 12 skoler.

Cattolica udmærker sig for sin tværfaglige læseplan, industrielle bånd og stærkt internationalt fokus. Bortset fra vores 200+ italienske programmer, vi tilbyder bachelor, kandidat, sommer og Semester programmer på engelskMed fokus på økonomi, medicin & kirurgi, business, ledelse, internationale forhold og markedsføring. Vi tilbyder også delvis, meritbaserede stipendium muligheder til internationale studerende.

Milano er hjemsted for Cattolica største campus, Som ligger i utroligt smukke middelalderlige bygning i hjertet af byen. Ved at leve og studere i Milano, med sin konstante strøm af internationale virksomheder og investeringer, er vores studerende ideelt placeret til at sætte i praksis den opnåede viden i deres studier, mens de anvender deres eget sprog evner og kulturelle kompetencer.

Den fantastiske by Rom er hjemsted for Cattolica internationalt anerkendte School of Medicine og kirurgi. Fyrre-tre Fakultetet medlemmer er opført blandt de Top italienske Forskere. Skolen er tilknyttet Policlinico Gemelli Universitetshospital, rangeret først for antallet af nationale kliniske forsøg almennyttige og tredje til almennyttige narkotika eksperimenter udføres. Det er også den første italienske onkologisk hospital for antallet af behandlede patienter.

Glimrende forberedelse har ført til Udestående Alumni i både private og offentlige sektor. Til dato, kan vi regne tre premierministre, flere ministre i forskellige kontorer, samt administrerende direktører for førende virksomheder som ENI, Trussardi og Louis Vuitton.

At studere på Cattolica er at studere på et universitet, hvor det væld af akademiske programmer og robustheden af ​​akademiske standarder, der matches af storhed af vores bygninger og lige så imponerende steder.

Cattolica er, hvor store hjerner forbinde. Hvor entusiasme møder innovation. Hvor engagement skaber resultater.

international.inquiry@unicatt.it

Placeringer

Milano

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 72341

Milano

Catholic University of the Sacred Heart

Address
20123 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 72341

Rom

Università Cattolica del Sacro Cuore - Facoltà di Medicina e Chirurgia

Address
Largo Francesco Vito, 1, Roma, Italy Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 30151