Læs den officielle beskrivelse

Placering

The University of Technology, Jamaica (UTECH), tidligere College of Arts, Science and Technology er beliggende i Greater Kingston Metropolitan Region i sognet St. Andrew og optager ca. 18,2 ha. Det ligger øst for Hope Botanisk Have inden for Papine-Liguanea kommercielle centre. Campus betjenes af flere busruter og er inden for gåafstand af Mona Campus af det regionale universitet Vestindien og universitetshospitalet.

historie

Universitetet blev etableret i 1958, oprindeligt under navnet Jamaica Institute of Technology. I 1959 blev navnet ændret til College of Arts, Science and Technology, og blev stiftet i henhold til College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme 1959. Dette blev bekræftet af en lov vedtaget af Europa-Parlamentet i 1964. I 1986 blev den CAST revideret ordning for at gøre kollegiet en grad tildeling institution. Den CAST Scheme også lovligt bemyndiget institution at gennemføre sine anliggender under to ledelsesorganer, nemlig Rådet og Studienævn.

Institutionen blev formelt indrømmes University status den 1. september 1995 under navnet, blev University of Technology, Jamaica, og fuldt chartrede den 29. juni 1999.

Historien om institutionen er tæt forbundet med den sociale og økonomiske udvikling i Jamaica. Fra lidt over 50 elever og 4 programmer i 1958 har institutionen vokset til at blive en stor national institution med en studerende befolkning på over 11.000 og tilbyder over 100 forskellige programmer på certifikat, diplom og graden niveauer.

Dens akademiske tilbud og udvikling er blevet inspireret af det engelske polytekniske systemet med vægt på fleksibilitet i tilgang, læring på arbejdspladsen og faglige bindinger. Fleksibilitet i sin akademiske tilbud afspejles i de forskellige former for program levering, som omfatter fuldtids- og deltidsansatte (dag release, aften) og kooperativt arbejde baserede programmer. Derudover er flere programmer franchised i en række EU-Colleges og de fleste programmer er knyttet til nationale og internationale faglige organisationer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Technology, Jamaica (UTech)

M. Sc. Finance studieforløb består af 12 moduler består af 8 centrale kurser, 4 valgfag i to områder af specialisering. ... [+]

Master of Science i Finance (MSc. Finansministeriet) Program Design

M. Sc. Finance studieforløb består af 12 moduler består af 8 centrale kurser, 4 valgfag i to områder af specialisering. De koncentrationsgrænser områder er International Banking og Investment. Medarbejdere, som skal til at forfølge afhjælpende kurser vil gøre dem ud over de MSc Finance kurser. Modulerne vil blive undervist om aftenen, i weekender og i to blokke på fire til fem dage om sommeren. State-of-the-art, moderne dag handel strategier vil blive indarbejdet i programmet til at styrke kapaciteten inden for økonomifunktionen kandidat.

FILOSOFI

Filosofien bag Master of Science i Finance studieforløb er at give en overlegen uddannelse i alle aspekter af den økonomiske forvaltning ved at udvikle kritiske, videnskabelige og faglige kompetencer inden for alle vigtige områder for finansiering for studerende, som ønsker at have en karriere i den finansielle sektor , profit og non-profit institutioner. Denne studium vil give deltagerne mulighed for at tilegne sig avancerede analytiske evner samtidig udvikle social dom i den økonomiske forvaltning for at ruste dem til at gå videre til stillinger på højt niveau i den finansielle branche.... [-]

Jamaica Kingston Montego Bay
September 2019
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Technology, Jamaica (UTech)

Ansøgningerne vil være tilgængelig på College Admissions kontoret, GC Foster College of Idræt webside. ... [+]

Master of Science i idræt og sport

Program Code: PMSPHESFTF1

Adgangskrav

Adgangskrav grundlag af følgende kriterier:

En bacheloruddannelse, helst i idræt eller kinesiologi eller tilsvarende, med en kvotient (GPA) på 2,7 fra en anerkendt akkrediteret institution. Ansøgere, der ikke har en grad i idræt eller kinesiologi kan være nødvendigt at fuldføre visse bachelor forudsætning kurser før indlæggelsen. En professionel genoptage (Alle erfaringer inden for Idræt) En skriftlig personlig redegørelse karrieremål og rationale for tilmelding i M.Sc. program (begrænse 500 ord) En udfyldt Ansøgning om optagelse sendes til M.Sc. / Idræt. Ansøgningerne vil være tilgængelig på College Admissions kontoret, GC Foster College of Idræt webside. Detaljeret Program Structure ... [-]
Jamaica Kingston Montego Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk