Læs den officielle beskrivelse

Università Bocconi, grundlagt i 1902, var det første italienske universitet for at opnå en grad i økonomi.

I et århundrede har Bocconi spillet en ledende rolle i Italiens sociale og økonomiske modernisering. Det har været tro mod sine grundlæggende værdier at være et stort forskningsuniversitet med demokratiske værdier og åben for verden såvel som økonomisk og politisk uafhængig.

Università Bocconi mener, at excellence kun kan baseres på en persons akademiske profil såvel som på hans eller hendes værdier og kulturelle og etiske baggrund. Derfor tilbyder universitetet en lang række aktiviteter, specielle lejligheder for at berige deres viden.

I generationer har underholdende studerende kommet til Bocconi for at blive noget større. Vi tilbyder bachelor, kandidat, ph.d. og executive-programmer til fremtidige ledere og iværksættere, der ønsker et stærkt fundament og et transformativt netværk.

Hvorfor Bocconi

Bocconi er ikke bare en uddannelse. Det er et springbræt for dine ambitioner.

I generationer har vi formet viden og værdier for innovatører og fremtidige ledere. Vi forstår, at morgendagens store præstationer har brug for mere end kvalifikationer. De har brug for tillid, vision og et stærkt sæt værdier.

Vi blev grundlagt i 1902 for at hjælpe med at fremme de sociale og økonomiske fremskridt i hele Europa og videre. Det er en mission, der deles af vores fællesskab af over 100.000 alumni i brancher over hele kloden.

Mange skoler vil forsøge at skubbe dig til at passe til verden. Bocconi vil forberede dig til at ændre det.

Vores økonomi, ledelse og finans programmer er blandt de bedste i verden. QS World University Rankings opregner os blandt de ti bedste institutioner i Europa på disse områder, mens Financial Times lægger vores mastergrad i økonomi og ledelse blandt de ti bedste i hele verden.

Uddannelse kvalitet placeringer i verden

Inden for den internationale videregående uddannelse er der udgivet en række placeringer med meget varierende kvalitetsniveauer, metodisk stringens og autoritet. Bocconi University vises regelmæssigt i de mest fremtrædende placeringer, der dækker sine ekspertområder inden for økonomi og ledelse og mere generelt samfundsvidenskaberne.
På grund af sin karakter af en specialiseret institution, vises Bocconi ikke i ranglisten kvalificeret som "overordnede" - dvs. QS, THE og Shanghai rankings - som involverer universiteter, der dækker et bredt spektrum af emner og felter.

Her viser vi de opdaterede resultater af nogle af de vigtigste og mest anerkendte af disse. Mere information om vores stilling i andre specialiserede eller sektormæssige placeringer vil blive offentliggjort i afsnittene om de enkelte programmer.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

I QS World University Ranking, udgivet af Londons baserede QS, var Bocconis verdensomspændende præstation inden for samfundsvidenskabssegmentet de seneste tre år som følger:

  • 2018, samfundsvidenskab
  • 2017, samfundsvidenskab
  • 2016, samfundsvidenskab

QS nævner selv Bocconi i rangordningens præsentationssider og forklarer hvorfor Bocconi ikke er opført i den omfattende rangordning, men kun i den mere specifikke "Social Sciences" -undergruppe. Se artiklen Kom godt i gang.

Bocconi findes også i emneplaceringerne, der udgives separat af QS:

Bemærk: "Employer Reputation" er en af ​​rankingens indikatorer og måler virksomhedernes udtalelser om kandidater fra ethvert universitet. Den øverste har en konventionel score på 100.

2. Financial Times

Bocconi er også til stede i mange placeringer af Financial Times. Mere præcist er SDA Bocconi School of Management (Bocconi's Business School) i følgende placeringer: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education-tilpassede programmer, Executive Education Open Programs og European Business Schools. MSc kurser, der tilbydes af Bocconi's Graduate School er opført i Master i Management og Finance rankings. Her er de opdaterede positioner på europæisk og globalt plan.

3. U-Multirank

Det nyligt lancerede U-Multirank-projekt, som andre placeringer, har til formål at hjælpe med at vælge et universitet, men med en helt anden tilgang fra andre. Efter at have indstillet de ønskede kriterier, får brugeren en liste over universiteter med angivelsen for hvert valgt parameter af hvert universitets præstationer i forhold til gruppens gennemsnit. U-Multirank skifter således hovedfokus fra den enkle position i en rangordning til blandingen af ​​karakteristika for et givet universitet.

4. Shanghai Ranking

Den globale rangering af faglige emner offentliggjort af ShanghaiRanking Consultancy viser de bedste universiteter i verden inden for specifikke forskningsområder. De faglige emner er opdelt i fem makroområder (naturvidenskab, ingeniørvidenskab, biovidenskab, medicin og samfundsvidenskab). På området for samfundsvidenskab er Bocconi til stede i fem faglige emner:Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University Bocconi

Kandidatuddannelsen i cyberrisikostrategi og styring giver eleverne de nødvendige redskaber til at forstå, vurdere og styre mulighederne og truslerne for eksisterende og ... [+]

Bocconi University og Politecnico di Milano har samlet et dynamisk og tværfagligt samfund af forskere, eksperter og professorer, der studerer, analyserer og anvender strategier, styring og vurderingsværktøjer for cyberrisiko. Det udfordrende studieprogram, de har udtænkt, omhandler de vigtigste cyberrelaterede spørgsmål, der står over for alle typer organisationer hver dag.

Kandidatuddannelsen i cyberrisikostrategi og styring giver eleverne de nødvendige redskaber til at forstå, vurdere og styre mulighederne og truslerne for eksisterende og nye teknologier, der anvendes i vores samfund. Da innovative teknologier vedtages, opstår nye problemer, så eleverne lærer at se fremad, evaluere og kommunikere trusler, før de udfolder sig. Disse potentielle fagfolk vil således være i stand til at yde et stort bidrag til at opfange cyberrisici og forhindre negativ indvirkning på udførelsen af ​​organisationer, både private og offentlige.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Denne MSc er designet til studerende med en stærk bøjet for Computational, Statistical og Mathematical Sciences og en reel interesse i at arbejde med data. Studerende vil ... [+]

Denne MSc er designet til studerende med en stærk bøjet for Computational, Statistical og Mathematical Sciences og en reel interesse i at arbejde med data. Studerende vil blive undervist i avancerede teknikker til udtrækning af effektive oplysninger fra store datasæt og for effektivt at kommunikere dem for at påvirke de strategiske beslutninger af de organisationer, hvor de vil arbejde.

Programmet er struktureret i to spor, der deler en moderne kvantitativ kerne: Data Science og Business Analytics . De forfølger specifikt, i forskelligt omfang, følgende kvalificerende mål:

Giv et stærkt fundament i teoretisk og anvendt statistik og i maskinlæring, der er afgørende for at identificere effektive modeller og metoder til dataanalyse og forudsigelseUdvikle avancerede færdigheder inden for datalogi, der er afgørende for at bygge algoritmer og programmeringsværktøjer, der er egnede til den faktiske implementering af statistiske metoderUdvikle en profil, der kombinerer solid kvantitative færdigheder med indgående kendskab til virksomhedernes dynamik til at understøtte ledelsen i at træffe strategiske beslutninger baseret på data analyseUdvikle kompetencer via uddannelsesaktiviteter inden for og uden for klasseværelset, der fremmer teamwork færdigheder, evne til at præsentere og diskutere resultaterne af ens arbejde effektivt og fremme forståelsen af ​​etiske og lovgivningsmæssige grænser i forbindelse med brugen af ​​store databaser... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Dette udfordrende studieprogram giver eleverne de nødvendige værktøjer til at forstå den globale verden, vi lever i, træning af potentielle ledere og iværksættere for at ... [+]

Dette udfordrende studieprogram giver eleverne de nødvendige værktøjer til at forstå den globale verden, vi lever i, træning af potentielle ledere og iværksættere for at yde et stort bidrag til udførelsen af ​​organisationer af alle typer rundt om i verden, mens de anvender ideerne om ansvarlige og bæredygtige futures til forretningsaktiviteter i praksis.

Studerende vil erhverve følgende færdigheder:

Viden

Kritisk bevidsthed om disciplinbaserede begreber og tilgange til at forstå kompleksiteten ved at forvalte en organisation på den globale forretningsområdeForståelse af, hvordan erhvervet teoretisk viden kan anvendes i praktiske internationale forretningssituationer... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Denne kandidatuddannelse har til formål at hjælpe eleverne med at udvikle problemløsende færdigheder, erhverve de kompetencer, evner og kvalifikationer, der kræves for at ... [+]

Denne kandidatuddannelse har til formål at hjælpe eleverne med at udvikle problemløsende færdigheder, erhverve de kompetencer, evner og kvalifikationer, der kræves for at fungere som ledere i virksomheder og konsulentfirmaer eller som iværksættere.

Det tilbyder en læringssti, hvor den dybtgående undersøgelse af centrale virksomhedsfunktioner og -processer forbereder kandidater til at overtage ledelsesroller.

Læringsprocessen suppleres med den regelmæssige tilstedeværelse af fremragende gæstens højttalere, virksomhedsbesøg, diskussion af ad hoc-forretningssager, møder med virksomheder om specifikke spørgsmål og forelæsninger af praktikere og instruktører med specialiseret faglig baggrund.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Markedsføring er blevet en vigtig drivkraft for både resultater indenfor organisationer og organisatoriske beslutninger. Programmet giver eleverne mulighed for at udvikle ... [+]

Markedsføring er blevet en vigtig drivkraft for både resultater indenfor organisationer og organisatoriske beslutninger. Programmet giver eleverne mulighed for at udvikle en bred faglig knowhow inden for marketing management takket være en unik kombination af kursusindhold.

Det integrerer et avanceret forberedelse i væsentlige markedsføringsværktøjer og områder som kvantitative metoder, juridiske spørgsmål og digitale marketingstrategier med yderst innovative strategier og kompetencer fra forskellige fagområder som neurovidenskab eller antropologiske studier og deres indvirkning på markedsrelaterede områder som forbrugeradfærd.

Kandidater er villige til at lykkes i en hurtigt skiftende globaliseret erhvervsliv med den nødvendige viden og færdigheder, der gør det muligt for dem ikke blot at reagere, men også proaktivt at forme fremtidens markedsføring.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Denne kandidatuddannelse har til formål at give en avanceret uddannelse inden for statskundskab og emnerne i den offentlige politiske analyse. Studerende vil forstå den k ... [+]

Denne kandidatuddannelse har til formål at give en avanceret uddannelse inden for statskundskab og emnerne i den offentlige politiske analyse. Studerende vil forstå den komplekse politiske, økonomiske og sociale dynamik i den moderne verden, hvordan nationale og internationale institutioner håndterer dem og hvordan man handler i sådanne sammenhænge. De vil erhverve avanceret træning i analysemetoder og undersøgelser af både offentlige politikker og de institutioner, der fører beslutningsprocessen.

Specielt programmet:

Giver eleverne et komplet forberedelse inden for de to hovedområder af Statskundskab (Comparative Politics and International Relations), integreret med viden om lovgivningen og udviklingen af ​​befolkningsdynamikken i politiske sammenhængeGiver et komplet forberedelse med avancerede kvantitative færdigheder i både teoretiske og empiriske metoder, som vil blive anvendt til evaluering af offentlige politikker, den offentlige sektor, den politiske beslutningsproces og den politiske dynamikUdvikler kompetencer til fremme af bløde færdigheder som teamwork, evnen til at præsentere og diskutere effektivt, evnen til at tænke kritisk og forstå store politiske og politiske spørgsmålUdvikler færdigheder gennem tværfaglige undervisningsaktiviteter organiseret i workshops, der fremmer forståelsen af ​​politiske og sociale problemer fra forskellige perspektiver. Undervisningsmetoder understøtter samspillet mellem fakultet og studerende og blandt studerende.... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Programmet giver eleverne alle de kompetencer og færdigheder, der er relateret til Chief Financial Officer (CFO) erhverv, forberede dem til at analysere problemer og træf ... [+]

Programmet giver eleverne alle de kompetencer og færdigheder, der er relateret til Chief Financial Officer (CFO) erhverv, forberede dem til at analysere problemer og træffe ledelsesmæssige beslutninger fra en række perspektiver. Det samme sæt af viden og kompetencer og færdigheder kunne også med succes anvendes til drift inden for revisionsfirmaer, konsulentfirmaer og finansielle institutioner.

CFO spiller en bred vifte af nøgle og udfordrende roller inden for alle virksomheder:

sikring af overholdelse af finansielle bestemmelser, udarbejdelse af årsregnskaber og kommunikation af værdi- og risikoinformation til investorer og bestyrelseryde økonomisk ledelse og tilpasse forretnings- og finansstrategi til at udvide virksomheden og foretage investeringer samt overvåge selskabets kapitalstrukturudvikle og implementere interne og styringskontrolsystemer designet til at beskytte virksomhedens aktiver og rapportere virksomhedens resultater.... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Dette er et meget komplet program, der tilbyder udfordrende kurser inden for alle områder inden for finans, investment banking, corporate finance og rådgivning, kvantitat ... [+]

Dette er et meget komplet program, der tilbyder udfordrende kurser inden for alle områder inden for finans, investment banking, corporate finance og rådgivning, kvantitativ finansiering, risikostyring, derivater og asset pricing.

Undervisningen er struktureret langs en række alternative strategier og metoder, der kombinerer:

Case studier som anvendt til praktiske vurderingsproblemer af virksomheder og investeringsprojekterGruppearbejder, ud over individuelle studier og opgaver inden for regnskabsføring, værdiansættelse og teori for økonomikurserPraktiske laboratorieforløb baseret på moderne software til udvikling af færdigheder i styring af data og illustration af typiske resultater fra anvendelsen af ​​statistiske metoder i økonometrisk sekvensSimulerede handelssessioner i derivatsekvensenMøder og gæste sessioner med operatører fra top finansielle institutioner. Disse øjeblikke af førstehånds vidnesbyrd, integreret i mange fag, er en stor mulighed for vores studerende. De lettes af, at Bocconi er kernen i et finanscenter som Milano, en naturlig international krydsning for udveksling og relationer.... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, ... [+]

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, gennem hvilke innovative ideer udvikles og omdannes til markedsapplikationer.

Studerende deltager i et udfordrende tværfagligt program, der blander strategiske, ledelsesmæssige, organisatoriske og økonomiske tiltag for at analysere innovation og teknologi, både på firma- og markedsniveau (herunder evaluering af juridiske konsekvenser).

Vi sigter mod at udvikle de analytiske færdigheder, der kræves for at forstå teknologiens dynamik inden for og på tværs af organisationer; beslutningsprocessen evner at omdanne teknologiske muligheder til nye ideer; og den problemløsende holdning til at gøre vellykkede innovationer ud af nye ideer.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Regering på ethvert niveau, fra lokal til global, er afgørende for samfundsudviklingen. Det er blandt de mest komplekse nuværende faglige indstillinger på grund af forske ... [+]

Regering på ethvert niveau, fra lokal til global, er afgørende for samfundsudviklingen. Det er blandt de mest komplekse nuværende faglige indstillinger på grund af forskellige aktiviteter og sektorer, deres indbyrdes afhængigheder samt samspillet mellem politik, politik og ledelse.

Denne kandidatuddannelse giver kandidater de hårde og bløde færdigheder, de har brug for til succes at lede og arbejde i dette miljø.

Programmet er organiseret i to hovedindlæringsblokke:

For det første er eleverne rustede til at udføre politisk analyse og evaluering gennem avancerede analytiske teknikker, at designe strategier og styre projekterFor det andet støttes de i at udvikle deres unikke faglige profil gennem et omhyggeligt udvalg af valgfag og en bred vifte af internationale muligheder. Et valg ofmajors er designet til at imødekomme de studerendes særlige interesser og de behov, som jobmarkedet giver udtryk for.... [-]
Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Kandidater vil kunne integrere brugen af ​​økonomiske og ledende teknikker og værktøjer med forståelse for den kreative industris specifikke dynamik og kompleksitet. ... [+]

Dette program er baseret på tre hovedaktiver:

Bocconis internationale ry for forskning og undervisning inden for økonomi, ledelse og lovMilano, med økonomisk vitalitet og levende kreativitetItalien, med sin kunstneriske og kulturelle tradition.

Disse elementer udgør den ideelle ramme for at forberede eleverne til at opbygge en international karriere som ledere eller iværksættere og professionelle inden for områder, der almindeligvis omtales som den kreative industri, herunder billedkunst, scenekunst, biograf, medier, forlag, underholdning, turisme, mode , design og luksus.

I de seneste årtier har disse sektorer haft og fortsat spiller en central rolle i den økonomiske udvikling i mange lande. Denne rolle er knyttet til deres evne til at producere økonomisk værdi og forbedre deres tiltrækningskraft, øge socialt trivsel og kvaliteten af liv.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Dette program giver et solidt fundament i kvantitative metoder og økonomisk teori: kandidater vil udvikle evnen til at fortolke de økonomiske og sociale processer, der er ... [+]

Dette program giver et solidt fundament i kvantitative metoder og økonomisk teori: kandidater vil udvikle evnen til at fortolke de økonomiske og sociale processer, der er typiske på alle udviklingsstadier.

Hovedstyrken er dens omfattende tværfaglighed, opnået gennem både fleksibilitet i valg af valgfag og tilrettelæggelse af ad hoc-arrangementer. Studerende vil kunne tilpasse deres studievej betydeligt afhængigt af deres interesser og deres videnskabelige forskningsområder.

Studerende vil også drage fordel af tæt samspil med fakultet og forskningscentre på Bocconi, med mulighed for at være involveret i forskningsprojekter inden for økonomi eller andre samfundsvidenskaber. De har også mulighed for at vælge mellem flere ph.d.-niveau Bocconi kurser som valgfag.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Via Roberto Sarfatti,25
Milan, Lombardy, 20100 IT
Social Media
Location address
Los Angeles, California, US