Università degli Studi di Udine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Udine blev grundlagt i 1978 som en del af genopbygningsplanen for Friuli efter jordskælvet i 1976. Dets mål var at give det friulianske samfund et uafhængigt center for avanceret uddannelse i kulturelle og videnskabelige studier.

Universitetet har i øjeblikket følgende uddannelser i landbrug, økonomi, ingeniørvidenskab, jura, moderne sprog, kommunikation og træning, humaniora, medicin og kirurgi og matematik, datalogi og multimedia.

Universitetet er aktivt involveret i udvekslingsprojekter for studerende og ansatte med universiteter inden for EU og er i øjeblikket involveret i tæt samarbejde med flere universiteter fra Østeuropa og andre lande uden for EU. Desuden deltager universitetet i mange forskningsprojekter på nationalt og internationalt niveau. Det nuværende antal studerende, der er tilmeldt universitetet, er ca. 17000.

Udine og dets universitet er et referencepunkt i en region, som historisk set er et mødested og korsvej mellem forskellige verdener og kulturer. Geografisk beliggende i centrum af Den Europæiske Union spiller University of Udine en aktiv rolle i et tæt netværk af forbindelser, der er forpligtet til at dele sin viden og ideer. Udine University har siden dens oprettelse forfulgt internationaliseringspolitikken, der sigter mod at forberede studerende og skabe forbindelser og partnerskaber med universiteter og institutioner i Europa og resten af verden.

Udine University samarbejder ikke kun inden for Europa, men over hele kloden og har langvarige forbindelser med Afrika, Indien og Kina.

119239_pexels-photo-1438084.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvorfor UNIUD

UNIUD er et ungt dynamisk universitet, hvis mission siden grundlæggelsen i 1978 har været at fremme højere uddannelse ved at formidle viden og skabe nye ideer i forkant af samfundet.

Nøglen til vores succes på både nationalt og internationalt niveau er kvaliteten og entusiasmen i alle dens komponenter.

Vi værdsætter fortjeneste

Hvert år tildeles de bedste kandidater ved universitetet tilskud, der inkluderer undervisningsreduktion til tilmelding til kandidatuddannelser og lettelse i stillingsopgaver.

Mind-Fuldt

UNIUD tilbyder forskellige tjenester for at sikre sine studerendes trivsel for at hjælpe dem, der har problemer med at tilpasse sig universitetslivet, eller dem, der har vanskeligheder under deres studier. De omfatter gratis laboratorier til angsthåndtering, studiemetoder, effektive kommunikationsevner, mindfulness og meditation.

Læring i hjertet af Europa

Udine University, beliggende i Udine, en by i regionen Friuli Venezia Giulia, nordøstlige Italien, ligger i hjertet af Europa. UNIUD og Udine har en afslappet studentvenlig atmosfære og er inden for rækkevidde af mange seværdigheder i Italien, Europa og videre.

Leveområder

I hjertet af din universitetsoplevelse finder du god indkvartering, faciliteter, studerendes support og sociale liv. Campingpladserne er alle rummelige med masser af haver og grønne områder.

Bibliotekerne er veludstyrede, så du kan sidde og studere i fred. Der er overnatning i studerende, hvor man bor, eller hvis man foretrækker det, kan man leje en lejlighed i byen. Du kan socialisere dig med medstuderende på kaffemaskinen eller i kantinen.

Laboratorier og lærere

Hos UNIUD finder du et personale af dedikerede, erfarne og inspirerende lærere, som vil udfordre dig til at opnå dit bedste. Du arbejder med entusiastiske forskere og undervisere i forelæsninger, seminarer og tutorials, og du finder også tid til selvstændigt studium.

Alle studerende tildeles en personlig tutor, der hjælper dig med at løse eventuelle problemer, du møder. Der er en lang række laboratorier tilgængelige for dig: avancerede videnskabelige laboratorier, sproglaboratorier og It-værelser.

Placeringer

Udine

Address
via Palladio 8
33100 Udine, Friuli-Venezia Giulia, Italien

Pordenone

Address
Via Prasecco 3/a
33170 Pordenone, Friuli-Venezia Giulia, Italien

Gorizia

Address
Via Diaz, 5
34170 Gorizia, Friuli-Venezia Giulia, Italien

Gemona del Friuli

Address
p.le D. Simonetti, 2
33013 Gemona del Friuli, Friuli-Venezia Giulia, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig