University of Cagliari

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1606, den University of Cagliari er et offentligt universitet dedikeret til at tilbyde omfattende og unik offentlig uddannelse, banebrydende forskning og multi-disciplinære uddannelser for studerende samfund.

Disse tre fundamentale og sammenflettede elementer er på grundlaget for vores mission, som giver vores studerende med intellektuelle vitalitet, der lover at være vores universitetets største styrke.

Således er universitetet i Cagliari forpligtet sig til at vejlede og tjene sine studerende samfund ved at fremme og fremme deres viden, mens på samme tid at bygge på og lære af tidligere erfaringer.

Høj kvalitet i undervisningen er af fundamental betydning for vores universitet. Med sine 6 fakulteter, 39 bachelor, 40 kandidat og 35 postgraduate programmer, University of Cagliari vigtigste mission er at give sine studerende en uddannelse af høj kvalitet, der bedre vil forberede dem til en stadig mere globale samfund.

Med omkring 400 internationale aftaler, vores universitet, sammen med sine bachelor-og kandidatstuderende, aktivt tager del i en pædagogisk proces, der forener vores lokale kultur med Europa og resten af ​​verden.

Forsknings- og stipendieprogrammer er vigtige inden Universitets Cagliaris uddannelsessystem og til en udvidelse eller vores forståelse af verden. Vores universitet aktivt tilfredshed og fremmer en uddybning af intellektuel tænkning og støtter vores fakulteter og studerende i at fremme viden og udøvelse af nye ideer.

The University of Cagliari er forpligtet til at dele resultaterne af sin forskning og udvikling i viden og til at forbedre de sociale, økonomiske, kulturelle og intellektuelle liv i Cagliari og regionen Sardinien.

Takket være den ekstraordinære studerende, fakulteter, medarbejdere og administratorer, vores universitet er i stand til at udføre sin akademiske mission. Det er åbent for talenter fra alle baggrunde og værdier, og det sætter sig for at være en instittution baseret på fortjeneste, der understøtter åben undersøgelse, som well som retfærdighed, omsorg og ekspertise i alle bestræbelser.

University of Cagliari og dens nuværende struktur

På nuværende Universitet Cagliari har følgende fakulteter:

Fakultetet for Biologi og Farmaci Tekniske Fakultet og Arkitektur Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Kirurgi Naturvidenskabelige Fakultet Fakultetet for Økonomisk Videnskab, Lov og statskundskab Det Humanistiske Fakultet

The University of Caglari er en offentlig State University og har omkring 31.102 indskrevne studerende, over 1.000 lærerstab og mere end 1.000 fagfolk på det teknisk-administrative personale.

Ud over, at årligt omkring 200 besøge professorer kommer til Cagliari Universitet.

I det øjeblik Universitet Cagliari er en af ​​de største virksomheder i regionen Sardinien, takket være sin internationale politik, undersøgelser og dens talrige aftaler med prestigefyldte universiteter i Europa og resten af ​​verden. Fordelene ved at studere på universitetet i Cagliari er dens akademisk ekspertise, dens innovative programmer, dets udvekslingsmuligheder, dets faciliteter (herunder alle niveauer og typer af sportsfaciliteter) dens placering på den smukke sardinske kyst og lave leveomkostninger.

Placeringer

Cagliari

University of Cagliari

Address
Via Università, 40,
09124 Cagliari, Sardinien, Italien
Telefonnummer
+39 070 6751

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig