Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med over 100 års tradition og historie åbnede Ritsumeikan-akademiet APU i april 2000 som Japans første ægte internationale universitet. Vores kandidatskoler byder eleverne velkommen til en helt engelskbaseret pensum inden for et unikt multikulturelt miljø. Ph.d.-skolerne på APU fokuserer på studier i Asien-Stillehavsområdet med studieoptioner rettet mod at løse de komplekse problemer, der står overfor samfundene og miljøerne i Asien og Stillehavsområdet samt ledelsen med fokus på den japanske forretningsstil og den dynamiske verden af International forretning. APU's Graduate Schools er fuldt akkrediteret af det japanske ministerium for uddannelse, kultur, sport, videnskab og teknologi (MEXT).

World Class Education

APU's kandidatuddannelser er blevet udvalgt til flere prestigefyldte stipendier i de senere år, herunder "Joint Japan / World Bank Graduate Scholarship Programme" og "Asian Development Bank-Japan Scholarship Programme". Nogle af de andre organisationer, der har sponsoreret vores kandidatstuderende, omfatter det indonesiske finansministerium, japanske virksomheder, lokale myndigheder og Japan International Cooperation Agency (JICA).

En virkelig international miljø

Campus er en unik døråbning til verden, der tiltrækker studerende og fakulteter fra hele verden. Vores japanske fakultet medlemmer kommer også til os med forskellige internationale karriere og akademiske oplevelser. Denne ekstremt rige blanding af sprog og kultur har tjent APU ry for at være Japans "globale landsby".

Den japanske oplevelse

Da skoleskoler udføres udelukkende på engelsk, er der ikke behov for forudgående kendskab til det japanske sprog. Men for de, der har en stor interesse for at lære japansk, holdes nybegynderniveauklasser specielt til kandidatstuderende uden ekstra omkostninger. Fordybet i Japans kultur kan eleverne sætte deres nye sprogfærdigheder i brug hver dag.

International akkreditering

- Fra august 2016 - Ritsumeikan Asia Pacific University er et akkrediteret medlem af AACSB International-Association til Advance Collegiate Schools of Business ( http://AACSB.edu/ ) Ritsumeikan Asia Pacific University er en af ​​kun tre institutioner i Japan for at opnå denne akkreditering. Ud af disse institutioner er vi den eneste, der tilbyder en bacheloruddannelse på både engelsk og japansk og har det eneste AACSB-akkrediterede engelskspråklige MBA-program i Japan.

Placeringer

Beppu

Ritsumeikan Asia Pacific University

Address
1-1 Jumonjibaru, Beppu, Oita
874-8577 Beppu, Ōita-præfektur, Japan
Telefonnummer
+81-977-78-1119

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig