Nazarbayev University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nazarbayev University er beliggende i Nur-Sultan City, Kasakhstan, i Centralasien, og er et forskningsuniversitet med voksende international anerkendelse, der kombinerer uddannelse og innovation på et moderne 21. århundredes campus. Nazarbayev University er hurtigt blevet verdensomspændende kendt for sit engagement i at blive en top-notch forskningsfacilitet. NU-lærere udfører forskning på en række områder og bringer de mest ambitiøse projekter til live. Forskning støttes af interne og eksterne midler hvert år og udføres i moderne laboratorier.

Engelsk som undervisnings- og forskningssprog ved Nazarbayev University , optagelses- og progressionssystemer er fuldstændig fortjenstbaseret.

Hidtil har NU offentliggjort godt 2.500 stykker inden for forskellige forskningsområder, herunder teknologi og videnskab. Af disse undersøgelser er næsten 12,6% i øjeblikket rangeret i de 10% mest citerede publikationer på verdensplan takket være samarbejde med studerende og fakulteter på tværs af 1100 internationale institutioner og 268 forsknings- og undervisningslaboratorier.

For at lære mere om Nazarbayev University 's engagement i sin forskning og blive en del af teamet, skal du sørge for at tjekke NU-optagelsesprocessen og gennemgå de forskellige meritbaserede finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for potentielle studerende.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

Universitetsområde

NU er et moderne forskningsuniversitetscampus, der henvender sig til en behagelig livsstil blandt beboerne. Opholdsområder er tilgængelige alt fra solo til gruppearrangementer. Der findes forskellige spisesteder rundt omkring på campus til kulinarisk udforskning, mens sikkerhed og sikkerhed garanteres gennem adgangskontrolkort, der begrænser adgangen til alle campusfaciliteter.

Vores avancerede sportskompleks letter en aktiv livsstil, uanset hvilke sportsgrene og aktiviteter du nyder. Regulering af udendørs sportsbaner i verdensklasse giver det perfekte sted til holdbaserede, intramurale konkurrencer.

Der er noget for alles opdagelse på NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Livet på NU

Studerende, personale og fakultet, der vælger at bo på NU, opdager Kasakhstan og nyder alle hjemmets bekvemmeligheder. Komfortable boliger er parret med førsteklasses tjenester til mad, shopping, pleje og andre personlige behov. Mange tjenester (inklusive vores lægekontor) er åbne døgnet rundt til at betjene når som helst på dagen eller natten.

Både studerende eller studerende og fakultet elsker at bo på NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Internationalt samarbejde

Modellen for den strategiske udvikling af Nazarbayev University er primært baseret på et partnerskab med de øverste placeringer i verden. Hver af universitetets skoler og forskningscentre er udviklet i samarbejde med de førende universiteter og forskningsinstitutioner.

NU sigter mod at fremme universitetsdækkende internationalisering gennem internationalt samarbejde, partnerskaber, placering af universitetet i den globale højere uddannelsesarena og international støtte til studerende, fakultet og personale.

Strategiske akademiske og forskningspartnere ved Nazarbayev University :

Strategiske partnere, der har bidraget til udviklingen af NU:

  • University of Warwick (UK) - partner til Nazarbayev University Foundation-årsprogrammet mellem 2015 og 2016.
  • University College London (UK) - partner for Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences og University Preparatory Certificate Program mellem 2010 og 2015.

Placeringer

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kasakhstan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig