University of Turin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ANVENDELSE hos UniTo for år 2020-2021 på href = "https://apply.unito.it

Klik her for information om ansøgningsprocedure og tidsfrister.

-------------------------------------------------- ------

University of Turin er et af de ældste og prestigefyldte italienske universiteter .

Hosting omkring 70.000 studerende , 4.000 akademiske, administrative og tekniske medarbejdere , 1800 postgraduate og postdoktorale studerende og med 120 bygninger i forskellige områder i Torino og nøglepladser i Piemonte , kan University of Turin betragtes som "city-within- a-city, "fremme kultur og producere forskning, innovation, uddannelse og beskæftigelse.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpgfoto med tilladelse fra Michele D'Ottavio

University of Turin er i dag en af ​​de største italienske universiteter, der er åben for international forskning og uddannelse. Den udfører videnskabelig forskning og organiserer kurser i alle discipliner, bortset fra ingeniør og arkitektur. Det er en integreret del af samfundet, der virker for at genoplive byområder og forstæder, fremme kulturel interaktion, social integration og udvikling, opmuntre dialog og indsigt i aktuelle realiteter.

Stipendier til rådighed for internationale studerende

Information: en.unito.it/international- stipendier

Kurser

University of Turin dækker næsten alle områder af viden; dets forskningscentre for medicinsk diagnostik, biosensoristik og nanoteknologi er blandt de bedste i Italien.

Nogle af de kurser, der tilbydes, er unikke i Italien, såsom Militær Strategi, Bioteknologi, Sportsvidenskab, Restaurering og Bevarelse (i Venaria).

University of Turin har en bemærkelsesværdig forskningstradition i traditionelle emner som historie, filosofi, lov, økonomi og medicin, men for tiden forgrener man sig til vigtige moderne sektorer som fødevarevidenskab, socialpolitik, it, scenekunst og kommunikationsvidenskab .

132081_019_graf_library.jpgfoto med tilladelse fra Andrea Gurmani

Funderingsprogram

(Bachelorstuderende)

Adgang til italiensk første fase grad er normalt underlagt mindst 12 års gymnasial deltagelse.

Undergraduate studerende, der har fået deres gymnasium Diplom efter en periode kortere end 12 år, kan deltage i Fondsprogrammet: Et etårigt online kursus, der giver 60 point, der hovedsagelig består af italiensk sprog og kultur og andre emner af interesse. Internationale studerende får lov til at deltage i hele programmet online i deres egne lande, undtagen den endelige prøve, der finder sted på University of Turin .

Grundprogrammet er også åbent for et maksimum på 30 point i italiensk sprog og kultur til studerende hvis skoleår slutter seks måneder før det italienske skoleår og er ikke påkrævet for at opnå yderligere universitetsbevillinger.

Oplysninger på https://foundationprogramme.unito.it/

Biblioteker og museer

Der er mere end 70 universitetsbiblioteker bestående af omkring to millioner bøger: 100.000 er antikke mængder. Botaniske Have og flere universitetsmuseer som "Cesare Lombroso" - Kriminalantropologi Museum og "Luigi Rolando" - Human Anatomy Museum er velkendte.

Universitetet har en nær interesse i netværket af lokale museer, om emner lige fra Egypten til Samtidskunst, og den driver egne medier, radio, tv og filmproduktionsenheder.

Et stærkt engagement

Universitetet gør en aktiv stilling til en række sociale spørgsmål som miljø, narkotika, lige muligheder og rettigheder for personer med særlige behov. Det fungerer også som et internationalt plan gennem partnerskabsarrangementer med Indien, Kina, udviklingslande i Asien, Latinamerika, Østeuropa, Middelhavsområdet og med en række internationale organisationer, der opererer i regionen.

Regionalt kontor i Piemonte for retten til universitetsundervisning (EDISU) - en regional institution, der yder assistance til studerende - tildeler stipendier til universitetsstuderende på grundlag af forudsætninger for fortjeneste og behov: stipendiernes størrelse afhænger af elevens økonomiske situation.

132082_020_palazzo_rettorato.jpgfoto med tilladelse fra University of Turin

Placeringer

Torino

Address
Via Giuseppe Verdi 8
10124 Torino, Piemonte, Italien
Telefonnummer
+39 011 6706111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig