Læs den officielle beskrivelse

beskrivelse

Hirosaki University blev etableret i den tidligere borg by Hirosaki i 1949. Det er en national universitet og er beliggende i Aomori Prefecture, beliggende i den nordlige ende af Honshu Island.

Hirosaki Universitet er en medium-størrelse universitet med Humanistiske, Uddannelse, Medicin, Videnskab & Teknologi og Landbrug & Life Science. Disse fem fakulteter dækker et bredt og omfattende sortiment af bachelorstuderende akademiske discipliner. Universitetet er også hjemsted for syv kandidatuddannelser, herunder den uafhængige og tværfaglige ph.d. kursus i Regional Studies.

beskrivelse
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Japansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Hirosaki University

Den Graduate School of Science and Technology (Master Course) anser uddannelse som den vigtigste pligt, og har til formål at opdrage højt specialiserede ingeniører, der k ... [+]

Med det formål at Advanced Technology Education

Den Graduate School of Science and Technology (Master Course) anser uddannelse som den vigtigste pligt, og har til formål at opdrage højt specialiserede ingeniører, der kan tilpasse sig til de fremskridt og mangfoldighed inden for videnskab og teknologi. Kurset giver avanceret videnskab og teknologi uddannelse under hensyntagen til betydningen for den tætte sammenhæng mellem undervisning af bacheloruddannelse og den for kandidatuddannelsen.

[-]
Japan Hirosaki
April 2020
Japansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hirosaki University

To studier udbydes i kandidatuddannelsen: Cultural Studies og Applied Social Sciences. Målet med hver er at vise sig højt kvalificerede kandidater, der kan håndtere de tr ... [+]

Ph.d.-skolen for humaniora og samfundsvidenskab er forpligtet til samfundet og globarized verden.

To studier udbydes i kandidatuddannelsen: Cultural Studies og Applied Social Sciences. Målet med hver er at vise sig højt kvalificerede kandidater, der kan håndtere de transformationer og institutionelle reformer, der forekommer på både regionalt og globalt niveau for nuværende samfund.

[-]
Japan Hirosaki
April 2020
Japansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hirosaki University

Kandidatuddannelsen består af fem kurser: "Biologi", "Biokemi & Molekylær Biologi", "Applied Biosciences", "Landbrug & Gartneri", og "Agricultural & Environme ... [+]

Avanceret uddannelse og forskning inden for landbrug og biovidenskab

Kandidatuddannelsen består af fem kurser:

"Biologi", "Biokemi & Molekylær Biologi", "Applied Biosciences", "Landbrug & Gartneri", og "Agricultural & Environmental Engineering".

Studerende kan vælge en af ​​to akademiske programmer, afhængigt af deres fremtidige planer: den akademiske forskning programmet (forskeruddannelse) eller praktisk forskningsprogram (uddannelse af tekniske eksperter).

Den Kandidatuddannelse i landbrug og biovidenskab tildeles dem, der har tjent nok point og har indsendt et godkendt afhandling. Vi sigter efter at forstå en udbredt teknik og uddannelse af højden specialist, der kan bidrage til udviklingen af ​​ekspertpanelets, en overlegen ingeniør med et internationalt udsyn, og den forsker, der modtager anmodningen i de tider på forhånd og kan udfordre en avanceret undersøgelse.... [-]

Japan Hirosaki
April 2020
Japansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk