Læs den officielle beskrivelse

Institut for Internationale, Juridiske, Historiske og Politiske Studier

Universitetet i Milano er en offentlig undervisnings- og forskningsinstitution, der blev grundlagt i 1924. I dag er et førende center i Italien og Europa for dets videnskabelige produktivitet, Universitetet i Milano det største universitet i regionen og samler 10 blandt fakulteter og skoler og lærerpersonale af mere end 2000 professorer.

Institut for Internationale, Juridiske, Historiske og Politiske Studier tilbyder bachelor- og kandidatstuderende flere kurser inden for forskellige fagområder som International Relations, International Legal Studies, International History, og Area Studies. Hotellet ligger bekvemt i centrum af Milano, kun 10 minutters gang fra katedralen (Duomo di Milano). Vores afdeling er beliggende i Palazzo Resta-Pallavicino, en historisk bygning beliggende via Conservatorio. Den berømte "Conservatorium Giuseppe Verdi" og kirken "Santa Maria della Passione" (XV århundrede) er kun få øjeblikke væk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies

Kandidatuddannelsen i Internationale Relationer (REL) giver dig en avanceret og højt kvalificeret uddannelse i politiske, juridiske, økonomiske og historiske discipliner ... [+]

Master i internationale relationer

Kandidatuddannelsen i Internationale Relationer (REL) giver dig en avanceret og højt kvalificeret uddannelse i politiske, juridiske, økonomiske og historiske discipliner fra et globalt perspektiv .

Når du deltager i denne toårige læringserfaring , får du mulighed for at forfølge en bred vifte af kursusaktiviteter inden for akademiske områder som International Law, International Institutions, Economics and Regulations, Geopolitics, International Relations og Area Studies.

Vores fakultet lægger særlig vægt på at udstyre studerende med tværfaglig og alsidig viden, der viser sig afgørende for deres fremtidige karriere. I den forbindelse vurderer vi evnen til at arbejde med og drage fordel af forskellige discipliner på tværs af samfundsvidenskaberne for at sikre, at vores elever har adgang til de relevante værktøjer til at løse de største politiske spørgsmål i vores tid.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Italien