University of Bologna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alma Mater Studiorum - Università di Bologna

Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, det ældste universitet i den vestlige verden, baner vejen for innovation gennem et stadig mere omfattende programkatalog, banebrydende forskning, et konstant og stadig bredere internationalt perspektiv og en stærk tredje mission.

Siden Alma Mater Studiorum blev grundlagt i 1088 har det været studerende-centreret og vært for fremtrædende personer fra videnskabs- og kunstsamfundet. Med fem campusser (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna, Rimini) og en filial i Buenos Aires, tilbyder den et diversificeret kursuskatalog, der er skræddersyet til det nuværende samfunds behov: over 200 uddannelser blandt sine 32 afdelinger og 5 skoler tilbydes over 82.000 studerende. 3.600 kandidater er indskrevet i ph.d.er og andre 3.-cyklus-programmer.

Placeret i top 200 på de to mest prestigefyldte internationale universitetsrangeringer, betragtet som det førende universitet i Europa for studerendes mobilitet (Erasmus +), investerer Alma Mater i bæredygtig udvikling og bidrager til at nå de 17 mål for bæredygtig udvikling, der er foreslået som en del af 2030 Dagsorden vedtaget af De Forenede Nationers generalforsamling. Som et omfattende forskningsuniversitet investerer det i en tværfaglig, tværkulturel tilgang og i den uadskillelige forbindelse mellem forskning og undervisning. University of Bologna er et af de mest aktive med hensyn til ledelse og deltagelse i europæiske forsknings- og akademiske samarbejdsprojekter og har indgået alliancer med industri og offentlige / private organisationer. Det er også et knudepunkt for internationale netværk: ud over dets nære europæiske forbindelser nyder det flere forbindelser med Amerika, Afrika, Asien og Australien.

Lær mere om uddannelserne på University of Bologna , mød studerende og personale, og find ud af tjenester og muligheder for internationale studerende.

Tilmeld dig vores virtuelle åbne dage 1-5 februar 2021: www.opendays.alt = "unibo.it

Covid 19 - Læs venligst de foranstaltninger, der er vedtaget af University of Bologna at tillade aktiviteter at genoptages sikkert.

Placeringer

Bologna

Address
Via Zamboni, 33
40126 Bologna, Emilia-Romagna, Italien

Cesena

Address
Piazza Aldo Moro, 90
Cesena, Emilia-Romagna, Italien

Forli

Address
Piazzale Sante Solieri,1
47121 Forli, Emilia-Romagna, Italien

Ravenna

Address
Ravenna, Emilia-Romagna, Italien

Rimini

Address
Rimini, Emilia-Romagna, Italien

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc
Master