University of Verona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UNIVERSITET

University of Verona er dedikeret til innovation og til at opretholde den høje kvalitet af sin undervisning og forskning. Institutionen har 22.689 studerende og 1.500 lærer- og ikke-undervisende medarbejdere, der alle er dedikeret til en løbende vækstproces og til udvikling af menneskelige, strukturelle og økonomiske ressourcer. Universitetet har stærke forbindelser til lokalsamfundet og ser frem til fremtiden gennem konstant styrkelse af sammenhængen mellem kurser og arbejdsliv. I den nærmeste fremtid er et af universitetets hovedmål at fortsætte med sit byggeprogram for at skabe et bedre og indbydende miljø.

INTERNATIONAL

University of Verona opfordrer international mobilitet gennem et netværk af integrerede tjenester, der tilbydes professorer, lærde, postdokumenter, ph.d.-studerende og studerende fra udlandet.

Vælg din profil og find alle de oplysninger og tjenester, der er dedikeret til dig.

Admissions Office

For ikke-EU-studerende, der er bosat i udlandet , kan det internationale studiebureau hjælpe med universitets forudregistrering via ambassader, registreringer, tilmeldinger og eventuelle programændringer.

Inden de føres ind på en italiensk ambassade eller konsulat skal udenlandske studerende, der er bosat i udlandet, søge efter ledige pladser i det eller de programmer, de er interesseret i. Se Manifesto Degli Studi på vores hjemmeside.

For alle studerende (uden for EU, EU og Italien), der besidder en kvalifikation, der er opnået uden for Italien , giver International Student Desk oplysninger via e-mail og personligt (efter aftale) og forvalter kvalifikationsækvivalensanmodninger ved at kontrollere den fremlagte dokumentation (erklæringer om værdi og graderscertifikater, der er oversat og legaliseret af den italienske ambassade i det land, der udstedte certifikatet).

International Student Desk accepterer og forvalter også anmodninger om validering af udenlandske grader ("equipollenza") i løbet af året fra januar til april.

Placeringer

Verona

Address
Verona University,
Via dell'Artigliere 8

37129 Verona, Veneto, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig