University of Ferrara - Department of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Ferrara tilbyder et unikt historisk miljø. Storslåede erindringer om middelalderen og renæssancen lever videre i paladser, huse, kirker, museer, pladser, gårdspladser og gyder. Langt fra at være indhyllet i fortiden, er Ferrara en cykel- og fodgængervenlig bæredygtig by, hvor unge mennesker kan opleve en høj livskvalitet, drage fordel af velholdte infrastrukturer og blandes behageligt. Fremme af innovative synspunkter på fremtiden støttet af dybt forankrede kulturelle traditioner er et primært mål for University of Ferrara, der tilbyder en bred vifte af BA- og MA-grader og ph.d.er inden for videnskaber og humaniora. Hele byen er et livligt campus, der trives med samspillet mellem nationale og internationale studerende.

134905_134845_Picturetoincludeinprogdescription8.jpg

Om

Ferrara er en sikker og indbydende åben campus med undervisnings- og forskningsfaciliteter, der er bekvemt placeret i centrum såvel som lige uden for renæssancevæggene.

“Da 600 anni guardiamo avanti”: At se fremad har været en prioritering af University of Ferrara i seks århundreder.

University of Ferrara fortsætter med at komme videre ved at fremme internationalisering. Fremme af et internationalt videnskabeligt og akademisk samfund involverer flere perspektiver: stræben efter de højeste undervisnings- og forskningsstandarder styrket af et fokus på specifikke ekspertiseområder og trives med tilstedeværelsen af en stærk historisk og kulturel identitet. Ferrara har et gitterværk af gader, firkanter og bygninger, der blander sig med undervisnings- og forskningsfaciliteter beliggende i centrum såvel som umiddelbart uden for renæssancevæggene. På grund af sin unikke bykonfiguration præsenterer byen sig som et åbent campus, der er tæt samspil med samfundet som helhed.

134901_134839_Picturetoincludeinprogdescription2.jpg

Nyd Unife

Velkommen til University of Ferrara Grundlagt i 1391, University of Ferrara er som byen Ferrara i sig selv: historisk, men mousserende, lille, men konkurrencedygtig, med mennesker, der kommer sammen for at lære på sin urbane campus. Vi er et dynamisk universitet i en smuk og dynamisk by.

Vores aktiviteter er stærkt internationaliserede. Vores undervisning og forskning er stærkt internationaliseret for at tilbyde vores studerende muligheden for at bevæge sig rundt i og uden for Europa og således tilbyde dem en fornøjelig oplevelse, der vil berige dem personligt og professionelt. Vi tiltrækker de bedste internationale studerende, der tilbyder dem fremragende undervisnings- og forskningsmuligheder, da vi finder, at forskning er stærkere, når de udføres inden for et akademisk samfund, der inkluderer studerende.

134900_134838_Picturetoincludeinprogdescription1.jpg

Vores mission

Vi har set fremad i 600 år. Det er ikke kun taglinien for universitetets kommunikationslogo, men også et af de mål, som vi betragter som en prioritet. Universitetet i Ferrara ser fremad, og fremtiden kan kun føre til internationalisering.

"Vi har set fremad i 600 år". Dette er ikke kun taglinjen for universitetets kommunikationslogo, men også et af de mål, som vi betragter som en prioritet.

Universitetet i Ferrara ser fremad, og fremtiden kan kun føre til internationalisering. At være en del af et internationalt videnskabeligt og akademisk samfund betyder ikke ensartethed og tab af identitet, men tværtimod at dele de høje standarder for undervisning og forskning på verdens bedste universiteter, samtidig med at man opretholder sin egen individualitet og fremragende kvalitet. Åbning indebærer kommunikation med resten af verden, at finde fælles grund og skabe grobund for innovation, teknologisk udvikling og kulturel og videnskabelig vækst uden at miste sine egne rødder. Tilstedeværelsen af undervisnings- og forskningsfaciliteter i hele byen gør Ferrara til en enorm åben campus, som er sikker og indbydende - det ideelle sted at studere eller bo. Ferrara campus er ikke kun et universitet i en by, men snarere en by, hvor alt drejer sig om universitetet - det er en integreret del ikke kun af bymateriale, men også af dens aktiviteter og egenskaber. Fremme og styrkelse af billedet af University of Ferrara i udlandet indebærer derfor at fremme og styrke image og image af området, som er et Unesco verdensarvsted.

134902_134842_Picturetoincludeinprogdescription10.jpg

Unife historie

Universitetet i Ferrara, et af Italiens ældste universiteter, har hilst velkommen og uddannet vidunderlige personligheder fra kulturens verdener, kunst og videnskab, såsom Nicholas Copernicus og Paracelsus.

University of Ferrara blev grundlagt i 1391 af Marquise Alberto V fra Este med tilladelse fra pave Boniface IX. De første kurser, der blev indviet, var Kunst, teologi og jura og blev undervist af berømte lærere som Bartolomeo Saliceto, en ekspert blandt jurister.

I løbet af det 15. og 16. århundrede blev Ferrara et af de mest blomstrende centre for den italienske renæssancekultur, og universitetet nød en periode med stor prestige, takket være tilstedeværelsen af berømte intellektuelle som Nicholas Copernicus og Paracelsus. Efter sin assimilering i den pavelige stat i 1598 blev universitetet omdannet fra et prestigefyldt Estensi City University til et universitet i udkanten. I Napoleon-tidsalderen, med planen om nationale universiteter, mistede universitetet sin magt til at tildele gradtitler og normal akademisk aktivitet blev ikke genoptaget før i 1816. Efter foreningen af Italien blev University of Ferrara et gratis universitet. I årene forud for den første verdenskrig, med over 500 studerende, var universitetet det mest højtbesøgte gratis universitet i Italien. Universitetets identitet er derfor forankret i en historisk og kulturel tradition, der adskiller det fra andre. Siden grundlæggelsen har det hilst velkommen og uddannet vidunderlige personligheder fra kulturens verdener, kunst og videnskaber. Med hensyn til dets størrelse, faciliteter og kvaliteten og mængden af uddannelse og forskning er universitetet et ekspertise inden for Italien. Dette demonstreres også af dets fremragende position i international placering.

134906_134846_Picturetoincludeinprogdescription3.jpg

Nicholas Copernicus

b. 1473 Torun, Pommern - d. 1543 Frauenburg

Den polske astronom var forfatteren af "De revolutionibus orbium coelestium", hvor den ptolemaiske befrugtning vælter og præsenterede et system, hvor solen er universets centrum.

Den kopernikanske teori er grundlæggende for udviklingen af astronomisk videnskab og repræsenterer begyndelsen på moderne astronomi.

Paracelsus

f.1493 Einsiedeln, Schweiz - d. 1541 Salzburg

Han var en læge og filosof, en af de vigtigste og mest komplekse figurer inden for renæssancevidenskab.

Han integrerede Aristoteles teori om de fire elementer og afviste den traditionelle medicinske lære og gav således en ny disciplin liv: iatrokemi, der er baseret på behandling af sygdomme ved hjælp af mineralstoffer.

Giovanni Pico fra Mirandola

b. 1463 Mirandola (Mo) - d. 1494 Firenze

En af de mest berømte italienske filosoffer og humanister, han var en ven af Marsilio Ficino, Lorenzo den storslåede og Angelo Poliziano.

Blandt hans mest berømte værker er ”Oratio de hominis dignitate” og de ni hundrede artikler, der indeholder filosofiske og teologiske problemer.

134899_134840_Picturetoincludeinprogdescription4.jpg

Institut for Økonomi og Ledelse

Institut for Økonomi og Ledelse (DEM) blev oprettet i 2013 fra det tidligere Institut for Økonomi, Institutioner og Territorium, der blev grundlagt i 1997.

Afdelingen er kendetegnet ved en meget tværfaglig karakter, og dens vigtigste undervisnings- og forskningsfelt inkluderer økonomi, erhverv og jura.

Vores undervisningsteam inkluderer over 40 professorer og forskere, 9 teknikere og ca. 30 stipendiater, kandidatstuderende og samarbejdspartnere.

Vores postgraduate degree giver en ideel balance mellem akademisk teori, forretningspraksis og aktuelle anliggender.

Fra og med studieåret 2015-2016 fornyer Institut for Økonomi og Ledelse sit uddannelsestilbud ved at lancere fire nye højspecialiserede kandidatuddannelser for at give stærke faglige færdigheder med særlig opmærksomhed på internationale spørgsmål. To af disse kurser ( små og mellemstore virksomheder i internationale markeder og grøn økonomi og bæredygtighed ) undervises fuldstændigt på engelsk. De henvender sig til studerende fra Italien og andre lande, der er interesseret i at opleve et avanceret læringsmiljø for at få en dyb forståelse af det økonomiske scenarie og den konkurrenceprægede globale økonomi.

Placeringer

Ferrara

Address
Via Voltapaletto 11
44121 Ferrara, Emilia-Romagna, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig