The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituttets historie går tilbage til de tidlige dage af University of West Indies, med dannelsen af ​​Institut for Social og Økonomisk Forskning (ISER) i 1948. ISER blev etableret forud for fakultetet for samfundsvidenskab for at opbygge en solidt fundament af empiriske data om Caribien regionen og fungerede beundringsværdigt i denne kapacitet i nogle halvtreds år. I 2000 fusionerede ISER med Consortium Graduate School of Social Sciences (CGSS), som var et nyt, femten år lang initiativ til at uddanne kandidatstuderende med et tværfagligt perspektiv. SALISES søger at fusionere ISERs bedste forskningstraditioner med den høje kvalitet af undervisning og tilsyn, der var et kendetegn ved CGSS.

SALISES har filialer på de tre campuser ved University of West Indies:

  • Cave Hill, Barbados
  • Mona, Jamaica
  • St. Augustine, Trinidad og Tobago

Hver gren er ledet af en direktør.

Med en unik assimilering af kandidatuddannelse og forskning tilbyder SALISES to fremragende programmer på MSc og MPhil / Ph.D. niveauer. Kurserne leveres hovedsageligt af forskere med en stærk historie om forskning og fremragende undervisning. Conceptualized og implementeret af tidligere direktør Professor Brian Meeks, SALISES er blevet kendt for sine interkulturelle og inter-campus forskningsklynger, der undersøger sociale, politiske og økonomiske problemer for små ø-udviklingslande.

Vision Statement

At være en internationalt anerkendt institution for kandidatuddannelse og forskningsbaserede løsninger i udvikling.

Mission statement

At påvirke akademiske, offentlige og politiske debatter ved at gennemføre forskning og graduere undervisning fra et karibisk perspektiv inden for en tværfaglig, lille land og komparativ sammenhæng.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc Development Studies

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Jamaica Kingston + 1 mere

MSc i udviklingsstudier opfylder virkelig UWIs strategiske vision med det formål at producere den ideelle kandidat med den nødvendige lederskabsuddannelse og en tværfaglig forståelse af samfundsvidenskaberne. [+]

MSc Development Studies er et nyt og spændende et års (to års deltid) program, der kommer fra Sir Arthur Lewis Institut for Sociale og Økonomiske Studier (SALISES). Den erstatter de tidligere uddannede grader i styring og offentlig politik, økonomisk udviklingspolitik og socialpolitik. MSc i udviklingsstudier opfylder virkelig UWIs strategiske vision med det formål at producere den ideelle kandidat med den nødvendige lederskabsuddannelse og en tværfaglig forståelse af samfundsvidenskaberne.

Ud over en fast grundforening i nutidige sociale, politiske og økonomiske anliggender har graden et nyt lederseminarium, en praktisk selvfølgelig tilgang til forskningsmetoder og et meget nyttigt teknisk skriftligt seminar. Der er betydeligt plads til valg af valgfag fra hele UWI, så de potentielle kandidater kan med hjælp fra SALISES-fakultetet designe deres egen grad for at passe eksisterende eller fremtidige jobkrav.... [-]