Læs den officielle beskrivelse

Den University of Parma er en State University. Som sådan er det selvejende og har administrative, organisatoriske, og det regnskabsmæssige autonomi, leverer tjenesteydelser til den brede offentlighed. Den 13 marts 962, kejser ottonske jeg tillagt Uberto, biskoppen af ​​Parma, indledningen af ​​University i »eksamensbevis« - et dokument, som har meddelt biskop beføjelse til at beordre og vælger juridiske ledere (»eligere et i almindeligt notarios) . Dette dokument var grundlaget for at skabe en uddannelsesinstitution, der ville vare århundreder senere, og er stadig bevaret i Bishop arkiver i Parma i dag.

Den Universitetet rummer 18 afdelinger, 35 første uddannelser, 6 en-cycle uddannelser, 38 sekunder uddannelser, Samt mange Postgraduate skoler, pædagogikum kurser, flere Masters 'grader og forskningsdoktorater (ph.d.).

Eleverne kan vælge mellem kurser på: Kunst og humaniora, økonomi, teknik og arkitektur, fødevarer og landbrug, lovgivning og samfundsfag, Matematisk Fysisk Naturvidenskab, medicin og kirurgi, Apotek, veterinærmedicin.

Den ideelle størrelse universitetet (30.000 studerende, med mere end 5.000 kandidater om året, og omkring 2000 videnskabelige og medarbejdere) og levevilkårene i Parma tiltrække et stort antal studerende fra hele Italien. Mere end to tredjedele af vores registrerede studerende kommer fra lande uden for Parma og Parma-provinsen, hvilket placerer universitetet i den højeste rang for at tiltrække de mest ikke-hjemmehørende studerende på landsplan.

De forskellige placeringer af universitetet tillade studerende at studere i komfortable, effektive strukturer nær grønne områder, såsom Campus: En 77 hektar område syd for byen imødekommende videnskabelige deparments, vores campus består af afdelinger, moderne og veludstyrede auditorier, komfortable læsepladser, teknologisk avancerede laboratorier og et CNR center - samt flere sportsfaciliteter, et konferencecenter og en kantine. Denne betydelige kombination af strukturer og mennesker er helt unik på italiensk universitet scene.

Den anden Universitetet løsning er i hjertet af byen med universitetets centrale bygning, der huser rektors kontor, administrative kontorer og den juridiske afdeling. I hjertet af byen ligger den medicinske skole også på hospitalet området, den Økonomisk Afdeling, Arts, Letters, Historie og Samfundsvidenskab Department og antikke kultur, filosofi, uddannelser og Moderne Sprog afdeling. Endelig Veterinary Medicine Department ligger i de umiddelbare nordvestlige udkant af byen.

I hjertet af byen, universitetets centrale bygning huser rektoratet, administrative kontorer og lov. Medicinsk skole er også i byen, som ligger i Hospital, mens økonomi og statskundskab er ved siden af ​​Parco Ducale. Kunst og Filosofi og Psykologi har deres campusser i den gamle bymidte, og veterinærmedicin ligger i de umiddelbare nordvestlige udkant af byen.

De aktiviteter og faciliteter fra University of Parma tiltrække deltagelse af en stadigt voksende studerende. Der er information og karriere rådgivningstjenester til at hjælpe eleverne med deres universitet-relaterede valg, gode relationer til udenlandske universiteter, og en livlig udveksling af studerende i form af EF-programmer, herunder mange tilgængelige stipendier. Biblioteker, computer laboratorier og steder med internetadgang, kollegier og kantiner, deltidsjob, kulturelle aktiviteter, et gratis nummer, og post-eksamen karriererådgivning er alle tilgængelige for studerende - sammen med interviews og korte kurser for at hjælpe vores kandidater at finde job.

Mange faciliteter er til rådighed for studerende til at forbedre kvaliteten af ​​deres studier og universitetets liv. Nogle af disse er de gratis e-mail og ad hoc-tjenester for handicappede studerende, sprogkurser på Foreign Language Center. Studerende kan også melde dig til eksamen via internettet, downloade administrative formularer, eller få adgang til personlige e-mail leveres til hver elev af universitetet, således at der skabes en hurtig og præcis kommunikationskanal.

The University of Parma hjemmeside tilbyder eleverne regelmæssigt ajourførte oplysninger og den ideelle interface til at kommunikere med universitetet.

Studerende har, og mange muligheder i sport drives af University of Parma CUS med kurser i alle discipliner i en række strukturer - vores swimmingpool, atletik bane, tennisbaner, fodboldbaner, golf værftet, basketballbaner, rugby pladser mv

Museer, såsom csac i Abbazia af Paradigna (www.csacparma.en) Med en imponerende samling af italienske kunstværker (fra design, arkitektur, illustration, reklame, fotografi), Botanisk Have, de naturvidenskabelige museer og andre videnskabelige samlinger, så universitetet Kor: det er de kulturelle aktiviteter og også studere mulighederne .

Internationale Studerende vil være velkommen på Erasmus og International Hjem nær San Francesco kirken, i hjertet af byen, og de vil benytte sig af italienske sprogkurser specielt undervist til at hjælpe akademiske studier.

To af de II-niveau uddannelser er totalt undervises på engelsk, mens der er en stigende udbud af engelsk undervist i arkitektur Civilingeniør Course, i Engineering kurser og i de humanistiske fag også.

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Parma

Gradkurset i "Computer, Elektronik og Telekommunikationsteknik" blev oprettet i overensstemmelse med de seneste lovgivningsreformer af universitetsuddannelser og repræsen ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Computer, Elektronik og Telekommunikationsteknik

Gradkurset i "Computer, Elektronik og Telekommunikationsteknik" blev oprettet i overensstemmelse med de seneste lovgivningsreformer af universitetsuddannelser og repræsenterer den seneste udvikling i en veletableret tradition. University of Parma har i de sidste tyve år tilbudt kurser på forskellige niveauer inden for computerteknik, elektronik og telekommunikation, med yderst positive beskæftigelses- og karrieremuligheder. Langsigtet overvågning af kandidaternes karriere og data fra Consorzio Alma Laurea vidner om deres succes på arbejdspladsen. Gradkursuset er organiseret i tre moduler:... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Stiftelsesåret er et komplet fordybende forberedelsesprogram for internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på University of Parma eller et italiensk universit ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Stiftelsesår

Stiftelsesåret er et komplet fordybende forberedelsesprogram for internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på University of Parma eller et italiensk universitet eller en musik konservatorium. Det er organiseret i samarbejde med A. Boito Music Conservatory i Parma.

Det omhandler potentielle studerende med et gymnasialt diplom, men som har sproglige eller kulturelle huller og / eller mindre end 12 års skolegang, som krævet ved lov om adgang til universitetet i Italien.

Takket være dette program vil internationale studerende have mulighed for at:... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Parma

han kandidatuddannelse i fødevaresikkerhed og fødevarerisikostyring er en anden fase, der undervises fuldt ud på engelsk, tilbydes jointly af University of Parma i samarb ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Andet kursus i fødevaresikkerhed og madrisikostyring

Kandidatuddannelsen i Fødevaresikkerhed og Fødevare Risikostyring er en anden fase, der undervises fuldt ud på engelsk, tilbydes jointly af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara.

Kurset tilbydes inden for Fødevarevidenskab og Teknologi og har til formål at forberede en fødevaresikkerhedsekspert, en specifik figur dedikeret til risikovurdering og styring af fødevarerisici, i et moderne perspektiv, der omfatter alle nylige erhvervelser af alle videnskaber, der er forbundet til det, som ikke kun omfatter kemi, teknologi og mikrobiologi af fødevarer, men også ernæring, toksikologi, lov, økonomi, logistik, matematik.... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Gradkursus i økonomi og ledelse har til hensigt at give sine studerende viden og færdigheder, der er nyttige til forståelse af virksomhedsledelse, efter flere profiler og ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Gradkursus i økonomi og ledelse har til hensigt at give sine studerende viden og færdigheder, der er nyttige til forståelse af virksomhedsledelse, efter flere profiler og arvinger af ansøgning. Dette kursus er omorganiseringen af de tidligere, dvs. Business Management, økonomi og økonomi, økonomi og ledelse og økonomi og ledelse. En sådan omorganisering blev gennemført i fuld overensstemmelse med de nye forpligtelser i henhold til italienske ministre (DM) 270/04. Derfor er Gradkursus i økonomi og ledelse først og fremmest en fuldmægtig af de ovennævnte Graduate-kurser. De specifikke muligheder for videre studier inden for nogle områder af økonomi de øvrige kurser, der tilbydes, fornyes gennem aktivering af specifikke læseplaner. Studerende skal vælge den læseplan, de ønsker at deltage i ved deres tilmelding i andet år, som følger: - Læreplanen i erhvervsøkonomi (CLEA, fra dens italienske akronym) har til hensigt at uddanne og træne sine elever og kandidater til at være fagfolk med særlige færdigheder inden for business management, især vedrørende ledelse og IKT-systemer;... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, de ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Kandidatuddannelsen i Food Systems of Quality and Gastronomy (Fødevarekvalitet)

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. Det er i Food Valley, at der er skabt et sæt unikke viden i den nationale fødevare scene sammen med en tilsvarende opmærksomhed fra studerende, der ser denne industrielle virkelighed som en konkret professionel udløb.

Forvaltningen af fødevareproduktionen kræver i den nuværende internationale konkurrenceevne en ny generation af specialister, der er udstyret med ledelses- og kommunikationsevner, der er tilpasset nye økonomiske og sociale rammer i Italien og i udlandet inden for fødevareindustrien. Selv om Italien er en importør af varer, er det også en eksportør af kvalitetsforarbejdede fødevarer, der afspejler den italienske gastronomiske kultur. I verden af italienske landbrugsfødevarevirksomheder kræves tal, der udover at styre produktionen er i stand til at designe og styre fødevarekvalitet samt at fortolke forbrugernes behov ved at formidle dem det kvalitative plus til italiensk gastronomi.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

International Business and Development (IBD) er den første grad kursus, der skal undervises og undersøges helt på engelsk ved University of Parma , i Italien. Universitet ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Andet kursus i International Business and Development (IBD)

International Business and Development (IBD) er en anden grad i økonomi og erhvervsliv (LM77-økonomiske og erhvervsvidenskabelige), undervist og undersøgt udelukkende på engelsk, der tilbydes af Parma University Department of Economics.

Det er et toårigt kursus, og ved afslutningen afsluttes kandidater til "laurea magistrale" eller et andet diplom certifikat.

IBD er designet til kandidater fra forskellige akademiske baggrunde og har til formål at give en grundig grundforbindelse i international økonomi og global udvikling.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Den anden cyklus grad i Finans og Risikostyring (FRIM) er designet til at producere eksperter i forvaltningen af finansielle produkter og porteføljer, i analyse og styrin ... [+]

Officiel programbeskrivelse

Finans og risikostyring (FRIM)

Kandidatuddannelsen i Finans og Risikostyring (FRIM) tilbyder udfordrende kurser i forvaltningen af produkter og finansielle porteføljer, analyse og styring af bank og finansielle risici og mere generelt de økonomiske risici i et selskab, forvaltningen af finansielle institutioner, analyse og styring af forsikringsrisici, kvantitativ finansiering og handel med aktier og derivater, global finansiering og geopolitik.

Mastergrad tilbyder også mange karrieremuligheder som kapitalforvaltningsvirksomheder; finansielle system tilsynsmyndigheder og finansielle rating selskaber; tekniske kontorer og programmeringskontorer for organisationer og virksomheder i det finansielle system Rådgivning inden for det finansielle og forsikringsrelaterede område Forvaltning af forretningsrisici og forsikringsprocesser porteføljestyring finansielle analyse tjenester; økonomisk forvaltning af industrielle og kommercielle virksomheder; forretningskonsulent; mægler og forsikringsagent; bankoperatør privat bankmand; børsoperatør.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Kommunikation Engineering undervises og udelukkende undersøgt på engelsk. Kommunikation Engineering er et to-årigt graduate kursus skræddersyet til de ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Master of Science i Kommunikation Engineering undervises og udelukkende undersøgt på engelsk. Kommunikation Engineering er et to-årigt graduate kursus skræddersyet til dem, der ønsker at arbejde i et avanceret ingeniørområdet på internationalt niveau.

Kommunikation Engineering tilbyder italienske og internationale studerende en unik mulighed. Først og fremmest, det giver solid viden og metoder i et område, der oplever en imponerende teknologisk innovation og vil sandsynligvis fortsætte denne tendens i mange år fremover. Endvidere giver det internationale studerende til at forbedre deres beherskelse af det engelske sprog i en professionel kontekst. Alle foredrag og seminarer afholdes på engelsk, så eleverne kan øve sproget i sin tekniske terminologi, mens du lærer om den nuværende teknologi. Mange videnskabelige undersøgelser vidner værdien af ​​en sådan indhold og sprog integreret læring. Kommunikation Engineering giver mulighed for at arbejde hen imod en avanceret kvalifikation i Kommunikation Engineering og også erhverve avancerede sproglige færdigheder gennem hele den toårige kursus.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Parma

Det bachelorprogram i moderne fremmedsprog og civilisationer tager sigte på at give de studerende et indgående kendskab til to europæiske fremmedsprog såvel som af deres ... [+]

Det bachelorprogram i moderne fremmedsprog og civilisationer tager sigte på at give de studerende et indgående kendskab til to europæiske fremmedsprog såvel som af deres kulturarv i deres beslektede civilisationer. Det giver også mulighed for at erhverve et godt fungerende kendskab til et tredje sprog.

[-]
Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen i arkitektur kombinerer den teoretiske dybdegående analyse af nogle forberedende fag til den faglige aktivitet med en stærk teknisk design ansøgning s ... [+]

Type: KandidatuddannelseskursusVarighed: 2 årCredits: 120Kursus klasse: LM-4Adgang: Gratis

Kandidatuddannelsen i arkitektur kombinerer den teoretiske dybdegående analyse af nogle forberedende fag til den faglige aktivitet med en stærk teknisk design ansøgning skæring. Læringen af de forskellige designdiscipliner (arkitektonisk sammensætning, restaurering, byplanlægning og arkitektonisk og konstruktionsteknologi) er organiseret i laboratorier, hvor den studerende, støttet af en del af teoretisk undervisning, udfører i tidsplanen af lektion en ansøgningsaktivitet, således at den studerende erhverver mere specialiseret viden, men også færdigheder til at designe komplekse og eksperimentelle løsninger.... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Computer Engineering sigter mod at uddanne en højt kvalificeret professionel figur, der kan arbejde i Information og Automation Technologies og i alle ... [+]

Master of Science i Computer Engineering sigter mod at uddanne en højt kvalificeret professionel figur, der kan arbejde i Information og Automation Technologies og i alle de applikationssektorer, som disse teknologier muliggør. Den kandidat vil derfor med sit solide forberedelse kunne imødegå udfordringerne på et arbejdsmarked, der vil give vigtige muligheder i kølvandet på informationssamfundets teknologiske innovation.

Studieplanen er opdelt i tre specialområder, der er identificeret ved læseplanerne: Internetorienterede informationssystemer (Automation, Automation) og Industriel Informatik (Informatica industriale). Uddannelsesaktiviteterne omfatter også projekter om avancerede teknologier (som f.eks. Maskinindlæring, analyser, adaptive systemer, multiagent-systemer osv.), Der udføres i universitetslaboratorierne og eksterne virksomheder.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Målet med kandidatuddannelsen i elektronisk teknik er uddannelsen af højt specialiserede kandidater inden for de forskellige elektronik sektorer, med solide metodologiske ... [+]

Type: KandidatuddannelseskursusVarighed: 2 årKlasse: LM-29 - Klasse for cyklus i elektronikteknikCredits: 120Adgang: Gratis

Målet med kandidatuddannelsen i elektronisk teknik er uddannelsen af højt specialiserede kandidater inden for de forskellige elektronik sektorer, med solide metodologiske baser i det bredere område af informationsteknologi. Udarbejdelsen af kandidatuddannelsen er sådan, at han kan arbejde i de mange applikationssektorer, der bruger sine færdigheder, indarbejde, styre og fremme teknologisk innovation, tilpasse sig de hurtige ændringer, der er typiske for højteknologiske sektorer. Kandidatuddannelsen indeholder især de kulturelle baser og tekniske færdigheder, der er nødvendige for at designe højt komplekse elektroniske systemer, kredsløb og komponenter.... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen i Business Administration (IT: Amministrazione e Direzione Aziendale), der leveres af University of Parma , er et 2-årigt program, der har til formål ... [+]

Kandidatuddannelsen i Business Administration (IT: Amministrazione e Direzione Aziendale), der leveres af University of Parma , er et 2-årigt program, der har til formål at give eleverne mulighed for at foretage en administrativ og ledelsesmæssig karriere inden for forskellige områder ( revision , regnskab , rådgivning , skatter og fiskale mv.).

Kurset er struktureret forskelligt for deltagende og ikke-deltagende studerende . I det første tilfælde, at programmet giver udfordrende muligheder stand til at stimulere debat og diskussion blandt studerende og lærere, såsom de mange projektarbejder, der karakteriserer den studerende vej samt mulighed for at lave interviews med de store virksomheder i området (og ikke i det område) direkte inde universitetet, i løbet af en af de flere placeringsmuligheder dage i løbet af året.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevide ... [+]

Type: GrundkursusGraduationsklasse: L-26Varighed: 3 årCredits: 180Adgang: Begrænset: med tilmelding efter den endelige kronologiske rækkefølge

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. Kandidater vil erhverve operationelle kompetencer til tekniske og ledelsesmæssige roller og til støttende aktiviteter i kontrol med fødevareforarbejdning og -produktion inden for industrier, laboratorier og tjenester inden for fødevareproduktionssektoren.

I slutningen af kurset vil kandidater i Food Science and Technology erhverve:

god grundlæ... [-]
Italien Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen i Industriel Kemi ved Parma Universitet foreslår uddannelse rettet mod de mest aktuelle aspekter af den kemiske industri, såsom undersøgelse af energi ... [+]

Industrielle kemi har til opgave at anvende kemisk viden til forskning og udvikling af processer med henblik på at opnå produkter og materialer af industriel interesse.

Kandidatuddannelsen i Industriel Kemi ved Parma Universitet foreslår uddannelse rettet mod de mest aktuelle aspekter af den kemiske industri, såsom undersøgelse af energieffektive synteseprocesser med høj selektivitet for reduceret miljøpåvirkning , der tager sigte på at opnå høj forbrug og produkter af høj kvalitet til de forskellige applikationssektorer.

Kurset indeholder 11 kurser med teoretisk og eksperimentelt indhold, med så mange eksamener til læringsvurdering. Træningen er afsluttet med kurser med frit valg, med gyldighed af tolvte eksamen, og slutter med et forsøgsforsøg på 6 måneder. Kandidatuddannelsen forbereder erhvervet som industriel kemiker med beskæftigelsesmuligheder i forsknings-, udviklings- og processtyringslaboratorier i de forskellige industrisektorer, hvor der kræves kemisk viden både i produktion og kvalitetskontrol og sikkerhed og miljøbeskyttelse.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kemi er en central videnskab på vejen til bæredygtig udvikling. Kandidatuddannelsen i kemi ved universitetet i Parma tilbyder en komplet og dybdeuddannelse om de mest mod ... [+]

Type: Kandidatuddannelseskursus LM 54 - Klasse af kandidatgrad i kemiske videnskaberVarighed: 2 årCredits: 120Adgang: Gratis

Kemi er en central videnskab på vejen til bæredygtig udvikling. Kandidatuddannelsen i kemi ved universitetet i Parma tilbyder en komplet og dybdeuddannelse om de mest moderne aspekter af kemi: syntese, katalyse, miljøkvalitet, teoretisk forståelse af kemiske processer og deres beregningsmodellering , undersøgelsen af biologiske processer på molekylært niveau, udvikling af avancerede materialer og nanovidenskab.

Kurset er udviklet i to retninger: biomolekylær kemi og materialekemi. Kurset indeholder 12 kurser med teoretisk og eksperimentelt indhold. Læring er verificeret gennem 11 eksamener. Træningen er afsluttet med frit valg kurser og slutter med en eksperimentel afhandling, der varer seks måneder.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Det kulturelle og faglige mål for uddannelsen i ledelsesingeniør er at skabe fagfolk, der er i stand til at udfylde organisatoriske og ledelsesmæssige roller, for hvilke ... [+]

Type: GradkursusVarighed: 3 årKlasse: L-9 - Klasse af graderne i industriel ingeniørvirksomhedCredits: 180Adgang: Gratis (Ea 'kræves indgang test orientering ikke-selektiv)

Det kulturelle og faglige mål for uddannelsen i ledelsesingeniør er at skabe fagfolk, der er i stand til at udfylde organisatoriske og ledelsesmæssige roller, for hvilke der kræves grundlæggende teknologiske færdigheder.

Kulturprofilen er præget af en tværfaglig, fleksibel og systemisk mentalitet: de funktioner, som ledende ingeniør er kaldet til at udføre, vedrører overvågning af innovations- og forandringsprocesser, der karakteriserer forretningssystemerne i deres fysiske komponenter i stadig større grad , organisatorisk og informativ.... [-]

Italien Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål: ... [+]

Type: Kandidatuddannelseskursus Varighed: 2 år Klasse: LM-33 - Klasse for cyklus i maskinteknik Credits: 120 Adgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål:

oprettelsen af en figur med et solidt præparat i de sektorer, der karakteriserer design af maskiner til fødevareindustrien, design og styring af planter til fødevareindustrien og forvaltning af fødevareproduktionsprocesserDen komplementære vægt lagt på uddybning af emballage og dens bæredygtighed, simuleringsmodeller til støtte for design og styring af fødevareindustrianlæg og relaterede aktiviteter i forbindelse med fødevaresektoren.

Den uddannelsesmæssige vej i kandidatuddannelsen består af et første år rettet mod emnerne inden for fødevareindustriens videnskabelige disciplinære sektorer, såsom: Fødevarehygiejne, Landbrugsmikrobiologi, Fødevarevidenskab og Teknologi. Dette for at uddybe grundkendskabet til fødevareindustrien, der ikke er typisk for den treårige kandidat i teknik, for at kunne håndtere disciplinerne for det mere specialiserede og applikative indhold i det følgende år.... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Parma, Emilia-Romagna, Italien