University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

1

Præsentation

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" blev etableret i 1991 (dekret MURST 25. marts) med det formål at lindre de overfyldte betingelser i store napolitanske universitet kendt som "Federico II". På den officielle dato den 1. november 1991 University of Campania begyndte at fungere selvstændigt med nitten tusind tilmeldinger og otte fakulteter placeret i fem forskellige territoriale områder i Caserta og Napoli. I øjeblikket er der tredive tusinde studerende på universitetets 19 afdelinger. Universitetets multicampus struktur har to kontorer til sin rektor: en i Napoli og en i det kongelige palads i Caserta.

3

University Steder

Berømte historiske bygninger er hjemsted for universitetets Skoler, departementer, Centers og administrative kontorer. Mange af disse samme bygninger er også arkæologiske steder, såsom Institut for Humanistiske og kulturarven i Santa Maria Capua Vetere der står på det, der engang var en romersk Cryptoporticus og skolerne of Medicine, som er beliggende i den gamle bymidte i Napoli.

Arkitektur og Industriel Design "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo ad Septimum bygning og kloster.

Medicin og Kirurgi

The School of Medicine tilbyder enkelt cyklus medicinske grader i to af sine universitetshospitaler: Napoli campus ligger i University Teaching Hospital kendt som "Vecchio Policlinico"; Caserta campus er placeret i "San Benedetto område".

Alle kliniske undervisning er også afholdt på "Vecchio Policlinico" i Napoli og på Caserta Civil Hospital of Caserta. Graden kursus i Ortodonti afholdes på Napoli Campus.

Den napolitanske universitetshospital indtager to store steder: det kompleks af Sant'Andrea delle Dame og "Santa Patrizia Cloisters".

Placeringer

Caserta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Abramo Lincoln,5
81100 Caserta, Campania, Italien
Telefonnummer
+39 0823 274803

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig