University of Bologna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oprindelsen af University of Bologna går langt tilbage, og det anses for at være det ældste universitet i den vestlige verden. Dens historie er sammenflettet med de store navne på videnskab og litteratur, det er en keystone og et referencepunkt for den europæiske kultur.

Universitetet i dag: Numbers and Innovation

Tilstedeværelsen på tværs af territoriet, det internationale perspektiv, forskningen, programkataloget, informationstjenesterne: På disse og mange andre områder i dag baner Alma Mater vejen for innovation.
 • 5: Campuserne (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna e Rimini)
 • 11: Skolerne University of Bologna .
 • 32: University of Bologna .
 • 12: Forsknings- og uddannelsescentret.
 • 11.000: (gennemsnit) antal forskningsprodukter, mere end 400 patenter, 147 finansierede forskningsprojekter (H2020 og Life), 10 SIR-projekter (Videnskabelig Uafhængighed for Ungforsker), 7 Interdepartementale Centre for Industriel Forskning (CIRI).
 • 85.244: de studerende, der har valgt University of Bologna (AY 2016/17), hvilket gør det til det mest populære universitet i Italien. Undervisning og ekstra-curriculære aktiviteter finder sted i 1.162.506.81 m2 plads på campuserne i Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna og Rimini.
 • 215: Uddannelsesprogrammer (AY 2017/2018): 92 første cyklus 3-årige programmer, 110-cyklus programmer og 13 enkelt-cyklus programmer.
 • 71: Internationale uddannelser, hvoraf 47 er afleveret på engelsk.
 • 41: Ph.d.-uddannelser (AY 2016/17), 39 specialskoler, 66 første og andet niveau faglige kandidatuddannelser, hvoraf 16 er internationale.
 • 2.111: Internationale studerende fra udlandet på udvekslingsprogrammer og 2.771 studerende indskrevet hos UNIBO, der tilbragte en studieperiode i udlandet i 2016.
 • 5.756 personer: Universitetssamfundet af undervisnings- og servicepersonale.
 • Bibliotekssystemet giver adgang til 47.000 online tidsskrifter, 190.000 e-bøger og 647databaser.
 • 1.100 Wi-Fi adgangspunkter, 2 server farms med mere end 520 virtuelle servere.

universitetsområder

University of Bologna har en multicampus-struktur, der sikrer mulighed for at lære og fremme stabile forskningsaktiviteter i hele regionen med det formål at forbedre livets drift og livskvalitet for universitetssamfundet.

 • Cesena Campus
 • Forlì Campus
 • Ravenna Campus
 • Rimini Campus
 • Repræsentation og Argentina

Universitetsstrukturer og artikuleringer

Afdelinger, skoler, centre, andre strukturer (§ 25 Universitetsstatut) og artikuleringer udgør kulturen, undervisning og forskningskernen University of Bologna . De avancerede skoler, institutter og gymnasier kombinerer videnskabelig forskning på højt niveau med faglig og specialuddannelse .

 • Afdelinger
 • Skoler
 • Advanced School of Studies om byen og territoriet - SSCT
 • "A. Gaudenzi og G. Fassò" Interdepartementalt Center for Forskning i Historie, Filosofi og Juridisk Sociologi og Computervidenskab og Ret - CIRSFID
 • Center for Advanced Studies in Tourism - CAST
 • Center for Anvendt Biomedicinsk Forskning - CRBA
 • "Ercole De Castro" Avanceret Forskningscenter for Electonic System-ARCES
 • "Giorgio Prodi" Cancer Research Center - CIRC
 • Interdepartementale Centre for Industriel Forskning
 • Interdepartmentalt forskningscenter for miljøvidenskab - CIRSA
 • "L. Galvani" Interdepartmentalt forskningscenter for integrerende studier inden for bioinformatik, biofysik og biokompleksitet - CIG
 • Forsknings - og uddannelsescenter for det offentlige sektor - CRIFSP
  - Avanceret skole for sundhedspolitik - SSPS
  - European School of Advanced Fiscal Studies - SEAST
  - High School for juridiske studier
  - Specialiseringskole for Juridiske Professioner "Enrico Redenti"
  - Specialiseringskole for Offentlige Administrationstudier - SPISA
 • Umberto Eco International Center for Humanistiske Studier
 • Universitetscenter for beskyttelse og fremme af sundhed og sikkerhed:
  - Arbejdsmiljø og sikkerhedstjeneste
  - Service for dyrevelfærd i universitetsundervisning og videnskabelige faciliteter
 • University of Bologna Experimental Farm - AUB
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Italiensk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Bachelor » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Anden cyklus grad - two årig master i specialiserede oversættelse

på universitet Fuldtid Deltid 2 år

Den 2-årige sekund-cyklus uddannelsen i Specialized Translation uddanner sprog specialister, der kan oversætte, revidere og korrekturlæst tekster og multimedia / audiovisuelle produkter professionelt i en række højt specialiserede domæner. [+]

At kende skolen

Skolen for fremmedsprog og litteratur, Tolkning og Oversættelse (Forli Campus)

Vi er forpligtet til at uddanne de studerende til en høj professionel standard stand til at udføre som top-ranking specialister i sprog mægling, tolkning og oversættelse. Alle vores studerende opgradere med et indgående kendskab til mindst to sprog og en høj kompetence i italiensk.

Den Forlì Campus i School of fremmedsprog og litteratur, Tolkning og Oversættelse er en af ​​de to italienske institutioner at blive akkrediteret af konferencen Internationale d'Instituts Universitaires de traducteurs et fortolker (CIUTI).

© Claudio Turci

At kende programmet

Den 2-års anden cyklus uddannelsen i Specialized Translation tog sprog specialister, der kan oversætte, revidere og korrekturlæst tekster og multimedia / audiovisuelle produkter professionelt i en række højt specialiserede domæner. I løbet af programmet, vil du få en omfattende praksis med at oversætte til og fra Italiensk og to sprog: Engelsk og en af ​​følgende:... [-]


Bachelor i økonomi og finans

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Økonomi og finans studerer, hvordan enkeltpersoner, virksomheder og regeringer allokerer ressourcer for bedst at opfylde deres mål. Målet med dette program er at give de studerende de værktøjer, de har brug for til at analysere moderne økonomiske og finansielle systemer, som i dag er komplekse og sammenvævede, langt ud over de nationale grænser. Efter afslutningen af ​​programmet vil eleverne kunne forstå og bidrage til debatten om økonomisk politik, økonomisk udvikling og vækst, finansielle markeder, handel og globalisering, beskatning, sundhed og velfærd. [+]

Økonomi og finans studerer, hvordan enkeltpersoner, virksomheder og regeringer allokerer ressourcer for bedst at opfylde deres mål. Målet med dette program er at give de studerende de værktøjer, de har brug for til at analysere moderne økonomiske og finansielle systemer, som i dag er komplekse og sammenvævede, langt ud over de nationale grænser. Efter afslutningen af ​​programmet vil eleverne kunne forstå og bidrage til debatten om økonomisk politik, økonomisk udvikling og vækst, finansielle markeder, handel og globalisering, beskatning, sundhed og velfærd.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsen

1.CLEF er et program undervist på engelsk, med studerende fra hele verden. Vores afdeling for økonomi er rangeret blandt de bedste i Europa på sit område... [-]


Civilingeniør

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Den internationale Master i Civilingeniør er et kandidatuddannelse (Laurea Magistrale), der sigter mod at uddanne fagfolk med den nødvendige dybtgående videnskabelig og teknisk viden inden for civilingeniør. [+]

Den internationale Master i Civilingeniør er et kandidatuddannelse (Laurea Magistrale), der sigter mod at uddanne fagfolk med den nødvendige dybtgående videnskabelig og teknisk viden inden for civilingeniør.

Programmet har til formål at give eleverne et solidt teknisk grundlag, samtidig med at de tager beslutningsprocessen og ledelsespotentialet i fare. Det forbereder kandidater til at udøve deres erhverv på et avanceret niveau og med en unik eksponering for et internationalt miljø for bedre at forstå globale spørgsmål om civilingeniør.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsen:

Vær forberedt på bedre at forstå globale problemer takket være en unik eksponering for et internationalt miljø... [-]


CLE Master i europæiske litterære kulturer

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna Indien Dakar Portugal Lisbon Rusland Moscow Frankrig Mulhouse Mumbai Tyskland Strasburg + 11 mere

CLE Master Course søger at levere en høj kvalitet forberedelse afspejler de multikulturelle aspekter af Europa. CLE Master Course er et toårigt fuldtids akademisk program (120 ECTS) og er optaget i 2 eller 3 ud af 8 prestigefyldte EU-universiteter og ikke-EU-universiteter, der deltager i konsortiet. [+]

CLE Master Course søger at levere en høj kvalitet forberedelse afspejler de multikulturelle aspekter af Europa. CLE Master Course er et toårigt fuldtids akademisk program (120 ECTS) og er optaget i 2 eller 3 ud af 8 prestigefyldte EU-universiteter og ikke-EU-universiteter, der deltager i konsortiet.

Home University er universitetet hvor du starter programmet og gennemfører det første studieår, mens Mobilitetsuniversitetet er universitetet, hvor du gennemfører de obligatoriske mobilitetssemester i andet studieår.

Ved ansøgning til ERASMUS MUNDUS CLE kan du vælge en kombination af to eller tre af de otte universiteter (se " Mobilitetskombinationer " og " Adgangskriterier " på CLE-webstedet).... [-]


Kandidatuddannelsen i Bygningsprocesser og -systemer: Historisk Bygningsrehabilitering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Ravenna

HBR International Curriculum er bygget til at imødekomme behovene hos nye fagfolk, ved at fokusere på diagnose af bevarelsesforhold og om definitionen af ​​procedurer for konsolidering og rehabilitering af artefakterne. [+]

HBR International Curriculum er bygget til at imødekomme behovene hos nye fagfolk, ved at fokusere på diagnose af bevarelsesforhold og om definitionen af ​​procedurer for konsolidering og rehabilitering af artefakterne.

Det specifikke mål for HBR Master er at uddanne højt specialiserede fagfolk, der er udstyret med de færdigheder, der er egnede til at udføre og lede planlægnings-, koordinerings- og kontrolaktiviteter inden for de historiske bygningsrehabiliteringsprocesser. En vellykket gennemførelse af HBR-læseplanen giver mulighed for at opnå en kandidatuddannelse inden for ingeniørarbejde af byggeprocesser og -systemer, og for at forfølge en professionel karriere eller at fortsætte en akademisk karriere.... [-]


Kandidatuddannelsen i Kemi- og procesteknik: Bæredygtige teknologier og bioteknologier til energi og materialer

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Kandidater fra programmet vil have uddannelse til at gå på arbejde på mange områder, herunder den konventionelle kemiske og procesindustrien (petrokemiske, specialkemikalier, farmaceutiske), de brede energisektoren (upstream og downstream-olie [+]

Kandidater fra programmet vil have uddannelse til at gå på arbejde på mange områder, herunder den konventionelle kemiske og procesindustrien (petrokemiske, specialkemikalier, farmaceutiske), de brede energisektoren (upstream og downstream-olie

Studerende i udlandet, især i løbet af andet semesters andetår og for kandidatforskningsprojektet, tilskyndes til at udføre en del af elevernes forskningsprojekt inden for rammerne af de samarbejdsprojekter, der gennemføres mellem University of Bologna og private virksomheder eller internationale forskningsinstitutter. En Dual Degree Agreement er aktiv med Columbia University i New York City (USA).

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/ChemicalProcessEngineering-STEM/how-to-enrol... [-]


Kandidatuddannelsen i Miljøteknologi: Jordbrugsteknologi

Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Det centrale tema for ERE er den samvittighedsfulde forvaltning af vores endelige naturressourcer, nemlig mineraler, brændstoffer, energi, vand og jord. Studerende, der tager ERE, vil opnå en bred baggrund inden for miljøteknik og jordressourcer, der dækker vandressourcer, forebyggelse af forurening, energi, ressourceøkonomi, genbrug, affald og bioaffald, alternative og vedvarende råmaterialer, genanvendelse og sundhed. [+]

Det centrale tema for ERE er den samvittighedsfulde forvaltning af vores endelige naturressourcer, nemlig mineraler, brændstoffer, energi, vand og jord. Studerende, der tager ERE, vil opnå en bred baggrund inden for miljøteknik og jordressourcer, der dækker vandressourcer, forebyggelse af forurening, energi, ressourceøkonomi, genbrug, affald og bioaffald, alternative og vedvarende råmaterialer, genanvendelse og sundhed.

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/EnvironmentalEngineering-ERE/how-to-enrol

Studerende tilskud og tilskud... [-]

Kandidatuddannelsen i miljøvurdering og ledelse: Vand- og kystledning

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Italien Ravenna Portugal Faro Spanien Cádiz + 4 mere

EMJMD WACOMA fremmer akademisk ekspertise gennem implementeringen af ​​et undervisningsprogram, der sigter mod at udvikle fælles forståelse og uddybende videnskabelig viden inden for det vitale, udfordrende og kontinuerligt udviklede område for vand- og kystøkosystemer. [+]

EMJMD WACOMA fremmer akademisk ekspertise gennem implementeringen af ​​et undervisningsprogram, der sigter mod at udvikle fælles forståelse og uddybende videnskabelig viden inden for det vitale, udfordrende og kontinuerligt udviklede område for vand- og kystøkosystemer.

Det er specifikt rettet mod vand og kystnære farer og risici og deres indbyrdes forhold til globale ændringer og ressourceanvendelse.

I overensstemmelse med forskrifterne for ledelsesvidenskab vedrører det også afbødning og tilpasning til ændringer, og den omhandler de relevante aspekter af en bæredygtig grøn og blå økonomi.

EMJMD WACOMA Stipendier

Stipendier finansieret af Den Europæiske Union vil blive ydet til fremragende kandidater udvalgt på grundlag af deres akademiske optegnelser, videnskabelig baggrund og engelsk viden samt personlige færdigheder. Ansøg online: href = "https://wacoma.unibo.it/application.php... [-]


Master i Arbejde, Organisation og Personelpsykologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Cesena

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) om Arbejds-, Organisations- og Personelpsykologi (WOP-P) er et 120 ECTS-masterkursus, der støttes af Europa-Kommissionen via Erasmus: Erasmus Mundus-programmet, der giver et Postgraduate Diploma. [+]

Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) om Arbejds-, Organisations- og Personelpsykologi (WOP-P) er et 120 ECTS-masterkursus, der støttes af Europa-Kommissionen via Erasmus: Erasmus Mundus-programmet, der giver et Postgraduate Diploma. Målet er at bidrage til kvalifikation af fagfolk og forskere inden for disciplinen Arbejds-, Organisations- og Personelpsykologi, hvor der lægges vægt på en europæisk tilgang og perspektiv.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDette uddannelsesprogram kombinerer kurser undervist på engelsk med erfaring med de vigtigste arbejdsgivere på områdetDu vil studere i et internationalt miljø med studerende fra hele verdenDu vil kunne bruge 6 måneder på et europæisk eller ikke-europæisk universitetDin grad vil blive tildelt og anerkendt af 4 europæiske universiteterDu vil opnå tværfaglige viden og kompetencer, der bliver stadig vigtigere på arbejdsmarkedetAdgangskrav... [-]

Master i Automation Engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Kandidatuddannelsen i Automation Engineering giver deltagende studerende avancerede kompetencer inden for mange vigtige områder inden for automatisering, såsom robust styring, systemteori, software til realtidsstyring, visionssystemer, mekaniske systemer, design af avancerede automatiske maskiner, diagnostiske systemer sammen med op -til-dato indhold i mekatronik og robotik. [+]

Kandidatuddannelsen i Automation Engineering giver deltagende studerende avancerede kompetencer inden for mange vigtige områder inden for automatisering, såsom robust styring, systemteori, software til realtidsstyring, visionssystemer, mekaniske systemer, design af avancerede automatiske maskiner, diagnostiske systemer sammen med op -til-dato indhold i mekatronik og robotik.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenFå avanceret viden inden for automationKombiner klasseværelset læring og direkte kontakt med branchens vigtigste virksomhederTværfaglige og internationale kurser til at uddanne højtuddannede fagfolkEt erhverv i høj efterspørgselForbedre din uddannelse med tværfaglige viden og kompetencer på et teoretisk og praktisk niveauAdgangskrav... [-]

Master i avancerede kosmetiske videnskaber

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Rimini

Advanced Cosmetic Sciences (ACS) danner kemikere, der kan operere i kosmetiske virksomheder inden for design, produktion, analyse og certificering af kosmetiske produkter. [+]

Advanced Cosmetic Sciences (ACS) danner kemikere, der kan operere i kosmetiske virksomheder inden for design, produktion, analyse og certificering af kosmetiske produkter.

Dette sekundæruddannelsesprogram træner fagfolk i stand til at forstå de nye udfordringer, der opstår i henhold til de nuværende internationale bestemmelser, og som tager sigte på at producere mere effektive og iboende sikrere kosmetik med henvisning til hele deres livscyklus.

ACS har en tværfaglig ånd, der har til formål at give en teoretisk og praktisk uddannelse om de videnskabelige og teknologiske aspekter af kosmetiske produkter. Programmet er karakteriseret ved teoretisk-praktiske kurser relateret til undersøgelsen af ​​naturlige stoffer og af bioaktive molekyler, der anvendes i kosmetik, til kemi og til formulering af kosmetik, til ingredienserne og formuleringsanalysen. Hudets anatomi, fysiologi og patologi vil også blive studeret sammen med den mikrobiologiske, funktionelle og toksikologiske kontrol af kosmetiske produkter.... [-]


Master i avanceret Automotive Elektronisk Engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna Modena + 1 mere

Kandidatuddannelsen i avanceret automotive engineering er et interuniversitetsprogram, der tilbydes af universiteterne Modena og Reggio Emilia, Bologna, Ferrara og Parma. [+]

Kandidatuddannelsen i avanceret automotive engineering er et interuniversitetsprogram, der tilbydes af universiteterne Modena og Reggio Emilia, Bologna, Ferrara og Parma.

Programmet støttes af de mest prestigefyldte virksomheder i Emilia-Romagna, der opererer inden for bilindustrien på internationalt plan.

Det sigter mod at give viden og færdigheder i forbindelse med design af motorkøretøjer og motorcykler, der er højtydende og egnet til konkurrencer. Fra hybrid- og elmotorer til produktionssystemer med typiske træk ved det nye miljø 4.0.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu vil få færdigheder, som efterspørges i bilindustrien i fremtidenDu vil være i direkte kontakt med de største bilproducenter i regionenEn mekatronisk tilgang og 5 forskellige læseplaner for hvert specialiseringsprogramKurser, seminarer og laboratorier, som også holdes af virksomhedsledere: Du får direkte erfaring med, hvad arbejde i branchen er somDu vil lære at udvikle sportsbiler og state-of-the-art bilkomponenterAdgangskrav... [-]

Master i avanceret automotive engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna Modena + 1 mere

Kandidatuddannelsen i avanceret automotive engineering er et interuniversitetsprogram, der tilbydes af universiteterne Modena og Reggio Emilia, Bologna, Ferrara og Parma. [+]

Kandidatuddannelsen i avanceret automotive engineering er et interuniversitetsprogram, der tilbydes af universiteterne Modena og Reggio Emilia, Bologna, Ferrara og Parma.

Programmet støttes af de mest prestigefyldte virksomheder i Emilia-Romagna, der opererer inden for bilindustrien på internationalt plan.

Det sigter mod at give viden og færdigheder i forbindelse med design af motorkøretøjer og motorcykler, der er højtydende og egnet til konkurrencer. Fra hybrid- og elmotorer til produktionssystemer med typiske træk ved det nye miljø 4.0.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu vil få færdigheder, som efterspørges i bilindustrien i fremtidenDu vil være i direkte kontakt med de største bilproducenter i regionenEn mekatronisk tilgang og 5 forskellige læseplaner for hvert specialiseringsprogramKurser, seminarer og laboratorier, som også holdes af virksomhedsledere: Du får direkte erfaring med, hvad arbejde i branchen er somDu vil lære at udvikle sportsbiler og state-of-the-art bilkomponenterAdgangskrav... [-]

Master i bioinformatik

på universitet Fuldtid 2 - 2 år October 2019 Italien Bologna

Den internationale Bologna Master i Bioinformatik tager fat på disse spørgsmål og sigter mod at skabe viden og ekspertise inden for bestemte områder inden for biologi, bioteknologi og medicin, hvor det er vigtigt at henvise til og hente biomolekylære data opbevaret i biomedicinske databaser. [+]

Hvad er bioinformatik? Hvorfor har vi brug for det? Hvilke biomedicinske og nanoteknologiske applikationer har brug for bioinformatik?

Den internationale Bologna Master i Bioinformatik tager fat på disse spørgsmål og sigter mod at skabe viden og ekspertise inden for bestemte områder inden for biologi, bioteknologi og medicin, hvor det er vigtigt at henvise til og hente biomolekylære data opbevaret i biomedicinske databaser.

I post-genomiske æra er det presserende for fremskridt inden for videnskab og teknologisk anvendelse at styre milliarder af biologiske data for at gemme og hente de korrekte oplysninger. Endvidere er det nødvendigt at forbedre eksisterende metoder eller alternativt at udvikle nye til analyse af gener, genomer, polymorfier og deres korrelation til forskellige patologier.... [-]


Master i Business Administration: International Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Erhvervsøkonomi - Curriculum International Management (CLAMDA IM) fra University of Bologna sætter høje akademiske og intellektuelle standarder. I stedet for at fokusere på specifikke forretningsområder, driver programmet studerende til at undersøge spørgsmål, der er relevante for den strategiske ledelse af organisationer. [+]

Erhvervsøkonomi - Curriculum International Management (CLAMDA IM) fra University of Bologna sætter høje akademiske og intellektuelle standarder. I stedet for at fokusere på specifikke forretningsområder, driver programmet studerende til at undersøge spørgsmål, der er relevante for den strategiske ledelse af organisationer.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt meget forskelligt fakultet bestående af UNIBO professorer med bred international eksponering, top udenlandske professorer samt erhvervspraktikere for at sikre en stor blanding af akademisk stringens og industri relevans.Lille klassestørrelse for at maksimere interaktionen, lette en-til-en-coaching og favorisere energibesparende gruppediskussioner.Et væld af aktiviteter og seminarer til at opretholde bløde færdigheder, lederskab og kommunikation med høj indflydelse (offentlige taler, teambygning, udarbejdelse af CV osv.).Stipendier og præmier for at belønne og støtte akademisk ekspertise, samarbejdsresultater samt internationale praktikophold.Et ekstraordinært samfund af alumner spredt over hele verden og har ledende lederstillinger i nogle af de mest spændende virksomheder i tiåret.Adgangskrav... [-]

Master i Business Administration og Management: Service Management (SEM)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Rimini

Erhvervsadministration og ledelse - Curriculum i Service Management tilbydes på University of Bologna og det sigter på at udvikle professionelle profiler skræddersyet til service management i både industri og service virksomheder, der opererer på hjemmemarkeder og internationale markeder. [+]

Erhvervsadministration og ledelse - Curriculum i Service Management tilbydes på University of Bologna og det sigter på at udvikle professionelle profiler skræddersyet til service management i både industri og service virksomheder, der opererer på hjemmemarkeder og internationale markeder.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenKlasse på 30 studerende i et internationalt miljø og tæt samarbejde med fakultetetEt netværk af højt kvalificerede internationale professorer og virksomhedslederePartnerskab og samarbejde med virksomheder med projektarbejdet (i andet år)Studerende Vejledning i de 2 årStipendier og muligheder for at studere i udlandetAdgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/ServiceManagement/how-to-enrol... [-]


Master i Digital Humaniora og Digital Videnskab (DHDK)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Det internationale uddannelsesprogram i Digital Humanities og Digital Knowledge (DHDK) tilbyder en tværfaglig pensum designet til at skabe tætte forbindelser mellem humaniora og videnskaben om repræsentation og behandling af information og viden. [+]

Det internationale uddannelsesprogram i Digital Humanities and Digital Knowledge (DHDK) ved University of Bologna tilbyder et tværfagligt studieprogram, der er udviklet til at skabe tætte forbindelser mellem humaniora og videnskab for repræsentation og behandling af information og viden. Programmet Digital Humanities og Digital Knowledge er hovedsagelig designet til studerende med en treårig grad i humaniora, og de målretter sig mod dem, der ønsker at udforske litterære, sproglige, historiske og kulturelle studier og kunst ved hjælp af modeller, systemer og beregningsmetoder til at repræsentere og behandle data, information og viden.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDette program kombinerer humanistisk-relaterede kompetencer med it-knowhow, især i forhold til udviklingen af ​​kulturelle processerTakket være en banebrydende tværfaglig tilgang, vil du få viden, der sætter dig adskilt fra andre kandidaterDu bliver en del af et internationalt miljø, der omfatter akademikere, studerende, virksomheder og kultur- og forskningsinstitutionerDu vil beskæftige sig med innovative, tværfaglige emner, og indtaste et jobmarked, der søger (stadig) sjældne færdighederDu vil forbedre din engelsk og dermed udvikle efterspurgte færdigheder, som i høj grad vil øge dine chancer på jobmarkedetAdgangskrav... [-]

Master i elektronisk teknik: Elektroniske teknologier til Big-Data og Internet af Ting

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Elektroniske teknologier til Big-data og Internet af ting (E-BIT) er en international læseplan, der giver grundig viden inden for elektronisk teknologi relateret til udvikling og design af elektroniske enheder, solid state sensorer, kredsløb og systemer til erhvervelse, pålidelig opbevaring og behandling af de store data, der genereres af Internet-of-Things-applikationer. [+]

Elektroniske teknologier til Big-data og Internet af ting (E-BIT) er en international læseplan, der giver grundig viden inden for elektronisk teknologi relateret til udvikling og design af elektroniske enheder, solid state sensorer, kredsløb og systemer til erhvervelse, pålidelig opbevaring og behandling af de store data, der genereres af Internet-of-Things-applikationer. Adskillige andre udfordringer relateret til disse problemer, såsom sikkerhed, trådløse sensornetværk, automationssystemer, avanceret computerarkitektur behandles i valgfrie kurser.

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/ElectronicEngineering/how-to-enrol... [-]


Master i elektroteknik: Elektroteknologi

på universitet Fuldtid September 2019 Italien Bologna

Elektroteknologi er en international læseplan, der giver indgående kendskab til elektriske teknologier, omformere og elektriske drev, elektriske og elektroniske sensorer og målinger. [+]

Elektroteknologi er en international læseplan, der giver indgående kendskab til elektriske teknologier, omformere og elektriske drev, elektriske og elektroniske sensorer og målinger. Hovedelementerne i analyse og styring af elektrisk strømsystemer, herunder emnet for aktive distributions intelligente netværk (smart grids), leveres sammen med banebrydende indhold af økonomi og forvaltning af energiforbrug.

De elektriske ingeniører er lageret af videnskabelig og teknisk viden om produktion, transmission og brug af elektricitet og en tværfaglig teknisk-videnskabelig kultur, der gør dem til en særligt alsidig faglig figur. Beskæftigelsesmuligheder er mange, og det opnåede forberedende gør det muligt for ham / hende at spille centrale roller inden for industriel, teknologisk og miljøteknik.... [-]


Master i fysik: Anvendt fysik

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer. [+]

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer.

Anvendt fysik pensum: De studerende vil erhverve en solid viden om emner af interesse for anvendt fysik, især med vægt på eksperimentelle aspekter. Fraværet af et obligatorisk kursus giver eleverne mulighed for at planlægge deres skræddersyede pensum. Afhængigt af det valgte ECTS udvikler eleverne avancerede færdigheder inden for medicinsk fysik, biofysik, komplekse systemer, computere eller statistiske teknikker til dataanalyse.... [-]


Master i fysik: Kerne- og Subnuclear Fysik

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer. [+]

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer.

Nukleare og Subnuclear Fysik pensum: Studerende vil erhverve en solid viden om nukleare og subnuclear fysik med vægt på eksperimentelle aspekter. Programmet er beriget af kurser, der dækker de grundlæggende principper for teoretisk fysik. Studerende kan også udvikle avancerede færdigheder inden for elektronik, databehandling eller statistiske teknikker. De vil også:

erhverve avancerede færdigheder rettet mod den dybe forståelse af fænomener relateret til de nyeste eksperimentelle forskningsområder;være i stand til at diskutere anvendelser af nukleare og subnuclear fysik i det moderne samfund.5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu kan vælge at fokusere på forskellige områder af grundlæggende og anvendt forskningKurser undervist i engelsk og internationale udvekslingsmulighederDu vil få kompetencer, der er i spidsen for den nuværende forskning og dens teknologiske anvendelseDu får de nødvendige kompetencer til at opfylde kravene til at deltage i kurser og blive en gymnasielærerDu vil få tværfaglige færdigheder og kompetencer til videnskabelig kommunikation og planlægningAdgangskrav... [-]

Master i fysik: Materialefysik og nanovidenskab

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer. [+]

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer.

Materialefysik og nanovidenskab pensum: Studerende vil erhverve en solid baggrund på alle områder af kondenseret materiel fysik med vægt på nanostrukturernes egenskaber. De vil også:

har en dyb forståelse af kondenseret materiel Fysik i alle dets eksperimentelle og teoretiske aspekter;administrere eksperimentelle og modelleringsværktøjer til analyser af materialer og nanostrukturer.5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu kan vælge at fokusere på forskellige områder af grundlæggende og anvendt forskningKurser undervist i engelsk og internationale udvekslingsmulighederDu vil få kompetencer, der er i spidsen for den nuværende forskning og dens teknologiske anvendelseDu får de nødvendige kompetencer til at opfylde kravene til at deltage i kurser og blive en gymnasielærerDu vil få tværfaglige færdigheder og kompetencer til videnskabelig kommunikation og planlægningAdgangskrav... [-]

Master i fysik: teoretisk fysik

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer. [+]

Master i fysik sigter mod at forme eleverne med færdigheder inden for forskellige fysikområder baseret på en solid tværfaglig videnskabelig baggrund. Kandidater i Fysik er værdsat for deres åbne, tværfaglige holdning og deres evne til at anvende en videnskabelig tilgang til analyse af komplekse problemer.

Den teoretiske fysik pensum: Studerende vil erhverve en solid baggrund inden for alle områder af teoretisk fysik med vægt på kvantefelt teoretiske teknikker anvendt på partikler og strenge, generel relativitet og kosmologi, kvantemekanik og statistisk fysik. De vil også:

har en dyb forståelse af nutidens fysik i sine teoretiske og grundlæggende aspekterkende avancerede matematiske og numeriske værktøjer til beskrivelse og modellering af fysiske systemer.5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu kan vælge at fokusere på forskellige områder af grundlæggende og anvendt forskningKurser undervist i engelsk og internationale udvekslingsmulighederDu vil få kompetencer, der er i spidsen for den nuværende forskning og dens teknologiske anvendelseDu får de nødvendige kompetencer til at opfylde kravene til at deltage i kurser og blive en gymnasielærerDu vil få tværfaglige færdigheder og kompetencer til videnskabelig kommunikation og planlægningAdgangskrav... [-]

Master i historie og orientalske studier: Globale kulturer

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Global Cultures Curriculum er beregnet til at være en radikalt ny tilgang til humaniora. Studerende opfordres til kritisk at analysere det globale chok, der forme vores liv og samfund og at opgive de traditionelle Eurocentriske og statsorienterede tilgange og metoder. [+]

Global Cultures Curriculum er beregnet til at være en radikalt ny tilgang til humaniora. Studerende opfordres til kritisk at analysere det globale chok, der forme vores liv og samfund og at opgive de traditionelle Eurocentriske og statsorienterede tilgange og metoder. Hybridisering mellem metoder og forskningsområder, eksperimentering af nye former for interaktion mellem akademikere og studerende og en stærk vægt på tværkulturelle og tværnationale forbindelser er alle væsentlige elementer for et nyt kritisk perspektiv i studiet af tidligere og nuværende akademiske diskurs.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt samfund af studerende: studerende på GLOC føler, at de er en del af et internationalt fællesskab af lærde og vennerInternationalt miljø: studerende på GLOC har en chance for at møde forskere, professorer og venner, der kommer fra overaltRenown fakultet: studerende på GLOC kan deltage i kurser undervises af italienske og inviterede internationale forskere kendt på områdetEn ikke traditionel undervisning: elever på GLOC kan eksperimentere med nye former for interaktion med deres professorer ind og ud af klassenDedikerede rum: studerende på GLOC har deres eget klasseværelse, et mødelokale til gruppearbejde og et fælles rum til at chatte og slappe afAdgangskrav... [-]

Master i Industriel Kemi: Avanceret Spektroskopi i Kemi (ASC)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

Programmet vil give de studerende den nødvendige ekspertise til en moderne kemi og forberede dem til stillinger inden for forskellige fagområder, såsom spektroskopiske og analytiske laboratorier, producenter og for forsknings- og ledelsesstillinger i kemiske virksomheder og virksomheder. [+]

Erasmus Mundus fælles masteruddannelse «Advanced Spectroscopy in Chemistry (ASC)» er et program på to år (120 ECTS) inden for 5 europæiske universiteter: Universitet Alma Mater i Bologna, Italien; Helsingfors Universitet, Finland; Jagiellonian University of Krakow, Polen; Universitetet i Leipzig, Tyskland; Universitet Lille1, Frankrig (Koordinerende institution), der giver eleverne en tværkulturel uddannelse, samtidig med at de kender de nyeste spektroskopiske teknikker inden for en bred vifte af applikationer. Programmet vil give de studerende den nødvendige ekspertise til en moderne kemi og forberede dem til stillinger inden for forskellige fagområder, såsom spektroskopiske og analytiske laboratorier, producenter og for forsknings- og ledelsesstillinger i kemiske virksomheder og virksomheder. Programmet er baseret på en obligatorisk mobilitet og udsender en multiple grad. Flere EF-tilskud er til rådighed. Erasmus Mundus gav eleverne pligt til at studere på heltid.... [-]


Master i innovation og organisation af kultur og kunst

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Dette program for innovation og organisation af kultur og kunst (GIOCA) ved University of Bologna er designet til at skabe en præcis professionel figur: en administrator med en solid grundforbindelse i ledelsen, der er indrettet til at interagere effektivt med den kunstneriske kulturelle dimension af forskellige typer organisationer , forstå deres krav og med evne til at fungere som en grænseflade med kravene i den omgivende økonomiske og sociale verden for en række profiler, der: direkte deltager i kunst og kulturelle organisationer, deltager som konsulenter, interagerer som en grænseflade med offentlige og private institutioner, der støtter arbejdet i specifikke organisationer (lokale myndigheder, sponsorer, fonde osv.). [+]

Dette program for innovation og organisation af kultur og kunst (GIOCA) ved University of Bologna er designet til at skabe en præcis professionel figur: en administrator med en solid grundforbindelse i ledelsen, der er indrettet til at interagere effektivt med den kunstneriske kulturelle dimension af forskellige typer organisationer , forstå deres krav og med evne til at fungere som en grænseflade med kravene i den omgivende økonomiske og sociale verden for en række profiler, der: direkte deltager i kunst og kulturelle organisationer, deltager som konsulenter, interagerer som en grænseflade med offentlige og private institutioner, der støtter arbejdet i specifikke organisationer (lokale myndigheder, sponsorer, fonde osv.).... [-]


Master i internationale relationer: europæiske anliggender

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Curriculum European Affairs (EUA) giver eleverne mulighed for at specialisere sig i emner som EU's eksterne forbindelser, udenrigspolitik, økonomisk og handelspolitik, idet de understreger de sociale og kulturelle dimensioner af den europæiske integrationsproces. [+]

Curriculum European Affairs (EUA) giver eleverne mulighed for at specialisere sig i emner som EU's eksterne forbindelser, udenrigspolitik, økonomisk og handelspolitik, idet de understreger de sociale og kulturelle dimensioner af den europæiske integrationsproces. Denne pensum sigter mod at uddanne fremtidige eksperter i EU-anliggender, politikker og institutioner og tilbyder et omfattende uddannelsesprogram for studerende, der er ivrige efter at arbejde i den europæiske offentlige eller private sektor.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt multikulturelt fællesskab af studerende og akademikereFire forskellige læseplaner på engelskEt internationalt miljøMange muligheder for mobilitet i udlandet (Erasmus, Overseas, dissertation funding)Træning praktikophold i virkelige arbejdsmiljøerAdgangskrav... [-]

Master i internationale relationer: Forudsigelse, innovation og forandring

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Curriculum Forecasting, Innovation and Change (FIC) giver eleverne et sæt værktøjer til gennemførelse af fremsynt tænkning, mens de beskæftiger sig med traditionelle emner af interesse inden for internationale relationer. [+]

Curriculum Forecasting, Innovation and Change (FIC) giver eleverne et sæt værktøjer til gennemførelse af fremsynt tænkning, mens de beskæftiger sig med traditionelle emner af interesse inden for internationale relationer. Curriculum kerne kurser er relateret til fremsynsmetodik, der spænder fra kvantitative og kvalitative metoder til innovative fremtidige design teknikker. Et alsidigt fremsynsværktøj skal integrere forskningsmetoderne i de sociale og naturvidenskabelige fag. Da den store datrevolution hjælper med til at skabe nye videnskabelige grene og påvirke samfundsvidenskabelige og humanistiske områder, er der et hidtil uset potentiale til at overbygge kløften mellem de to kulturer.... [-]


Master i internationale relationer: International Criminology

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Læreplanen tager sigte på at udstyre studerende med dybt og omfattende viden om up-to-date kriminologiske teorier og forskning på forskellige områder med særlig vægt på de historiske, juridiske og socio-politiske indstillinger til analyse af internationale, tværnationale og grænseoverskridende forbrydelse. [+]

Curriculum International Criminology (IC): startende med 2018/2019 forbereder eleverne en tværfaglig tilgang til undersøgelsen af ​​kriminalitet og social kontrol i de internationale og tværnationale sammenhænge. Læreplanen tager sigte på at udstyre studerende med dybt og omfattende viden om up-to-date kriminologiske teorier og forskning på forskellige områder med særlig vægt på de historiske, juridiske og socio-politiske indstillinger til analyse af internationale, tværnationale og grænseoverskridende forbrydelse.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt multikulturelt fællesskab af studerende og akademikereFire forskellige læseplaner på engelskEt internationalt miljøMange muligheder for mobilitet i udlandet (Erasmus, Overseas, dissertation funding)Træning praktikophold i virkelige arbejdsmiljøerAdgangskrav... [-]

Master i internationale relationer: Internationale anliggender

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Læreplanen i International Affairs (IA) sigter mod at udvikle fagfolk, der er i stand til at undersøge og analysere geopolitiske strategier, konfliktmægling og sikkerhedspolitikker i den internationale kontekst. [+]

Læreplanen i International Affairs (IA) sigter mod at udvikle fagfolk, der er i stand til at undersøge og analysere geopolitiske strategier, konfliktmægling og sikkerhedspolitikker i den internationale kontekst. Læreplanen tilskynder deltagelse af studerende fra et andet fagområde og kulturelle baggrund, og den uddanner specialister, som er i stand til kritisk at analysere politiske systemer, forholdet mellem dem, årsagen til spændinger og de internationale organisationers politiske og økonomiske rolle, herunder EU.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt multikulturelt fællesskab af studerende og akademikereFire forskellige læseplaner på engelskEt internationalt miljøMange muligheder for mobilitet i udlandet (Erasmus, Overseas, dissertation funding)Træning praktikophold i virkelige arbejdsmiljøerAdgangskrav... [-]

Master i International Hortikulturvidenskab (IMaHS)

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Gradprogrammet sigter mod at forberede fremtidige landbrugsteknologer med høje færdigheder og i stand til at arbejde inden for gartneriet i en global og international sammenhæng. Studerende vil opleve tværfaglig uddannelse og forskningsorienteret undervisning i fag, der dækker de vigtigste aspekter af gartneriproduktion og forsyningskæden med særlig vægt på miljømæssig bæredygtighed og social og økonomisk beskyttelse (People-Planet Profit). [+]

Gradprogrammet sigter mod at forberede fremtidige landbrugsteknologer med høje færdigheder og i stand til at arbejde inden for gartneriet i en global og international sammenhæng. Studerende vil opleve tværfaglig uddannelse og forskningsorienteret undervisning i fag, der dækker de vigtigste aspekter af gartneriproduktion og forsyningskæden med særlig vægt på miljømæssig bæredygtighed og social og økonomisk beskyttelse (People-Planet Profit).

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenTakket være et internationalt, multikulturelt miljø er eleverne uddannet til at blive globalt ansættelige eksperterTværfaglige og internationale kurser til at uddanne højtuddannede fagfolkFra det første år er eleverne i kontakt med de vigtigste aktører på områdetDette uddannelsesprogram er undervist helt på engelsk, med klasser afholdt både i Bologna og BolzanoKursusstuderende vil tjene en dobbelt grad med et udenlandsk universitetAdgangskrav... [-]

Master i International Politik og Markeder

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Forli

IPM er et andet cyklus uddannelsesprogram helt undervist på engelsk, der er designet til at være i krydset mellem statsvidenskab, internationale relationer, international økonomi og international forvaltning. [+]

IPM er et andet cyklus uddannelsesprogram helt undervist på engelsk, der er designet til at være i krydset mellem statsvidenskab, internationale relationer, international økonomi og international forvaltning. Programmet fremmes af Institut for Politiske og Sociale Videnskaber i samarbejde med økonomiministeriet og Institut for Ledelse University of Bologna , og det drager fordel af disse afdelingers stærke internationale omdømme i undervisning og forskning. IPM-programmet muliggør en karriere på højeste niveau i internationale institutioner og markeder, der fremmer elevernes evne til at analysere de politiske og økonomiske forhold mellem stater, statslige og ikke-statslige organisationer og private virksomheder. Det giver tværfaglig viden inden for emner som verdensøkonomiens politik, international handel, international corporate finance, globale markeder og politiske risici.... [-]


Master i internationalt samarbejde om menneskerettigheder og interkulturel arv

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Ravenna

Programmet tilbyder en solid tværfaglig og problemorienteret træning for at studere studerende med forskellig baggrund, som planlægger at arbejde inden for internationalt samarbejde og udvikling. [+]

Programmet tilbyder en solid tværfaglig og problemorienteret træning for at studere studerende med forskellig baggrund, som planlægger at arbejde inden for internationalt samarbejde og udvikling.

Det sigter mod at udvide elevernes konceptuelle og analytiske evner og udstyre dem med både faglige og faglige færdigheder. Hovedformålet er at sætte de studerende i stand til at styre globale udviklingsprojekter i komplekse, multidimensionale og interkulturelle miljøer.

Der lægges stor vægt på den historiske og geopolitiske dynamik mellem EU og Central-, Østeuropa og Østasiatiske lande såvel som i Euro-Middelhavsregionen.

Kurset fokuserer på de økonomiske, politiske, sociale og kulturelle problemer i forbindelse med internationalt samarbejde og udvikling samt faglige færdigheder og metodologiske værktøjer, der er nødvendige for at kritisk håndtere og håndtere dem.... [-]


Master i italienske studier, europæiske litterære kulturer, lingvistik: italienske studier

på universitet Fuldtid September 2019 Italien Bologna

ITS er andet cyklusuddannelse baseret på de nyeste resultater af kulturanalyse udviklet af University of Bologna . [+]

ITS er andet cyklusuddannelse baseret på de nyeste resultater af kulturanalyse udviklet af University of Bologna .

ITS Studerende vil have mulighed for at undersøge dybtgående litteratur, historie, visuel kunst, filosofi, politisk og kulturel tanke om en af ​​de vigtigste kulturer i verden. Den innovative tværfaglige tilgang til den italienske kultur styrkes gennem vores vigtige partnerskaber med fonde og institutioner, der er førende inden for deres område: Fondazione Zeri (forskningscenter inden for billedkunst), Cineteca di Bologna (den vigtigste filmgendannelse og bevarelse Lab i Europa), Fondazione Gramsci Emilia-Romagna (forskningscenter inden for politisk tankegang).... [-]


Master i juridik og økonomi: Juridik og økonomi i forsikring og finansiering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Den anden cyklus grad LEIF er et toårigt postgraduate program, der tilbydes af School of Economics, Management and Statistics - Bologna. LEIF er et bemærkelsesværdigt innovativt program og har til formål at forberede eksperter på finansielle markeder og institutioner. [+]

Den anden cyklus grad LEIF er et toårigt postgraduate program, der tilbydes af School of Economics, Management and Statistics - Bologna. LEIF er et bemærkelsesværdigt innovativt program og har til formål at forberede eksperter på finansielle markeder og institutioner. Studerende vil erhverve en kritisk forståelse af alle spørgsmål, der er involveret i funktion, regulering og tilsyn med finansielle markeder og institutioner, både fra et økonomisk og juridisk synspunkt.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt tværfagligt tværfagligt program med en stærk europæisk og international orientering.Det formidler en robust og betydelig viden om finansielle og forsikringsmarkeder og deres regulering og tilsyn.Du vil være dygtig og kyndig i corporate governance, risikostyring, business performance analyse, kreditvurdering.Kraftig klasseindlæring suppleres af seminarer med eksperter fra centralbanker, konsulentfirmaer, finansielle institutioner.Du udvikler et bredt sæt evner, der giver dig mulighed for at operere hos internationale, europæiske eller nationale myndigheder og finansielle institutioner.Adgangskrav... [-]

Master i kvantitativ finansiering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Laurea Magistralis kursus i kvantitativ finansiering (Q-Finance) giver en unik mulighed for en graduate studie af grænse matematiske og statistiske teknikker anvendes på finansielle markeder. [+]

Laurea Magistralis kursus i kvantitativ finansiering (Q-Finance) giver en unik mulighed for en graduate studie af grænse matematiske og statistiske teknikker anvendes på finansielle markeder.

Graduates of Laurea Magistralis i Q-Finance vil blive målrettet til professionelle karriere i forskningscentre, stillinger som "quants" i finans- og forsikringsbranchen eller akademiske karriere på området.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenProgramstrukturen er skræddersyet og opdateret om industriens behovQF tilbyder mange muligheder for at tjene en dobbelt grad med prestigefyldte partneruniversiteterQF-studerende tilbydes en bred vifte af internationale muligheder i udlandet, både til studier og arbejdeDen internationale klasse er udfordrende og berigendeProfessionelle kurser tilbydes af fremtrædende internationale lærere eller kvanter fra branchenAdgangskrav... [-]

Master i lavt kulstofteknologi og bæredygtig kemi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

Low Carbon Technologies and Sustainable Chemistry er en ny 2 års kandidatuddannelse fokuseret på naturlige cykler industriel kemi, materialekemi, industriel bioteknologi med henblik på at vurdere miljøpåvirkningen og håndtering og udvikling af lave miljøpåvirkningsteknologier. [+]

Low Carbon Technologies and Sustainable Chemistry er en ny 2 års kandidatuddannelse fokuseret på naturlige cykler industriel kemi, materialekemi, industriel bioteknologi med henblik på at vurdere miljøpåvirkningen og håndtering og udvikling af lave miljøpåvirkningsteknologier.

Kurset er udformet med en tværfaglig tilgang, der involverer emnerne sikkerhed, sundhed, miljømæssig bæredygtighed og biogeokemiske cyklusser med særlig fokus på udvikling af lavkulstofprocesser, startende fra biomasseomdannelse, CO2-udnyttelse, identifikation og reduktion af kritiske råmaterialer , og mere generelt, fremskridt og vækst i atomøkonomi, materialegenvinding, grøn kemi.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenUdvikle teknologier til begrænsning af klimaforandringerSkaffe værdikædekompetencer på cirkulær økonomi, fra materiel udvikling til byudvinding og genbrugVurdere økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i energikilder, kemiske og materielle produktionscyklerUdvid værdikædekompetencer på bioøkonomi fra agronomi til bioraffinaderi og biobaseret byggeblokkeproduktionLabs, praktisk læringsmetode, obligatorisk praktikophold, 9-måneders eksperimentel afhandlingAdgangskrav... [-]

Master i luftfartsindustrien

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Forli

Aerospace Engineering er et fire-semester program med kerne- og valgfag. Kernemodulerne er anvendt aerodynamik, luftfartøj fremdrivningssystemer, atmosfæriske flydynamik, rumfart strukturer, automatisk flyvekontrol og design metoder i luftfartsindustrien. [+]

Aerospace Engineering er et fire-semester program med kerne- og valgfag. Kernemodulerne er anvendt aerodynamik, luftfartøj fremdrivningssystemer, atmosfæriske flydynamik, rumfart strukturer, automatisk flyvekontrol og design metoder i luftfartsindustrien. Fra andet semester kan eleverne tage valgfrie kurser, der logisk er grupperet i et Aeronautics spor og i et Space spor, men det kan også vælges individuelt. Vores liste over valgfrie kurser udvider år efter år, tjek dem regelmæssigt!

Nøgle detaljerVarighed: 2 år (fuld tid)ECTS: 120Antal pladser: 50Start: September hvert årSprog: EngelskKoordinator: Prof. Paolo TortoraBeliggenhed: ForlìGebyrer: ca. 2.900 € maksimum pr. År - stipendier og dispensationer til rådighedProgrammål... [-]

Master i modekultur og ledelse

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Rimini

Den anden cyklus grad kursus i Fashion Culture and Management - FCM - er et innovativt program udviklet af University of Bologna og helt leveret på engelsk. [+]

Den anden cyklus grad kursus i Fashion Culture and Management - FCM - er et innovativt program udviklet af University of Bologna og helt leveret på engelsk. Som titlen på kurset afslører, fokuserer det på forskellige akademiske platforme, baseret på traditionen for kulturstudier og indviklede med økonomidiscipliner. FCM er beliggende i et af Italiens vigtigste modeområder, Rimini, og giver fuld viden om de grundlæggende emner vedrørende modefeltet (kommunikation, semiotik, fotografi, æstetik, design osv.) Sammen med virksomhedens ledelsesmæssige tilgang.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEn tværfaglig tilgang mellem humaniora og økonomiI dette uddannelsesprogram vil du studere i et multikulturelt miljø og udvikle tværkulturelle kompetencerDu lærer at interagere på engelsk i et akademisk miljø og mode verdenTakket være workshops med fagfolk og besøg på modefirmaer og museer, vil du være forbundet med dagens virkelige arbejdsmiljøEn interaktiv undervisningsmetode, der omfatter gruppeprojekter og fremmer holdåndAdgangskrav... [-]

Master i moderne, post-koloniale og komparative litteraturer: Kvinders og kønsstudier

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

GEMMA Erasmus Mundus Mastergrad i Kvinder- og Kønsstudier - er et postgraduate program, der består af to års studier (120 ECTS) og er optaget i 2 ud af 7 prestigefyldte europæiske universiteter, der deltager i konsortiet. [+]

GEMMA Erasmus Mundus Mastergrad i Kvinder- og Kønsstudier - er et postgraduate program, der består af to års studier (120 ECTS) og er optaget i 2 ud af 7 prestigefyldte europæiske universiteter, der deltager i konsortiet.

Home University er universitetet hvor du starter programmet og afslutter det første studieår, mens Mobilitetsuniversitetet er universitetet, hvor du gennemfører det obligatoriske mobilitetssemester i andet studieår (og i nogle tilfælde også fjerde semester) . Ved ansøgning til GEMMA kan du vælge en kombination af to af de syv europæiske universiteter undtagen Granada-Oviedo eller Oviedo-Granada (se afsnittet "Mobilitetskombinationer" for flere detaljer).... [-]


Master i Naturvidenskab - Restaurering af Kulturarv

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Ravenna

Kurset henvender sig til uddannelse af Bevaringsforsker, en videnskabsmand med viden om kemi, fysik, biologi, geologi og informatik anvendt til kulturarv og yderligere viden inden for bevaring (etik, historie, kulturelle værdier, historisk teknologi, fortid og nutid bevaringsteknologier og praksis, specifikke videnskabelige aspekter osv.). [+]

Kurset henvender sig til uddannelse af Bevaringsforsker, en videnskabsmand med viden om kemi, fysik, biologi, geologi og informatik anvendt til kulturarv og yderligere viden inden for bevaring (etik, historie, kulturelle værdier, historisk teknologi, fortid og nutid bevaringsteknologier og praksis, specifikke videnskabelige aspekter osv.). Hans dannelse gør det muligt for ham / hende at bidrage til at studere og bevare kulturarven inden for et tværfagligt team.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenKurset træner bevaringsforskere, fagfolk involveret i den videnskabelige undersøgelse af kulturarvenDu vil trænge ind i den skjulte materialesammensætning af kunstværkerDu vil blive uddannet på brugen af ​​de mest avancerede analytiske teknikker, der i øjeblikket bruges til at studere kulturarvenDu vil studere inden for et team af internationale og tværfaglige studerendeStipendier til speciale i udlandet er tilgængelige hvert årAdgangskrav... [-]

Master i naturvidenskab og naturstyring: Global Change Ecology

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

Den internationale læseplan "Global Change Ecology [+]

Den internationale læseplan "Global Change Ecology

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenAt få adgang til en tværfaglig akademisk, højere uddannelse fokuseret på biologiske, miljømæssige og socioøkonomiske problemer i forbindelse med Global ChangeAt erhverve ekspertise inden for flere områder og internationale organisationer inden for miljømæssig, økonomisk og social forvaltning af GC og økosystemerAt udvikle internationale kontakter ved at forberede kandidatsproget i udlandet og etablere nye relationer med internationale lærere og forskereAt udvikle nyttige færdigheder til at bidrage til opførelsen af ​​en bedre, mere bæredygtig og afbalanceret fremtid for planetens ressourcerAt blive forskere / ledere, der beskæftiger sig med komplekse spørgsmål for at finde afbødnings- / tilpasningsløsninger med en multidisciplinær og tværfaglig tilgangAdgangskrav... [-]

Master i Offshore Engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Ravenna

Kandidatuddannelsen i OffShore Engineering udgør højt kvalificerede fagfolk, der kan arbejde inden for rammerne af design og drift af offshore strukturer, systemer og processer og mastering af de vigtigste teknologier til bæredygtig udnyttelse af offshore-ressourcer. [+]

Kandidatuddannelsen i OffShore Engineering udgør højt kvalificerede fagfolk, der kan arbejde inden for rammerne af design og drift af offshore strukturer, systemer og processer og mastering af de vigtigste teknologier til bæredygtig udnyttelse af offshore-ressourcer. Programmet sigter mod at give viden til rådgivning af et internationalt arbejdsmiljø, at klare avancerede designteknikker og at tackle forbedring og optimering af offshore-operationer i barske miljøer.

5 grunde til at tilmelde sig dette uddannelsesprogramEt førende, højt internationalt uddannelsesprogram, der grænseflader direkte med relevante industrierInnovative udsigter takket være de marine ressourcer og EU's blå vækstprogramDette uddannelsesprogram uddanner højtuddannede fagfolk, der har stor efterspørgsel på lokalt og nationalt niveauPraktikophold (som kan kombineres med den endelige afhandling) er tilgængelige på lokalt og nationalt planTakket være mange udvekslingsprogrammer kan du bruge tid i udlandet til at deltage i kurser, deltage i praktik eller udføre forskningAdgangskrav... [-]

Master i ressourceøkonomi og bæredygtig udvikling

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Rimini

RESD tilbyder et solidt forberedende arbejde inden for miljøøkonomi, en kritisk forståelse af de spørgsmål, der er involveret i bæredygtig udvikling, både fra et teoretisk og praktisk perspektiv og af de komplekse interaktioner mellem økonomiske beslutninger, markedskræfter, statslige politikker og miljø. [+]

RESD tilbyder et solidt forberedende arbejde inden for miljøøkonomi, en kritisk forståelse af de spørgsmål, der er involveret i bæredygtig udvikling, både fra et teoretisk og praktisk perspektiv og af de komplekse interaktioner mellem økonomiske beslutninger, markedskræfter, statslige politikker og miljø.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenEt solidt præparat i miljøøkonomiEn kritisk forståelse af de problemer, der er involveret i bæredygtig udvikling, både fra et teoretisk og praktisk perspektivTværfagligt studieprogram og tværfaglig tilgangEt netværk af kvalificerede internationale professorerInternationalt miljø med forskellig akademisk baggrundAdgangskrav... [-]

Master i specialiseret oversættelse

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Forli

I denne 2-årige kandidatuddannelse i specialiseret oversættelse vil du træne som sprogspecialist og lære professionelt at oversætte, revidere og korrekturlæse tekster og multimedie / audiovisuelle produkter på en række højt specialiserede domæner, herunder teknisk, kommerciel og multimediekommunikation og forlagsbranchen. [+]

I denne 2-årige kandidatuddannelse i specialiseret oversættelse vil du træne som sprogspecialist og lære professionelt at oversætte, revidere og korrekturlæse tekster og multimedie / audiovisuelle produkter på en række højt specialiserede domæner, herunder teknisk, kommerciel og multimediekommunikation og forlagsbranchen.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu kan blive en højt specialiseret professionel oversætterDu kan træne med state-of-the-art oversættelsesværktøjer og nye teknologierDu kan studere to sprog i et venligt, multikulturelt miljøDu kan erhverve færdigheder til audiovisuel oversættelse og til software og spil lokaliseringDu kan studere i et MA-program, der er inkluderet i European Master of Translation Network.Adgangskrav... [-]

Master i sprog, samfund og kommunikation (LSC)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

Kandidatuddannelsen i sprog, samfund og kommunikation (LSC) er et toårigt kandidatuddannelsesprogram inden for udenlandske sprog og litteratur, tolkning og oversættelse af University of Bologna . [+]

Kandidatuddannelsen i sprog, samfund og kommunikation (LSC) er et toårigt kandidatuddannelsesprogram inden for udenlandske sprog og litteratur, tolkning og oversættelse af University of Bologna .

Det er en er en International Master's Degree startende fra Academic Year 2015/2016, som giver eleverne en høj kvalitet akademisk uddannelse og faglige færdigheder inden for sprogstudier og international kommunikation. Det Internationale Program forbereder de studerende til at blive fremtidige eksperter i internationale relationer og / eller i tekstredigering, der flyder på to sprog af international kommunikation.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenFlersproget: En MA-grad, der fremmer viden om flere sprog, i vores samfund, hvor dette er en grundlæggende nødvendighedAktuelt: Et kursus, der står over for udfordringerne i dagens verdenInterkulturel: Et kursus, der fokuserer på at udvikle interkulturel kompetenceKommunikation: Et kursus inspireret af ideen om dialog og interaktion på tværs af sprog og kulturerMangfoldighed: Et kursus, der udvider dine horisonter og fører dig til en dybere forståelse af forskellige kulturer og værdierAdgangskrav... [-]

Master i statistiske videnskaber

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Den Internationale Kandidatuddannelse i Statistiske Fag har til formål at uddanne eksperter, der er i stand til at styre, analysere og fortolke data for at producere den viden, der er nødvendig for at understøtte beslutningsprocesser i private og offentlige virksomheder. [+]

Den Internationale Kandidatuddannelse i Statistiske Fag har til formål at uddanne eksperter, der er i stand til at styre, analysere og fortolke data for at producere den viden, der er nødvendig for at understøtte beslutningsprocesser i private og offentlige virksomheder.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDen uddanner en slags fagfolk og eksperter, som i stigende grad kræves af arbejdsmarkedetDet er den første internationale mastergrad i statistiske videnskaber (klasse LM-82-statistik), der helt undervises på engelsk i ItalienFakultetet er sammensat af UNIBO professorer med et internationalt ry og af internationale besøgsprofessorerDet tilbyder 2 fulde år af akademiske aktiviteter af høj kvalitet, seminarer og laboratorierDet er præget af et optimalt forhold mellem elev og personaleAdgangskrav... [-]

Master i Sundhedsøkonomi og Management (HEM)

på universitet Fuldtid 2 år

Den anden cyklus Inter Universitetsuddannelsen i Sundhedsøkonomi og Management (HEM) forbereder højt kvalificerede sundhedsøkonomer på øverste niveau i stand til at holde ansvarsområder i (nationale og internationale) institutioner og virksomheder, private og offentlige forskningsinstitutter og internationale organisationer, der arbejder inden for sundhedssektoren. [+]

Den anden cyklus Inter Universitetsuddannelsen i Sundhedsøkonomi og Management (HEM) forbereder højt kvalificerede sundhedsøkonomer på øverste niveau i stand til at holde ansvarsområder i (nationale og internationale) institutioner og virksomheder, private og offentlige forskningsinstitutter og internationale organisationer, der arbejder inden for sundhedssektoren.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenFå et solidt kendskab til sundhedsøkonomi og politik, sundhedsplejeforvaltning, sundhedslovgivning og regulering.Fælles eksamensbevis anerkendt i fire landeFælles læring tilbud fra fire partner universiteter og fælles aktiviteter med interessenter og eksperter i sundhedssektorenMeget internationalt og tværfagligt miljø med mulighed for at besøge op til 3 partneruniversiteterMulighed for at få et Erasmus Mundus stipendiumAdgangskrav... [-]

Master i telekommunikationsteknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

Telekommunikationsteknik er et internationalt program, der er fuldtuddannet på engelsk, hvilket giver eleverne mulighed for at opnå en dyb viden inden for de fire interrelaterede makroområder inden for telekommunikation: elektromagnetisk forplantning, signaler og systemer, kommunikationsnet, applikationer og tjenester. [+]

Telekommunikationsteknik er et internationalt program, der er fuldtuddannet på engelsk, hvilket giver eleverne mulighed for at opnå en dyb viden inden for de fire interrelaterede makroområder inden for telekommunikation: elektromagnetisk forplantning, signaler og systemer, kommunikationsnet, applikationer og tjenester.

De vil også have en stærk baggrund inden for beslægtede områder (såsom elektriske kredsløb og enheder, datalogi og matematik). Studerende vil blive støttet i at udvikle passende holdninger til analytiske og designende metoder sammen med organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDeltag i os og oplev noget af ting i vores laboratorierAktivering af fremtidens internet: Opdag og master de kommunikationsteknologier, der kører dit livKom i kontakt med de seneste udviklinger inden for kommunikationsteknologi, herunder 4G, 5G og deroverLær de vigtigste teknologier til at forme en bedre verdenTilbring et år i Kina eller i Norge for at opdage Telekommunikationen i verdenAdgangskrav... [-]

Master i turisme økonomi og ledelse

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Rimini

Programmet forbereder ledere og fagfolk, der er i stand til at tackle de globale udfordringer ved nutidig turisme: samtidig at være en motor til økonomisk vækst, nøglespiller for bæredygtig udvikling og promotor af kulturarven. [+]

Programmet forbereder ledere og fagfolk, der er i stand til at tackle de globale udfordringer ved nutidig turisme: samtidig at være en motor til økonomisk vækst, nøglespiller for bæredygtig udvikling og promotor af kulturarven. Efter graduering giver denne turisme grad eleverne mulighed for at forfølge en karriere inden for følgende sektorer: indkvartering og mad service operationer, internationale rejse og turisme organisationer, besøgsbureaus og konventioner, turisme udvikling agenturer, rekreative virksomheder, krydstogtskibe, feriesteder, forlystelsesparker, flyselskaber.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenFor dets multikulturelle miljø: studerende kommer fra ethvert kontinent!For de færdigheder, du vil udvikle, mens du lærer at analysere dynamikken i turismemarkeder og virksomhederFor sin undervisningskvalitet i turisme, certificeret af UNWTO-TedqualTil stedet: Et af de mest spændende og kendte turistmål i EuropaTil den proaktive undervisningsmetode stimulerer kritisk tænkningAdgangskrav... [-]

Master i tværfaglig forskning og studier i Østeuropa

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Forli

MIREES er et innovativt kandidatuddannelsesprogram, der udelukkende er uddannet på engelsk, unikt i Italien og Europa, der er afsat til studerende, der har en BA-baggrund i økonomi, politik, internationale relationer, historie, landbrugs- eller kulturstudier som helhed og vil nu erhverve en specialiseret, dybdegående viden om de post-socialistiske lande i overgang, de nye EU-medlemsstater efter udvidelserne 2004 og 2007 samt de nye østeuropæiske nabostater. [+]

MIREES er et innovativt kandidatuddannelsesprogram, der udelukkende er uddannet på engelsk, unikt i Italien og Europa, der er afsat til studerende, der har en BA-baggrund i økonomi, politik, internationale relationer, historie, landbrugs- eller kulturstudier som helhed og vil nu erhverve en specialiseret, dybdegående viden om de post-socialistiske lande i overgang, de nye EU-medlemsstater efter udvidelserne 2004 og 2007 samt de nye østeuropæiske nabostater.

MIREES kombinerer en akademisk tilgang med professionel træning og skaber potentielle indsigtige konsulenter, analytikere og ledere som områdeseksperter for internationale agenturer, offentlige myndigheder, private og offentlige virksomheder og ngo'er, samtidig med at de tilbyder et solidt grundlag for yderligere akademiske studier på ph.d.-niveau .... [-]


Master i velvære Kultur: Sport, sundhed og turisme

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Rimini

Kurset "Wellness kultur: sport, sundhed og turisme" er en professionel kandidatgrad, der forbereder fagfolk i stand til at planlægge, fremme og styre begivenheder og aktiviteter inden for velværekultur og personers fysiske og mentale velvære. [+]

Kurset "Wellness kultur: sport, sundhed og turisme" er en professionel kandidatgrad, der forbereder fagfolk i stand til at planlægge, fremme og styre begivenheder og aktiviteter inden for velværekultur og personers fysiske og mentale velvære. Fra sport til turisme, fra sundhed til kultur, vil den studerende lære at analysere kvaliteten af ​​livets behov og potentialer på territoriet. De vil være i stand til at skabe integrerede og bæredygtige "systemprojekter" ved at fremme samarbejde mellem offentlige institutioner og private virksomheder, virksomheder.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenLær at planlægge aktiviteter for optimal psyko-fysisk velværeOplev det kulturelle og uddannelsesmæssige potentiale for sport og sportsturismeOplev en internationalt forskelligartet gruppe af ligesindede kollegerVælg orientering om wellness-forfremmelse i overensstemmelse med dine interesserOpnå et nyt niveau af professionalitet centreret om at udvikle livskvalitetenAdgangskrav... [-]

Master i økonomi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Bologna

2. cyklus uddannelsen i økonomi omfatter kerne kursus enheder i økonomi, matematik, statistik, juridisk og erhvervslivet og økonometri. Udvikling på disse grundlæggende områder har eleverne mulighed for yderligere at studere specifikke spørgsmål knyttet til arbejdskraftøkonomi, industriøkonomi, international økonomi, offentlig økonomi, udviklingsøkonomi og økonomisk politik. [+]

2. cyklus uddannelsen i økonomi omfatter kerne kursus enheder i økonomi, matematik, statistik, juridisk og erhvervslivet og økonometri. Udvikling på disse grundlæggende områder har eleverne mulighed for yderligere at studere specifikke spørgsmål knyttet til arbejdskraftøkonomi, industriøkonomi, international økonomi, offentlig økonomi, udviklingsøkonomi og økonomisk politik.

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenDu vil erhverve den viden og de færdigheder, der kræves for at udføre en vellykket karriere som økonom, på arbejdsmarkedet eller i den akademiske verdenDu vil møde et kvalificeret fakultet med ekspertise inden for økonomi og kvantitative metoderDu vil være en del af en klasse, der er lille nok til at tillade personlige og frugtbare interaktioner med instruktørerLMEC er et udfordrende og intensivt program, hvor du vil være i stand til at engagere sig i samarbejdsvillige og stimulerende arbejdsrelationer med jævnaldrendeDu vil studere i et internationalt miljø, der nyder livskvaliteten hos en af de smukkeste og antikke italienske byerAdgangskrav... [-]

Master i økonomi og ledelse: Erhverv og administration

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Forli

Erhvervsøkonomi og Administration er et 2-årigt 2. cyklusuddannelsesprogram, der udelukkende er undervist på engelsk, særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere, ledere og ledere til en række karriere inden for erhvervssektoren i en international sammenhæng. Som fremtidige ledere, konsulenter og iværksættere vil de studerende erhverve avanceret viden om virksomhedsledelse, strategisk ledelse, organisationsadfærd samt kvantitative, samarbejde og iværksætterfærdigheder forbundet med innovation og forretningsstart. [+]

Erhvervsøkonomi og Administration er et 2-årigt 2. cyklusuddannelsesprogram, der udelukkende er undervist på engelsk, særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere, ledere og ledere til en række karriere inden for erhvervssektoren i en international sammenhæng. Som fremtidige ledere, konsulenter og iværksættere vil de studerende erhverve avanceret viden om virksomhedsledelse, strategisk ledelse, organisationsadfærd samt kvantitative, samarbejde og iværksætterfærdigheder forbundet med innovation og forretningsstart.... [-]


Master i økonomi og ledelse: Food System Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Forli

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. [+]

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere og ledere med avancerede kvantitative og analytiske færdigheder, der er afgørende for succes inden for organisationer inden for agro-fødevaresystemerne. Specifikke kompetencer omfatter kendskab til agro-mad, miljøøkonomi, forretningslogistik og fødevareforsyningskædeforvaltning, fødevarekvalitetsstyring, international fødevaremarkedsføring, fødevare- og landbrugsøkonomi og -politik, internationale relationer og projektledelse.... [-]


Master i økonomi og økonomisk politik: Sundhedsøkonomi og ledelse

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Bologna

Relevansen for sundhedsvæsenets samfund overstiger langt den øgede økonomiske fremtrædelse af denne sektor i økonomien. En sådan relevans kræver, at medarbejdere og ledere i sundhedsorganisationer skal være opmærksomme på grundlæggende økonomiske afvejninger, lovmæssige og lovgivningsmæssige begrænsninger, etiske bekymringer, der påvirker organisatorisk logik inden for denne sektor. [+]

Relevansen for sundhedsvæsenets samfund overstiger langt den øgede økonomiske fremtrædelse af denne sektor i økonomien. En sådan relevans kræver, at medarbejdere og ledere i sundhedsorganisationer skal være opmærksomme på grundlæggende økonomiske afvejninger, lovmæssige og lovgivningsmæssige begrænsninger, etiske bekymringer, der påvirker organisatorisk logik inden for denne sektor.

Sundhedsøkonomi

5 grunde til at tilmelde sig på uddannelsenFå et solidt kendskab til sundhedsøkonomi og politik, sundhedsplejeforvaltning, sundhedslovgivning og regulering.Få erfaring på banen gennem workshops, praktikophold og aktiv læringEt tværfagligt miljø med internationale studerende og professorerDedikerede internationale mobilitetsudvekslingsmulighederFind din karrierevej i sundhedssektorenAdgangskrav... [-]

Videoer

The University of Bologna, an overview

Kontakt

Adresse, linje 1 via Filippo Re 4
40126 Bologna, Emilia-Romagna, Italien
Hjemmeside http://www.unibo.it/en

Adresse, linje 1 Cesena, Emilia-Romagna, Italien

Adresse, linje 1 Forli, Emilia-Romagna, Italien

Adresse, linje 1 Ravenna, Emilia-Romagna, Italien

Adresse, linje 1 Rimini, Emilia-Romagna, Italien

Adresse, linje 1 Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Adresse, linje 1 Modena, Emilia-Romagna, Italien

Adresse, linje 1 822112 Dakar, Jharkhand, Indien

Adresse, linje 1 Lisbon, Lisbon, Portugal

Adresse, linje 1 Moscow, Moskva, Rusland

Adresse, linje 1 Mulhouse, Grand Est, Frankrig

Adresse, linje 1 Mumbai, Maharashtra, Indien

Adresse, linje 1 Strasburg, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

Adresse, linje 1 Faro, Faro District, Portugal

Adresse, linje 1 Cádiz, Andalusia, Spanien