University of Tor Vergata

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TorVergata101

Den Universitetet i Rom Tor Vergata blev etableret i 1982: det er derfor en relativt ung Universitet. Det er designet på den model af angelsaksiske campusser: det strækker sig på 600 hektar og værter vigtige forskningsinstitutioner, som CNR og den italienske rumagentur - ASI.

Mange andre centre er placeret tæt på denne universitetet, f.eks ENEA, ESA-ESRIN, National Institute for Astrofysik, Monte Porzio Catone Observatory og National Institute of Nuclear Physics. Lige fra starten deres tilstedeværelse har bidraget til at vende "Tor Vergata" i en dynamisk forskning pol.

Desuden Campus vært for en af ​​de mest moderne hospitaler i Italien, dvs. Universitetshospital Tor Vergata, en pleje og forskningscenter, som er et referencepunkt for hele Lazio-regionen, og hvor vores Medical School er aktiv så godt.

Universitetet er beliggende tæt på Exit 19-20 af Roms Grande Raccordo Anulare, det er godt forbundet og let tilgængelig. Ud over offentlige transportforbindelser (metro, busser), en gratis shuttle bus til Tor Vergata banegård blev oprettet for.

TorVergata102

Universitetet i Rom Tor Vergata i kort

  • The University of Rome Tor Vergata er struktureret i 6 skoler (Økonomi, lov, Engineering, Humaniora og Filosofi, medicin og kirurgi, Matematik, Fysik og Naturvidenskab), som er organiseret i 18 afdelinger.
  • For det akademiske år 2016-2017 Tor Vergata tilbyder sine nuværende 39.000 graders og post lauream studerende 108 uddannelser (bachelor, master-og enkelt cyklus grad) og 31 ph.d.-kurser.
  • Desuden Tor Vergata undervisning omfatter 150 indlæg lauream kurser (avanceret kurser, 1. og 2. LevelVocational Master) og 50 specialisering skoler.
  • Den tilbudte uddannelse dækker mere end 200 professionelle tal og mulige karrieremuligheder
TorVergata103

Mission og Vision

Mission

Missionen for universitetet i Rom Tor Vergata er at bidrage til folks uddannelse, videnskabelig forskning og den teknologiske, organisatoriske og social innovation er nødvendig for at opnå en virkelig bæredygtig udvikling i Italien, Europa og verden i henhold til bæredygtige udviklingsmål, der er godkendt af FN i september 2015. Da gennemførelsen af ​​de aktioner, der er nødvendige for at udføre en sådan ambitiøse formål kræver høje kvalifikationer og ledelse af komplekse processer, ikke kun er universitetet i Rom Tor Vergata dybt engageret i fremragende uddannelse og videnskabelig forskning, men det er også et nært samarbejde med den private sektor, den offentlige institutioner og non-profit organisationer på nationalt og internationalt plan. Formålet er at fremme vedtagelsen af ​​politikker og adfærd med fokus på bæredygtighed både i form af velvære for mennesker og økosystemernes betingelser.

Vision

The University of Rome Tor Vergata sigter mod at spille en ledende rolle i forskning og uddannelse, samt i teknologiske, økonomiske, organisatoriske og sociale udvikling for at blive ikke blot en "bæredygtig Universitets men også en af ​​de bedste europæiske universiteter i 2025 .

The University of Rome Tor Vergata er forpligtet til at være en åben plads til at udvikle avancerede og af høj kvalitet viden, livslang læring og uddannelse for unge og voksne, at blive gravide og eksperimentere innovative løsninger dermed opnå en bæredygtig udvikling. Desuden holder i høj henseende professionalisme og integritet vises af fakultetet samt den administrative, tekniske og bibliotekets personale, yde passende arbejdsforhold og minimere dens indvirkning på miljøet.

The University of Rome Tor Vergata samarbejder både med lignende nationale og internationale organer og med offentlige og private forskningsinstitutioner, fremme internationaliseringen af ​​undervisning og forskning, investering i livslang læring for undervisere og administrativt personale, fortsætte udviklingen af ​​de eksisterende ressourcer skal udnyttes i den mest effektive måde. Dette kan også gøres takket være den konstante evaluering af de opnåede resultater (målt gennem resultatindikatorer baseret på de bedste internationale praksis) og vedtagelsen af ​​banebrydende organisationsstrukturer og teknologisk udstyr.

The University of Rome Tor Vergata er forpligtet til at demonstrere sin værdi for at øge sit ry blandt italienske borgere og potentielle udenlandske studerende, det nationale og internationale akademiske samfund, samt profit og non-profit institutioner og virksomheder. The University of Rome Tor Vergata lægger særlig vægt på forholdet til kommune Rom og dens område, for at bidrage til at forbedre livskvaliteten for borgere og fremtidige perspektiver for virksomheder og institutioner lever og fungerer der.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kontakt
Besøgsadresse
University of Rome Tor Vergata
Via Orazio Raimondo,18

Rome, Lazio, 00173 IT
Sociale medier