Læs den officielle beskrivelse

L 'Vita-Salute San Raffaele Det vedrører San Donato Hospital Group, indviet i 1996 med Faculty of Psychology, Efterfulgt i 1998 Fakultetet for medicin og kirurgi og i 2002 Filosofiske Fakultet. Universitetet er kendetegnet siden dens oprindelse for en tæt integration af undervisning med forskning i dens forskellige og vigtige udtryk: grundforskning, filosofiske, sociale.

Missionen af ​​'Vita-Salute San Raffaele er at besvare spørgsmålet Quid est homo, i den tro, at mennesket er en unik biologisk, psykologisk og åndelig.

L 'Vita-Salute San Raffaele Det er nu anerkendt som en af ​​de mest prestigefyldte italienske universiteter i verden, hele tiden i toppen af ​​de vigtigste nationale og internationale placeringer for kvaliteten af ​​dens tilbud.

Dens unikke er givet ved den totale integration mellem forskning, praksis og undervisning, der adskiller hele sit bud: - om vi taler om kliniske, takket være en imponerende forskerpark laboratorier til undersøgelser i cellebiologi og molekylær biologi, genomforskning og proteomics involverer soma og psyke, med afdelinger i neurovidenskab, kognitiv psykologi, nuklearmedicin orienteret mod identifikation af de fysiologiske veje og deres virkninger.

  • Uanset om vi taler af erhvervet, takket være forskning, der undersøger sindet, personen og samfundet i dets socioøkonomiske processer og de mange kontakter, som dette indebærer med virksomheder og arbejdsmarkedet.
Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk
Location address
Via Olgettina, 58
Milan, Lombardy, 20132 IT
Social Media