Læs den officielle beskrivelse

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) er dedikeret til dets mission om at udvikle og forme ledere til Afrika og videre. Ansvarligt og etisk lederskab er en af de mest kritiske faktorer for omdannelsen af Afrika.

Vi stræber derfor efter at være gateway for Afrikas ledelsesudvikling, fremme de højeste standarder for postgraduate uddannelse og fremme viden og faglige færdigheder i en "wholistic" kontekst.112013_AUAStudentsWalking.png

For at opnå dette er vi stolte af at tilbyde værdibaseret uddannelse. En sådan uddannelse giver langt mere end akademisk viden. Det fremmer en afbalanceret udvikling af hele personen - åndelig, fysisk, intellektuel og social-følelsesmæssig - en proces, der spænder over hele livet.

Vores udfordring for fremtiden er at bygge videre på denne stærke base for at etablere os stærkt blandt verdens førende universiteter.

Mission

At levere dynamisk postgraduate uddannelse i en kristen kontekst, for at forberede kandidater til at yde kompetent ledelse og service baseret på integritet, respekt og kærlighed, for at imødekomme kirkens og samfundets behov.

Vision

At være en af de bedste universiteter, fremme de højeste standarder for postgraduate uddannelse i Afrika og fremme viden og faglige færdigheder i en holistisk kontekst.

Kerneværdier

Viden. Sandhed. Service.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Adventist University of Africa

Kandidatuddannelsen i Applied Computer Science er et program, der skal svare til behovet for at udvikle effektive kompetencer inden for informationsteknologi og sikkerhed ... [+]

Om programmet

Kandidatuddannelsen i Applied Computer Science er et program, der skal svare til behovet for at udvikle effektive kompetencer inden for informationsteknologi og sikkerhed for at imødekomme behovet for Afrika og verden. De kandidater vil have teorien i computer- og informationsvidenskab og evnen til at oversætte teorien til hverdagen i deres nuværende ansættelsesstilling, da de planlægger, designe og styre computerinformationssystemer i de lokale og globale sammenhænge.

Specialiseringer

Et studieprogram kan vælges på følgende områder:

Cyber ​​SecurityE-ServicesNetværk og systemadministrationHvorfor deltage i AUA's MSc i Applied Computer Science Program?En anerkendt grad fra et Chartered UniversityUndervises af et velkvalificeret og dedikeret internationalt fakultet med et væld af erfaringerStore muligheder for at interagere med studerende fra forskellige lande og forbedre netværkState of the art faciliteterMulighed for engagerede og målrettede elever til at uddanne i tide (2 år for fuldtidsarbejde og 4 år på deltid)Leveringstilstand... [-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

AUA School of Postgraduate Studies