Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Introduktion

Bæredygtighed, innovation, iværksætteri og mad og drikkevarekultur driver denne unikke kandidatgrad til træning af lidenskabelige studerende og tilbyder dem forretningsværktøjerne og viden til at lykkes som bæredygtige iværksættere og / eller forretningsmodeller udviklere og innovatorer i fødevareindustrien. Fokus er på bæredygtighed fra et internationalt perspektiv ved at udvikle teoretisk og kritisk tænkning såvel som praktiske anvendelser.

Det endelige mål er at opnå en ændring i tankegangen mod skabelsen af en iværksætterholdning, der fungerer både i nyetablerede virksomheder og i etablerede virksomheder og vil give fremtidige iværksættere mulighed for at håndtere kompleksitet gennem bæredygtige processer og praksis i mad og drikke sammenhæng.

Vores bæredygtige iværksætter får viden af høj kvalitet og udvikler færdighederne til at innovere og gøre ideer til succesrige og langsigtede bæredygtige virksomheder og / eller vil bidrage til eksisterende virksomheder i skabelsen af nye forretningsmodeller.

Undervisningen finder sted på SAA School of Management, der ligger i Torino (Italien), og ved Abat Oliba CEU, der ligger i Barcelona (Spanien) med det formål at samle værdifuld undervisningsbaggrund, virksomhedernes bedste praksis og en forståelse af lokal F & B-kultur gennem en unik oplevelse på stedet.

Placeringer

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Spørgsmål