Læs den officielle beskrivelse

Den Jordan Universitet er både en moderne såvel som gamle institution for videregående uddannelse i Jordan. Etableret i 1962, universitetet har siden da anvendt sig til øget viden ikke mindre end spredningen .I sin egenskab af omfattende undervisning, forskning og community-tjeneste institution, Jordan Universitet gør det muligt for de studerende at vælge imellem en bred vifte af Programmer- mere end 3500 forskellige kurser udbydes af nogle 18 fakulteter.

Vores School of Business er lige så gammel som selve universitetet og er i øjeblikket den næststørste. Vi er stolte af at være den førende business school i Jordan, spiller en vigtig rolle i at opgradere ledere og morgendagens ledere. Jordan har altid udstansede over sin vægt i erhvervslivet. Vi er et land med en traditionel vægt på servicesektoren, men de senere år har set fremkomsten af ​​en generation af iværksættere, der tilbyder løsninger til Jordan, regionen og verden. Her på Jordans første universitet, School of Business spiller en integrerende rolle i uddannelse disse virksomhedsledere i fremtiden. Vi er forpligtet til at bygge videre på vores nuværende stærke fundament, og fortsætter med at være en skole udfører forskning, der giver reelle løsninger på de udfordringer i vores tid, og undervisning, som søger at engagere de studerende og ruste dem til alle mulige karrierer.

Vores vision

At være en førende School of Business, regionalt indflydelsesrige og globalt respekteret.

Vores mission

Den School of Business ved University of Jordan er forpligtet til at levere høj kvalitet akademisk business-programmer og forskningsfaciliteter, som vil sætte sit personale og kandidater til at udmærke sig gennem løbende forbedringer i læring, videnopbygning, kompetenceudvikling, og kollektive tjenester samtidig bevare nationens værdier og kultur.

Vores mål

Vedligeholdelse og forbedre eminence og omdømme af skolen ved at arbejde hen imod at opnå kvalitetssikring af lokale og internationale standarder.

Programmer undervist i:
Engelsk