Doshisha Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1875, er Doshisha Universitet bredt anerkendt som en af Japans førende omfattende universiteter, med en fornem historie uddannelse baseret på grundlæggeren Joseph Hardy Neesima filosofi om "uddannelse styret af samvittighed." Doshisha Business School (DBS) åbnede i 2004 efter en lang tradition for succesfulde Kyoto-baserede globale selskaber, såsom Omron, Kyocera, Shimadzu, og Nintendo. Vores engelsksprogede Global MBA blev indviet ved siden af skolens japanske MBA i 2009, og følgende fem succesfulde år blev styrket som selvstændig globale MBA (Global Business and Management Studies) program i 2014 med en styrket dedikeret fakultet og udvidet kursustilbud. Deling visionen om vores universitet grundlægger, vi overbevist om, at virksomheder og erhvervsfolk skal stræbe ikke kun for økonomisk succes, men også at gøre en positiv social bidrag til verden, vi lever i.

Vores mål er at forberede fremtidens erhvervsledere, der er villige og i stand til at reagere effektivt på de nye behov i de stadig mere forskelligartede grupper af mennesker, der deltager i den globale økonomi. Den Doshisha Global MBA-program tilbyder en unik oplevelses MBA til studerende er villige til at arbejde i partnerskab med professorer og lokale og multinationale erhvervsledere når udforske - og udfordrende - traditioner og tendenser i den globale forretning og forvaltning. Doshisha Business School er beliggende i den smukke og historiske by Kyoto, inden Japans "Kansai" region (centreret omkring Kyoto-Osaka-Kobe). Kyoto ligger i maleriske naturlige omgivelser, tilbyder en spændende blanding af traditionel og moderne, med 17 UNESCO World Heritage Sites, forskellige kunstneriske og åndelige sysler, en sikker og sjov natteliv, og meget mere. Kansai-regionen er også den industrielle hjerte Japan, med det største antal producenter i Japan og mange F & U-centre og højteknologiske forskerparker. Vi opfordrer eleverne til at kapitalisere på at blive i dette særlige sted med sin historiske netværk af innovative og kreative industrier. Folk sidder med nøglen

Siden starten, en slående træk ved Doshisha Global MBA-program er den mangfoldighed af mennesker, der gør vores program specielt. De studerende vi arbejder med kommer fra en bred vifte af baggrunde og i løbet af deres studier kan samarbejde med kolleger fra over 30 forskellige lande. Vi glæder os over ansøgninger fra håbefulde og inspirerende individer uanset køn, etnicitet, religion eller nationalitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs »

Studier

Denne skole tilbyder også: