Unitelma Sapienza

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Rome Sapienza Unitelma Studies, Etableret i 2004 under ministerielt dekret af 17. april 2003 er det bemyndiget til at udstede akademiske grader, der har juridisk status.

Unitelma Visdom, gennem brug af metoder og avanceret informationsteknologi i fjernundervisning, fremmer forskning, undervisning og uddannelse, kunne kombinere juridisk viden, økonomiske og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at køre organisationer og komplekse forretningssystemer i den såkaldte "samfund viden ".

Unitelma Sapienza understøtter adgang til videregående uddannelse, uden pladsbegrænsninger, tid, studerende, unge, arbejdstagere og fagfolk.

Unitelma Sapienza udfører uddannelse og uddannelsesmæssige aktiviteter for bachelor og kandidatuddannelsen i juridiske og økonomiske område; aktiv mester I og II-niveau i de juridiske og økonomiske områder som uddannelse, sundhed, teknologisk udvikling, offentlig administration og udfører uddannelses- og efteruddannelseskurser for forskellige professioner.

Unitelma Sapienza vedtager en uddannelse model, der gør det muligt at følge ihærdigt studerende i uddannelse (indledende orientering workshops for kompetenceudvikling, webinars, tutorship).

STRUKTUR OG ORGANISATION

forskningscenter og undervisning

Institut for Juridiske og økonomiske videnskaber

Struktur og administrative organisation

Generaldirektoratet organisatoriske områder Interinstitutionelle relationer og Finans Administration og menneskelige ressourcer studerende tjenester IKT Konventioner og design uddannelsesaktiviteter Koordinering af undervisning og internationale forbindelser ledelsesmæssig kontrol og overvågning af undervisningen organisatoriske enheder Modtagelse og evaluering studerende input Forskning og kvalitet Mail og digital dokumentation Kommunikation, markedsføring og sociale netværk forvaltningsakter og konventionelle procedurer tutorship proces

Placeringer

Rom

Address
Viale Regina Elena, 295
00161 Rome (Italy)

Rom, Lazio, Italien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Mexico Online

Address
Mexico Online, Mexico

Australien online

Address
Australien online, Australien

USA Online

Address
USA Online, USA

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Mexico Online

Address
Mexico Online, Mexico

Australien online

Address
Australien online, Australien

USA Online

Address
USA Online, USA

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig