University College Of The Caribbean

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

University College i Caribien er en privatejet University College tilbyder kurser på diplom, Associate, bachelor, og Masters uddannelsesniveauer. Vores kerne fokusområder er i Business Studies, informationsteknologi og Law.

historie

I 2002 Institute of Management Sciences (IMS - est Januar 1992), erhvervede Institute of Management og Produktion, (IMP - est Januar 1976) for at danne den største private videregående uddannelser konsortium i Jamaica. Fusionen skabte University College of the Caribbean (UCC). UCC blev den overordnede organisation i 2004. Den nye enhed i partnerskab med Florida International University (FIU), University of Florida (UF), og Florida State University (FSU) og derefter gået i gang med et større initiativ til at lancere en række nye forretningsområder, informationsteknologi og teknik uddannelsesprogrammer i Jamaica , som begyndte i juni 2005. I maj 2008 blev UCC tilladelse til at tilbyde HD i loven i partnerskab med University of London. I dag er University of Londons Bachelor of Laws, Bachelor of Science i Banking og Finansministeriet og Bachelor of Science i Banking and Finance også leveret / tilbydes på UCC.

Hovedformålet med UCC fokuserer på yderligere beredskab gymnasieundervisningssystemerne kandidater og midten niveau fagfolk med en vis grad af tertiær uddannelse for indrejse, eller for opadgående mobilitet i virksomhed eller branche. Siden sin oprettelse (UCC / IMS / IMP) har omkring 65.000 personer med succes uddannet fra sine mange programmer. I øjeblikket organisationen har en årlig deltids-og fuldtidsstuderende befolkning (hovedsagelig arbejder fagfolk) på ca 4.000 og en højt kvalificeret og erfaren administrativ og akademisk personale på 192 og 250 henholdsvis at støtte alle de ovennævnte programmer.

Registrering

University College of the Caribbean er registreret og anerkendt, og flere af sine programmer er akkrediteret af University Rådet for Jamaica (JCVU), den officielle akkrediteringsorgan for videregående uddannelse i Jamaica og er medlem af Commonwealth og OAS konsortier af universiteter, amerikanske Rådet om uddannelse (ACE) og Den Internationale Sammenslutning af University Presidents (IAUP).

Erhverv Model

UCC har hovedkvarter på 17 Worthington Avenue med satellit campusser på Old Hope Road og Oxford Terrace steder i Kingston og fem regionale campusser på steder i Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar og May Pen. UCC har påbegyndt sin ekspansion i det østlige Caribien regionen gennem levering af sine online-programmer, specielt i Antigua & Barbuda, St. Vincent & Grenadinerne, Grenada, Dominica og Turks & Caicos.

UCC, gennem sit datterselskab, IMS, er blevet etableret som det regionale knudepunkt i Caribien primært til import og eksport af højere uddannelsesinstitutioner tjenester og programmer (kun dvs. bachelor-og kandidatniveau grader), der tilbydes af de to vigtigste oversøiske partnere, Florida International University og University of London. UCC gennem IMP er det ansvarlige organ for udvikling og levering af lokale, oprindelige professionelle certifikater, associeret selskab og bachelorgrader til det lokale jamaicanske marked.

regeringsførelse

UCC opererer under formandskabet for Dr. Winston Adams og administrerende direktør, fru Geraldine Adams og ledes af en vicedirektør præsident og et team af Vice Presidents, direktører og ledere, herunder fagfolk holder doktorgrader, der er kvalificerede i en række forskellige discipliner. UCC også ansætter og til stadighed udvikler et system for forvaltning af mål for at sikre, at kvaliteten af ​​dens resultater er forbedret som den institution vokser for at sikre de optimale studerende og interessenter resultater.

Konkurrencefordel

The University College-konceptet er fast forankret i en filosofi uddannelse baseret på fleksibilitet, faglige standarder og arbejdsplads eksponering. UCC er endvidere kendetegnet ved sin brede vifte af programmer og niveauer, fleksibilitet i adgangsgivende eksamen, klart definerede exit standarder, der benchmarkes imod faglig praksis, særprægede kompetence kandidater, relevans, lige adgang, finansiel levedygtighed mangfoldighed fakultet, personale og programmer , høj kvalitet lokale og udenlandske programmer, internationale partnerskaber og eksemplarisk governance.

Med sin status som et University College, UCC giver eleverne de bedste fordele ved begge systemer med et udvalg af streng og rettidig indfødte studentereksamen grad og diplomuddannelser suppleret af en lige så relevant skifer af studentereksamen og masteruddannelser, der udbydes på vegne af sine oversøiske partnere, Florida International University og University of London.

UCC har også inden for sit anvendelsesområde en University College of the Caribbean Foundation der er opladet med ansvaret for at tilbyde og administrere stipendier for studerende på UCC. Dermed giver det en bred vifte af stipendier, maksimering af mulighederne for videregående uddannelse for studerende i hele Jamaica.

UCC Foundation også til opgave at foretage fundraising aktiviteter for UCC at støtte ikke kun dens stipendium programmer, men også aktiviteter for at opgradere sine faciliteter og udbygge sine program tilbud. UCC Foundation (US) Incorporated er registreret i staten Florida, som en 502 c 3 offentlig velgørenhed.

Markedets størrelse og beskrivelse

UCC kerne studerende befolkning er hentet fra en bred vifte af industrier. De er som regel ansat på ledende gejstlige, tilsyns-og lederniveau og i vigtigste er i alderen i 30'erne og 40'erne. Med sin ekspansion i at tilbyde fuld tid programmer på Worthington Avenue Campus i New Kingston, UCC nu også henvender sig til de behov, de seneste high school-dimittender i høj grad fra virksomhedens område, alderen primært fra deres sene teenageår til begyndelsen og midten af ​​tyverne.

I midten af ​​2012, etablerede UCC en Internationale Kontor, der ville tilbyde central støtte til universitetets internationalisering initiativ. Dette initiativ indebærer blandt andet, tiltrækker studerende fra hele verden, der ikke kun vil bidrage med deres viden til UCC samfund, men også opleve den jamaicanske kultur gennem UCC akademiske pensum.

Placeringer

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, St. Andrew Parish, Jamaica

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig