The NUCB Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nagoya University of Commerce

Historie på The NUCB Business School

Yuichi Kurimoto var den første japanske person, der blev gradueret fra universitetet i Alberta's fakultet i 1930. Ved sin tilbagevenden til Japan erkendte han, at uddannelsen var for det meste tilgængelig for eliten, og han forkampede kampen for at gøre den tilgængelig for de fratagede japanske dagens ungdom. I 1935 begyndte han et erhvervsinstitut kaldet Nagoya Railroad School, som senere blev fulgt af en gymnasium og en junior college.

Alligevel en visionær, Yuichi Kurimoto indså, at efterkrigsøkonomien og befolkningsboomen i Japan ville skabe en stærk efterspørgsel efter en institution dedikeret til erhvervsuddannelse. Således i 1953, Nagoya University of Commerce

Akkreditering: NUCB har fået to af de store akkrediteringer, AACSB

NUCB Business School meddeler stolt, at det er det første MBA-program i Japan for at holde dobbelt akkreditering fra både AACSB International og Association of MBAs. Disse karakteristiske præmier tildelt af AACSB og AMBA cement NUCB's strategiske initiativ for at være det bedste blandt de bedste blandt Business Schools i Japan og Asien. I denne globaliseringsalder betyder international anerkendelse af sådanne prestigefyldte akkrediteringsorganer som AACSB og AMBA vores fortsatte engagement i at opretholde kvalitetssikring og bevarelse af de højeste globale standarder.

Nagoya Handels- og Handelsuniversitetet og The NUCB Business School er fuldt godkendt af det japanske ministerium for uddannelse, kultur, sport, videnskab og teknologi.

NUCB og AACSB International

AACSB International-Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er den faglige forening for college og universitet ledelse uddannelse og det førende akkrediteringsorgan for bachelor, master og ph.d.-uddannelser i business administration og regnskab.

I 2002 blev Nagoya University of Commerce og Business

NUCB Business School og AMBA

The NUCB Business School er den første og eneste business school i Japan akkrediteret af Association of MBAs. AMBA akkreditering gælder kun for The NUCB Business School 's MBA og EMBA programmer på japansk; mens AACSB International godkender både bachelor- og kandidatuddannelserne.

NUCB Business School og Eduniversal

Eduniversal har den ranking, som dekaner stemte fra universiteter og skoler på listen over 1.000. NUCB er blevet udvalgt som en af ​​de bedste internationalt kendte Business Schools af Eduniversals Scientific Committee.

Placeringer

Nagoya

Nagoya University of Commerce and Business

Address
The NUCB Business School
Global Leader Program
Admissions Office
1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Japan

460-0003 Nagoya, Aichi-præfektur, Japan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: