University of Pavia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Pavia . Fremme viden siden 1361

University of Pavia er en af verdens ældste akademiske institutioner, der blev grundlagt i 1361. Pavia har været et bycampus siden grundlæggelsen, og endda i dag tilbyder det sine 24.000 studerende en unik oplevelse i Italien og sjældent i Europa: studerer ved 20 universitetsskoler, der er stort set uafhængige af universitetets administrative struktur. University of Pavia dækker alle fagområder og er sammensat af 18 afdelinger, der tilbyder studieprogrammer på alle niveauer, fra bachelorgrader til doktorgradsprogrammer. Pavia er en lille by i det nordlige Italien med 70.000 indbyggere og over 24.000 studerende. Beliggende kun 30 km syd for Milan, med regionale tog og forstæder, hvert 10. minut. Pavia er også inden for rækkevidde af den schweiziske grænse, Como og søerne samt Genova og den liguriske kyst. Grundlagt i romertiden var det hovedstaden i kongeriget Lombarderne i over to århundreder, og denne fascinerende arv fra smalle gader, gamle kirker, elegante bygninger forbliver intakt og levende dag og nat med studerende, der nyder deres yndlingsmødepunkter. Kulturlivet i Pavia er intenst med 19 museer og samlinger (14 inden for universitetet), 2 kulturcentre, 4 offentlige biblioteker og 18 universitetsbiblioteker, 4 biografer og teatre, 10 socialkulturelle mødesaler, et musikalsk universitet og 2 borgerskoler i musik og kunst. Livet i Pavia er både behageligt og overkommeligt, især i sammenligning med meget højere boliger og leveomkostninger i Milano og andre bycentre i Lombardiet. Pavias campus tilbyder en unik universitetsoplevelse til studerende, der kan nyde utallige begivenheder, festivaler, udstillinger, koncerter og sportsaktiviteter på alle niveauer

Universitetssystemet: unikt i Italien

Pavia har ligesom Oxford og Cambridge i England et unikt college-system i Italien , der går tilbage til 1500-tallet. Hver af Pavias 20 colleges, der i alt er vært for cirka 2.000 studerende, har sin egen særlige historie og muligheder at tilbyde, herunder adgang til mange studier i udlandet og sportsaktiviteter.

Institute for Advanced Study (IUSS) tilbyder ekstra kurser til de bedst-presterende studerende fra vores colleges. Disse programmer på avanceret niveau for højtydende er organiseret efter tema i fire forskellige akademiske områder: Human Sciences, Social Sciences, Science & Technology og Biomedical Sciences. Studerende, der med succes afslutter deres studier på IUSS, får et yderligere eksamensbevis sammen med deres universitetsgrad. Livet i kollegerne sigter mod at skabe et åbent samfund, hvor akademiske resultater, traditionelle begivenheder, fester og sportslige rivaliseringer alle spiller en rolle. På college kan studerende også opbygge deres første professionelle netværk. Adgang til colleges er baseret på meritkriterier og et forældreindkomstbaseret gebyrsystem. I dag kan Pavia regne med 4 meritbaserede colleges; 12 offentlige colleges; og 4 private colleges.

Pavia, sportens by

For Pavia fungerer titlen 'European City of Sport 2014' som den fortjente internationale anerkendelse for vores vedvarende ekspertise inden for sport . University Sports Center (CUS) fremmer sport blandt studerende, der er indskrevet på universitetet, ved at tilbyde en bred vifte af kurser og arrangere mesterskaber og turneringer. Med sine hold deltager CUS Pavia i nationale og internationale konkurrencer såsom World University Games. Specifikt betyder sport i Pavia:

 • Olympisk og verdensmesterskab-roing
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa roddkørsel
 • Universitetsmesterskaber i hovedholdets sport
 • Intercollege turneringer
 • Sportsprogrammer specielt designet til handicappede studerende
 • Faciliteter designet til alle elevernes fysiske velvære, integreret med universitetsuddannelse.

Pavia, by for sundhed, teknologi og forskning

Universitetet tilbyder 17 internationale ph.d.-programmer, der er organiseret i 5 makroområder: • Videnskab og teknologi • Videnskabsteknologi • Biovidenskab • Humaniora • Samfundsvidenskab University of Pavia har faktisk en tradition for forskning på topniveau og tæller tre nobelprisvindere blandt sine fulde professorer (Camillo Golgi, Giulio Natta og Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano og Ugo Foscolo har også undervist her. Universitetet er en aktiv promotor af forskning i samarbejde med verdens mest prestigefyldte akademiske institutioner, hvilket gør Pavia til et moderne teknologisk center for avanceret forskning om reduktion af seismisk risiko (EUCENTRE), kræftbehandling (CNAO), kernenergi (LENA). Syv forskningscentre er beliggende i Pavia, og yderligere 21 er placeret på forskellige steder i samarbejde med andre institutioner, ud over 42 interdepartementale forskningscentre, der udfører løbende og tværfaglig grundlæggende og anvendt forskning. Det understøtter også start-ups og spin-offs-initiativer: 25 blev kun genereret i det forløbne år. Forskningsaktiviteter har resulteret i 7 internationale patenter i 2013. Universitetet er netop startet en ny proces med at vælge flagskibsprojekter, og det har for nylig lanceret Universitiamo: den første italienske crowdfunding-universitetsprojektplatform.

University of Pavia kombinerer også forskning og behandling i tre førende universitetshospitaler, hvor der er ansat omkring 12.000 fagfolk. I 1987 oprettede universitetet sit center for internationalt samarbejde og udvikling (CICOPS ) . Ved at tilbyde stipendier og støtte fælles studier og internationale forskningsprojekter arbejder CICOPS for at skabe et stadigt voksende netværk af internationale kontakter, der inkluderer udenlandske universiteter, regeringer og internationale, ikke-statslige organisationer. Siden 1998 er der over 200 stipendier tildelt akademikere fra 55 forskellige lande til forskning i Pavia.

Den internationale dimension

University of Pavia er dedikeret til at forberede sine studerende til livslang læring og de udfordringer, de står overfor i en stadig mere kompleks og mangfoldig verden. For at gøre studerende og medarbejdere bekendt med den globale dimension af nutidens internationale forbindelser er der mere end 200 udvekslingsprogrammer tilgængelige steder rundt omkring i verden. Mobilitetsordninger som Erasmus til studier og praktik, Fonden for samarbejde og viden og mange andre EU-programmer og ikke-EU-internationale programmer tilbyder tilskud til både udgående og indgående, lokale og internationale studerende. Hvert år drager flere hundrede deltagere fordel af disse muligheder og har chancen for at tilføje en værdifuld international dimension til deres læseplan. University of Pavia internationale strategi opstiller tre klare mål for at bevare og styrke sin position blandt verdens førende forskningsintensive universiteter:

 • Integrering af internationalisering i vores grundlæggende undervisnings- og forskningsaktiviteter
 • Oprettelse af bæredygtig rekruttering af internationale studerende af høj kvalitet
 • Udvikling og vedligeholdelse af strategiske partnerskaber af høj kvalitet samt fælles programmer med partnere over hele verden

Kurser

University of Pavia blev oprindeligt oprettet omkring skoler for ret og humaniora, snart efterfulgt af medicin. I løbet af århundreder er udbuddet af kurser udvidet til naturvidenskaber, rene videnskaber, ingeniørvidenskab, politisk videnskab og farmakologi og for nylig til psykologi, kommunikation og sportsvidenskab, hvilket bekræfter Pavias erhverv som et multidisciplinært universitet. University of Pavia tilbyder 83 kurser (både bachelor og kandidatuddannelse ) i:

 • Ingeniør og Arkitektur
 • Matematik, Fysik og Naturvidenskab
 • Økonomi
 • Lov
 • Medicin
 • Litteratur, Sprog og Filosofi
 • Farmakologi Helsepersoner
 • Politiske videnskaber
 • Psykologi
 • Kommunikationsstudier
 • Sportsvidenskab
 • Musikvidenskab
 • Turisme

Elleve internationale kandidatuddannelser undervises på engelsk af akademisk personale og gæsteprofessorer - internationaliserer universitetet indefra og markerer en markant stigning i antallet af oversøiske studerende:

1 Enkeltcyklus-kandidatgrad (6 år): Medicin og kirurgi

10 to-årige kandidatuddannelser i engelsk:

University of Pavia tilbyder også et Foundation Year , et forberedende kursus, der er skræddersyet til potentielle studerende, der vil have adgang til bacheloruddannelser på University of Pavia , specielt designet til studerende, der ikke opfylder minimum 12 års skolegang.

University of Pavia skiller sig ud for sit store antal postgraduate kurser, fra forskningsbaserede programmer til kurser, der tager sigte på at komme ind i bestemte erhverv:

 • 29 post-graduate kurser, der spænder fra det medicinske, sundhed og farmaceutiske område til videnskabssektoren. Et fælles træk blandt disse er banebrydende temaer studeret på højt specialiserede områder samt den tværfaglige tilgang, der er vedtaget.
 • 17 internationale ph.d.-programmer organiseret i 5 makroområder (Videnskab & Teknologi; Videnskabsteknik; Biovidenskab; Humaniora og Samfundsvidenskab) og 4 fælles doktorgradskurser med EU-universiteter.
 • 51 specialiseringskoler
 • 1 Specialskole for de juridiske erhverv

Masters Courses, avancerede kurser og ph.d.-programmer tilbydes også af Institute for Advanced Study of Pavia (IUSS).

I løbet af denne usædvanlige situation forårsaget af Covid-19 har University of Pavia aktiveret følgende ekstraordinære initiativer til støtte for didaktik og studerende under karantenen.

Forelæsninger

Forelæsninger tilbydes via e-læringsværktøjer. Forelæsninger leveres som lyd / videofiler, med dias eller andet digitalt undervisningsmateriale og endda via live streaming indtil slutningen af juni og sandsynligvis endda til slutningen af juli. For yderligere information om, hvordan du tilmelder dig fjernundervisning, se denne video-tutorial

Link til platformen for fjernundervisning på University of Pavia : http://idcd.unipv.it/kiro3/

Eksamen

Mundtlige og skriftlige prøver finder sted på afstand ved hjælp af passende værktøjer og software (Skype, Zoom, Google Hangouts). Vejledning til skriftlige eksamener ( href = "http://news.unipv.it/?p=47200 ).

Eksameneksamen

Eksameneksamen finder sted eksternt ved hjælp af Skype eller andre webkonferenceværktøjer. Ansøgningen om graduering, speciale og de øvrige påkrævede dokumenter kan indsendes online ( href = "https://web.unipv.it/come-procedere-con-la-domanda-di-laurea/ ).

Universitetsgebyr

Fristen for betaling af universitetsgebyret er udsat til 30. maj ( href = "http://news.unipv.it/?p=46928 ).

Biblioteker

Bliv sund, hold dig aktiv og laver sport derhjemme

 • Sportscentret CUS Pavia har lanceret initiativet "Train @ Home", der består af to typer onlinesessioner: "Træning" for at forblive sund og fit, og "lektion på afstand" for at følge kurser og træning i virtuelle rum, hvor studerende kan interagere med undervisere. Lektion og træning er planlagt uge for uge og er tilgængelige på webstedet ( href = "http://www.cuspavia.org/trainhome-con-il-cus-pavia/ ) til CUS Pavia.
 • Studerende til kandidatuddannelsen i fysiske videnskaber og laboratoriet for tilpasset motorisk aktivitet (Laboratorio di Attività Motoria Adattata, LAMA) udarbejdede en YouTube-playliste indeholdende øvelser til at træne og forblive i form. Videoer kan findes på denne side href = "https://www.youtube.com/playlist?list=PLihdBaXFbcCYrvo73BspACYMlZFXLeXOr .

Ofte stillede spørgsmål webside

Placeringer

Pavia

Università di Pavia Facoltà di Farmacia

Address
Corso Strada Nuova, 65
27100 Pavia, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 0382 987370

Milano

Address
Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig