Læs den officielle beskrivelse

University of Pavia. Fremme viden siden 1361

Den University of Pavia er en af ​​verdens ældste akademiske institutioner: det blev grundlagt i 1361, og indtil det 20. århundrede var det den eneste universitet i Milano-området og regionen Lombardiet. Pavia har været en city-campus siden grundlæggelsen og selv i dag er det tilbyder sine 24.000 studerende en oplevelse enestående i Italien og sjælden i Europa: studerer på 20 University gymnasier der er stort set uafhængig af det administrative struktur for universitetet. University of Pavia dækker alle fagområder og består af 18 Afdelinger tilbyder uddannelser på alle niveauer, fra bachelor grader til Doktorgrad programmer.

Pavia er en lille by i det nordlige Italien med 70.000 indbyggere og mere end 24.000 studerende. Beliggende kun 30 km syd for Milano, regionale og forstæder tog, hvert 10. minut. Pavia er også inden for rækkevidde af den schweiziske grænse, Como og søerne samt Genoa og den liguriske kyst. Grundlagt i romertiden, det var hovedstad i Kongeriget langobarderne i over to århundreder, og denne fascinerende arv af smalle gader, gamle kirker, elegante bygninger forbliver intakt og levende dag og nat med studerende nyder deres foretrukne mødesteder.

Kulturlivet i Pavia er intens med 19 museer og samlinger (14 inden for universitetet), 2 kulturhuse, 4 folkebiblioteker og 18 universitetsbiblioteker, 4 biografer og teatre, 10 social-kulturelle møde haller, en musikalsk kollegium og 2 civile skoler musik og kunst. Livet i Pavia er både behagelig og overkommelige, især i sammenligning med meget højere bolig- og leveomkostninger i Milano og andre bycentre i Lombardiet. Pavia campus tilbyder en unik universitet oplevelse til studerende, der kan nyde utallige arrangementer, festivaler, udstillinger, koncerter og sportsaktiviteter på alle niveauer

Kollegiet systemet: enestående i Italien

Pavia, ligesom Oxford og Cambridge i England, har en unikt College i Italien, Der går tilbage til det 16. århundrede. Hver af Pavia er 20 gymnasier, der i alt vært cirka 2.000 studerende, har sin egen særlige historie og muligheder for at tilbyde, herunder adgang til mange studier i udlandet programmer og sportsaktiviteter. Den Institute for Advanced Study (IUSS) tilbyder ekstra kurser til de bedst præsterende elever fra vores skoler. Disse avancerede niveau programmer for gode resultater er organiseret efter tema i fire forskellige faglige områder: Human Sciences, Samfundsvidenskab, Science & Technology og Biomedical Sciences. Studerende, der fuldføre deres studier på IUSS opnå en yderligere diplom, ved siden af ​​deres universitetsuddannelse. College liv til formål at skabe et åbent samfund, hvor akademiske resultater, traditionelle arrangementer, fester og sportslige rivalisering spiller alle en rolle. I college studerende kan også bygge deres første professionelle netværk. Adgang til gymnasier er baseret på fortjeneste kriterier og en forældre-indkomst baseret gebyr system. I dag kan Pavia regne 4 fortjeneste baserede gymnasier; 12 offentlige gymnasier; og 4 private gymnasier.

Pavia, byen sport

For Pavia, titlen »Europas Sport 2014 'fungerer som den fortjente international anerkendelse for vores varige ekspertise i sport. Universitetet Sports Centre (CUS) fremmer sporten blandt studerende på universitetet ved at tilbyde en bred vifte af kurser og organisere mesterskaber og turneringer. Med sine teams, CUS Pavia deltager i nationale og internationale konkurrencer som World University Games. Konkret sport i Pavia betyder:

 • Olympiske og VM-niveau roning
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa roning løb
 • University mesterskaber i de vigtigste holdsport
 • Intercollege turneringer
 • Sportsprogrammer specielt designet til handicappede studerende
 • Faciliteter designet til alle elevernes fysiske velbefindende, integreret med universitetsuddannelse.

Pavia, byen sundhed, teknologi og forskning

Universitetet tilbyder 17 internationale ph.d.-programmer organiseret i 5 makro-områder: • Videnskab og Teknologi • Science Engineering • Life Sciences • Humaniora • Samfundsvidenskab Universitet Pavia har faktisk en tradition for topforskning og tæller tre nobelpristagere blandt sine professorer (Camillo Golgi, Giulio Natta og Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Einstein, Gerolamo Cardano og Ugo Foscolo har også lært her. Universitetet er en aktiv fortaler for forskning i samarbejde med verdens mest prestigefyldte akademiske institutioner gør Pavia amodern teknologisk center for avanceret forskning om reduktion af seismisk risiko (EUCENTRE), kræftbehandling (CNAO), kerneenergi (Lena). Syv forskningscentre er baseret i Pavia og yderligere 21 er placeret i forskellige websteder med i samarbejde med andre institutioner, foruden 42 tværtjenstlige forskningscentre, der udfører løbende og tværfagligt grundforskning og anvendt forskning. Den understøtter også nystartede virksomheder og spin-offs initiativer: 25 genereres kun i det forløbne år.

Forskningsaktiviteter har resulteret i 7 internationale patenter i 2013. Universitetet har netop startet en ny proces med at udvælge flagskibsprojekter, og det har for nylig lanceret Universitiamo: den første italienske crowdfunding universitet projekt platform. University of Pavia også kombinerer forskning og behandling i tre førende universitetshospitaler, hvor omkring 12.000 fagfolk er ansat. I 1987 etablerede universitetet sin Center for Internationalt Samarbejde og Udvikling (CICOPS). Ved at tilbyde stipendier og støtte fælles undersøgelser og internationale forskningsprojekter, der CICOPS arbejder hen imod oprettelsen af ​​et stadigt voksende netværk af internationale kontakter, der omfatter udenlandske universiteter, regeringer og internationale, ikke-statslige organisationer. Siden 1998 har mere end 200 stipendier blevet tildelt akademikere fra 55 forskellige lande til at udføre forskning i Pavia.

Den internationale dimension

The University of Pavia er dedikeret til at forberede de studerende til livslang læring og de udfordringer, de står over for i en stadig mere kompleks og forskelligartet verden. At sætte de studerende og personale med den globale dimension af nutidens internationale relationer, findes på steder i hele verden mere end 200 udvekslingsprogrammer.

Mobilitetsordninger såsom Erasmus + til undersøgelser og praktikophold, den Fond for samarbejde og Viden og mange andre EU- og ikke-EU-internationale programmer tilbyder tilskud til både udgående og indgående, lokale og internationale studerende. Hvert år flere hundrede deltagere drage fordel af disse muligheder, og har mulighed for at tilføje en værdifuld international dimension til deres pensum.

Den internationale strategi fra University of Pavia opstiller tre klare mål for at holde og styrke sin position blandt verdens førende forskningsintensive universiteter:

 • Indlejring internationalisering ind i vores kerne undervisning og forskning
 • Oprettelse bæredygtig rekruttering af høj kvalitet internationale studerende
 • Udvikling og vedligeholdelse af strategiske partnerskaber af høj kvalitet samt fælles programmer med partnere over hele verden

Kurser

Universitetet i Pavia blev oprindeligt skabt omkring skoler af lov og humaniora, snart efterfulgt af medicin. Gennem århundreder har række kurser på tilbud udvidet til naturvidenskaberne, rene videnskab, teknik, statskundskab og farmakologi og på det seneste, at psykologi, kommunikation og sport videnskaber derved bekræfter Pavia kald som et tværfagligt universitet.

The University of Pavia tilbyder 83 kurser (begge Bachelor og herres) I:

 • Engineering og Arkitektur
 • Matematik, Fysik og Naturvidenskab
 • økonomi
 • lov
 • Medicin
 • Litteratur, sprog og filosofi
 • farmakologi
 • Sundhedssektoren
 • Politiske videnskaber
 • psykologi
 • Kommunikationsstudier
 • Sport videnskaber
 • musikvidenskab
 • turisme

Otte internationale mestre uddannelser på engelsk -taught af akademiske medarbejdere og besøger professors- er internationalisere universitetet indefra og markerer en betydelig stigning i antallet af udenlandske studerende.

1 Enkelt-serie kandidatuddannelse (6 år):

Medicin og Kirurgi

7 kandidatuddannelser kurser:

University of Pavia udmærker sig ved sin store antal postgraduate kurser, fra forskningsbaserede programmer til kurser med henblik på at få adgang til specifikke erhverv:

 • 29 Professionel masteruddannelser, der spænder fra de medicinske, sundhed og farmaceutiske felter til videnskaben sektor. En fælles træk blandt disse er banebrydende temaer undersøgt i højt specialiserede områder samt den tværfaglige tilgang.
 • 17 internationale ph.d.-programmer organiseret i 5 makro-områder (Science & Technology, Science Engineering, Life Sciences, humaniora og samfundsvidenskab) og 4 Fælles ph.d. kurser med universiteter i EU.
 • 51 Medicinske specialisering skoler
 • 1 School of specialisering for jurister

Masteruddannelser, avancerede kurser og ph.d.-programmer er også tilbydes af Institute for Advanced Study of Pavia (IUSS).

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Pavia

University of Pavia og School of Advanced Studies IUSS Pavia præsenterer et nyt internationalt kandidatuddannelsesprogram inden for civilingeniør til bekæmpelse af risiko ... [+]

University of Pavia og School of Advanced Studies IUSS Pavia præsenterer et nyt internationalt kandidatuddannelsesprogram inden for civilingeniør til bekæmpelse af risiko fra naturkatastrofer. Programmet er struktureret i to læseplaner :

Reduktion af seismisk risiko (ROSE)Hydrogeologisk Risikovurdering og -reduktion (HYRIS)

Kurser undervises på engelsk af højt kvalificerede professorer med en internationalt anerkendt videnskabelig aktivitet.

Kandidatuddannelsen i civilingeniør til bekæmpelse af risici fra naturkatastrofer tilbydes i fællesskab University of Pavia og School of Advanced Studies of Pavia (IUSS).

University of Pavia er en af ​​de ældste i Europa , grundlagt i 825. Mange kendte humanister og forskere studerede og underviste ved Alma Ticinensis Universitas, som Cardano, en matematiker, der fandt ud af kardanisk ledd og løsningen af ​​kubiske ligninger, og Alessandro Volta, opfinderen af ​​elektriske bunker. I dag omfatter det tværfaglige University of Pavia ni fakulteter, tre campuser, der er dækket af gratis WiFi adgang og det største Residence Hall-system i Italien . Universitets Sportscenter (CUS) tilbyder moderne træningsfaciliteter til baner, kano, roing, volleyball, rugby, hegn, bueskydning, sport for handicappede, aerobic, basketball, svømning og sejlads.... [-]

Italien Pavia
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Denne 2-årige anden niveau grad (Biologi klasse) er et intensivt fuldtidsuddannet program helt undervist på engelsk og designet til kandidater på BA niveau, der søger en ... [+]

Institut for Biologi og Bioteknologi tilbyder et kursus for en master i molekylærbiologi og genetik . Denne 2-årige anden niveau grad (Biologi klasse) er et intensivt fuldtidsuddannet program helt undervist på engelsk og designet til kandidater på BA niveau, der søger en uddannelse i avancerede områder af biologi med særlig vægt på molekylærbiologi, Genetik og Biochemistry. Kandidater vil erhverve en stærk teoretisk og metodologisk baggrund, der er relevant for både grundlæggende og anvendte aspekter af disse discipliner.

Programmet vil give en state-of-the-art viden og uddannelse inden for biomolekylære videnskaber, herunder de seneste fremskridt inden for genomik og proteomik af menneskelige og animalske organismer, i studiet af biomolekylære strukturer og deres tilknytning til funktion og i de genetiske manipulation af bakterier, mennesker og dyrceller og frøplanter. Specifikke kurser er avanceret molekylærbiologi, bioinformatik, cellulær biokemi, udviklingsbiologi, human molekylær genetik, metoder i biokemi, mikrobiel genetik, molekylær mikrobiologi, molekylær farmakologi, strukturel biologi og farmakologi og plantemolekylærbiologi og bioteknologi. Følgende kurser vil også blive tilbudt som valgfrit: Avanceret Mikroskopi, Immunologi, Molekylær Entomologi og Molekylær Genetik.... [-]

Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Programmet giver højt niveau uddannelse for studerende med en bachelor i computer teknologi eller videnskabelige discipliner. Pensum fokuserer på anvendt matematik, økono ... [+]

The School of Engineering tilbyder en Laurea Magistralis (Master of Science) program i Computer Engineering.

Den Datalogi og Multimedia pensum Inkluderer Multiprocessor Architectures, Computer Networks, Performance Evaluation, Multimediesystemer og -teknologier, Computer Vision og Human Computer Interaction. Det Services Engineering pensum omfatter Business Analysis, Design af Enterprise Systems, Service og Web Systems Design. Det Dobbelt Master med tjenesteydelser Engineering A og Double Master i Service Engineering B læseplaner give studerende at få to kandidatuddannelser, bruger obligatoriske semestre i vores universitet og i partneruniversiteter. I den forbindelse har en peer to peer aftale allerede blevet aktiveret med kinesiske universiteter, nemlig Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu).... [-]

Italien Pavia
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Programmet giver højt niveau uddannelse for studerende med en bachelor i elektronik, kommunikation og andre videnskabelige discipliner. Udover de traditionelle kurser, pe ... [+]

Programmet giver højt niveau uddannelse for studerende med en bachelor i elektronik, kommunikation og andre videnskabelige discipliner. Udover de traditionelle kurser, pensum omfatter andre industri-orienterede kurser og muligheder for eksponering for de seneste fremskridt inden tre forskellige spor.

Microelectronics har til formål at tilbyde et indgående kendskab i integrerede kredsløb og systemer. Den to-årigt program i Microelectronics har til formål at tilbyde en udfordrende uddannelse på højt niveau og et stimulerende forskningsmiljø for talentfulde studerende, som har en bachelorgrad i teknologi eller videnskab om væsentlig kvalitet og niveau. Det foreslåede program udnytter en temmelig unik ejendommelighed af Pavia: Byen huser flere design og forskningscentre i internationale halvleder selskaber, som stramt samarbejder med University at træne de studerende i høj profil. De fleste virksomheder vært studerende til deres afgangsprojekter og deltage, i samarbejde med universitetet i nationale og europæiske forskningsprogrammer. STMicroelectronics understøtter en Laboratory opstaldet inde i campus. Ingeniører uddannet fra Laurea Magistralis er i dag medarbejderne i de vigtigste internationale halvleder virksomheder i Italien og i udlandet: Austriamicrosystems, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. ... [-]

Italien Pavia
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Kandidatuddannelsen giver højt niveau uddannelse for studerende med en bachelor i Electrical Engineering eller videnskabelige discipliner. ... [+]

Kandidatuddannelsen giver højt niveau uddannelse for studerende med en bachelor i Electrical Engineering eller videnskabelige discipliner. Pensum omfatter emner inden for følgende områder:

Elektroteknik: Elektriske Drives, Automation og kommunikation i Industrial Systems, Industrial Målinger, Wireless Communication Systems Automation: Advanced Control Systems, Industrial Automation, proceskontrol, Robotics, Embedded og Real-time systemer Økonomi: Lean produktion, Organisation Theory and Design, Økonomisk for digitale samfund, Strategi og forretningsplanlægning, Ledelse Logistik

Forelæsninger er integreret med lab aktiviteter, seminarer og selvstudier, leveret af industrien ledere og gæsteprofessorer fra hele verden. Programmet er organiseret i to spor:... [-]

Italien Pavia
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Pavia

Dette 2-årige kursus er et intensivt kandidatuddannelsesprogram helt undervist på engelsk og designet til kandidater, der søger en international kvalifikation i Business ... [+]

MIBE et overblik

' Master of International Business and Entrepreneurship ' ( MIBE ) er et intensivt, fuldtids masterprogram - "Laurea Magistralis" - i Business og Management. Det er helt undervist på engelsk og dækker to akademiske år, dvs. 4 semestre (120 ECTS). Det fokuserer på tre hovedstolper:

Internationalt miljø, der viser fakultet og studerende fra hele verden;Balance mellem dybdeorienteret teori og praktisk erfaring, herunder innovative læringsmetoder;Stærk fællesskab - 'Mibers' - kombineret med den unikke atmosfære og baggrund givet af et af de ældste universiteter i Europa.

Kernemner

International Management International Business and Management; Gør forretninger i nye lande; International Marketing; Tværkulturel markedsføring;... [-]

Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Graden i Psykologi, Neurovidenskab og Human Sciences er et nyoprettet 2-årigt masteruddannelse koordineret af Institut for Brain and Behavioral Sciences ved University of ... [+]

Master i PSYCHOLOGY, NEUROSCIENCE OG MENNESK SCIENCES

Graden i Psykologi, Neurovidenskab og Human Sciences er et nyoprettet 2-årigt masteruddannelse koordineret af Institut for Brain and Behavioral Sciences ved University of Pavia (DBBS) og af Cognitive, Social and Behavioral Sciences Area of ​​University Skole for Avancerede Studier (IUSS). Denne grad har sine rødder inden for det italienske Department of Excellence netværk og det er samtidig en italiensk Laurea magistrale i Psicologia (LM-51), således at alle studerende kan modtage kvalifikationen for obligatorisk postgraduate uddannelse, der fører til Albo degli Psicologi ( Italiensk register for kliniske psykolog fagfolk).

... [-]
Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Varigheden af ​​masteruddannelsen i Race Engineering er et år og den har en tidsplan på 1500 timer. ... [+]

Varigheden af ​​masteruddannelsen er et år og den har en tidsplan på 1500 timer inklusive:

frontale lektioner (kaldet "undervisningsmoduler") på: University of Pavia - Palace Vistarino-værneting og ASC Quattroruote Automotive Safety Center, der ligger ved Vairano - Vidigulfo (PV)praktiske sessioner ved ASC og ved Autodromo Nazionale Monza (Monza kredsløb)guidede ture på planter og anlægsarbejder inden for bilindustrien, en afsluttende praktikplads hos partnervirksomhederne, seminarer, didaktiske aktiviteter og individuel forberedelseUndervisningsmodulerVehicle Dynamics FundamentalVirtual Dynamics Design og SimulationVI-Grade Static Simulator træningFremdrift: ICKøretøjsdynamik kontrolAvanceret kørselskursusSkydriveDynamic SimulatorRace Track Management og Vehicle Set Up for PerformanceRace Engineering ScienceDataindsamlingBiomekanik: Driver / Køretøjsinteraktion... [-]
Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Kandidatuddannelsen i Samarbejde og Udvikling (Pavia, Italien) har en 15-måneders timeplan åben for studerende fra forskellige kulturelle og akademiske baggrund. Det foru ... [+]

Kandidatuddannelsen i Samarbejde og Udvikling (Pavia, Italien) har en 15-måneders timeplan åben for studerende fra forskellige kulturelle og akademiske baggrund. Det forudsætter mere end 500 timers klasser og seminarer med særligt fokus på inklusiv udvikling. Programmet er fuld tid og er fuldt undervist på engelsk. Efter boligperioden i Pavia gennemfører alle eleverne en praktikperiode på mindst 3 måneder, hvilket enten kan være en erfaring på stedet med en af ​​partnerorganisationen eller en forskningsperiode i en international institution. Som delvis opfyldelse af kandidatkravene skal eleverne skrive en afhandling, der er knyttet til deres praktikoplevelse eller på et forskningsemne af deres interesse.... [-]

Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Den toårige lærer Master (Laurea Magistralis) i World Politics and International Relations er designet til at hjælpe dig med at analysere de store problemer, der opstår s ... [+]

Vores verden er forenet og fragmenteret. Fælles links og udfordringer binder det internationale samfund sammen, mens politiske fænomener i stigende grad drives af regional dynamik og ved modstridende nationale perspektiver om sikkerhed, rigdom og identitet. Globaliseringen er stadig på farten sammen med processer for regional integration og spredning af nye stater. Militær magt er stadig koncentreret på statsniveau, men bliver også tilgængelig for ikke-statslige aktører. Teknologier og information spredes globalt og omdannes til kræfter for samarbejde og konflikt.

Den toårige lærer Master (Laurea Magistralis) i World Politics and International Relations er designet til at hjælpe dig med at analysere de store problemer, der opstår som følge af disse processer. Uanset om du tilstræber en karriere i nationale eller internationale offentlige tjenester, i ikke-statslige organisationer eller i den private sektor, har du brug for en tværfaglig tilgang til at forstå de centrale spørgsmål.... [-]

Italien Pavia
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Den Master Program (Laurea Magistralis) i økonomi, finans og international integration (MeFi) er en post-graduate kursus åbent for italienske og udenlandske studerende ti ... [+]

Den Master Program (Laurea Magistralis) i økonomi, finans og international integration (MeFi) er en post-graduate kursus åbent for italienske og udenlandske studerende til formål at fortsætte den avancerede studier inden for anvendt økonomi og finans i et internationalt perspektiv. MeFi tog eleverne længsel at starte højt niveau karriere som professionelle eller ledere i nationale og multinationale virksomheder og i den offentlige forvaltning. Med udgangspunkt i det akademiske år 2013-2014 denne Master program vil blive undervist udelukkende på engelsk, der opfylder internalisering mål for vores -afdeling. Instituttet er allerede involveret i mange internationale mobilitetsprogrammer for studerende. Desuden et par dobbelt uddannelser i økonomi er allerede aftalt og er ved at blive gennemført med nogle store europæiske universiteter. Beslutningen om at undervise alle MeFi kurser i engelsk er så bare endnu en sti i vores internalisering strategi.... [-]

Italien Pavia
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Pavia

Programmet har til formål at træne højt kvalificerede fagfolk med en solid baggrund i design af køretøjsdynamik og i stand til at fungere i alle faser af design og udvikl ... [+]

Ny udgave Akademisk år 2018-2019: Ansøgningsfrist den 28. september!

Klasser starter: 22. oktober 2018

Programmet har til formål at træne højt kvalificerede fagfolk med en solid baggrund i design af køretøjsdynamik og i stand til at fungere i alle faser af design og udvikling af køretøjet, fra dynamisk simulering til test af prototypen og præproduktionskøretøjet. Kurset giver eleverne en særlig og specifik kompetence inden for køretøjstestteknikker, både praktisk taget gennem CAE, og eksperimentelt på det rigtige køretøj (på spor og vej).

Se programmets salgsfremmende video

Træningsprogrammet, som et absolut innovativt element, omfatter, sammen med frontal instruktion, test sessioner på kredsløbet i Quattroruote Safe Driving Center, hvor deltagerne vil blive involveret ved første hånd ved at lære de teknikker og metoder, der anvendes til testning, inspektion, kontrol og finjustering af køretøjets dynamiske opførsel. Alle deltagerne vil tage et specielt designet kursus i Advanced Driving, orienteret til den efterfølgende fase af test og inspektion på kredsløbet.... [-]

Italien Pavia Milan
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Location address
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, Lombardy, 27100 IT
Location address
Milan, Lombardy, IT