University Of Bergamo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den University of Bergamo er beliggende i Lombardia, en region i det nordlige Italien med mere end 10 millioner indbyggere og en af ​​de regioner med det højeste BNP pro capita i Europa. Med en historie ældre end grundlæggelsen af ​​Rom, voksede Bergamo som et centralt by i middelalderen og er nu en bro mellem Vest- og Østeuropa: dens lufthavn er den Sydeuropa hub for Ryanair og andre lavprisselskaber, dreje over 9 millioner passagerer i 2012.

The University of Bergamo er en State University med omkring 16.000 studerende (studerende og kandidater), og mere end 300 ph.d.-studerende. Antallet af studerende stiger hvert år med en vækst på 7% om året mellem 2001 og 2011. En stab på 656 medlemmer (331 professorer og forskere, 95 bistår videnskabelige medarbejdere, 230 administrativ og teknisk personale) giver en dynamisk videnskabelig og undervisningsmiljø åben for innovationer.

De 7 departementer og Forskningscentre for universitetet i Bergamo er strengt sammenflettede i byen liv. De er grupperet i tre campusser beliggende i tre forskellige områder:

Campus for Økonomi lov

i byen Bergamo i gåafstand fra togstationen

Campus Humanistiske i den middelalderlige øvre by Campus of Engineering

i Dalmine, de industrielle udkanten af ​​Bergamo inde i forskerparken "Kilometro Rosso"

Placeringer

Bergamo

Università degli Studi di Bergamo

Address
Università degli studi di Bergamo
via Salvecchio 19

24129 Bergamo, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Master