Ualikhanov University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sh. Ualikhanov Kokshetau State University er et af de førende regionale universiteter i det nordlige Kasakhstan. Det er mere end 50 år i spidsen for uddannelsessystemet. Universitetet blev oprettet i 1996.

I dag Sh. Ualikhanov Kokshetau State University er en moderne, aktivt udviklende institution for videregående uddannelser med en værdig tradition, stort potentiale og alvorlige planer for fremtiden.

I øjeblikket er der 6 fakulteter på universitetet. Det akademiske personale består af over 500 professorer. De studerende trænes i 54 specialiteter. Det samlede antal studerende er omkring 9000 mennesker. Universitetet tilbyder uddannelsesprogrammer om bachelor (4 år), kandidatuddannelse (2 år), ph.d. (3 år). Universitetsuddannelsesprocessen vedtages efter principperne i Bologna-processen baseret på ECTS og "University-Enterprise" -relationer.123631_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpg Mimi Thian / Unsplash

En af de prioriterede opgaver hos Sh. Ualikhanov Kokshetau State University skal sikre konkurrenceevnen og efterspørgslen efter kandidaterne, international anerkendelse af eksamensbeviser og undervisningspersonalets høje økonomiske og sociale status. I dag bygger universitetet gradvist en strategi for integration med det verdensuddannelses- og videnskabelige informationssystem. Universitetet arbejder tæt sammen med mere end 60 førende forskningscentre i Polen, Tyrkiet, Tyskland, USA, Storbritannien, Slovakiet, Rusland, landene i Centralasien. Foredragsholdere og studerende deltager i internationale uddannelsesprogrammer som DAAD, IREX, LOGO, TEMPUS, Erasmus Mundus, State Scholarship "Bundestag", "Bolashak.

I 2015 tilsluttede universitetet sig den europæiske forening og den eurasiske universitetsforening.

I den institutionelle placering af universiteter - 2018 “Kazakhstan 2050 - National vurdering af innovation og akademisk ekspertise”, der afholdes af National Academy of Sciences i Kazakhstans gymnasium, rangerer universitetet 12. blandt multidisciplinære universiteter i Republikken Kasakhstan.

Placeringer

Kokshetau

Address
76, Abay street
020000 Kokshetau, Akmola Province, Kasakhstan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig