The Presbyterian University of East Africa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DPU Velkommen til Danmarks Pædagogiske hvis mål er at uddanne og producere fagfolk, der vil fastholde og kreativt demonstrere høj moral og etik på arbejdspladsen og i samfundet. De vil udføre deres opgaver for at tjene Gud og menneskeheden. Vores kandidater vil demonstrere relevant viden og kompetence som undervisere, rådgivere, sociologer, ledere, konsulenter på forskellige institutioner, herunder skoler, gymnasier og i samfundet som helhed. Den potentielle undervisere, vejledere og lærere forventes at påvirke samfundet gennem positive moralske og åndelige værdier. The School of Education derfor har positioneret sig til at opfylde dette store behov gennem at designe, udvikle og implementere kvalitet, fleksibel og varieret læseplaner og specifikke programmer.

Vores filosofi The School of Education filosofi er at tilbyde uddannelse, der gør kandidater selvstyret, kreativ og transformativ i tråd med universitetets motto "At finde nye veje. Vi tror på princippet om, at uddannelse bør producere wholistic personer, der kan tjene Gud og menneskeheden og bidrage positivt til samfundet.

Vores tilbud Vi tilbyder en bred vifte af uddannelser og diplomuddannelser, herunder Bachelor of Education i Arts (B. Ed. (Arts)) og Bachelor of Education i Science (B. Ed. (Science)), Diploma of Education i Arts, Science, Førskoleundervisning og specialundervisning (Dip. Ed. (Arts) / Dip Ed. (Science), Dip. Ed. (ECE) og Dip. Ed. (SNE). Skolen vil også tilbyde uddannelser i førskoleundervisning (B. Ed. (ECE) og specialundervisning (B. Ed. (SNE) samt ph.d.-grader i pædagogisk Management (M. Ed. (Ed. Management), og Curriculum (M. Ed. (curriculum undersøgelser). Formål Vores uddannelser og diplomuddannelser forberede de studerende til arbejdsmarkedet i uddannelsessektoren og videre. De får viden, færdigheder og pædagogiske strategier, der forbereder dem til de udfordrende roller og ansvar i de stadigt skiftende og modernisering uddannelsesinstitutioner og samfundet.

Placeringer

Kikuyu

Address
Presbyterian University of East Africa
PO Box 387-00902 Kikuyu, Kenya

Kikuyu, Kiambu County, Kenya

Programmer

Denne skole tilbyder også: