Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Oversigt

Da Det International University of Japan blev grundlagt i 1982, var dets mission at udvikle fremtidige ledere med et højt niveau af specialiseret teoretisk og praktisk viden samt forståelse og empati overfor verdens forskellige kulturer, hvilket forbedrede deres evne til at bidrage til det globale samfund.

I de 35 år, der er gået, er mere end 4.300 globale ledere fra omkring 130 lande kommet fra vores Graduate Schools of International Relations og International Management. På vores campus har vi opbygget et unikt og globalt intellektuelt samfund, uovertruffen i verden. Cirka 300 studerende fra 50 lande bor i sovesale, studerer og forsker sammen med vores fakultet.

Derudover har vi udviklet en rig uddannelsesinfrastruktur til at rumme informationssamfundet og har et stærkt forhold til Center for Global Communications (GLOCOM), som som leder af forskningen i et informationssamfund understreger "Chigyo", den undersøgelse af viden.

IUJ , der ligger i det fredfyldte kystlandskab i Japan, er et ideelt sted for unge mænd og kvinder fra alle dele af verden til at samle og lære af hinanden og fra en talentfuld og forskelligartet international fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) og Graduate School of International Management (GSIM) præsenterer en enestående mulighed for IUJ studerende at uddybe deres forståelse for politikvidenskab og områdestudier ved hjælp af avancerede informations- og kommunikationsteknologier. Vores veludstyrede campus, med dets fremragende Matsushita Bibliotek og Information Center (MLIC), giver eleverne mulighed for at holde trit i denne hurtigt foranderlige globale og teknologiske alder. Mens engelsk er undervisningssprog, tilbydes forskellige niveauer af japanske sprogkurser på IUJ så de, der ønsker at udvikle deres færdigheder i japansk til praktik eller en professionel karriere, hvor kendskab til det japanske sprog er vigtigt, kan det. Samtidig vil de japanske sprogkurser hjælpe oversøiske studerende til bedre at forstå japansk kultur og vil hjælpe i deres daglige krydskulturelle kommunikation og udveksling.

De, der ønsker at forfølge professionelle karriere i globale erhvervsliv og offentlige organisationer, vil forlade IUJ ikke kun med MBA eller MA-grader, men også med et livslang personligt og professionelt netværk i hele verden, som vil være et stort aktiv, der er nyttigt i hele dit liv.

GSIM, IUJ tjener AACSB International Accreditation

IUJ har fra februar 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) opnået akkreditering fra AACSB International, verdens førende myndighed for kvalitetssikring af erhvervsskoler. Der henvises til AACSB General Announcement, AACSB's Newsroom og den regionale meddelelse, der er sendt til omkring 100 journalister i vores umiddelbare region af AACSB. IUJ er blevet en af ​​de fire AACSB akkrediterede universiteter i Japan opdateret, og det første akkrediterede engelskmedium universitet i Japan, der tilbyder graduate grad programmer.

Om GSIM

GSIM blev grundlagt i 1988 under ledelse og samarbejde mellem Amos Tuck School of Business og Dartmouth College, USA, med det formål at opmuntre kloge individer til global forretnings- og social lederskab. GSIM var den første handelsskole i amerikansk stil i Japan og det første MBA-program i Japan for at undervise sine kurser kun på engelsk. Siden da har GSIM opbygget et internationalt alumnennetværk, der spænder over 120 lande og regioner, og udviklet sin campus til et forskelligartet multinationalt multikulturelt multietnisk miljø bestående af studerende fra hele verden. GSIM har udviklet sig til en verdenskendt business school, der er blandt de 100 bedste erhvervskoler i verden (f.eks. The Economist Intelligence Unit).

Om GSIMs AACSB Journey

GSIM startede sin AACSB akkrediteringsrejse i 2014. Siden da har GSIM gennemgået væsentlige forandringer i sin mission, politik, læseplan, sikring af læring, fakultet forskning og tilstrækkelighed til at overholde AACSB standarder. I juli 2017 forelagde GSIM sin endelige rapport til AACSB. I november 2017 besøgte tre peer review team medlemmer vores campus. GSIM er nu en måde at gøre løbende forbedringer.

"Hele skolen er begejstret for at opnå AACSB Akkreditering, hvorigennem vi er forpligtet til at yde uddannelse af høj kvalitet, mens vi stræber efter at nå vores højeste potentiale i fremtiden," sagde IUJ Præsident Hiroyuki Itami og IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "Vi vil gerne takke vores AACSB mentor, peer review team medlemmer, og AACSB chefer og medarbejdere for deres umådelig hjælp og vejledning. Vi vil også gerne takke det fremragende og utrættelige arbejde hos GSIM-studerende, alumner, fakultet, personale, IUJ senior lederskab og andre interessenter. "

Om AACSB

AACSB International blev grundlagt i 1916 og har hovedkontor i Tampa, Florida, USA, og er den længste betjenende globale akkrediteringsorgan for erhvervsskoler, der forbinder undervisere, studerende og virksomheder med at skabe den næste generation af store ledere . AACSB International er verdens største business education alliance.

AACSB akkreditering betragtes bredt som det højeste niveau for akkreditering for erhvervsskoler, et "kendetegn for excellence" i erhvervsuddannelse og synonymt med de højeste kvalitetsstandarder. AACSB akkreditering er blevet tjent med mindre end 5 procent af verdens handelsskoler.

For at lære mere om AACSB kan du besøge www.aacsb

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


International University of Japan

Denne grad program er designet til at udstyre de studerende med færdigheder og viden er nødvendig for en vellykket karriere i regeringen og diplomati, internationale virk ... [+]

En omfattende International Relations Program med et Asia Pacific Focus Den International Relations program på IUJ er designet til at give en samlet, tværfaglig forståelse af vigtige tendenser i moderne international politik, økonomi og samfund. Der lægges særlig vægt på udviklingen i det asiatiske Stillehavsområdet og på Japan i særdeleshed. Den islamiske verden modtager også stor opmærksomhed.

Den International Relations programmet har vist sig at være yderst nyttig for folk, der enten arbejder i, eller som har til hensigt at tage op karriere i nationale eller regionale regeringer, internationale organisationer, i erhvervslivet og finans, eller i medierne. Det giver også en værdifuld springbræt til dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser i en Ph. d.. programmere og indtaste den akademiske verden.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Denne grad program er designet til at uddanne fremtidens ledere i udformningen og gennemførelsen af ​​økonomiske såvel som offentlige politikker gearet til social og økon ... [+]

Hovedtræk

Som en successiv udvidelse af dette MA uddannelsen i international udvikling viser, vores førende program i International Development fastholder sin velrenommerede udviklingen af ​​sin uddannelseskvalitet især relateret til udviklingsspørgsmål. Mens dens centrale kurser primært er relateret til moderne økonomi, kan de fremragende resultater i uddannelse omfattende dækker udviklingsspørgsmål findes ikke kun i antallet af kandidater i denne grad program, men også i antallet af lande i alle kandidater. Mangfoldigheden af ​​lande indskrevne studerende giver en af ​​de mest ideelle omgivelser for at studere internationale udviklingsspørgsmål. Den stærke menneskelige netværk af kandidater fra dette program viser kvaliteten af ​​denne pædagogiske program samt de fordele, som de studerende i dette program vil få efter deres eksamen. Programmet omfatter en bred vifte af offentlige politiske spørgsmål i forbindelse med den samfundsøkonomiske udvikling. Disse spørgsmål behandles i områderne finansiering, handel, investeringer, udvikling af menneskelige ressourcer, miljø, bæredygtig udvikling og by- og regionaludvikling. Ud over forståelsen af ​​de umiddelbare og konkrete omstændigheder i landespecifikke spørgsmål, programmet giver de studerende med så mange muligheder som det kan, for at lade eleverne share / uddybe udviklingsspørgsmål i forskellige lande under sine strenge kursusaktiviteter miljøer. Programmet består af obligatoriske og valgfrie kurser, og indskrevne studerende kan vælge flere valgfag baseret på deres egne forsknings- og landbrugspolitiske interesser efter at have taget nødvendige kurser, som alle er designet til at gøre eleverne bruge meget avancerede analyseværktøjer gnidningsløst i at udforske deres egen udvikling spørgsmål. Vores fakultet medlemmer lægge os til at give de studerende vores ekspertise og erfaring... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Denne grad program er ikke kun at lade eleverne forstå moderne økonomi rammer, men også at udstyre dem med analytiske redskaber i økonomi. ... [+]

Dette nyligt tilbudt to år MA program uddeler en MA i økonomi grad til studerende, der fuldføre alle krav. IMF lærde gennem vores skræddersyet program for dem navngivne Makroøkonomisk politik Program tilhører denne nye MA uddannelsen i IDP, mens Makroøkonomisk politisk program kræver IMF lærde til at tage flere kurser relateret til makroøkonomiske spørgsmål. Målet med programmet er ikke blot at lade eleverne forstå moderne økonomi rammer, men også at udstyre dem med analytiske redskaber i økonomi, og denne nye MA grad fokuserer på mere økonomisk end vores nuværende program i international udvikling, som begge er tilbudt inden for IDP.

For at nå målet, tilbyder programmet rent akademiske og politiske orienterede uddannelser, hvor teoretiske og empiriske rammer og værktøjer i økonomi bliver undervist. Programmet hjælper med at forbedre faglige og yderst tekniske færdigheder på førende institutioner samt agenturer i udviklingslande og nye vækstlande konfronteret med konsekvent skiftende økonomiske omstændigheder. Med hensyn til dækningen og kvaliteten af ​​udbudte kurser over den brede vifte af økonomi og beslægtede samfundsvidenskab, læseplanen for programmet er blandt de bedste i sammenligning med andre MA i økonomi-programmer. ... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Uddannelsen opfylder de behov for god regeringsførelse til at gennemføre og evaluere politikker, der effektivt løser diverse offentlige problemer såsom miljøskader, folke ... [+]

Om Pmpp

Udtrykket "styring" kommer til fremhæves mere og mere i udviklingspolitiske spørgsmål. Da god regeringsførelse almindeligt betragtes som en afgørende løsning til at fjerne både ineffektivitet og ulighed i vores samfund, regeringer og internationale institutioner mere opmærksomme på politikker, der sikrer god regeringsførelse - fornuftige processer i beslutningsprocessen og ved hvor beslutningerne implementeret i den offentlige sektor. Den Graduate School of International Relations (GSIR) har etableret en ny toårig kandidatuddannelse, Public Management og Policy Analysis Program (Pmpp), for at opfylde behovene for god regeringsførelse til at gennemføre og evaluere politikker, der effektivt løser diverse offentlige problemer sådanne som miljøskader, folkesundhed, uddannelse, national og regional udvikling, velfærdsreform, og den internationale sikkerhed. Som GSIR fakultetet og de studerende skabe en bred vifte af formelle og uformelle ideer kan vi få en afgørende indflydelse på udformningen af ​​kapacitet til at håndtere sådanne problemer.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Japan-Globalt Udviklingsprogram (JGDP) er et nyoprettet toårigt kandidatuddannelsesprogram, der giver eleverne mulighed for at lære universel udviklings- og vækstlogik in ... [+]

Japan-Globalt Udviklingsprogram (JGDP) er et nyoprettet toårigt kandidatuddannelsesprogram, der giver eleverne mulighed for at lære universel udviklings- og vækstlogik inden for politik, økonomi og ledelse ved at bruge Japans erfaringer inden for økonomisk udvikling og virksomhedernes vækst som grundlæggende tilfælde materialer. JGDP blev udviklet i fællesskab af JICA og IUJ under JICA-DSP. ** JICA (Japan International Cooperation Agency) Udviklingsstudier Program (JICA-DSP)"JICA-DSP" er et program, der inviterer fremtidige ledere fra partnerlande til Japan til at fuldføre master- eller doktorgrader i japanske kandidatskoler, hvor de lærer om Japans erfaringer med sin egen modernisering og udviklingserfaring med japansk udviklingssamarbejde til andre lande. JICA og universiteter i Japan byggede sammen og tilbyder JICA-DSP.Studerende vil ikke kun studere i deres respektive fagområder, men vil også lære meget af moderne Japans oplevelse af udvikling, hvilket afviger væsentligt fra vækst- og udviklingshistorien i Vesten. Studerende kan systematisk gennemgå den japanske oplevelse, herunder endog negative, så de kan bruge denne viden til at bidrage til udviklingen af deres egne lande.KURRIKULUM... [-]
Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP
Social Media