University of Cagliari

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1606, den University of Cagliari er et offentligt universitet dedikeret til at tilbyde omfattende og unik offentlig uddannelse, banebrydende forskning og multi-disciplinære uddannelser for studerende samfund.

Disse tre fundamentale og sammenflettede elementer er på grundlaget for vores mission, som giver vores studerende med intellektuelle vitalitet, der lover at være vores universitetets største styrke.

Således er universitetet i Cagliari forpligtet sig til at vejlede og tjene sine studerende samfund ved at fremme og fremme deres viden, mens på samme tid at bygge på og lære af tidligere erfaringer.

Høj kvalitet i undervisningen er af fundamental betydning for vores universitet. Med sine 6 fakulteter, 39 bachelor, 40 kandidat og 35 postgraduate programmer, University of Cagliari vigtigste mission er at give sine studerende en uddannelse af høj kvalitet, der bedre vil forberede dem til en stadig mere globale samfund.

Med omkring 400 internationale aftaler, vores universitet, sammen med sine bachelor-og kandidatstuderende, aktivt tager del i en pædagogisk proces, der forener vores lokale kultur med Europa og resten af ​​verden.

Forsknings- og stipendieprogrammer er vigtige inden Universitets Cagliaris uddannelsessystem og til en udvidelse eller vores forståelse af verden. Vores universitet aktivt tilfredshed og fremmer en uddybning af intellektuel tænkning og støtter vores fakulteter og studerende i at fremme viden og udøvelse af nye ideer.

The University of Cagliari er forpligtet til at dele resultaterne af sin forskning og udvikling i viden og til at forbedre de sociale, økonomiske, kulturelle og intellektuelle liv i Cagliari og regionen Sardinien.

Takket være den ekstraordinære studerende, fakulteter, medarbejdere og administratorer, vores universitet er i stand til at udføre sin akademiske mission. Det er åbent for talenter fra alle baggrunde og værdier, og det sætter sig for at være en instittution baseret på fortjeneste, der understøtter åben undersøgelse, som well som retfærdighed, omsorg og ekspertise i alle bestræbelser.

University of Cagliari og dens nuværende struktur

På nuværende Universitet Cagliari har følgende fakulteter:

Fakultetet for Biologi og Farmaci Tekniske Fakultet og Arkitektur Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Kirurgi Naturvidenskabelige Fakultet Fakultetet for Økonomisk Videnskab, Lov og statskundskab Det Humanistiske Fakultet

The University of Caglari er en offentlig State University og har omkring 31.102 indskrevne studerende, over 1.000 lærerstab og mere end 1.000 fagfolk på det teknisk-administrative personale.

Ud over, at årligt omkring 200 besøge professorer kommer til Cagliari Universitet.

I det øjeblik Universitet Cagliari er en af ​​de største virksomheder i regionen Sardinien, takket være sin internationale politik, undersøgelser og dens talrige aftaler med prestigefyldte universiteter i Europa og resten af ​​verden. Fordelene ved at studere på universitetet i Cagliari er dens akademisk ekspertise, dens innovative programmer, dets udvekslingsmuligheder, dets faciliteter (herunder alle niveauer og typer af sportsfaciliteter) dens placering på den smukke sardinske kyst og lave leveomkostninger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Italiensk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i computerteknik, cybersikkerhed og kunstig intelligens

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Institut for Elektroteknisk og Elektronisk Engineering (DIEE) udfører verdensklasse forskning inden for el, elektronik og computerteknik. PRA Lab inden for DIEE er verdensomspændende kendt for sin førende forskning inden for cybersikkerhed og kunstig intelligens. [+]

Hvorfor vælge MSc i Computer Engineering, Cybersecurity og Artificial Intelligence

Institut for Elektroteknisk og Elektronisk Engineering (DIEE) udfører verdensklasse forskning inden for el, elektronik og computerteknik. PRA Lab inden for DIEE er verdensomspændende kendt for sin førende forskning inden for cybersikkerhed og kunstig intelligens.

Høj værdi for pengene. Du vil få en unik kandidatgrad i overensstemmelse med Bologna-processen for lav undervisning pris.

Samme job og løn muligheder som de bedste kandidater i Europa, men med en meget lavere gæld-til-indkomst ratio.

OrganisationFuldt kompatibel med Bologna-processen2 års grad / 4 semestre / 120 ECTS1. og 3. semester fra oktober til februar (Forelæsninger fra oktober til december og eksamen i januar og februar)2. og 4. semester fra marts til juli (Forelæsninger fra marts til maj og eksamen i juni og juli)Supplerende prøve i september for alle emnerMuligheder for praktik på Sardinien, Italien og EuropaUnik mulighed for iværksætterprojekter, der tilbydes af Center for Innovation og Entreprenørskab University of Cagliari (CREA UniCa)Emner... [-]

Master

Degree i filologi og litteratur Klassisk og Moderne

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Kandidater i filologi og klassisk og moderne litteratur kan skrive til de intellektuelle og videnskabelige fag højt specialiserede (f.eks. Lærere, filologer, lingvister, kulturelle eksperter osv), og har privilegeret adgang til undervisning og forskning verden ... [+]

Kandidater i filologi og klassisk og moderne litteratur kan skrive til de intellektuelle og videnskabelige fag højt specialiserede (f.eks:. Lærere, filologer, lingvister, kulturelle eksperter etc.), og har privilegeret adgang til undervisning og forskning verden.

endelige test egenskaber

Den afsluttende eksamen består af diskussionen af ​​en skriftlig papir, hvorigennem det er muligt at fastslå de erhvervede færdigheder. Den ph.d.-studerende vil udvikle deres egen 'speciale' under vejledning af en vejleder og bliver nødt til at vise sig at være i stand til at bruge med fuld beherskelse af den relevante videnskabelige litteratur, både på italiensk og i fremmedsprog.

... [-]

Grad i arkæologi og kunsthistorie

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Kandidater vil være kvalificeret til at arbejde på et niveau af høj kompetence i museer, inspektører, specialiserede biblioteker i arkæologi og kunsthistorie, lokale myndigheder og forskellige institutter beskæftiget med forskning og forbedring af arkæologiske, historiske og kunstneriske ... [+]

Kandidater vil være kvalificeret til at arbejde på et niveau af høj kompetence i museer, inspektører, specialiserede biblioteker i arkæologi og kunsthistorie, lokale myndigheder og forskellige institutter beskæftiget med forskning og udnyttelse af den arkæologiske, historiske og kunstneriske arv.

endelige test egenskaber

Den afsluttende eksamen for tildeling af kvalifikationen i redegørelsen vil bestå af en skriftlig opgave på en roman emne skal aftales med en af ​​lærerne af kurset. Rapporten skal have en medvirkende og ikke-compile-og skal være længere end 2000 tegn i 50 mapper. Gennem diskussion, vil kandidaten kunne påvise den specialiserede viden og færdigheder erhvervet i det indre disciplin og inden for det pågældende fagområde, med sans for beslægtede områder.... [-]


Grad i bio-marin økologi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Forløbet af Science i Bio-Marin Økologi har til formål at supplere den grundlæggende viden, erhvervet gennem bacheloruddannelsen i biologi. Især i løbet af LM har til formål at give de studerende en avanceret niveau af uddannelse for udøvelsen af ​​en højt kvalificeret aktivitet inden for miljø i al sin kompleksitet, med særlig opmærksomhed ... [+]

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består af diskussionen, i et offentligt møde af et speciale udelukkende eksperimentel karakter, som bringer et originalt bidrag, udarbejdet under vejledning af en vejleder, vil specialet skrives på italiensk eller engelsk.

Den eksperimentelle aktivitet bidrager til dannelsen af ​​en biolog med marine indstilling ved at udfylde den erhvervede viden i løbet af studier med det formål at udvikle autonomi i forskning, kritiske færdigheder i analyse og evaluering af eksperimentelle data, samt færdigheder i eksperimentelle praksis relateret til forskning biologiske anvendes på havet, dets ressourcer og bevaring. Under diskussionen af ​​afhandlingen skal den studerende, også, påvise, at de har assimileret godt emnerne undersøgelserne for at være i stand til at spille en ledende rolle for de aktiviteter, som den er opkaldt.... [-]


Grad i elektroteknik

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Master of Science i Electrical Engineering fremmer udviklingen af ​​viden og tværgående færdigheder all'acquisire beherskelse af de teknikker til elektronik og deres programmer på forskellige områder af information engineering. [+]

Adgang til yderligere undersøgelser.

Kurser tredje cyklus

Professionel status titel.

Offentlige og private sektor.

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består af diskussionen af ​​en rapport på et individuelt arbejde af den studerende under tilsyn af mindst en professor i Det Tekniske Fakultet ved universitetet i Cagliari, vedrørende den tekniske og / eller videnskabelige oplysninger til det område af ' information engineering.

Arbejdet vil bestå af en kritisk analyse af aktuelle tekniske eller udarbejdelse af et projekt eller i det mindste i princippet udviklingen af ​​metoder og teknikker med en grad af originalitet eller en overførsel af metoder og teknikker fra forskellige områder inden for områderne ' information engineering.... [-]


Grad i internationale forbindelser

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

For graduate Internazionalisi Relations fastsætte følgende beskæftigelsesmuligheder i de regionale, italienske og internationale: Internationale organisationer. EF-organisationer (i Parlamentet og Europa-Kommissionen) og internationale (statslige og ikke-statslige), i hvilken grad i regeringsførelse og Global System, med sin tværfaglige forberedelse, konjugeret ... [+]

For graduate Internazionalisi Relations fastsætte følgende beskæftigelsesmuligheder i regionale, italienske og internationale:

internationale organisationer. EF-organisationer (i Parlamentet og Europa-Kommissionen) og internationale (statslige og ikke-statslige), i hvilken grad i regeringsførelse og Global System, med sin tværfaglig uddannelse, kombineret med elementer af specialisering inden for samfundsvidenskab, kan være et vigtig ressource, fordi alsidig og præget af en sprogundervisning af højere niveau; offentlige sektor. Lokalt, regionalt og nationalt, som indsættelse af kandidater med en tværfaglig præparat konjugeret til specifikke færdigheder på den internationale scene er på én gang en mulighed for at få mest ud af fællesskabsprogrammerne og tilpasse administrativt mest i overensstemmelse med regelsættet i flux, udsigten til aktiviteten offentlige sektor gearet til effektivitet og økonomi; private sektor. Virksomheder med aktiviteter udviklet på internationalt plan, eller som ønsker at udstyre sig selv med passende personale til denne udvikling. Især virksomheder, der opererer i fremstilling og tjenester, som kræver opgradere med en solid tværfaglig baggrund, gift med en bestemt sprogfærdighed. endelige test egenskaber ... [-]

Grad i kemiteknik og bioteknologiske processer

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Om optagelse på Master of Science i Kemiteknik og bioteknologiske processer skal være i besiddelse af et eksamensbevis treårig universitetsuddannelse, eller fem år single-cyklus, eller andre faglige kvalifikationer erhvervet i udlandet og anses tilsvarende. Og 'det krævede kendskab til engelsk mindst niveau B1. [+]

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består af en afhandling, som følge af aktivitet i eksperimentel eller modellering-design eller faktuelle argumenter vedrørende indholdet af Master of Science, der skal udvikles under vejledning af en lærer, i samarbejde med offentlige organer og virksomheder private fremstillings- og servicevirksomheder, forskningscentre opererer i området af interesse.

De aktiviteter, der gennemføres i løbet af specialet vil være en fortsættelse af, at der udføres som en del af praktikken.

Under udarbejdelsen af ​​specialet skal den studerende dels at analysere den tekniske og videnskabelige litteratur relateret til emnet, der undersøges.... [-]


Grad i molekylær og cellebiologi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

LM kursus i Molecular and Cellular Biology har til formål at supplere den grundlæggende viden, erhvervet gennem bacheloruddannelsen i biologi, på nogle centrale områder af de biologiske videnskaber og til at levere avancerede forberedelse og operationel ramme på niveau med biologiske fænomener cellulære, sub-cellulære og molekylære. Især LM kurset har til formål at give et præparat ... [+]

Funktioner afhandling.

Aktiviteterne i forbindelse med udarbejdelsen af ​​den afsluttende eksamen for opnåelsen af ​​LM vil blive udført af den studerende under tilsyn af en vejleder under træningen periode på et forskningslaboratorium universitet eller en højt kvalificeret organ i henhold til en aftale med University biomolekylær .

Den afsluttende eksamen, der indebærer erhvervelse af 13 point, består af diskussionen, i et offentligt møde, af en udelukkende eksperimentelle speciale, og som bringer et originalt bidrag, udarbejdet under vejledning af en lærer på kurset med LM, som ordfører. Afhandlingen kan skrives på italiensk eller engelsk og skal have den typiske form af en fuldstændig videnskabelig arbejde i form af generelle tilrettelæggelse (Abstrakt, Introduction, metoder, resultater, diskussion, Referencer, tabeller og figurer). Beslutningen fra Kommissionen for Videnskab vil blive formuleret i henhold til procedurer, der er defineret i studieordningen for kurset.... [-]


Grad i teknik for miljøet og det område

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Professionelle områder af Kandidater i Miljøteknologi og Land er forbundet med SSD, dens på bore kerne kursus og relaterede planlagt i tre læseplanen for træningsprogrammet (Miljø, Geo-engineering og bevaring jord, planlægning), som eksemplificeret i det følgende liste: [+]

Professionel status titel.

De typiske fagområder for kandidater fra Master of Science i Miljøteknologi og Land er avanceret design, planlægning og planlægning, styring af komplekse systemer, som freelancere, der i virksomheder og offentlige institutioner eller samt på området for videnskabelig og teknologisk forskning, herunder følgende programmer: - udformning af behandling og bortskaffelse af fast, flydende og luftformigt affald, rensning af forurenede grunde, miljøovervågning og analyser affald og på arbejdspladsen , processtyring, miljøvurdering, miljøcertificering; risikoanalyse i området, planlægning og udførelse af byerne tjenester, forvaltning af anlæg til behandling, tilsyn og interventionsprojekter, miljøkontrol, tilsynsorganer inden for arbejdssikkerhed; - Design, implementering og styring af projekter i området, såsom underjordiske værker, fundament fungerer, interventioner for at forsvare territoriet og miljømæssig genopretning, indkvartering og konsolidering af skråninger; udvikling, konstruktion og anvendelse af modeller til analyse af de fænomener typiske af sektoren med ikke-traditionelle metoder og teknikker; - Forskning og evaluering, dyrkning og udnyttelse af råstoffer, forskning af nye teknologiske anvendelser af mineraler; økonomisk planlægning, bæredygtig forvaltning, forebyggelse og afhjælpning af social og miljømæssig risiko og udvindingsindustrien; - Miljøplanlægning, territoriale og by-, generel og implementering, konstruktion og implementering af informationssystemer, analyse, overvågning og styring af by- og regionale processer, aktivering af procedurer og evaluering af foranstaltninger og planlægningsværktøjer ledelse og deres komplekse programmer.... [-]


Grad i telekommunikation teknik

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

De kan få adgang til Master of Science i Telecommunications Engineering studerende med en første-niveau universitetsuddannelse. Det første niveau universitetsgrad kan være opnået på samme sted eller andre steder, herunder i udlandet. [+]

Adgang til yderligere undersøgelser.

Kurser tredje cyklus

Professionel status titel.

Kandidater i Telecommunications Engineering finder sin naturlige plads i virksomhederne, offentlige institutioner og finansielle institutioner og forskningscentre, hvor der er forskning og udvikling, design, produktion og forvaltning af edb-systemer og transportoplysninger og transmissionsnet for faste og mobile telekommunikation.

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består af diskussionen af ​​en rapport på et individuelt arbejde af den studerende under tilsyn af mindst en professor i Det Tekniske Fakultet ved universitetet i Cagliari, vedrørende den tekniske og / eller videnskabelige oplysninger til det område af ' information engineering.... [-]


Grad i Virksomhedsøkonomi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Graden kursus i Virksomhedsøkonomi antager som specifikke mål for den komplekse teoretiske og metodiske viden om en økonomisk virksomhed, med den nødvendige støtte integrativ kognitive og instrumentale karakter af generelle økonomiske, juridiske og matematisk statistik, sigter på at give viden til at betjene tilstrækkelig kapacitet i de udøvende funktioner af virksomhedens aktiviteter med industri, handel og service, samt i organisationer og offentlige myndigheder og relaterede rådgivning virksomhedsledelse. [+]

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består skriftligt på italiensk eller engelsk, og i diskussionen af ​​en funktion originale elementer i et teoretisk og / eller empirisk vedrører et emne, på grund af, i hvert fald så udbredt, de forretningsmæssige discipliner. Analysen metode bør vedtages til de standarder, accepteret i disciplinerne henvisning af Master of Science. Metoder til forskellige discipliner kan bruges i en instrumental måde at temaet for afhandlingen selskabet alligevel.

Rapporten skal også indeholde en komplet bibliografi og i givet fald, en beskrivelse af de metoder og teknikker, der anvendes i forskningen. Den studerende skal også vise et tilfredsstillende kendskab til litteratur.... [-]


Grad i økonomi (hvis)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Den Bachelor of Science i økonomi (SE) har til formål at uddanne en kandidat specialist i stand til at bruge de metoder for økonomi til at passe, med høje kvalifikationer på det lokale arbejdsmarked, nationalt og internationalt. [+]

Funktioner afhandling.

Den afsluttende eksamen består skriftligt på italiensk eller engelsk, og i diskussionen af ​​en funktion originale elementer i et teoretisk og / eller empirisk vedrører et emne, på grund af, i hvert fald så udbredt, de økonomiske discipliner. Analysen metode bør vedtages til de standarder, accepteret i disciplinerne henvisning af Master of Science. Metoder til forskellige discipliner kan bruges i en instrumental måde at temaet for opgaveformulering alligevel.

Rapporten skal også indeholde en komplet bibliografi og i givet fald, en beskrivelse af de metoder og teknikker, der anvendes i forskningen. Den studerende skal også vise et tilfredsstillende kendskab til litteratur.... [-]


Kandidatgrad i fysik

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Forløbet af undersøgelser for at opnå den masteruddannelse i fysik har to års fremmøde, herunder den nødvendige tid til forberedelse af den endelige eksamen. For at nå dette masteruddannelse er det nødvendigt at erhverve 120 CFU (universitets point) ved at bestå 10 eksamener i specifikke emner og tilhørende karakteriserer Study Programme ... [+]

Forløbet af undersøgelser for at opnå den masteruddannelse i fysik har to års fremmøde, herunder den nødvendige tid til forberedelse af den endelige eksamen. For at nå dette masteruddannelse er det nødvendigt at erhverve 120 CFU (universitets point) ved at bestå 10 eksamener i specifikke emner og tilhørende karakteriserer Study Programme. Graden giver adgang til ph.d. kurser i fysik eller andre videnskabelige-teknologiske områder eller andet niveau master.

I uddannelsen er styrket og forfinet den grundlæggende uddannelse i fysik, tildelt tre-årig grad, og giver samtidig grænsen fysik. I studiet vil også afspejle de forskningsaktiviteter, der gennemføres på Institut for Fysik fra både universitetslærere og forskere i de dele af ligene af den nuværende National Research lokalt (INFN, INAF, CNR).... [-]


Kandidatgrad i fødevarevidenskab og ernæring

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

De vigtigste karrieremuligheder for kandidater i Food Science and Nutrition tilbydes af fødevarevirksomheder, kosten og farmaceutiske, ved cateringvirksomheder og hospital catering, offentlige og private organer med ansvar for fødevarekontrol, institutioner, der beskæftiger sig dell ' magt som en funktion af sundhedseffekter ... [+]

De vigtigste karrieremuligheder for kandidater i Food Science and Nutrition tilbydes af fødevarevirksomheder, kosten og farmaceutiske, ved cateringvirksomheder og hospital catering, offentlige og private organer med ansvar for fødevarekontrol, institutioner, der beskæftiger sig dell ' magt som en funktion af effekten på sundhed og velfærd for den enkelte.

Under henvisning til aktiver af ISTAT kan anerkendes som en del af jobmuligheder: faglige aktiviteter og iværksættersamfund frit inden for Life Sciences (2.3.1.1 Biologer og lignende); professionel kvalificeret i ASL aktiviteter (5.4) som en del af sundhedsvæsenet, mad og ernæring (SIAN). Dette kursus giver også adgang til forsknings- og ph.d.-skoler ph.d. kurser og giver en afsætningsmulighed også i forskning (2.6.2 Forskere og tekniske kandidater). ... [-]


Kandidatuddannelse i kemiske videnskaber

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Forløbet af Science i Chemical Sciences er etableret på Institut for kemiske Sciences og Geologisk og hører under klasse for andet niveau grader i 'kemi' (LM-54). Undervisningen orden universitetsuddannelse, på grundlag af de DM 270 reorganisering dekreter til uddannelse tilbyde optimering, er blevet fastlagt under hensyntagen til antallet af studerende ... [+]

Forløbet af Science i Chemical Sciences er etableret på Institut for kemiske Sciences og Geologisk og hører under klasse for andet niveau grader i 'kemi' (LM-54). Undervisningen orden universitetsuddannelse, på grundlag af de DM 270 reorganisering dekreter til uddannelse tilbyde optimering, er blevet fastlagt under hensyntagen til antallet af studerende (mellem 16 og 28 registrerede årligt), tilgængeligheden af undervisning, der udfører forskning, karrieremuligheder og mulighed for adgang til programmer af ph.d.-kurser i Kemi og tjenester tilgængelige og nødvendige faciliteter til en smidig afvikling af aktiviteter.

For at få adgang til Master of Science i kemi, skal du have en bachelorgrad eller en titel erhvervet i udlandet og anerkendt som gyldige, samt læseplanerne krav og tilstrækkelig personlig forberedelse i overensstemmelse med bestemmelserne i lov og i studieordningen for kurset. Er læseplanerne krav til registrering ejerskab af mindst 80 point fordelt blandt de videnskabelige områder i matematik og fysik (20 point) og Kemi (60 point), der skal erhverves ved forudgående registrering den studerende. Vurderingen af ​​personlige forberedelse udføres ved hjælp af en adgangsprøve. ... [-]


Master i bæredygtig turisme ledelse og overvågning

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Velkommen til New Master Degree Sustainable Tourism Management og Monitoring (STMM). [+]

.

[-]

MSc grad i geologiske videnskaber og teknologier

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Cagliari

Uddannelsen er opbygget med en første år, hvor de er rettet lære karakterisere de vigtigste videnskabelige områder (SSD) i Geologi ved GEO / GEO 01/08. Læren fra det andet år rundt områder af Earth Sciences med læren af ​​integrerende discipliner, der tillader at give de studerende et bredere syn på omfanget af ... [+]

Master of Science i Videnskab og Teknologi Geologisk varer to år, og giver den akademiske titel af kandidatgrad. For eksamen, skal den studerende opnå 120 point.

Den ordinære periode for gennemførelse af pædagogiske aktiviteter er fastlagt for hver AA mellem den 1. oktober og den 30. juni. De pædagogiske aktiviteter hvert år er opdelt i to semestre: normalt den første starter den første uge af oktober, i henhold til den første uge af marts.

E 'anmodning frekvens for hver enkelt undervisning i mindst 60% af de timer, undervisning og 80% af de timer, der kræves til laboratorie- og / eller jord. For elever under deltid skal deltage i mindst de praktiske-applikativ aktiviteter. Underskrifterne af frekvensen kontrol af den enkelte lærer.... [-]


Videoer

University of Cagliari

Kontakt

University of Cagliari

Adresse, linje 1 Via Università, 40,
09124 Cagliari, Sardinia, Italien
Hjemmeside https://www.unica.it/unica/
Telefon +39 070 6751