University of Parma

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Parma er et statsuniversitet. Som sådan er det selvstyrende og har administrativ, organisatorisk og regnskabsmæssig autonomi, der leverer tjenester til offentligheden. Den 13. marts 962 overdelte kejser Ottonian I Uberto, biskopen af Parma, indvielsen af universitetet i 'diplom' - et dokument, der gav biskopen magten til at ordre og vælge juridiske ledere ('eligere et ordinare notarios') . Dette dokument var grundlaget for at skabe en uddannelsesinstitution, der ville vare århundreder senere og stadig er bevaret i biskopens arkiv i Parma i dag.

Universitetet har 18 afdelinger, 35 første kurser, 6 kurser på én cyklus, 38-sekunders kurser , samt mange postgraduate skoler, postgraduate læreruddannelseskurser, flere kandidatgrader og forsker doktorgrader (ph.d.).

Studerende kan vælge mellem kurser om kunst og humaniora, økonomi, ingeniørvidenskab og arkitektur, mad og landbrug, jura og samfundsfag, matematiske fysiske og naturvidenskaber, medicin og kirurgi, apotek, veterinærmedicin.

Universitetets ideelle størrelse (30.000 studerende, med mere end 5.000 kandidater om året, og ca. 2000 fakulteter og ansatte) og levevilkårene i Parma tiltrækker et stort antal studerende fra hele Italien. Mere end to tredjedele af vores registrerede studerende kommer fra uden for Parma og Parma-provinsen, hvilket placerer universitetet i den højeste rang for at tiltrække de mest ikke-residente studerende landsdækkende.

De forskellige placeringer på universitetet giver studerende mulighed for at studere i komfortable, effektive strukturer nær grønne områder, såsom Campus : et 77 hektar stort område syd for byen med plads til videnskabelige afdelinger. Vores campus består af afdelinger, moderne og veludstyrede forelæsningssaler , komfortable studieområder, teknologisk avancerede laboratorier og et CNR-center - samt flere sportsfaciliteter, et konferencecenter og en kantine. Denne markante kombination af strukturer og mennesker er helt unik i den italienske universitetsscene.

Den anden universitetsafvikling er i hjertet af byen med universitetets centrale bygning, der huser rektorkontoret, administrative kontorer og advokatafdelingen. I hjertet af byen ligger også Medicinskolen, i Hospital-området, Økonomiafdelingen, Afdelingen for kunst, bogstaver, historie og samfundsvidenskab og departementet Antik kultur, filosofi, uddannelse og moderne sprog. Endelig er veterinærafdelingen placeret i den umiddelbare nord-vestlige udkant af byen.

I hjertet af byen huser universitetets centrale bygning rektorkontoret, administrative kontorer og jura. Medicinskolen er også i byen, der ligger på hospitalet, mens økonomi og politiske videnskaber ligger ved siden af Parco Ducale. Kunst og filosofi og psykologi har deres campusser i den gamle bycentrum, og veterinærmedicin ligger i den umiddelbare nord-vestlige udkant af byen.

Aktiviteterne og faciliteterne på University of Parma tiltrækker deltagelse fra et stadigt voksende studerende organ. Der findes informations- og karriererådgivningstjenester, der hjælper studerende med deres universitetsrelaterede valg, gode relationer til udenlandske universiteter og en livlig udveksling af studerende med hensyn til samfundsprogrammer, inklusive mange tilgængelige stipendier. Biblioteker, computerlaboratorier og internetadgangspunkter, studerendeboliger og kantiner, deltidsjob, kulturelle aktiviteter, et gratis nummer og efteruddannelse af karriererådgivning er alle tilgængelige for studerende - sammen med interviews og korte kurser for at hjælpe vores kandidater at finde job.

Mange faciliteter er tilgængelige for studerende for at forbedre kvaliteten af deres studier og universitetets liv. Nogle af disse er de gratis e-mail- og ad hoc-tjenester for handicappede studerende, sprogkurser på Foreign Language Center. Studerende kan også tilmelde sig eksamen via Internettet, downloade administrative formularer eller få adgang til personlig e-mail, som universitetet leverer til hver studerende, og således skabe en hurtig og præcis kommunikationskanal.

University of Parma webstedet tilbyder studerende regelmæssigt opdaterede oplysninger og den ideelle grænseflade til kommunikation med universitetet.

Studerende har og mange muligheder inden for sport, der drives af University of Parma CUS med kurser i alle discipliner i en række strukturer - vores svømmebassin, atletikbane, tennisbaner, fodboldbaner, golfbane, basketballbaner, rugbybaner osv.

Museer, sådan CSAC i Abbazia of Paradigna ( www.csacparma.en ) med en imponerende samling af italienske kunstværker (fra design, arkitektur, illustration, reklame, fotografering), den botaniske have, de naturvidenskabelige museer og andre videnskabelige samlinger , så universitetets kor: dette er de kulturelle aktiviteter og også studiemuligheder.

Internationale studerende vil være velkomne i Erasmus og International Home nær San Francesco-kirken i hjertet af byen, og de vil drage fordel af italienske sprogkurser, specielt undervist i at hjælpe akademiske studier.

To af II-gradskurserne undervises fuldstændigt på engelsk, mens der er et voksende udbud af underviste i engelsk i kursus Arkitektur Master of Science, ingeniørkurser og kurser i humaniora.

Placeringer

Parma

Address
Parma, Emilia-Romagna, Italien