Læs den officielle beskrivelse

Det Internationale Universitet i Caribien (IUC) er en institution, der trækker på en lang tradition for erfaring inden for uddannelse og repræsenterer et af de mest indsigtige svar på Caribiens realiteter og udfordringer.

Det Internationale Universitet for Caribien blev grundlagt af United Church i Jamaica og Caymanøerne i november 2005. Det består af to uddannelsesmæssige enheder: College for Ledelse og Teologisk Udvikling (CLTD) [tidligere Institut for Teologisk og Lederskabsudvikling] og Mel Nathan College. Disse enheder bringer universitetet en rig historie om pædagogisk innovation, høje akademiske og forskningsstandarder og en forpligtelse til samfundsengagement. Sammenslutningen af ​​de to enheder vil tjene til at konkretisere deres allerede eksisterende styrker, samtidig med at der skabes en platform for udvidelse og øget indflydelse i Caribien og videre.

Universitetet har forpligtet sig til at levere overkommelig, akkrediteret og tertiær uddannelse til personer, der har lyst til at give dem selv mulighed for at opfylde kravene til et konkurrencedygtigt globalt beskæftigelsesmiljø.

Det Internationale Universitet i Caribien er kendetegnet ved en forpligtelse til at:

  • Ledelsesdannelse
  • Tilgængelighed
  • Studerende og studentorienteret orientering
  • Kulturspecifikke programmer
  • Kvalitetsforskning og offentliggørelse
  • Højt kvalificeret personale

Fredspolitiske dagsorden

Universitetets ånd og karakter er indviklet i forbindelse med etableringen af ​​en fredsstudie dagsorden. På den måde vil universitetet forpligte sig til at bekræfte den stemme og værdier, der hæder det højeste godt af de mennesker, der falder inden for dens indflydelsessfære. Universitetet fungerer med byrden af ​​viden om 'shalom'en, at dette, freden - en teologisk stærk og altomfattende terminologi. Fred er hævet som det grundlæggende sundhedsprincip og indbegrebet af et sundt og målbevidst liv. Fred læres, opleves og læres som energikraften, der er livgivende. Frededokumenterne dagsordenen indkalder mennesker fra alle samfundslag til at kæmpe med og som livsstil udøve de ting, der arbejder for fred. I den nærmeste fremtid vil alle programmer, der tilbydes på IUC, indarbejde et fredsrelateret kursus som en del af institutionens engagement i at skabe fredsskabelse i sine studerende.

Vision

Visionen om Det Internationale Universitet i Caribien er at påvirke bemyndigelsen af ​​kvalitetspersoner, som vil dyrke og fremme familiens, samfundets og nationens trivsel. "

Mission statement

"Medskabere af en mere fremragende måde at livslang læring, uddannelsesmæssig empowerment, velstand, fred og helhed."

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International University of the Caribbean

The Masters i Educational Administration og Leadership er designet til undervisere, der søger at blive udstyret med den viden og de nødvendige færdigheder til at blive EF ... [+]

Master of Education i pædagogisk Administration og Ledelse (M. Ed)

The Masters i Educational Administration og Leadership er designet til undervisere, der søger at blive udstyret med den viden og de nødvendige færdigheder til at blive EFF ektive ledere / administratorer på uddannelsesinstitutioner. Kandidater fra dette 2-årigt program vil blive uddannet til at udvise lederskab, der er kontekstuel, relevante og sammenlignelige med internationale standarder.

Programmet består af faglige arbejde, klasseværelse seminarer og selvstudier, træfninger med klassekammerater og en større afhandling. De modulære kurser er o ffered over en udvidet uge, en gang om måneden (fredage til søndage) og tutorial på lørdag efter hvert modul, hvor de studerende vil anvende deres nye learnings. Ansøgere skal have en akkrediteret bachelorgrad i uddannelse. Imidlertid vil andre anvendelser komme i betragtning.... [-]

Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

International University of the Caribbean

Målet med Master of Science i Counseling ... [+]

Kandidatuddannelsen i Counseling and Consulting Psychology (MSc)

Målet med Master of Science i Counseling

KernekurserRådgivningRådgivningProfessionel etikLivespan PsykologiRådgivningsteorier IpsykopatologiOrganisationsudviklingStrategisk planlægningPsykometri, Organisering til markedsføringValgfrie kurserProgram og projektvurderingPraktikovervågningPræstationsrådgivningFællesskabs psykologiForensic PsychologyKunstterapiAdgangskrav

En bachelorgrad i et beslægtet felt. Studerende uden den nødvendige baggrund kan være forpligtet til at gøre kvalificerede kurser.

KarrieremulighederOrganisationspsykologSkoles PsychologistHR SpecialistForensic PsychologistUdviklingspsykolog... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of the Caribbean

MSc. Program i Psykologi er en grad med specialiseringer i rådgivning psykologi, rådgivning, samfund psykologi og pastoral psykoterapi. Det er designet til at give den st ... [+]

Master of Science i Psykologi (MSc)

MSc. Program i Psykologi er en grad med specialiseringer i rådgivning psykologi, rådgivning, samfund psykologi og pastoral psykoterapi. Det er designet til at give den studerende et solidt fundament i kandidatuddannelser i psykologi. Efter en vellykket gennemførelse af kerneplanerne vil den studerende opfylde de resterende gradskrav ved at specialisere sig i et bestemt område af interesse. Programmet giver fleksibilitet i studier, der er baseret på muligheden for at vælge fra en lang række kurser, der afspejler elevernes personlige og faglige interesser.

KernekurserIntroduktion til psykologiLivespan PsykologiAvancerede Forskningsmetoder IAvancerede Forskningsmetoder IIAvancerede PsychometricsProfessionel etikStatistikSpecialiseringerRådgivende psykologiPastoral PsykoterapiCounseling PsychologyFællesskabs psykologiAdgangskrav... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk