University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

1

Præsentation

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" blev etableret i 1991 (dekret MURST 25. marts) med det formål at lindre de overfyldte betingelser i store napolitanske universitet kendt som "Federico II". På den officielle dato den 1. november 1991 University of Campania begyndte at fungere selvstændigt med nitten tusind tilmeldinger og otte fakulteter placeret i fem forskellige territoriale områder i Caserta og Napoli. I øjeblikket er der tredive tusinde studerende på universitetets 19 afdelinger. Universitetets multicampus struktur har to kontorer til sin rektor: en i Napoli og en i det kongelige palads i Caserta.

3

University Steder

Berømte historiske bygninger er hjemsted for universitetets Skoler, departementer, Centers og administrative kontorer. Mange af disse samme bygninger er også arkæologiske steder, såsom Institut for Humanistiske og kulturarven i Santa Maria Capua Vetere der står på det, der engang var en romersk Cryptoporticus og skolerne of Medicine, som er beliggende i den gamle bymidte i Napoli.

Arkitektur og Industriel Design "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo ad Septimum bygning og kloster.

Medicin og Kirurgi

The School of Medicine tilbyder enkelt cyklus medicinske grader i to af sine universitetshospitaler: Napoli campus ligger i University Teaching Hospital kendt som "Vecchio Policlinico"; Caserta campus er placeret i "San Benedetto område".

Alle kliniske undervisning er også afholdt på "Vecchio Policlinico" i Napoli og på Caserta Civil Hospital of Caserta. Graden kursus i Ortodonti afholdes på Napoli Campus.

Den napolitanske universitetshospital indtager to store steder: det kompleks af Sant'Andrea delle Dame og "Santa Patrizia Cloisters".

Placeringer

Santa Maria Capua Vetere

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Beneduce n. 10

81100 Santa Maria Capua Vetere, Campania, Italien
Telefonnummer
+39 0823 274803