Up Level School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt af Fabrizio Serafini, oplevede han professionel, med mange resultater til sin kredit i det ledelsesmæssige område. up niveau siden 1995, han har til sin kredit den mest interessante huse menneskets historie i form af uddannelse og hyper-specialisering. I 2004 erhvervede han den ISO 9001: 200Settore / EA Aktivitet: 37 Design og udbetalinger af Master Post Graduate, og ikke, og uddannelse og efteruddannelseskurser Professional. I 2009 Akkreditering af Lazio-regionen. I 2011 Akkreditering af regionen Lombardiet.

En uddannelse mission, der er afspejlet i markedet, og det bliver værdifuldt referencepunkt for virksomheder, der ønsker at inkludere i deres økologiske højtuddannede fagfolk i stand til at udfylde lederstillinger og ansvar selvstændigt.

De bedste professionelle vokser her

Niveau op, bogstaveligt oversætter til at vokse, forbedre, få op til niveau. Op niveau, School of Management, betyder stadig mest, det er at blive. Op niveau, fordi den fokuserer på uddannelse, opfylder sin mission på den mest dybtgående og ædle forstand: at forme en ny måde at være, at overføre den teoretiske og empiriske viden til at skabe en ny måde at handle. Udøve denne guddommelige dyd informativ Dante forbeholdt de lærde og kloge mestre i oldtidens Grækenland.

Op niveau det gør det det tredje årtusinde, med den nøjagtige samme rækkefølge. Tog individer er i stand til at fuldføre læring stien og sat i praksis lære modtaget.

Stoler på uplevel betyder investere i deres faglige udvikling

Hvorfor Up niveau, skole bygger på de mest moderne pædagogiske mønstre og specialiseringer, det er et knudepunkt og erfaringsbaseret læring på højeste niveau, der tager sigte på et specifikt mål og krævende. Bachelorer, er kandidater og fagfolk allerede i gang rettet mod Op niveau for at give en merværdi til deres professionalisme. Virksomheder tager sigte på Up-niveau, fordi de ved at blive kørt i skole i navnet af den samlede kvalitet, effektivitet og resultater.

Placeringer

Napoli

Address
Piazza Carità 32
80134 Napoli, Campania, Italien

Rom

Address
Piazzale Flaminio 9
00196 Rom, Lazio, Italien

Milano

Address
Via Fabio Filzi 2

20124 Milano, Lombardiet, Italien