Read the Official Description

Doshisha University blev grundlagt i 1875 og anerkendes som en af Japans største universiteter med en fremtrædende historie med uddannelse baseret på grundlægger Joseph Hardy Neesimas filosofi om "uddannelse, der styres af samvittigheden".

Doshisha Business School (DBS) åbnede i 2004 efter en lang tradition for succesfulde Kyoto-baserede globale virksomheder som Omron, Kyocera, Shimadzu og Nintendo. Vores engelskspråklige globale MBA blev indviet sammen med skolens japanske MBA i 2009, og efter fem succesfulde år blev styrket som et selvstændigt Global MBA-program (Global Business and Management Studies) i 2014 med et styrket dedikeret fakultet og udvidede kursustilbud. Når vi deler vores vision for vores universitets grundlægger, tror vi stærkt på, at virksomheder og forretningsfolk må stræbe ikke kun for økonomisk succes, men også for at yde et positivt socialt bidrag til den verden, vi lever i.107281_2017entrystudents.png

Vores mål er at forberede fremtidige virksomhedsledere, som er villige og i stand til effektivt at reagere på de voksende behov hos de stadig mere forskelligartede grupper af mennesker, der deltager i den globale økonomi. Doshisha Global MBA-programmet tilbyder en unik oplevelsesmæssig MBA til studerende, der er villige til at arbejde i partnerskab med professorer og lokale og multinationale virksomhedsledere, når de udforsker - og udfordrende - traditioner og tendenser inden for global forretning og ledelse.

Doshisha Business School er beliggende i den smukke og historiske by Kyoto, i Japans "Kansai" -region (centreret omkring Kyoto-Osaka-Kobe). Kyoto ligger i naturskønne omgivelser og byder på en spændende blanding af traditionelle og moderne, med 17 UNESCO-verdensarvssteder, forskellige kunstneriske og åndelige træk, et sikkert og sjov natteliv og meget mere. Kansai-regionen er også Japans industrielle hjerte, med det største antal producenter i Japan og mange R

Folk holder nøglen Siden starten er et slående træk ved Doshisha Global MBA-programmet mangfoldigheden af de mennesker, der gør vores program særligt. De studerende vi arbejder med kommer fra en bred vifte af baggrunde: For at illustrere fra 2009 til indeværende år har vi hilst velkommen studerende fra syvfjerds lande. Tilsvarende glæder vi os over ansøgninger fra håbende og inspirerende personer uanset køn, etnicitet, nationalitet eller religion.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Doshisha University
Address
The Graduate School of Business Doshisha University Karasuma-Imadegawa, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japan
Hjemmeside
Telefonnummer
+81 75-251-3120