University of Padova

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Padova er en af ​​Europas ældste og mest prestigefyldte pladser for læring; Det er et tværfagligt universitet, der har til formål at give sine elever med både faglig uddannelse og en solid kulturel baggrund. En kvalifikation fra University of Padova er et symbol på at have opnået et ambitiøst mål, en, der er anerkendt og eftertragtet af både studerende og arbejdsgivere ens.

Kurser ved University of Padova opdateres konstant for at opfylde de stadigt skiftende behov på arbejdsmarkedet. Dens Healthcare grader, for eksempel, dækker en bred vifte af nye kurser såsom Pediatric Nursing (Medical School), eller Neurovidenskab og neuropsykologiske Rehabilitering (Psykologi). Ingeniøruddannelserne er tilgængelige på områderne civile, Arkitekt, Miljø, Industri og Information Engineering.

Padova Universitet grader også afspejle nutidens behov for at beskytte både miljø med kurser i Environmental Sciences og Teknologi (Landbrug Sciences), og forbrugere med sikkerhed og hygiejne af fødevarer (Veterinary Medicine). Forskning i lægemidler er også dækket med Pharmaceutical Bioteknologi (Apotek), som er forskning i hi-tech produkter med et kursus i Materials Science (Sciences). Stor lægges også vægt på humaniora, såsom historie og bevaring af kunstneriske og kulturelle arv (Kunst og Filosofi), og på læreruddannelsen med et kursus i Primary Education (uddannelse) .Den universitetets traditionelle kurser for fagfolk i jura, økonomi, og Business Management køres sideløbende kurser, der analyserer komplekse sociale systemer såsom Sociologiske Fakultet (statskundskab) og Statistik, Befolkning og samfund (Statistical Sciences).

Endvidere kan højt motiverede Universitetsstuderende også søge om optagelse på Galilæeren School of Higher Education. Efter en krævende udvælgelsesproces, der hvert år 30 studerende valgt at deltage i skolens højt niveau in-house kurser og til at bruge sine særlige tjenester.

historie

Universitetet i Padova blev oprettet i 1222, efter at en gruppe elever og lærere besluttede at komme her fra Bologna. De oprette en gratis legeme af lærde, der var grupperet i henhold til deres oprindelsessted i Nationes, hvor de studerende, der er godkendt vedtægter, valgt den rettore (rektor, eller kansler) og valgte deres lærere, som blev betalt med penge de studerende indsamlede. Defending tankefrihed i studie og undervisning blev et særkende, der i dag lever videre i universitetets motto: Universa Universis Patavina Libertas.

Indførelsen af ​​empiriske og eksperimentelle metoder sammen med undervisning i teori markerede begyndelsen af ​​en guldalder. I det 16. og 17. århundrede, Padova blev en workshop af ideer og hjem til tal, der ændrede den kulturelle og videnskabelige menneskehedens historie. De omfattede Andrea Vesalio, der grundlagde det moderne anatomi, samt astronomen Kopernikus og Galileo, der observerede himlen her.

Padova vaunts også verdens første universitet botanisk have og en permanent anatomisk teater, som blev bygget af Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, der blev berømt for at beskrive blodcirkulation, studerede i Padova, og i 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia blev den første kvinde i verden, der skal tildeles en universitetsuddannelse.

Faldet af Serenissima Republikken Venedig i 1797 markerede begyndelsen på en mørk tidsalder. Padova faldt under reglen om første den franske og derefter østrigerne, der passerer gennem Italiens omtumlet Risorgimento, som også påvirkede universitetet.

Mellem slutningen af ​​det 19. og tidlige 20. århundrede, University udvidet til at omfatte De Ingeniør-, Apotek, og statskundskab sammen med sine traditionelle fakulteter jura, medicin, Kunst og Filosofi, og Sciences.

Fremkomsten af ​​fascismen indskrænket universitetets værdier for frie tanke og kulturel uafhængighed. Dens professorer svor troskab til regimet, hvorefter godkendelse af Italiens racelove og udvisning af jødiske professorer åbnede en af ​​de mørkeste perioder i universitetets historie. Rektor Concetto Marchesi rystede universitetet fra sin slummer, og på højden af ​​den tyske besættelse gjorde et modigt appel til de studerende til at kæmpe for frihed Italien. For sine ofre i navnet Liberation blev Padova Universitet tildelt en guldmedalje til militær tapperhed, at det eneste universitet modtage en sådan ære.

Under efterkrigstiden, University åbnede fakulteter Uddannelse, Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, og Psykologi og, i 1990'erne, fakulteter Veterinary Medicine, og merc. I det 20. århundrede, University of Padova producerede store litterære figurer som Diego Valeri og Concetto Marchesi; ingeniører statur af Giuseppe Colombo, "master af himmelsk mekanik"; matematikere såsom Tullio Levi Civita; jurister Alfredo Rocco og Livio Paladin; filosoffer Luigi Stefanini og Enrico Opocher; og læger som Vincenzo Gallucci, der har foretaget den første hjertetransplantation i Italien. Den nye årtusinde åbnede med nogle vigtige nye opdagelser, især inden for medicin, biomedicin, teknik og rumfart teknologi.

Placeringer

Padova

University of Padova

Address
Via 8 Febbraio, 2
35122 Padova

35122 Padova, Veneto, Italien
Telefonnummer
+39 049 827 5111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig