Jordan University of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Jordan Universitet for Videnskab og Teknologi (JUST) er en førende undervisning og forskning center i Jordan og i Mellemøsten. Vores fremragende studerende, sammen med vores fakultet, gør bare en fornem institution for videregående uddannelse. JUST er indvirkning på videnskab og teknologi har kunnet mærkes lokalt og regionalt, vores velrenommerede kandidater indtager vitale positioner i medicinske erhverv, teknik, arkitektur, landbrug, videnskab, datalogi og informationsteknologi.

Hos JUST er vi afsat til at give vores studerende med top-kvalitet i undervisningen på alle områder af videnskab og teknologi. Vi tilbyder et udfordrende intellektuelle miljø med en bred vifte af bachelor-og kandidatniveau uddannelser. Eleverne kan vælge fra en række akademiske specialiseringer, der passer til deres individuelle behov.

Vores studerende kommer fra forskellige nationaliteter, der skaber mere forskelligartede kultur på vores campus; omkring en fjerdedel af dem er internationale studerende.

JUST tiltrækker og fastholder enestående fakultet og administrativt personale, der er velkendt inden for deres områder. Vores fakultet omfatter mangesidet personale, som har varieret oplevelse. Vi er beærede over at have sådanne fornemme medlemmer, der har gjort vigtige bidrag inden for deres områder.

Vores universitet er moderne i form af faciliteter og ressourcer, der tjener både undervisning og forskning. JUST altid engageret i forbedring af alle faciliteter, som vil give miljøet og muligheder for de studerende til at udmærke sig i deres undersøgelse. Disse forbedringer omfatter udstyre laboratorierne, videnskabelige værker og forskningscentre med de mest avancerede teknologiske midler til uddannelse.

Ud over sin rolle som en højere læreanstalt, har bare altid forpligtet sig til at tjene samfundet på alle mulige måder. Mange af de aktiviteter, der udføres af vores fakultet medlemmer og ansatte skal tjene lokalsamfundet i Jordan.

Vi inviterer dig til at komme udforske blot gennem vores hjemmeside for at lære om vores uddannelser og forskningsaktiviteter. Sørg for, at JUST er stedet at forfølge din fremtidige karriere og opfylde dine drømme. Sammen håber vi, at vi alle kan opfylde den mission universitetet, for at få kandidater, der gør en forskel i deres lokalsamfund og deres land.

Det Naturvidenskabelige kandidatstudier ved Jordan Universitet for Videnskab og Teknologi (JUST) giver akademiske programmer af høj kvalitet. Vores programmer er designet til at kvalificere de studerende til en karriere i den private og offentlige sektor, der kræver solide analytiske og kvantitative færdigheder. Det Naturvidenskabelige kandidatstudier fører i graduate uddannelse, udvikling af faglige og ledere i alle sektorer for den regionale, nationale og globale konkurrenceevne.

Vores kandidater demonstrere høj grad af viden og færdigheder i deres valgte majors. Vores akademiske medarbejdere forsker i anvendt naturvidenskab, sundhedsvidenskab, medicin, tandlæge, sygeplejerske, ingeniør og landbrug. Desuden er vores fakultet give de studerende muligheder for at få erfaring ved at arbejde i laboratorier og klinikker på universitetet.

Det Naturvidenskabelige kandidatstudier tillægges sætte de regler og forskrifter i tilknytning til kandidatuddannelser og forfølge gennemførelsen af ​​disse bestemmelser. Byrådet for kandidatstudier er ansvarlig for tilsynet og kritisk evaluering af eksisterende programmer. Desuden dekanens kontor står for opfølgningen af ​​de relevante kandidatuddannelser i samarbejde med dekanen om gennemførelsen af ​​de studier regler og bestemmelser, forvalte midlerne til studerende og overvåge den faglige fremskridt studerende.

Faculty of Graduate Stories

Graduate studerende skal overveje følgende:

Rådgiver-elev forhold

Din rådgiver er ansvarlig for flere opgaver, end du forestiller dig. Din rådgiver tid er yderst værdifuld. Enhver ændring i dit studium, forskningsemne, kursusplan, og forskning lab tidsplan bør drøftes og godkendes af din rådgiver.

Udførelse Forskning

Forskning tager tid, så du er nødt til at forberede dig til at tilbringe mange timer at designe og udføre eksperimenter, analysere dine data og skrive dit speciale. Læs litteraturen for at få baggrund for din forskning emne. Udfør forskning. Rådgiveren vil ikke fortælle dig hele vejen til at gøre. Rådgiveren vil kun lede den generelle retning forskningen. Hvis du støder på et problem i din forskning forsøge at regne det ud af dig selv. Prøv at nærme sig problemet fra forskellige retninger. Hvis du ikke kan finde succes, planlægge et møde med din rådgiver, skal du sørge for at have specifikke spørgsmål forberedt.

Hvad skal jeg gøre for at opgradere?

Hver master studerende bliver nødt til at udføre følgende før eksamen. Komplet 34 kredit timer for kandidatstuderende. Skriv og forsvare en afhandling i overensstemmelse med afdeling og fakultet for kandidatstudier forskrifter (Thesis Track). Før omfattende eksamen (omfattende eksamen Track).

Placeringer

Irbid

JUST

Address
Jordan University of Science and Technology
P.O.Box 3030

22110 Irbid, Irbid Governorate, Jordan
Telefonnummer
+962 2 720 1000