Adventist University of Africa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) er dedikeret til dets mission om at udvikle og forme ledere til Afrika og videre. Ansvarligt og etisk lederskab er en af de mest kritiske faktorer for omdannelsen af Afrika.

Vi stræber derfor efter at være gateway for Afrikas ledelsesudvikling, fremme de højeste standarder for postgraduate uddannelse og fremme viden og faglige færdigheder i en "wholistic" kontekst.

112013_AUAStudentsWalking.png

For at opnå dette er vi stolte af at tilbyde værdibaseret uddannelse. En sådan uddannelse giver langt mere end akademisk viden. Det fremmer en afbalanceret udvikling af hele personen - åndelig, fysisk, intellektuel og social-følelsesmæssig - en proces, der spænder over hele livet.

Vores udfordring for fremtiden er at bygge videre på denne stærke base for at etablere os stærkt blandt verdens førende universiteter.

Mission

At levere dynamisk postgraduate uddannelse i en kristen kontekst, for at forberede kandidater til at yde kompetent ledelse og service baseret på integritet, respekt og kærlighed, for at imødekomme kirkens og samfundets behov.

Vision

At være en af de bedste universiteter, fremme de højeste standarder for postgraduate uddannelse i Afrika og fremme viden og faglige færdigheder i en holistisk kontekst.

Kerneværdier

Viden. Sandhed. Service.

Placeringer

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Nairobi County, Kenya

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig