University of L'Aquila

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet er etableret i 1952 og ligger i L'Aquila , det administrative centrum i Abruzzo-regionen , og er et offentligt undervisnings- og forskningsinstitut, der tilbyder et komplet udvalg af akademiske programmer, herunder bioteknologi, videnskab, økonomi, ingeniørvidenskab, uddannelse, humaniora, medicin, psykologi , og sportsvidenskab. Med syv afdelinger tilbyder universitetet i L'Aquila sine over 18.000 indskrevne studerende 64 graders kurser (fordelt på første og anden niveau grader), otte forskningsdoktorprogrammer, specialskoler, specialkandidatuddannelser og erhvervsuddannelser. Mange medlemmer af sin fornemme fakultet på omkring 600 professorer og forskere har fået international anerkendelse og betragtes ledere i deres forskningsområder.

Universitetet i L'Aquila har som et af sine strategiske mål opstillet internationalisering af undervisning, hovedsagelig baseret på lærer- og elevmobilitet og etablering af internationale uddannelseskurser oprettet i samarbejde med udenlandske universiteter. Disse kurser giver integrerede læseplaner og studerendes mobilitetsstrategier, der giver mulighed for gensidig anerkendelse af de opnåede kreditter inden for kurset. Studerende, der er indskrevet i disse kurser, skal udføre etablerede alternative studieperioder inden for universitetet i L'Aquila og dets udenlandske universitetspartner (e).

International grad kurser giver eleverne mulighed for at opnå dobbelt, multiple eller fælles grader. Ved dobbelt og flere grader mener vi, at den studerende efter afslutningen af ​​kurset skal opnå en uddannelse fra universitetet i L'Aquila og en uddannelse fra det udenlandske universitet, hvor han / hun har udført de etablerede studieperioder, der har opnået de nødvendige studiepoeng. En fælles grad i stedet er en enkelt grad udstedt af universiteter, der officielt har aftalt og etableret en fælles international grad kursus.

Nogle af vores kurser holdes helt på engelsk, mens andre tilbyder bestemte kursusenheder på engelsk, hvis udenlandske studerende er indskrevet.

Placeringer

L'Aquila

University of L'Aquila

Address
Via Giovanni di Vincenzo, 16/B
67100 L'Aquila, Abruzzo, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig