International Leadership University - ILU

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DET vision, mission og filosofien bag UNIVERSITY Vision Visionen for universitetet er at være "en verdensklasse universitet for at fremme bibelske værdier gennem akademisk ekspertise og transformerende lederskab."

Mission Missionen for universitetet er "at uddanne og træne Kristus-lignende visionære ledere at stå i spidsen holistisk transformation i Afrika og resten af ​​verden." Denne mission er udlagt i følgende udsagn:

a. Formål Statement Formålet med universitetet er at uddanne og træne mænd og kvinder for at ruste dem til at sørge for lederskab til Kirken og samfund baseret på bibelske prioriteter, og at stå i spidsen åndelige, sociale og kulturelle transformation i Afrika og resten af ​​verden.

b. Forretning Statement Den internationale Leadership Universitet er en non-profit institution, er forpligtet til at tilbyde uddannelse af høj kvalitet, som er selvbærende.

c. Value Statement

Afhængighed af Gud: Søger Guds vejledning og tillidsfuld Ham i alle bestræbelser. Passion for den Store Kommissionen: captivation at gøre lydige disciple Kristus i alle uddannelsessystemer bestræbelser. Moralske integritet: En bibelsk livsstil og praksis af ærlighed, retfærdighed og retskaffenhed. Bibelsk Stewardship: Ansvarlig, fair og gennemsigtig udnyttelse af ressourcerne, gaver og talenter. Passion for Excellence: Udøvelse af de højeste standarder for præstationer i undervisning og læring, forskning, praktisk ministerium, styring og levering af ydelser. Kontekstuel Relevans: Engagement og udøve bibelsk konsekvent relevans for Kirken og samfundet. Filosofi

Den internationale Leadership University - Kenya er en evangelisk kristen University, hvis filosofi består af trosbekendelse, som beskrevet i afsnit 5 i vedtægterne. Kristne åndelige værdier danner grundlaget for alle de objekter, funktioner og, programmer på universitetet. Bestemmelsen af ​​pensum; udvælgelsen af ​​studerende, undervisere og administratorer; kravene til eksamen; de vandelskrav forventninger medarbejdere, studerende, administratorer og undervisere; og de anvendte midler til finansiering og udvikling er alle baseret på bibelske værdier.

Placeringer

Nairobi

International Leadership University

Address
International Leadership University
Mtito Andei Rd
P. O. Box 60954

00200 Nairobi, Nairobi County, Kenya
Telefonnummer
+254 20 2720837