International University of Japan

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Da Det International University of Japan blev grundlagt i 1982, var dets mission at udvikle fremtidige ledere med et højt niveau af specialiseret teoretisk og praktisk viden samt forståelse og empati overfor verdens forskellige kulturer, hvilket forbedrede deres evne til at bidrage til det globale samfund.

I de 35 år, der er gået, er mere end 4.300 globale ledere fra omkring 130 lande kommet fra vores Graduate Schools of International Relations og International Management. På vores campus har vi opbygget et unikt og globalt intellektuelt samfund, uovertruffen i verden. Cirka 300 studerende fra 50 lande bor i sovesale, studerer og forsker sammen med vores fakultet.

Derudover har vi udviklet en rig uddannelsesinfrastruktur til at rumme informationssamfundet og har et stærkt forhold til Center for Global Communications (GLOCOM), som som leder af forskningen i et informationssamfund understreger "Chigyo", den undersøgelse af viden.

IUJ , der ligger i det fredfyldte kystlandskab i Japan, er et ideelt sted for unge mænd og kvinder fra alle dele af verden til at samle og lære af hinanden og fra en talentfuld og forskelligartet international fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) og Graduate School of International Management (GSIM) præsenterer en enestående mulighed for IUJ studerende at uddybe deres forståelse for politikvidenskab og områdestudier ved hjælp af avancerede informations- og kommunikationsteknologier. Vores veludstyrede campus, med dets fremragende Matsushita Bibliotek og Information Center (MLIC), giver eleverne mulighed for at holde trit i denne hurtigt foranderlige globale og teknologiske alder. Mens engelsk er undervisningssprog, tilbydes forskellige niveauer af japanske sprogkurser på IUJ så de, der ønsker at udvikle deres færdigheder i japansk til praktik eller en professionel karriere, hvor kendskab til det japanske sprog er vigtigt, kan det. Samtidig vil de japanske sprogkurser hjælpe oversøiske studerende til bedre at forstå japansk kultur og vil hjælpe i deres daglige krydskulturelle kommunikation og udveksling.

De, der ønsker at forfølge professionelle karriere i globale erhvervsliv og offentlige organisationer, vil forlade IUJ ikke kun med MBA eller MA-grader, men også med et livslang personligt og professionelt netværk i hele verden, som vil være et stort aktiv, der er nyttigt i hele dit liv.

GSIM tjener AACSB * International akkreditering

IUJ har fra februar 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) opnået akkreditering fra AACSB International, verdens førende myndighed for kvalitetssikring af erhvervsskoler. Der henvises til AACSB General Announcement, AACSB's Newsroom og den regionale meddelelse, der er sendt til omkring 100 journalister i vores umiddelbare region af AACSB. IUJ er blevet en af ​​de fire AACSB akkrediterede universiteter i Japan opdateret, og det første akkrediterede engelskmedium universitet i Japan, der tilbyder graduate grad programmer.

Om GSIM

GSIM blev grundlagt i 1988 under ledelse og samarbejde mellem Amos Tuck School of Business og Dartmouth College, USA, med det formål at opmuntre kloge individer til global forretnings- og social lederskab. GSIM var den første handelsskole i amerikansk stil i Japan og det første MBA-program i Japan for at undervise sine kurser kun på engelsk. Siden da har GSIM opbygget et internationalt alumnennetværk, der spænder over 120 lande og regioner, og udviklet sin campus til et forskelligartet multinationalt multikulturelt multietnisk miljø bestående af studerende fra hele verden. GSIM har udviklet sig til en verdenskendt business school, der er blandt de 100 bedste erhvervskoler i verden (f.eks. The Economist Intelligence Unit).* Om AACSB

AACSB International blev grundlagt i 1916 og har hovedkontor i Tampa, Florida, USA, og er den længste betjenende globale akkrediteringsorgan for erhvervsskoler, der forbinder undervisere, studerende og virksomheder med at skabe den næste generation af store ledere . AACSB International er verdens største business education alliance.

AACSB akkreditering betragtes bredt som det højeste niveau for akkreditering for erhvervsskoler, et "kendetegn for excellence" i erhvervsuddannelse og synonymt med de højeste kvalitetsstandarder. AACSB akkreditering er blevet tjent med mindre end 5 procent af verdens handelsskoler.

For at lære mere om AACSB kan du besøge www.aacsb

Placeringer

Niigata

Address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

949-7277 Niigata, Niigata Prefecture, Japan

Akkrediteringer

AACSB Accredited