University of Pavia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Pavia . Forbedrende viden siden 1361 University of Pavia er en af verdens ældste akademiske institutioner grundlagt i 1361. Pavia har været en by-campus siden grundlæggelsen, og selv i dag tilbyder den sine 24.000 studerende en unik oplevelse i Italien og sjældne i Europa: studerer hos 20 universitetshøjskoler , der stort set er uafhængige af universitetets administrative struktur. University of Pavia dækker alle fagområder og består af 18 afdelinger, der tilbyder uddannelser på alle niveauer, fra bacheloruddannelser til ph.d.-uddannelser. Pavia er en lille by i Norditalien med 70.000 indbyggere og over 24.000 studerende. Beliggende kun 30 km syd for Milano, med regionale og forstæder tog, hvert 10. minut. Pavia er også inden for rækkevidde af den schweiziske grænse, Como og søerne samt Genova og den liguriske kyst. Grundlagt i romertiden var det kongedømmet af Lombardens hovedstad i over to århundreder, og denne fascinerende arv af smalle gader, gamle kirker, elegante bygninger forbliver intakte og levende dag og nat med elever, der nyder deres yndlingsmøder. Kulturlivet i Pavia er intensivt med 19 museer og samlinger (14 inden for universitetet), 2 kulturelle centre, 4 offentlige biblioteker og 18 universitetsbiblioteker, 4 biografer og teatre, 10 socialkulturelle møderum, et musikalsk college og 2 civile skoler musik og kunst. Livet i Pavia er både behageligt og overkommeligt, især i sammenligning med meget højere bolig- og leveomkostninger i Milano og andre bycentre i Lombardiet. Pavias campus tilbyder en unik universitetsoplevelse til studerende, der kan nyde utallige arrangementer, festivaler, udstillinger, koncerter og sportsaktiviteter på alle niveauer . Kollegiet: Unikt i Italien Pavia, som Oxford og Cambridge i Storbritannien, har et unikt College-system i Italien , der går tilbage til det 16. århundrede. Hver af Pavias 20 gymnasier, der i alt er vært for ca. 2.000 studerende, har sin egen historie og muligheder for at tilbyde, herunder adgang til mange studier i udlandet programmer og sportsaktiviteter. Institut for Avanceret Studie (IUSS) tilbyder ekstra kurser til de bedst mulige studerende fra vores gymnasier. Disse avancerede niveauer til højpræstationer er organiseret efter tema i fire forskellige fagområder: Human Sciences, Social Sciences, Science

 • Olympisk og verdensmesterskab-roing
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa roddkørsel
 • Universitetsmesterskaber i hovedholdets sport
 • Intercollege turneringer
 • Sportsprogrammer specielt designet til handicappede studerende
 • Faciliteter designet til alle elevernes fysiske velvære, integreret med universitetsuddannelse.

Pavia, sundhed, teknologi og forskning Universitetet tilbyder 17 internationale ph.d.-uddannelser organiseret i 5 makroområder: • Videnskab og teknologi • Videnskabsteknologi • Biovidenskab • Humaniora • Samfundsvidenskab University of Pavia har faktisk en tradition på topniveau forskning og tæller tre nobelprisvindere blandt sine fulde professorer (Camillo Golgi, Giulio Natta og Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano og Ugo Foscolo har også lært her. Universitetet er en aktiv forskningsforsker i samarbejde med verdens mest prestigefyldte akademiske institutioner, der gør Pavia am odern teknologisk center til avanceret forskning om reduktion af seismisk risiko (EUCENTRE), kræftbehandling (CNAO), nuklear energi (LENA). Syv forskningscentre er baseret i Pavia, og yderligere 21 er placeret på forskellige steder i samarbejde med andre institutioner, ud over 42 interdepartmentale forskningscentre, der udfører løbende og tværfaglig grundlæggende og anvendt forskning. Det understøtter også start-ups og spin-offs initiativer: 25 genereret kun i det forløbne år. Forskningsaktiviteter har resulteret i 7 internationale patenter i 2013. Universitetet er lige begyndt en ny proces med udvælgelse af flagskibsprojekter, og det har for nylig lanceret Universitiamo: den første italienske crowdfunding-universitetsprojektplattform. University of Pavia kombinerer også forskning og behandling på tre førende universitetssygehuse, hvor omkring 12.000 fagfolk er ansat. I 1987 etablerede universitetet sit center for internationalt samarbejde og udvikling (CICOPS ) . Ved at tilbyde stipendier og støtte fælles studier og internationale forskningsprojekter arbejder CICOPS på at skabe et stadigt voksende netværk af internationale kontakter, der omfatter udenlandske universiteter, regeringer og internationale, ikke-statslige organisationer. Siden 1998 er mere end 200 stipendier blevet tildelt akademikere fra 55 forskellige lande til at udføre forskning i Pavia. Den internationale dimension University of Pavia er dedikeret til at forberede sine studerende på livslang læring og de udfordringer, de står overfor i en stadig mere kompleks og forskelligartet verden. For at gøre eleverne og medarbejderne bekendte med den globale dimension i nutidens internationale relationer er der mere end 200 udvekslingsprogrammer tilgængelige på steder rundt om i verden. Mobilitetsordninger som Erasmus til studier og praktikophold, Fonden for Samarbejde og Viden og mange andre EU- og ikke-EU-internationale programmer tilbyder tilskud til både udgående og indkommende, lokale og internationale studerende. Hvert år drager flere hundrede deltagere fordel af disse muligheder og har mulighed for at tilføje en værdifuld international dimension til deres læseplan. University of Pavia internationale strategi beskriver tre klare målsætninger for at bevare og styrke sin position blandt verdens førende forskningsintensive universiteter:

 • Integrering af internationalisering i vores grundlæggende undervisnings- og forskningsaktiviteter
 • Oprettelse af bæredygtig rekruttering af internationale studerende af høj kvalitet
 • Udvikling og vedligeholdelse af strategiske partnerskaber af høj kvalitet samt fælles programmer med partnere over hele verden

Kurser University of Pavia blev oprindeligt oprettet omkring skoler i lov og humaniora, snart efterfulgt af medicin. Gennem århundrederne har udbuddet af kurser udvidet til naturvidenskab, naturvidenskab, ingeniørvidenskab, politik og farmakologi, og mere for nylig til psykologi, kommunikation og sportvidenskab, hvilket bekræfter Pavias kald som et tværfagligt universitet. University of Pavia tilbyder 83 kurser (både bachelor og master ) i:

 • Ingeniør og Arkitektur
 • Matematik, Fysik og Naturvidenskab
 • Økonomi
 • Lov
 • Medicin
 • Litteratur, Sprog og Filosofi
 • Farmakologi Helsepersoner
 • Politiske videnskaber
 • Psykologi
 • Kommunikationsstudier
 • Sportsvidenskab
 • Musikvidenskab
 • Turisme

Ti internationale masteruddannelser på engelsk undervist af akademiske medarbejdere og gæsteprofessorer - internationaliserer universitetet indefra og markerer en markant stigning i antallet af udenlandske studerende. 1 enkeltkursus masteruddannelse (6 år): medicin og kirurgi 9 kandidatuddannelser:

University of Pavia skiller sig ud for sit store antal postgraduate kurser, fra forskningsbaserede programmer til kurser, der tager sigte på at komme ind i bestemte erhverv:

 • 29 post-graduate kurser, der spænder fra det medicinske, sundhed og farmaceutiske område til videnskabssektoren. Et fælles træk blandt disse er banebrydende temaer studeret på højt specialiserede områder samt den tværfaglige tilgang, der er vedtaget.
 • 17 Internationale Ph.d.-programmer organiseret i 5 makroområder (Science
 • 51 specialiseringskoler
 • 1 Specialskole for de juridiske erhverv

Masters Courses, avancerede kurser og ph.d.-programmer tilbydes også af Institute for Advanced Study of Pavia (IUSS).

Placeringer

Pavia

Università di Pavia Facoltà di Farmacia

Address
Corso Strada Nuova, 65
27100 Pavia, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 0382 987370

Milano

Address
Milano, Lombardiet, Italien