Læs den officielle beskrivelse

The University of Padova er en af ​​Europas ældste og mest prestigefyldte pladser for læring; Det er et tværfagligt universitet, der har til formål at give sine elever med både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. En kvalifikation fra University of Padova er et symbol på at have opnået et ambitiøst mål, en, der er anerkendt og eftertragtet af både studerende og arbejdsgivere ens.

Kurser ved University of Padova opdateres konstant for at opfylde de stadigt skiftende behov på arbejdsmarkedet. Dens Healthcare grader, for eksempel, dækker en bred vifte af nye kurser såsom Pediatric Nursing (Medical School), eller Neurovidenskab og neuropsykologiske Rehabilitering (Psykologi). Ingeniøruddannelserne er tilgængelige på områderne civile, Arkitekt, Miljø, Industri og Information Engineering.

Padova Universitet grader også afspejle nutidens behov for at beskytte både miljø med kurser i Environmental Sciences og Teknologi (Landbrug Sciences), og forbrugere med sikkerhed og hygiejne af fødevarer (Veterinary Medicine). Forskning i lægemidler er også dækket med Pharmaceutical Bioteknologi (Apotek), som er forskning i hi-tech produkter med et kursus i Materials Science (Sciences). Stor lægges også vægt på humaniora, såsom historie og bevaring af kunstneriske og kulturelle arv (Kunst og Filosofi), og på læreruddannelsen med et kursus i Primary Education (uddannelse) .Den universitetets traditionelle kurser for fagfolk i jura, økonomi, og Business Management køres sideløbende kurser, der analyserer komplekse sociale systemer såsom Sociologiske Fakultet (statskundskab) og Statistik, Befolkning og samfund (Statistical Sciences).

Endvidere kan højt motiverede Universitetsstuderende også søge om optagelse på Galilæeren School of Higher Education. Efter en krævende udvælgelsesproces, der hvert år 30 studerende valgt at deltage i skolens højt niveau in-house kurser og til at bruge sine særlige tjenester.

historie

Universitetet i Padova blev oprettet i 1222, efter at en gruppe elever og lærere besluttede at komme her fra Bologna. De oprette en gratis legeme af lærde, der var grupperet i henhold til deres oprindelsessted i Nationes, hvor de studerende, der er godkendt vedtægter, valgt den rettore (rektor, eller kansler) og valgte deres lærere, som blev betalt med penge de studerende indsamlede. Defending tankefrihed i studie og undervisning blev et særkende, der i dag lever videre i universitetets motto: Universa Universis Patavina Libertas.

Indførelsen af ​​empiriske og eksperimentelle metoder sammen med undervisning i teori markerede begyndelsen af ​​en guldalder. I det 16. og 17. århundrede, Padova blev en workshop af ideer og hjem til tal, der ændrede den kulturelle og videnskabelige menneskehedens historie. De omfattede Andrea Vesalio, der grundlagde det moderne anatomi, samt astronomen Kopernikus og Galileo, der observerede himlen her.

Padova vaunts også verdens første universitet botanisk have og en permanent anatomisk teater, som blev bygget af Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, der blev berømt for at beskrive blodcirkulation, studerede i Padova, og i 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia blev den første kvinde i verden, der skal tildeles en universitetsuddannelse.

Faldet af Serenissima Republikken Venedig i 1797 markerede begyndelsen på en mørk tidsalder. Padova faldt under reglen om første den franske og derefter østrigerne, der passerer gennem Italiens omtumlet Risorgimento, som også påvirkede universitetet.

Mellem slutningen af ​​det 19. og tidlige 20. århundrede, University udvidet til at omfatte De Ingeniør-, Apotek, og statskundskab sammen med sine traditionelle fakulteter jura, medicin, Kunst og Filosofi, og Sciences.

Fremkomsten af ​​fascismen indskrænket universitetets værdier for frie tanke og kulturel uafhængighed. Dens professorer svor troskab til regimet, hvorefter godkendelse af Italiens racelove og udvisning af jødiske professorer åbnede en af ​​de mørkeste perioder i universitetets historie. Rektor Concetto Marchesi rystede universitetet fra sin slummer, og på højden af ​​den tyske besættelse gjorde et modigt appel til de studerende til at kæmpe for frihed Italien. For sine ofre i navnet Liberation blev Padova Universitet tildelt en guldmedalje til militær tapperhed, at det eneste universitet modtage en sådan ære.

Under efterkrigstiden, University åbnede fakulteter Uddannelse, Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, og Psykologi og, i 1990'erne, fakulteter Veterinary Medicine, og merc. I det 20. århundrede, University of Padova producerede store litterære figurer som Diego Valeri og Concetto Marchesi; ingeniører statur af Giuseppe Colombo, "master af himmelsk mekanik"; matematikere såsom Tullio Levi Civita; jurister Alfredo Rocco og Livio Paladin; filosoffer Luigi Stefanini og Enrico Opocher; og læger som Vincenzo Gallucci, der har foretaget den første hjertetransplantation i Italien. Den nye årtusinde åbnede med nogle vigtige nye opdagelser, især inden for medicin, biomedicin, teknik og rumfart teknologi.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Padova

Dette kandidatuddannelse træner fremtidige forretningsudviklere med et iværksætterindstilling og en åbenhørt tilgang gennem erhvervelse af viden, kompetencer og rammer, d ... [+]

Dette kandidatuddannelse træner fremtidige forretningsudviklere med en iværksætterisk tankegang og et åbent sind ved at erhverve viden, kompetencer og rammer, der er nyttige til at understøtte stigningen og væksten af virksomheder, der handler i det nuværende digitale scenario og arbejder i en global ramme.

Kursus beskrivelse

Kurset giver deltagerne mulighed for at mestre forretningsudviklingsprocesser - i form af voksende baner i eksisterende virksomheder eller nye start-ups - fra flere perspektiver.

På den ene side giver kurset en dyb forståelse af forretningsmodeller og værdiskabelsesprocesser forbundet med det dynamiske globale konkurrencepræget scenarie, forvaltningen af en række markeder og mulighederne i digitale teknologier.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Programmet uddyber kendskabet til de grundlæggende elementer i moderne fysik (atom- og molekylærfysik, fastfysisk fysik, atom- og partikelfysik) og teoretisk fysik (analy ... [+]

Kursus beskrivelse

Programmet uddyber kendskabet til de grundlæggende elementer i moderne fysik (atom- og molekylærfysik, fastfysisk fysik, atom- og partikelfysik) og teoretisk fysik (analytisk mekanik, kvantemekanik, matematiske og numeriske metoder). Det er muligt at styrke kendskabet til specifikke områder som biofysik, nanovidenskab, kvantuminformation, kondenseret materiefysik, atom- og partikelfysik, fysik i de grundlæggende interaktioner. Endelig giver programmet direkte erfaring med laboratorieteknikker og computerberegningsteknikker og dataanalyse.

Den studerende i Fysik vil kende og forstå de mest relevante fænomener i den fysiske verden på forskellige skalaer, fra den makroskopiske verden ned til atomfysikken, fysikken i kondenseret materiale, nukleare og subnuclear fysik. Forståelsen af den fysiske verden vil være baseret på eksperimentelle beviser og korrekt brug af teoretisk modellering og dens matematiske instrumenter, herunder numeriske teknikker.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Kurset repræsenterer den naturlige færdiggørelse af førstegangsgraden i miljøteknik med det formål at forberede en kandidat, der gennem en tværfaglig tilgang, der behandl ... [+]

Karakteristika og målsætninger

Kurset repræsenterer den naturlige færdiggørelse af førstegangsgraden i miljøteknik med det formål at forberede en kandidat, der gennem en tværfaglig tilgang, der behandler forskellige aspekter, dvs. juridisk, kemisk og fysisk, geologisk og geoteknisk, hydraulisk og hydrologisk, er i stand til at designe og styre tekniske løsninger med minimal indvirkning på det sociale og fysiske miljø.

Det endelige mål er at uddanne ingeniører med avanceret faglig og videnskabelig viden om sammenhænge mellem de forskellige fysiske, biologiske og kemiske processer involveret i miljøsystemer eller systemer der interagerer med miljøet; Derfor vil kandidaterne kunne designe effektive arbejder med henblik på behandling og bortskaffelse af affald (flydende, fast og gasformig) og dem, der sigter mod at forsvare og beskytte jord mod ekstreme begivenheder; de vil være i stand til at forhindre nedbrydningsforhold og risiko for miljøet, vurdere og overvåge områdets beskyttelse og miljøets kvalitet i forskellige former for at sikre bevarelsen af naturressourcer og genoprette forurenede miljøer, herunder udvikling af forskningsstrategier og / eller teknologioverførsel.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Vores toårige kandidatgrad i økonomi og finans sigter mod at udvikle evner til at forstå økonomiske og finansielle fænomener, ekspert teknisk viden til at fortolke og hån ... [+]

Vores toårige kandidatgrad i økonomi og finans sigter mod at udvikle evner til at forstå økonomiske og finansielle fænomener, ekspert teknisk viden til at fortolke og håndtere komplekse finansielle spørgsmål og udvikle og vurdere offentlige politikker.

Kursus beskrivelse

Denne kandidatuddannelse hjælper eleverne med at erhverve avancerede evner til at analysere økonomiske og finansielle fænomener. Kurset forbereder eleverne til at forfølge aktiviteter af specialiseret karakter inden for forskning og i ledende stilling på postniveau hos finansielle institutioner, virksomheder og i nationale og internationale regeringsinstitutioner.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Padova

MA-programmet i "Menneskerettigheder og forvaltning på flere niveauer" er et bidrag til udvikling af en universel kultur for menneskerettigheder, som anbefalet af UNESCO ... [+]

MA-programmet i "Menneskerettigheder og forvaltning på flere niveauer" er et bidrag til udvikling af en universel kultur for menneskerettigheder, som anbefalet af UNESCO og FN. Derfor har den en stærk politisk og handlingsorienteret tilgang. Denne kandidatgrad er i fuld kontinuitet med tidligere postgraduate-uddannelser i menneskerettigheder, som Padua Universitet har leveret siden 1988.

MA sigter mod at udvikle viden og færdigheder til at fremme og opfylde menneskerettigheder inden for rammerne af juridiske og politiske processer og politikker på flere niveauer. Menneskerettighedslov, rammebestemmelserne på flere niveauer og begreberne "bæredygtig menneskelig udvikling" og "menneskelig sikkerhed" er referenced paradigmer gennem hele kurset.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Padova

Erhvervsadministration kandidater vil lære at arbejde i organisationer, der skal ændre sig hurtigt til uventede ændringer og dermed kræve interaktion af forskellige funkt ... [+]

Erhvervsadministration kandidater vil lære at arbejde i organisationer, der skal ændre sig hurtigt til uventede ændringer og dermed kræve interaktion af forskellige funktioner.

Kursus beskrivelse

Graduate kurset hjælper eleverne til at erhverve kompetencer til at arbejde i ledelsesrolle i mellemstore / store størrelse fremstillingsvirksomheder eller handelsselskaber, konsulentfirmaer, mellemled finansielle virksomheder og endelig i offentlige og offentlige service virksomheder. Kurset forbereder eleverne til at udvikle og implementere strategier konsistent inden for det konkurrenceprægede miljø, hvor firmaerne opererer. Studerende får kendskab til de forretningsprocesser og praksis, der inspirerer og styrer ledelsesmæssige valg.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Kandidatuddannelsen i Kognitiv Neurovidenskab og Klinisk Neuropsykologi vil tilbyde dig de seneste udviklinger inden for neurovidenskabelig forskning, dets kliniske anven ... [+]

Kursus beskrivelse

Programmet for den toårige kandidatuddannelse er designet til at tilbyde en uddannelse i et specialiseret område af psykologi og sigter mod at blive anerkendt som et højt niveau kvalifikation til akademiske og professionelle formål på internationalt plan.

Kursusenhederne spænder indenfor psykologi, neurologi og psykiatri og deres kliniske anvendelser (i samarbejde med afdelingerne Neurovidenskab og Medicin).

Hele graden er stærkt fokuseret på laboratorier - udstyret med instrumenter som TMS, tDCS, GEODESIC software - som gør det muligt for vores elevernes teoretiske læring at blive integreret med brugen af denne teknologi med det formål at øge deres praktiske færdigheder også.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Masteruddannelsen i astrofysik og kosmologi sigter mod at give de studerende en omfattende og ajourført oversigt over de vigtigste felter i moderne astrofysik, herunder a ... [+]

Masteruddannelsen i astrofysik og kosmologi sigter mod at give de studerende en omfattende og ajourført oversigt over de vigtigste felter i moderne astrofysik, herunder astronomiske detektorer og teknikker, sorte huller og neutronstjerner, kosmologi, gravitationsfysik, planeter, stjerner og galakser. Der lægges særlig vægt på en solid baggrund i fysik og på de voksende bånd mellem astrofysik og forskellige fysikafdelinger (teoretisk og eksperimentel partikelfysik, detektorfysik, atomfysik) i den kommende epoke med multi-messenger observationer.

Master kandidater i astrofysik og kosmologi vil få en detaljeret viden om astrofysik både på teoretiske og observatoriske sider. Den afsluttende afhandling (42 ECTS, ca. seks måneder fuld tid) vil sætte den studerende i direkte kontakt med et avanceret forskningsemne, der forbedrer hans / hendes evne til at udføre selvstændigt arbejde. Dette vil være nøglen til enten en vellykket fortsættelse til en ph.d. i astrofysik eller fysik eller til et job inden for industri- eller servicesektoren baseret på nye teknologier.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

MSc i bioteknologi for fødevarer videnskab udforsker, hvordan man producerer sundere og sikrere fødevarer efter en tværgående, farm / field-to-fork tilgang. Fokuseret på ... [+]

Bacheloruddannelse på engelsk af den anden cyklus uddannelseskursus Biotecnologie per l'alimentazione ( Bioteknologi til fødevarevidenskab )

Tværfaglig og forskningsorienteret kandidatuddannelse vedrørende anvendelse af avanceret bioteknologi inden for fødevareproduktion og -sikkerhed.

Kursus beskrivelse

MSc i bioteknologi for fødevarer videnskab udforsker, hvordan man producerer sundere og sikrere fødevarer efter en tværgående, farm / field-to-fork tilgang. Fokuseret på anvendelsen af avancerede bioteknologiske metoder inden for fødevareproduktion og -sikkerhed er det den ideelle træk mellem forbrugernes og producenternes ønsker i agro-fødevaresektoren og den forskning, der anvendes til produktion og fødevaresikkerhed. Kurset har således en stærk komponent inden for banebrydende discipliner som genomics, bioinformatik, proteomics, metabolomics og nanoteknologier, alt sammen i forbindelse med dyre- og afgrødeproduktion samt fødevarekvalitet og -sikkerhed. Teoretiske lektioner blandes med et relativt højt antal praktikophold, herunder ECTS (23) dedikeret til specialearbejdet, der dækker hele andet semester af andet år.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

MS grad i bæredygtigt landbrug på University of Padova sigter mod at levere avanceret viden inden for landbrugssystemer samt færdigheder til at udvikle og styre bæredygti ... [+]

Kursus beskrivelse

MS grad i bæredygtigt landbrug på University of Padova sigter mod at levere avanceret viden inden for landbrugssystemer samt færdigheder til at udvikle og styre bæredygtige produktionssystemer. Konteksten er international og har som sit hovedområde for efterforskning varme tempererede miljøer på globalt plan.

Kursets normale løbetid er to år og kræver 120 studiepoeng (eller CFU'er). Kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Landbrug vil blive tildelt ved afslutningen af kurset. Med henblik på at styrke denne globale tilgang til bæredygtighed er uddannelsen inddraget i et internationaliseringsprojekt i samarbejde med University of Georgia, USA, som gør det muligt for eleverne at opnå en dobbelt grad i "Bæredygtigt Landbrug" (Italien) og "Afgrøde og Jordvidenskab "(USA). Dette kursus er også en del af Erasmus Mundus Joint Master Degrees i Plantesundhed i Sustainable Cropping Systems, Erasmus Program Key Action 1 (http://planthealth.upv.es), der er organiseret af et konsortium på seks universiteter fra fire europæiske lande ( Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland).... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Matematik, statistik, datalogi og ingeniørvirksomhed samarbejder i dette program, hvis formål er at tilvejebringe værktøjer til udvinding af viden fra data fra flere appl ... [+]

Kursus beskrivelse

Programmet har til formål at opbygge Dataforskere, hvis solid tekniske baggrund suppleres af et tværfagligt forberedende arbejde på forskellige områder, hvor der opstår store data. Dataforskere, der er stærkt påkrævet af industrier, konsulentfirmaer og offentlige institutioner, designer og implementerer analysen af store data og giver ledere og interessenter en klar redegørelse for deres resultater. Kandidater vil være i stand til at mestre værktøjer fra teknik, datalogi, statistik og matematik til at indsamle, administrere og analysere store data og at oversætte deres arbejde til meget værdifulde oplysninger.

Kursusstruktur

Første år... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Europæiske og Globale Studier er en kandidatuddannelse helt undervist på engelsk for at uddanne den fremtidige førende klasse, som vil arbejde i europæisk og global polit ... [+]

Ønsker du at udvikle lederskabskompetencer til at løse nogle af de mest presserende spørgsmål, der i øjeblikket engagerer regeringer, europæiske og internationale organisationer, samt virksomheder og sociale bevægelser?

Vil du være med i den næste generation af kreative og fremadrettede beslutningstagere i samfundet?

Er du i stand til at beherske din evne til at arbejde i et interkulturelt miljø?

Vælg den nye kandidat i europæiske og globale studier på University of Padova .

Kursus beskrivelseEGoS er en kandidatuddannelse helt undervist på engelsk rettet mod fremtidige førende fagfolk, der vil arbejde i europæisk og global politik, administration og kommunikation. Under kurset erhverver de viden, kompetencer, metoder og analytiske værktøjer til at forstå politiske, sociale og kulturelle processer, udvikle og forvalte projekter på europæisk og internationalt plan. Studerende lærer også at gribe effektivt ind i multi-actor og multi-level indstillinger gennem innovative, kritiske og tværfaglige tilgange og krydsbefrugtning af ideer og praksis. Studerende udvikler også globale perspektiver på politiske og institutionelle scenarier, kommunikation og teknologisk udvikling kombineret med solide rødder i analysen af politiske, historiske, sociale og økonomiske sammenhænge i flere sammenhænge og lande og udvikle færdigheder til planlægning af specifikke strategier for intervention. Studerende nyder godt af et internationalt læringsmiljø i Padova, men også i udlandet udnytter netværket af mere end 40 universitetspartnere til Erasmus-programmet, bilaterale aftaler og andre strukturerede partnerskaber. Dobbeltgrad med universitetet i Kraków; dobbelt grad med andre universiteter er ved at blive udviklet.Kursusstruktur... [-]
Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Begyndelsen af ​​store data har ført til en eksplosion af datasæt med en langt mere kompleks struktur og ud over standardfysikken. I dette program vil vi tilbyde nye teor ... [+]

Begyndelsen af ​​store data har ført til en eksplosion af datasæt med en langt mere kompleks struktur og ud over standardfysikken. I dette program vil vi tilbyde nye teoretiske og beregningsmæssige værktøjer til at løse denne udfordring inden for det fysiske tankegang.

Kursus beskrivelse

Programmet har til formål at opbygge en akademisk og professionel figur, der kombinerer avanceret viden inden for fysik med høj uddannelse i datalogi.

Modellen og den teoretiske fortolkning af komplekse naturfænomener fra store mængder data er kernen i Fysikforskningen. Big Data Revolutionen præsenterer i denne forstand udfordringerne og mulighederne for fysikeren i dag. Ud over dataforskeren, der er specialiseret udelukkende i analysen af store mængder data, er det i stigende grad nødvendigt at også trene figurer, der er i stand til at udvikle de metoder og teknikker, der er fundamentale for en sådan analyse - i den forstand hedder vi programmet for fysik af dataene.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

En ingeniør mester om informations- og kommunikationsteknologier, der fokuserer på enheder, netværk, signaler samt tværfaglige spørgsmål (store data, fotonik, biovidenska ... [+]

Kursus beskrivelse

Kandidatuddannelsen i "IKT til Internet og Multimedia", der tilbydes University of Padova , fanger udviklingen af professionelle ingeniørfigurer og repræsenterer et moderne undervisningstilbud, der kombinerer både solid grundlæggende viden og avancerede teknologiske kompetencer. Af denne grund indeholder programmet både stærke teoretiske kurser og anvendt forskningsorienteret undervisning mod avancerede teknologier til det fremtidige samfund. Uddannelsen i "IKT til Internet og Multimedia" er i stand til at mestre komplekse systemer, administrere data, planlægge strategier og udføre innovative aktiviteter inden for det brede område af IKT med særlig fokus på kommunikationsnet og signalbehandling, men også en underliggende bevidsthed om den fysiske realitet, der gør det muligt for sådanne systemer at fungere og kommunikere.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Dette kursus er fokuseret på forståelse, ledelse, fremme og beskyttelse af italienske agro-fødevareprodukter af høj kvalitet, herunder vin. ... [+]

Kursus beskrivelse

Denne kandidatuddannelse vil fokusere på forståelse, ledelse, forfremmelse og beskyttelse af værdifulde fødevarer, herunder vin.

Det internationalt anerkendte italienske fødevareproduktionssystem analyseres som en model til at definere og karakterisere de enkelte elementer, der bidrager til den unikke værdi af fødevarer, der er uløseligt forbundet med sted (terroir) gennem historiske, sociale og kulturelle bånd. Disse elementer omfatter også nyere udviklinger inden for teknologi, ernæring, fødevaresikkerhed, kost og sundhed og sensorisk videnskab, der er kernen i den voksende internationale efterspørgsel efter terroir-relaterede fødevarer med høj værdi. Det specifikke læringsudbytte for kandidater fra dette program vil være en dyb forståelse for de mange facetterede egenskaber, der adskiller disse fødevarer fra andre på markedet, og som kan udnyttes i produktets valoriserings- og forbrugerinformationsstrategier.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Programmet for lokal udvikling træner fagfolk til at hjælpe private og offentlige organisationer, virksomheder, lokalsamfund, civilsamfundets bevægelser, der handler på t ... [+]

Kursus beskrivelse

Dette uddannelsesforløb holdes udelukkende på engelsk og giver en grundig forståelse af specifikke former og social, økonomisk, regional og institutionel dynamik, som karakteriserer de lokale udviklingsprocesser i forskellige sammenhænge og på forskellige udviklingsniveauer og viden, der sigter mod at fremme gennemførelsen af en bæredygtighedsproces (politikker, driftspraksis). I særdeleshed søger dette uddannelsesmål at give en grundig anvendelse af de forskellige metoder, der anvendes til formulering, implementering, overvågning og evaluering af programmer og projekter til lokal udvikling.

Dette kursus omfatter aktiviteter, der er dedikeret til at erhverve avanceret viden inden for politisk, økonomisk, regional og social organisation, statistikker til måling af lokal og bæredygtig udvikling, interkulturel lærdom, design og udvikling af gruppedynamik.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Et eksamensbevis specialiseret i uddannelse af ekspertise på højt niveau inden for modellering af naturlige fænomener og økonomiske problemer; en tværfaglig aktivitet mel ... [+]

Kursus beskrivelse

Den stadigt voksende betydning i enhver teknikafdeling af modelleringsværktøjer, dvs. virtuelle prototyper, der simulerer komplekse fysiske og samfundsmæssige fænomener, kræver en ny generation af fagfolk, der kan udnytte det fulde potentiale i de nuværende simuleringsressourcer og har fundamentalt forskellige og innovative arbejdsfærdigheder.

Ekspertise inden for modellering ingeniører kan ikke begrænses til klassiske enheder, værktøjer og instrumentering, men kræver en dybere og systematisk viden om de grundlæggende begreber i matematisk og numerisk modellering med en bredere vision om det intime sammenhæng mellem data, fysiske processer, og beregningsmetoder.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Formålet med denne grad er at danne ekspert Molekylærbiologer med avanceret teoretisk viden, forskningskompetence og praktisk færdighed. ... [+]

Kursus beskrivelse

Kandidatuddannelsen i molekylærbiologi er beregnet til studerende med en bachelor i molekylærbiologi eller tilsvarende grader. Formålet med denne kandidatgrad er at forme molekylærbiologer med en god teoretisk viden og en praktisk ekspertise i bench-work-procedurer, instrumentelle operationer og analysemetoder, der er involveret i dataindsamling og analyse. Gradkurset giver en grundig ledelse af den videnskabelige undersøgelsesproces, der giver kandidater kompetence til at arbejde selvstændigt og at påtage sig projektets organisation og ansvar.

I løbet af det første år består læseplanen af grundlæggende kurser, som udgør de centrale kulturelle elementer, der kræves for en dybdegående forståelse af moderne molekylærbiologi. I det andet år er ca. to tredjedele af elevernes aktivitet afsat til udarbejdelse af en eksperimentel afhandling med forsøgsarbejde i et laboratorium. Denne erfaring vil give en grundlæggende kulturel ressource, evnen til at engagere sig i kritiske analyser og evnen til at tage ansvar for videnskabelige projekter.... [-]

Italien Padua
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Padova

Forest Science Master Degree forbereder højt profilerede kandidater med en holistisk, innovativ og international vision om forvaltning og bevarelse af skove og naturresso ... [+]

Kursus beskrivelse

Forest Science tilbyder to forskellige læseplaner.

Forest and Land Management er specialister inden for bæredygtig forvaltning, bevarelse og integreret valorisering af skove og naturressourcer og er kendetegnet ved en tværfaglig tilgang til skovbrug. Undervisede emner omfatter anvendt økologi og funktion af naturlige økosystemer, forvaltning af dyreliv og insekter, biotiske og abiotiske forstyrrelser og relaterede begrænsningsværktøjer, anvendt skovbrug og skovdrift, skovpatologi, bioøkonomi og ressourcevalorisering, hydrologi, fluviomorfologi, integreret styring af erosion i stejle skråninger af bjergrige områder. Studerende får bevidsthed om og forståelse for tilrettelæggelsen af ​​skov- og bjergøkosystemer og færdigheder til bæredygtig forvaltning af skove og landskabslande, især i et alpine- og middelhavsmiljø.... [-]

Italien Padua
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

University of Padova
Address
Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 049 827 5111