Læs den officielle beskrivelse

Missionen for denne skole er at uddanne personer, der "tjener Gud og verden i den ånd, Kristi" til "instruktion hvilke værdier hvert enkelt individ."

Christian Instruktion

Kristendommen - den stiftende ånd, der understøtter Japan lutherske College

Kristendommen, den stiftende ånd, der er JLC arv, ikke kun vises i foredrag, men er en del af hele campus liv. Meget kan læres og erfaringer fra de daglige interaktioner med fakultet, personale og andre studerende.

Japan lutherske College har et Campus Christian Center, hvor Chaplain (præst) giver lederskab for alle tilbedelse aktiviteter og programmer på campus. Præsten er tjent med en Chaplain assistent, sammen med andre hjælpere og frivillige studerende, der udgør Worship udvalget. Der er kapel tjenester hver klasse dag. Mens tilbedelse er ikke obligatorisk, det giver et sted, hvor fakultetet og de studerende kan komme sammen som én, hørte Guds Ord, og deltage i bøn. Gennem de budskaber, der præsenteres her, er der muligheder for at se en anden side af de mennesker, som vi interagerer med dagligt.

Grundlaget for vores "Lutheraness" - så at sige-of prise Gud og fremme kærlighed til vore medmennesker er fundet i denne kristne instruktion. Det er vores håb, at års studier på JLC ikke blot vil resultere i viden og færdigheder, men vil være en tid, der er dybt påvirker hver af os som individer.

Programmer undervist i:
  • Japansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Japan Lutheran College

Christian ånd - kærlighed og hengivenhed af hjertet - har, værner kontakt med de mennesker værdighed enkelte og uddannelse af eksperter i klinisk psykologi, der kan fuld ... [+]

Klinisk psykologi Idé

Christian ånd - kærlighed og hengivenhed af hjertet - har, værner kontakt med de mennesker værdighed enkelte og uddannelse af eksperter i klinisk psykologi, der kan fuld brug af avanceret ekspertise og teknologi.

Erfaringsbaseret læring værne!

Klinisk psykologi er studiet af praksis. At blive som hjælper teknologien og viden til befolkningen i den bistand, er det vigtigt at lære gennem praktisk erfaring. I nogle på campus "Clinical Psychology Høring Center", til at deltage i, såsom fra det første år gruppe erfaring, vil du være ansvarlig for kundens interviewet fra omkring 1 slutningen af ​​året. Det andet år er det også sluttede off-campus træning. Hospital, tilpasning vejledning klasseværelse, er der en bred vifte af uddannelse destination såsom Child and Family Support Center. Opret en uddannelsesbog og fuldstændigt referat, med forbehold af tilsyn i konsultation centre og off-campus træning destination. Desuden er fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere i lyset af rapporten fra det indhold, uddannelse undervist fint.... [-]

Japan Tokyo
April 2020
Japansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Japan Lutheran College

Vi tilstræber at socialrådgiver af uddannelse som en højt specialiserede fagfolk. Desuden tilstræber vi at ledelsen færdigheder forretning i sociale faciliteter og instit ... [+]

Velfærdsministeriet Idé

Kandidatuddannelse

Vi tilstræber at socialrådgiver af uddannelse som en højt specialiserede fagfolk. Desuden tilstræber vi at ledelsen færdigheder forretning i sociale faciliteter og institutioner.

Ph.d.-program

Vi tilstræber at uddannelse af studier sociale velfærd forskere og undervisere. Desuden er vi træner for den operationelle forvaltning af ekspert-faciliteter og institutioner gennem praksis teori og praksis, for af den sociale velfærd.

Den er udstyret med tre af undersøgelsesområdet

I kandidatuddannelsen, (1) sociale institutioner og politikker, (2) sociale metoder og teknikker, (3) for at vælge det område, at mestre den ekspertise fra tre forskningsområder kristen social velfærd, højt specialiserede fagfolk iført den nødvendige viden og færdigheder som. I ph.d.-programmet, den består af (1) sociale velfærdsinstitutioner og politikker (2) fag i de to studieområder for social velfærd assistance teknologi.... [-]

Japan Tokyo
April 2020
Japansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk