INtel College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Intel College, En af de førende videregående uddannelsesinstitutioner i regionen.

Intel College har været etableret siden 1990 og tilbyder kurser i erhvervslivet og i Computing. Vores kurser spænder fra korte deltid kurser hele vejen til Uddannelser - både bachelorer og kandidater programmer. Kurserne udbydes dagen, om aftenen og lørdage.

Intel College er registreret af Ministeriet for Videregående Uddannelser Videnskab og Teknologi. (MOHEST) / MOHEST/PC/1354/010

Intel College har arbejdet med University of Sunderland, UK i et samarbejdende partnerskab. Dette partnerskab giver University of Sunderland at køre deres Uddannelser på Intel College. Dette partnerskab er blevet valideret af Kommissionen for universitetsuddannelser (CUE), Kenya, Og er konsekvent kvalitetssikret af relevant Britiske myndigheder. Med 25 års erfaring i undervisning, prioriteringen af ​​kollegiet er at sikre, at hver elev har en fremragende studerende erfaring mens han studerede på Intel.

Studerende har gavn af højt kvalificerede lærere, som de begge er underlagt eksperter, og også uddannet til at undervise. Kollegiet tilbyder læringsrum, der er moderne, teknologi-beriget og reflekterende af det 21. århundredes læringsmiljø.

Kollegiet sikrer integration af både de sociale og faglige elementer af kollegiet og dermed skabe en livlig kollegium atmosfære, hvor de studerende nemt kan få venner og engagere sig i en lang række aktiviteter både i og uden for klasseværelset.

Regelmæssige møder med sponsorer sikrer, at tid på kollegiet er brugt på en effektiv måde, og at eleverne føler en følelse af kontinuitet og formål, mens på vej til at nå deres uddannelsesmæssige mål.

Intel College er beliggende i udkanten af ​​Westlands. Skolen tilbyder en rolig rolig og tryg atmosfære og samtidig være en kort køretur fra travle byområder. Den specialbygget kollegium giver et moderne up-beat facilitet med smukke anlagte haver. En løbende opgraderes kollegium facilitet og regelmæssige eksterne revisioner sikrer, at campus afspejler nutidens krav i det 21. århundrede digital lærende med teknologi-berigede rum, undervisningslokaler for kollaborativ læring, hurtig og gratis internet i hele campus.

Placeringer

Nairobi

Address
Driving Directions
By Public Transportation

INtel is located in Westlands, at the end of General Mathenge Road. If you are using public transportation, take # 118 to Kwakaranja Stage, off Lower Kabete Road. From there, follow the INtel College signboard onto General Mathenge Drive and make your next left.

By Private Transportation

By private transport, take Lower Kabete Road, past Brookside Drive, pass the Petrol Station on your left and turn right onto General Mathenge Drive. Make your next left.

Nairobi, Nairobi County, Kenya