Læs den officielle beskrivelse

Den University of Parma er en State University. Som sådan er det selvejende og har administrative, organisatoriske, og det regnskabsmæssige autonomi, leverer tjenesteydelser til den brede offentlighed. Den 13 marts 962, kejser ottonske jeg tillagt Uberto, biskoppen af ​​Parma, indledningen af ​​University i »eksamensbevis« - et dokument, som har meddelt biskop beføjelse til at beordre og vælger juridiske ledere (»eligere et i almindeligt notarios) . Dette dokument var grundlaget for at skabe en uddannelsesinstitution, der ville vare århundreder senere, og er stadig bevaret i Bishop arkiver i Parma i dag.

Den Universitetet rummer 18 afdelinger, 35 første uddannelser, 6 en-cycle uddannelser, 38 sekunder uddannelser, Samt mange Postgraduate skoler, pædagogikum kurser, flere Masters 'grader og forskningsdoktorater (ph.d.).

Eleverne kan vælge mellem kurser på: Kunst og humaniora, økonomi, teknik og arkitektur, fødevarer og landbrug, lovgivning og samfundsfag, Matematisk Fysisk Naturvidenskab, medicin og kirurgi, Apotek, veterinærmedicin.

Den ideelle størrelse universitetet (30.000 studerende, med mere end 5.000 kandidater om året, og omkring 2000 videnskabelige og medarbejdere) og levevilkårene i Parma tiltrække et stort antal studerende fra hele Italien. Mere end to tredjedele af vores registrerede studerende kommer fra lande uden for Parma og Parma-provinsen, hvilket placerer universitetet i den højeste rang for at tiltrække de mest ikke-hjemmehørende studerende på landsplan.

De forskellige placeringer af universitetet tillade studerende at studere i komfortable, effektive strukturer nær grønne områder, såsom Campus: En 77 hektar område syd for byen imødekommende videnskabelige deparments, vores campus består af afdelinger, moderne og veludstyrede auditorier, komfortable læsepladser, teknologisk avancerede laboratorier og et CNR center - samt flere sportsfaciliteter, et konferencecenter og en kantine. Denne betydelige kombination af strukturer og mennesker er helt unik på italiensk universitet scene.

Den anden Universitetet løsning er i hjertet af byen med universitetets centrale bygning, der huser rektors kontor, administrative kontorer og den juridiske afdeling. I hjertet af byen ligger den medicinske skole også på hospitalet området, den Økonomisk Afdeling, Arts, Letters, Historie og Samfundsvidenskab Department og antikke kultur, filosofi, uddannelser og Moderne Sprog afdeling. Endelig Veterinary Medicine Department ligger i de umiddelbare nordvestlige udkant af byen.

I hjertet af byen, universitetets centrale bygning huser rektoratet, administrative kontorer og lov. Medicinsk skole er også i byen, som ligger i Hospital, mens økonomi og statskundskab er ved siden af ​​Parco Ducale. Kunst og Filosofi og Psykologi har deres campusser i den gamle bymidte, og veterinærmedicin ligger i de umiddelbare nordvestlige udkant af byen.

De aktiviteter og faciliteter fra University of Parma tiltrække deltagelse af en stadigt voksende studerende. Der er information og karriere rådgivningstjenester til at hjælpe eleverne med deres universitet-relaterede valg, gode relationer til udenlandske universiteter, og en livlig udveksling af studerende i form af EF-programmer, herunder mange tilgængelige stipendier. Biblioteker, computer laboratorier og steder med internetadgang, kollegier og kantiner, deltidsjob, kulturelle aktiviteter, et gratis nummer, og post-eksamen karriererådgivning er alle tilgængelige for studerende - sammen med interviews og korte kurser for at hjælpe vores kandidater at finde job.

Mange faciliteter er til rådighed for studerende til at forbedre kvaliteten af ​​deres studier og universitetets liv. Nogle af disse er de gratis e-mail og ad hoc-tjenester for handicappede studerende, sprogkurser på Foreign Language Center. Studerende kan også melde dig til eksamen via internettet, downloade administrative formularer, eller få adgang til personlige e-mail leveres til hver elev af universitetet, således at der skabes en hurtig og præcis kommunikationskanal.

The University of Parma hjemmeside tilbyder eleverne regelmæssigt ajourførte oplysninger og den ideelle interface til at kommunikere med universitetet.

Studerende har, og mange muligheder i sport drives af University of Parma CUS med kurser i alle discipliner i en række strukturer - vores swimmingpool, atletik bane, tennisbaner, fodboldbaner, golf værftet, basketballbaner, rugby pladser mv

Museer, såsom csac i Abbazia af Paradigna (www.csacparma.en) Med en imponerende samling af italienske kunstværker (fra design, arkitektur, illustration, reklame, fotografi), Botanisk Have, de naturvidenskabelige museer og andre videnskabelige samlinger, så universitetet Kor: det er de kulturelle aktiviteter og også studere mulighederne .

Internationale Studerende vil være velkommen på Erasmus og International Hjem nær San Francesco kirken, i hjertet af byen, og de vil benytte sig af italienske sprogkurser specielt undervist til at hjælpe akademiske studier.

To af de II-niveau uddannelser er totalt undervises på engelsk, mens der er en stigende udbud af engelsk undervist i arkitektur Civilingeniør Course, i Engineering kurser og i de humanistiske fag også.

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Parma

Den II-niveau kandidatuddannelse i klassisk og moderne filologi og litteratur er en toårig program specielt udviklet til at opfylde de aktuelle behov for en høj kaliber u ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Den II-niveau kandidatuddannelse i klassisk og moderne filologi og litteratur er en toårig program specielt udviklet til at opfylde de aktuelle behov for en høj kaliber uddannelse i alle facetter af klassisk og moderne Filologi og litteratur.

Første år kurser tager kritiske fagområder især inden af ​​antikke og moderne sprog og litteratur, lingvistik og historie.

Andet år kurser er opdelt i to moduler: LM 14 (Modern filologi og litteratur) giver en grundig undersøgelse, især inden for områderne italienske og Romansk, litteratur og Filologi, historiske og Musikvidenskabelige Studies. LM 15 (Classics) tilbyder dig høj standard, avanceret uddannelse i græske og latinske sprog og litteratur, oldtidshistorie, Papyrologi, klassisk filologi, Arkæologi og sanskrit.... [-]

Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen i historie og kritik af kunst og underholdning industri bygger på en tradition for studier og forskning etableret på baggrund af overvindelsen af ​​hi ... [+]

Officielle program Beskrivelse

KURSUS UDEN optagelsesprøve

5 ledige til ikke-EU-borgere steder, herunder 2 pladser reserveret til kinesiske borgere

Den II-niveau Kandidatuddannelsen i kunsthistorie og underholdningsindustri historie og kunst Kritik bygger på en tradition for undersøgelser og forskning, der er etableret på overvindelsen af ​​hierarkier og disciplinære divisioner og på en analyse af udtryksformer i et historisk perspektiv.

Formålet med kurset er:

at tilegne sig viden om de metoder, forskning og erhvervelse af værktøjerne i forskning i historien om kunst (visuel og udførelse); at erhverve en specialist niveau af viden om historie af kunst fra middelalderen til den moderne og historie teater, scenekunst og film; at erhverve kendskab til den kritiske historiske debat, inden for kunst, film, scenekunst og teater historie og erhvervelse af dybe kritiske færdigheder; at erhverve forståelse af dynamikken i forbindelse med organisering og ledelse af kunst; at erhverve teoretisk og anvendt viden om problemerne med bevarelse, forvaltning, fremme og forbedring af kulturarven. ... [-]
Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Parma

Denne grad kursus er designet til at være en naturlig fortsættelse af studier kandidater i Food Science and Technology, Catering Videnskab og Gastronomisk Videnskab, Men ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Denne grad kursus er designet til at være en naturlig fortsættelse af studier kandidater i Food Science and Technology, Catering Videnskab og Gastronomisk Videnskab, Men det kan også være af interesse for kandidater i andre videnskabelige-tekniske områder af kemi, biologi og teknik, i besiddelse af et passende pensum.

Ved afslutningen af ​​kurset vil anden cyklus kandidater i Food Science and Technology har opnået følgende kundskaber og færdigheder: - et solidt fundament viden på de områder af matematik, fysik, datalogi, kemi og biologi i forbindelse med de anvendte aspekter af fødevaresektoren; - Et solidt kendskab til den videnskabelige metode er nødvendig for at anvende grundlæggende og praktisk viden til løsning af de mange tekniske og organisatoriske problemer i fødevaresektoren; - Evnen til at optimere produktions-, opbevaring og distribution processer og forvalte industrielle forsknings- og udviklingsprojekter; - Evnen til at styre og fremme fødevarekvaliteten og sikkerhed i henhold til regler om arbejdstagernes sikkerhed og beskyttelse af miljøet; - Evnen til at udføre effektivt komplekse kontrol og forvaltning aktiviteter i den agroindustrielle sektor; - Et højt niveau af teknisk ekspertise i overvågningen af ​​organoleptiske, hygiejnisk og ernæringsmæssige kvalitet af fødevarer, også ved hjælp af innovative metoder; - Avancerede færdigheder i ledelse og organisering af virksomheder, landbrugsfødevarer forsyningskæder og konsulentvirksomheder og tjenesteydelser i forbindelse med dem; - Evnen til at kommunikere, til at arbejde inden for tværfaglige grupper, og for at vise god dømmekraft både på det tekniske og økonomiske plan og på det menneskelige og etiske én; - Færdighed i... [-]

Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Kandidatuddannelsen kursus i Trade Marketing og handelsstrategier er designet til at give en særlig uddannelse for forvaltningen af ​​distributions- problemer, med henbli ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Sprog: Italiensk

Varighed: 2 år

Maksimalt antal deltagere: 160

Adgangskrav:

Kandidater, der gælder for Master skal have en treårig Bachelor i økonomi og / eller business administration eller ethvert andet gyldigt titel anerkendt som svarende til treårige og fireårige italiensk bachelorgrader i klasserne L-18 (tidligere 270/04) eller 17 (tidligere 509/99). Desuden er specifik viden om Marketing emner påkrævet. Kandidater fra klasserne 17 (tidligere 509/99) eller L-18 (tidligere 270/04) skal have mindst 9 ECTS i markedsmæssige emner (sektor SECS-P / 08 af det italienske system).

Kandidater fra forskellige klasser kan søge om kurset, hvis de besidder mindst 27 ECTS-point på følgende måde: • Mindst 9 ECTS i sektorspecifikke SECS-P / 08 (Marketing / Økonomi og Business Management); • Mindst 9 ECTS i følgende sektorer: SECS-P / 01, SECS-P / 02, SECS-P / 03, SECS-P / 06 o SECS-P / 12 (økonomi, økonomisk historie); • Mindst 9 ECTS i følgende sektorer: SECS-S / 01 sek-S / 03, S / 04, S / 05 o SECS-S / 06, M-PSI 01, M-PSI03, M-PSI05 e M-PSI06, SPS 07, SPS 08 (statistikker, Psykologi og Sociologi). ... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

International Business og Udvikling (IBD) er den første grad kursus for at blive undervist og udelukkende undersøgt i engelsk på universitetet i Parma i Italien. Universi ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Anden cyklus grad kursus i International Business og Udvikling (IBD)

International Business og Udvikling (IBD) er den første grad kursus for at blive undervist og udelukkende undersøgt i engelsk på universitetet i Parma i Italien. Universitetet søger aktivt at styrke sin internationale profil i undervisning og forskning og i flere år har spillet en central rolle i projekter med udviklingslandene. IBD er en avanceret grad, en nyskabelse i den brede vifte af kandidatfag udbudt af fakultetet for Økonomi, og henvender sig til dem, der ønsker at arbejde på internationalt plan.

IBD tilbyder forskellige grupper af studerende en unik mulighed. Først og fremmest, er det rettet til italienerne, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber i en professionel kontekst. Alle foredrag og seminarer vil blive gennemført gennem et engelsk, så at så godt som at lære om økonomi, vil de studerende drage fordel af fuld nedsænkning i sproget. Videnskabelige undersøgelser viser værdien af ​​indhold og sprog integreret læring og IBD giver mulighed for at arbejde hen imod en avanceret kvalifikation i økonomi og også erhverve avancerede sproglige færdigheder gennem hele den toårige kursus.... [-]

Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Programmet fokuserer primært på discipliner, der hører til området for Business Administration. Sådanne discipliner er integreret med statistik viden til at identificere ... [+]

Officielle program Beskrivelse

ANDET NIVEAU AKADEMISK TITLEN I COMPANY administration og ledelse Universitet Parma, Italien

(LM -77 uddannelser i Sciences, Økonomi og Business)

Dobbelt grad:

1) Pamukkale University (Tyrkiet): II-niveau grad "Regnskab og Finans" 2) Grenoble École de Management (Frankrig): "MSc i Management"

Varighed:

To år.

Steder rådighed:

140 heraf: - n. 124 for EU-borgere og EU-sidestilles borgere; - N. 4 for ikke-EU-borgere; - N. 2 for kinesiske borgere ("Marco Polo" kontingent).

Læseplanerne krav:

For at få adgang, er læseplanerne krav relateret til det grundlæggende indhold i de uddannelser i Økonomi og Virksomhedsledelse eller Business Administration. Adgangen til denne grad kursus kræver også specifik viden om spørgsmål vedrørende Business Administration og Management. Især dimitterede studerende i økonomi eller Business Administration skal have mindst 15 ECTS i akademiske discipliner i Business Administration og Management.... [-]

Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Den anden cyklus grad i Finans og Risk Management (FRIM) er designet til at producere eksperter i forvaltningen af ​​finansielle produkter og porteføljer, i analyse og fo ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Master of Science i Finans og Risk Management (FRIM) Programmet er designet til at producere eksperter i forvaltningen af ​​finansielle produkter og porteføljer, i analyse og forvaltning af bank- og finansielle risici og mere generelt, af virksomhedernes økonomiske risiko, i forvaltningen af ​​finansielle institutioner, og i analyse og forvaltning af forsikringsrisici.

Kandidater i Finans og Risk Management (FRIM):

erhverve indgående kendskab til matematiske beregningsværktøjer anvendes på økonomien i finansielle produkter og markeder, finansiering og forsikring samt specialiseret viden om virksomhedens risikomodeller ansat af bank-, finansierings- og forsikringstransaktioner analytikere; Derudover får de statistiske viden, så de kan behandle oplysninger og estimere de økonomiske relationer; erhverve den viden og forståelse er nødvendige for at anvende sådanne metoder og værktøjer til inden for finansiering i form af analyse af internationale scenarier, gennemførelsen af ​​beslutning modeller i de finansielle markeder og i virksomhedens ledelse, og analyse og udvikling af forvaltningen processer typisk for de forskellige kategorier af finansielle formidlere; udvikle kapacitet til selvstændig dom vedrørende spørgsmål om selskabets finansielle styring og risikostyring og modellering af de finansielle markeder, således at være i stand til at fortolke effektivt og behandle de oplysninger og data erhvervet; udvikle evnen til at kommunikere, både i virksomhederne og til en ikke-specialiseret kundekreds, oplysninger om udviklingen på kapitalmarkederne, brug af alternative finansielle værktøjer og bank- og forsikringsvirksomhed risikostyring; erhverve evnen til selvstændigt at organisere livslang læreproces nu kræves af erhverv på grund af den ændrede økonomiske kontekst, at undersøge spørgsmål i forbindelse med anvendelse af specifikke finansielle... [-]
Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Kommunikation Engineering undervises og udelukkende undersøgt på engelsk. Kommunikation Engineering er et to-årigt graduate kursus skræddersyet til de ... [+]

Officielle program Beskrivelse

Master of Science i Kommunikation Engineering undervises og udelukkende undersøgt på engelsk. Kommunikation Engineering er et to-årigt graduate kursus skræddersyet til dem, der ønsker at arbejde i et avanceret ingeniørområdet på internationalt niveau.

Kommunikation Engineering tilbyder italienske og internationale studerende en unik mulighed. Først og fremmest, det giver solid viden og metoder i et område, der oplever en imponerende teknologisk innovation og vil sandsynligvis fortsætte denne tendens i mange år fremover. Endvidere giver det internationale studerende til at forbedre deres beherskelse af det engelske sprog i en professionel kontekst. Alle foredrag og seminarer afholdes på engelsk, så eleverne kan øve sproget i sin tekniske terminologi, mens du lærer om den nuværende teknologi. Mange videnskabelige undersøgelser vidner værdien af ​​en sådan indhold og sprog integreret læring. Kommunikation Engineering giver mulighed for at arbejde hen imod en avanceret kvalifikation i Kommunikation Engineering og også erhverve avancerede sproglige færdigheder gennem hele den toårige kursus.... [-]

Italien Parma
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Parma, Emilia-Romagna, Italien