University of Macerata

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

137287_GiornatadelLaureato-9410.jpg

UniMC med et overblik

University of Macerata (UniMC) blev grundlagt i 1290 og er et af de ældste universiteter i Europa. I årenes løb er tusinder af UniMc-kandidater blevet fremtrædende fagfolk, iværksættere, førende offentlige personer, undervisere, forskere: Uden tvivl er en smule italiensk, europæisk og international historie blevet bygget af UniMCs alumner.

Denne herlige fortid projiceres ind i fremtiden, og UniMc er stærkt engageret i innovation både inden for undervisning og forskning: Fokus på humaniora og samfundsvidenskab er UniMC's største styrke, og "innovation gennem humaniora" er dens motto. De, der er interesseret i jura, statsvidenskab og internationale relationer, økonomi og erhverv, uddannelse, turisme og kulturarv, kommunikation, sprog, filosofi og historie, kan finde på UniMc et perfekt sted!

UniMC leverer et internationalt miljø og avancerede tjenester. Samtidig tilbyder det en unik mulighed for at opleve en typisk italiensk livsstil: universitetet ligger i byens centrum med sine historiske bygninger og middelalderlige Pathways . Det er et "campus i byen"!

Byen Macerata er en rolig, men livlig by beliggende mellem havet og bjergene, den perfekte ligevægt mellem natur og menneskeskabte konstruktioner. Mange kulturelle begivenheder finder sted i Macerata, hvoraf nogle er internationalt anerkendt, som f.eks. Operasæsonen “Macerata Opera” og singer-songwriter-festivalen “Musicultura”, som begge finder sted i Sferisterio Arenas unikke og spektakulære omgivelser.

Området er kendetegnet ved en fremragende livskvalitet på grund af provinsens rene luft og naturparker samt den fredelige, men alligevel livlige atmosfære, der findes i alle omkringliggende byer og byer, der prikker det lokale landskab. Byen Macerata ligger i et ideelt sted for at nå alt, hvad provinsen har at byde på. Adriaterhavskysten, skisportssteder, nationalparken i Sibillini-bjergene samt andre interessante og vigtige historiske byer og steder er alle relativt nærliggende.

Kultur og kunst dominerer byen: masser af monumenter og museer sammen med spændingen i civil, religiøs og militær arkitektur, arkæologiske steder, historiske teatre og biblioteker spredt gennem territoriet gør Macerata dybt bundet til dens kulturelle rødder.

Vores mission

Universitetsmissionen består af:

  • Forøgelse af værdien af en mere end syv århundrede lang historie dedikeret til fortjeneste og kvaliteten af alle studerende, forskere, professorer og teknisk-administrativt personale;
  • Planlægning af vores valg med engagement og intelligens;
  • Forbedring og fremme af resultaterne af forskning inden for ekspertisenes områder;
  • Udvidelse af vores internationale netværk til støtte for lokal udvikling.

Placeringer

Macerata

Address
Via Crescimbeni, 30/32 - 62100 Macerata
62100 Macerata, Marche, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig