Læs den officielle beskrivelse

University of Siena er et af de ældste universiteter i Europa. Dens historie har udviklet sig sammen med Toscanas kulturelle tradition siden middelalderen.

Siena ligger i hjertet af Toscana, i det centrale Italien, midt i et landskab med blide bølgende bakker. Det er en unik by, hvor eleverne kan tilbringe en stille, sikker og rentabel studieperiode, der er fulde af muligheder for deres personlige berigelse.

Med over 17.000 studerende er University of Siena altid klassificeret i de nationale og internationale placeringer blandt de mellemstore universiteter.

Studerende i Siena kan være en del af et rigtigt samfund af mennesker motiveret af en tørst efter viden og læring, med opmærksomme og tilgængeelige akademiske medarbejdere og mange tjenester til deres rådighed.

Omhyggelig organisation og undervisningskvalitet (regelmæssigt vurderet), tjenester til fremme af undersøgelser som effektive og velorganiserede biblioteker og laboratorier samt velkomst-, orienterings- og løbende vejledningsaktiviteter, støtte til handicappede studerende og kriseramte Det er nogle af University of Siena stærke punkter.

Studieliv

Alle vores elever kan drage fordel af og udnytte de forskellige tjenester til deres rådighed.

Indkvartering: I Siena er der forskellige boliger, fra universitetshaller til bopæl til privat beliggenhed (individuelle / delte lejligheder eller enkelt- / dobbeltværelser). Den bedste måde at finde en passende bolig på er at søge efter et værelse i Siena efter din ankomst med støtte fra orienteringsbureauerne.

Universitetskantineerne ledes af DSU-Toscana (Regional Authority for Higher Education Grants),

som tilbyder eleverne lave omkostninger, komplette måltider, med en varieret menu. For at få adgang til universitets kantiner, skal de studerende have et smartkort udstedt ved tilmelding.

I samarbejde med Regional Authority for Higher Education Grants (Azienda Regionale per il Diritto allo Studio Universitario - ARDSU) og Siena Universitets Sportscenter (CUS) fremmer universitetet sport for studerende ved at tilbyde gratis eller reducerede kurser i: basketball, fodbold, volleyball, rugby, judo, vægt træning, hegn og tennis.

Erasmus Student Network (ESN) Siena er en nonprofit international student organisation. Deres mission er at repræsentere internationale studerende, hvilket giver mulighed for kulturel forståelse og selvudvikling under princippet om studerende, der hjælper studerende.

Buddy-systemet er et program, der fremmes af University of Siena i samarbejde med ESN Siena GES, hvormed indkomne udvekslingsstuderende er matchet med studerende fra University of Siena

Hovedformålet med dette program er at bistå udvekslingsstuderende med praktisk information om leve og studere i Siena og for at lette deres integration i det italienske akademiske liv og studenternes samfund.

Studerendes vejledning

Studievejlederen er en erfaren studerende, som er tilgængelig for andre studerende for information relateret til organisationen af ​​universitetets undervisning, faciliteter og service.

Vejledningstjenesten består af aktiviteter, hvor elevvejleder er involveret i universitetslivet gennem:

 • orienteringer for gymnasieelever
 • give information og vejledning ved hjælp af interviews, telefonkontakter eller e-mail adresseret til universitetsstuderende
 • hilser nye studerende velkommen og deltager i initiativer, der fremmes af universitetet og dets afdelinger
 • deltage i andre orienterings- og vejledningsaktiviteter, der skal afgøres med institutionens forskellige organer

University of Siena tildeler første cyklus, cyklus og enkelt lange cyklus grader i følgende 15 afdelinger:

 • Medicinsk bioteknologi
 • Molekylær og udviklingsmedicin
 • Medicin, kirurgi og neurovidenskab
 • Økonomi og statistik
 • Lov
 • Politiske og internationale videnskaber
 • Erhverv og lov
 • Bioteknologi, kemi og apotek
 • Informationsteknologi og matematik
 • Biovidenskab
 • Fysik, Jord og miljø
 • Filologi og litterær kritik
 • Uddannelse, humaniora og interkulturel kommunikation
 • Sociale, politiske og kognitive videnskaber
 • Historie og kulturarv

Desuden er der flere interfaculty grader til rådighed. Postgraduate uddannelse ved University of Siena udføres i postgraduate skoler. Erhvervsuddannelse og avancerede kandidatuddannelser (tredje cyklus), træning, avanceret træning og genopfriskningskurser og sommerskoler, mens forskeruddannelsen udføres i ph.d.-skoler.

University of Siena har oprettet doktorandprogrammer for unge med særlig ekspertise inden for forskning, der ønsker at opnå ph.d.-kvalifikation. Doktorgradsuddannelserne tilbyder et bredt udvalg af programmer på specifikke videnskabelige emner, der udføres på Santa Chiara Graduate School.

Adgang til ph.d.-uddannelserne er underlagt en udvælgelsesproces, der er åben for dem, der har en italiensk kandidatgrad (eller en grad, der er tildelt under det tidligere italienske system) eller en tilsvarende kvalifikation udstedt af et udenlandsk universitet.

Videnskabelig forskning udføres inden for universitetets afdelinger, som er organiseret i en eller flere forskningsområder efter deres mål eller metoder. Inden for hver sektor lanceres og koordineres forskningsaktiviteter, og der fastlægges forslag til etablering og organisation af ph.d.-forskningsprogrammer. Rådgivning og forskningsaktiviteter, der udføres på universitetet for tredjeparter, udføres normalt også inden for afdelingerne.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Siena

Kandidatuddannelsen i "Sprog og sind. Lingvistik og kognitive studier "er formuleret i to læseplaner: Lingvistik og kognition; Filosofi og kognition. Programmet fokuserer ... [+]

Kandidatuddannelsen i "Sprog og sind. Lingvistik og kognitive studier " er formuleret i to læseplaner:

Lingvistik og kognitionFilosofi og kognition

Programmet fokuserer i begge læseplaner på studiet af sprog i kognitive studieres perspektiv og i sprog og sindes filosofi. Det er primært rettet mod studerende interesseret i:

Den dybtgående beskrivelse af menneskelige sprog i deres forskellige sorter, herunder forskellige dialekter;undersøgelsen af ​​sprog som kognitiv kapacitet og dets relevans inden for første og andet sprog erhvervelse og sprogpatologi;Studiet af de filosofiske, psykologiske, biologiske og sociale baser af sprog og kognition;undersøgelsen af ​​relevansen af ​​analysen af ​​menneskers sprog til filosofiske studier.Università di Siena fotogalleri... [-]
Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Siena

MSc i Anvendt Matematik sigter mod at levere på højt niveau kompetencer til formalisering og den efterfølgende matematiske analyse af problemer, der stammer fra anvendt v ... [+]

Anvendt matematik

Dette er en 2-årig kandidatuddannelse helt undervist på engelsk, der tilbydes både nationale og internationale studerende.

MSc i Anvendt Matematik sigter mod at levere på højt niveau kompetencer til formalisering og den efterfølgende matematiske analyse af problemer, der stammer fra anvendt videnskab og teknologi, med særlig fokus på analysen af ​​store datasystemer og komplekse systemer.

Programmet giver kurser, der gennemfører de grundlæggende matematiske kompetencer, der dækker alle hovedområderne i matematik (matematisk logik, algebra, geometri, matematisk analyse, matematisk fysik, statistik, numerisk analyse, optimeringer, matematikfundamentet).... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Kandidatuddannelsen i biologi giver et højt specialiseret kursus for adgang til avancerede uddannelsesniveauer (ph.d.) og til at foretage videnskabelig forskning på unive ... [+]

Biologi (specialisering biodiversitet og miljøhygiejne)

Kandidatuddannelsen i biologi giver et højt specialiseret kursus for adgang til avancerede uddannelsesniveauer (ph.d.) og til at foretage videnskabelig forskning på universiteter eller i offentlige eller private forskningslaboratorier, projektaktiviteter inden for bioteknologi, farmaceutiske og agro / fødevarevirksomheder og offentlige og private organisationer og jobmuligheder inden for miljøpåvirkning, biodiversitet og sundhed.

Biodiversitet og miljøhygiejne er en af ​​de to uddannelsesmæssige stier for kandidatuddannelsen i biologi ved University of Siena .

Università di Siena fotogalleri... [-]
Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

MSc i Computer og Automation Engineering sigter mod at levere højt niveau kompetencer til design, ledelse, udvikling og innovation inden for avancerede hardware og softwa ... [+]

Computer og Automation Engineering

MSc i Computer og Automation Engineering sigter mod at levere højt niveau kompetencer til design, ledelse, udvikling og innovation inden for avancerede hardware og software arkitekturer, og af kontrolsystemer og robotik. Programmet er især fokuseret på menneske-maskine interaktion i vid forstand, der spænder over emner som kunstig intelligens, maskinindlæring, højtydende behandling af massive dataindsamlinger, human-robot-grænseflader og systemer til produktionsautomatisering.

Università di Siena fotogalleri

Eleverne kan gennemføre programmet ved at fokusere enten på informationssystemdesign eller på robotik og automatisering. Specielt kan eleverne vælge kurser, der dækker designproblemerne for avancerede databasesystemer, såsom søgemaskine teknologier og information hentning; Teorien om formelle sprog og de teknologiske aspekter af sprogparsere og naturligt sprogbearbejdningsværktøjer; Anvendelsen af ​​bioinformatik og informationssystemer til biologiske databaser; algoritmerne til billedbehandling teknikker til modellering, analyse og simulering af komplekse dynamiske systemer; principperne for estimationsteori anvendes til systemidentifikation og filtrering; de moderne paradigmer af usikkerhedsrepræsentation og de vigtigste teknikker til analyse og design af usikre systemer; Kompetencerne for design af avancerede sensorsystemer.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Kurset tager sigte på at give de studerende et indgående kendskab til de vigtigste teoretiske og anvendte begreber inden for regnskab og ledelse med særlig henvisning til ... [+]

Ledelse og Governance (Specialisering i Regnskab og Ledelse)

Kurset tager sigte på at give de studerende et indgående kendskab til de vigtigste teoretiske og anvendte begreber inden for regnskab og ledelse med særlig henvisning til den økonomiske og ledelsesmæssige dynamik i den internationale kontekst.

Studerende er bekendt med moderne økonomiske og ledende teorier, begreber, teknikker og deres applikationer. Formålet er at give eleverne de avancerede værktøjer, der er nødvendige for at undersøge økonomiske, sociale, juridiske, kulturelle og teknologiske spørgsmål.

Der lægges særlig vægt på den seneste udvikling og store ændringer i virksomhedernes driftsmiljø for at give de studerende tilstrækkelige kompetencer i forbindelse med de offentlige, ledelsesmæssige og organisatoriske processer i forskellige typer virksomheder, der opererer i forskellige virksomheder (offentlig og privat sektor ).... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Kandidatuddannelsen i elektronik og kommunikationsteknologi sigter mod at danne en kandidat med avancerede færdigheder inden for forarbejdning og informations-transmissio ... [+]

Elektronik og Kommunikationsteknologi

Dette er en 2-årig kandidatuddannelse helt undervist på engelsk, der tilbydes både nationale og internationale studerende.

Kandidatuddannelsen i elektronik og kommunikationsteknologi sigter mod at danne en kandidat med avancerede færdigheder inden for forarbejdning og informations-transmissionssystemer og til at give mere specifik viden om design af enheder og elektroniske systemer. Det giver de færdigheder og metodologiske værktøjer, der er nødvendige for at designe og udvikle systemer til signal- og billedbehandling, antenne design, mikrobølgesystemer og -anlæg, analog og digitalt elektronisk design med applikationer inden for elektronik, telekommunikation.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

University of Siena

Den MSC i Engineering Management giver højt niveau kompetencer til modellering, optimering, beslutningstagning og forvaltning af organisationer. Studiet er fokuseret på i ... [+]

Dette er en 2-årig kandidatuddannelse helt undervist på engelsk, der tilbydes både nationale og internationale studerende.

Den MSC i Engineering Management giver højt niveau kompetencer til modellering, optimering, beslutningstagning og forvaltning af organisationer. Studiet er fokuseret på industriel økonomi og markedsføring, planlægning af innovationsprocesser og projektledelse. Kurset giver også grundlæggende elementer i matematisk modellering, data- og beslutningsanalyse og optimering af komplekse systemer.

Kandidater i ingeniørledelse ved Institut for Informationsteknologi og Matematik er tværfaglige ledere med avancerede problemløsningskompetencer og et holistisk syn på moderne virksomheder i nutidens økonomiske og sociale kontekst og dermed udvikle innovative og bæredygtige løsninger til komplekse organisationer.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Det andet cyklusuddannelsesprogram (Laurea Magistrale) i Internationale Studier (LM-52) giver eleverne tværfaglig viden inden for juridik, økonomi, statsvidenskab, sociol ... [+]

Det andet cyklusuddannelsesprogram (Laurea Magistrale) i Internationale Studier (LM-52) giver eleverne tværfaglig viden inden for juridik, økonomi, statsvidenskab, sociologi, historie og sprog.

Erhvervede kompetencer gør det muligt for kandidater at analysere politiske, økonomiske og sociale fænomener på internationalt plan og reflektere over den moderne verdens kompleksitet. Kandidater er velegnede til højtstående holdninger i nationale og internationale virksomheder, agenturer, organisationer og institutioner, både offentlige og private.

Gradprogrammet tilbyder tre specialiseringer: Internationale og Diplomatiske Studier, Udvikling og Internationalt Samarbejde, Europæiske Studier, sidstnævnte undervist på engelsk.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

The Chemistry Masters er et højt niveau grad kursus med førende professorer fra hele verden. Det giver den unikke uddannelsesmulighed i et internationalt studentemiljø. ... [+]

The Chemistry Masters er et højt niveau grad kursus med førende professorer fra hele verden. Det giver den unikke uddannelsesmulighed i et internationalt studentemiljø. Kernen og valgfrie kurser, der er til stede i programmet, giver mulighed for en række lærings- og uddannelsesmuligheder, der giver mulighed for en bred vifte af beskæftigelses- og forskningsmuligheder, født af tætte bånd til lokale og internationale industripartnere.

Denne kandidatuddannelse forbereder eleverne en avanceret viden og færdigheder inden for de vigtigste områder inden for kemi (fysisk, uorganisk, organisk og biokemi). Disse studier vil forberede den studerende på en bred vifte af faglige aktiviteter samt fortsatte ph.d.-studier. Lektioner suppleres med specifikke forelæsninger om emner relateret til kemi til biovidenskab eller for bæredygtig udvikling. Det andet års aktivitet omfatter 300 timers praktik i virksomheder, der arbejder inden for alle kemiområder. Eleverne vil gennemføre deres studier ved at deltage i et forskningsprojekt på højt niveau (6-8 måneder) inden for internationale forskergrupper ved University of Siena eller andre offentlige eller private institutioner.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Bygget på erfaringerne fra forskellige fakultetsmedlemmer, der var involveret og aktive i kulturdiplomati og videnskabelige projekter, består den offentlige og kulturelle ... [+]

Bygget på erfaringerne fra forskellige fakultetsmedlemmer, der var involveret og aktive i kulturdiplomati og videnskabelige projekter, består den offentlige og kulturelle diplomati kandidatuddannelsen af studerende med forskellig baggrund fra samfundsvidenskab til humaniora og har til formål at forbedre den studerendes viden i området for nye internationale relationer og samarbejde. I midten af ​​programmet er der to temaer: Interkulturelle forhandlingers rolle og opbygning af institutioner og kulturpolitik på internationalt plan.

Università di Siena fotogalleri

Hoveddisciplinerne er historie, statsvidenskab, kulturarv på visse områder som Middelhavet, geografi, økonomisk udvikling og international ret. Disse gratis discipliner opmuntrer forskellige uddannelseserfaringer: på den ene side viden og færdigheder fra eksperter inden for offentlig diplomati og konfliktløsning, på den anden side faglig uddannelse i kulturelle institutioner på internationalt plan.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

Et toårigt kandidatuddannelsesprogram, der fuldt ud er undervist på engelsk, designet til studerende, der ønsker at forbedre deres forståelse for økonomisk analyse i et m ... [+]

Et toårigt kandidatuddannelsesprogram, der fuldt ud er undervist på engelsk , designet til studerende, der ønsker at forbedre deres forståelse for økonomisk analyse i et meget interaktivt miljø.

Kandidater går typisk til arbejde i investeringsbanker, private equity-virksomheder, kapitalforvaltere og ikke-finansielle institutioner.

Læreplanen lægger særlig vægt på corporate finance, finansiel ingeniørvirksomhed og risikostyring, kvantitativ asset management, makroøkonomisk analyse, kvantitativ handel og finansiel regulering.

At hjælpe eleverne med at finde det rigtige job efter eksamen er vores engagement.

... [-]
Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Siena

MSc i økonomi er et toårigt kandidatuddannelse, der sigter mod at levere et avanceret uddannelsesniveau inden for økonomi. Programmet er bygget på fire kerne kurser - mat ... [+]

MSc i økonomi er et toårigt kandidatuddannelse, der sigter mod at levere et avanceret uddannelsesniveau inden for økonomi. Programmet er bygget på fire kerne kurser - matematik, mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri - for at studerende kan erhverve avancerede værktøjer til økonomisk analyse og tilbyder et bredt udvalg af specialiserede emner inden for de fleste områder af moderne økonomi. Programmet er udelukkende på engelsk.

Programmet er designet til at give vores elever mulighed for at nærme sig en bred vifte af økonomiske og sociale spørgsmål. Desuden har den kulturelle tradition i departementet for økonomi i Siena altid favoriseret en pluralistisk tilgang til analysen af ​​økonomiske problemer i den tro, at udsættelse for konkurrerende teoretiske perspektiver letter forståelsen af ​​økonomiske fænomener. I samme ånd har Siena altid opfordret til "forurening" af den økonomiske tilgang med andre discipliner, såsom andre samfundsvidenskaber, historie, lov, samt biologi, psykologi osv.... [-]

Italien Siena
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Università di Siena. Meet your life, build your future.

Università di Siena - Palazzo del Rettorato
Address
Università degli Studi di Siena - Rettorato, via Banchi di Sotto 55 
53100
53100 Siena, Tuscany, Italien
Telefonnummer
+39 0577 232111