Beijing Institute Of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Beijing Institute of Technology (BIT) er i øjeblikket hjemme for mere end 2.200 internationale studerende fra 137 forskellige lande. Den største studentepopulation kommer fra Sydkorea, Rusland, Polen, Pakistan, Tyskland, Frankrig, Kasakhstan, Indonesien og Thailand. Siden lanceringen af ​​"Study in BIT" -initiativet i 2013 har de seneste fem år været vidne til, at BIT gjorde store fremskridt med internationale studerende tilmelding og ledelse med antallet af registrerede studerende, der voksede eksponentielt fra hundredvis til mere end 2.200, først ranking blandt nationale universiteter med en gennemsnitlig årlig vækstrate på 20%.

Vores universitet er forpligtet til at dyrke højtstående globale ledere med international vision, konkurrence og samarbejde evne i global politisk økonomi, kulturuddannelse og videnskab og teknologi. Besiddet af et videnskabeligt og omfattende uddannelses- og styringssystem betragtes Beijing Institute of Technology nu for at være et af de bedste destinationer for internationale studerende, der studerer i Kina, og det er bredt anerkendt for sine høje kvalitetskilder, vellykkede kandidater, store jobmuligheder for kandidater , fulde stipendieprogrammer, effektiv daglig ledelse, passende studielivsstøtte samt farverige elevaktiviteter.

Kontoret for Internationale Studerende, som et uddannelses- og administrativt kontor i BIT, er ansvarlig for rekruttering, styring og undervisning af kinesisk som fremmedsprog til alle internationale studerende med forskellige baggrunde fra hele verden. Ud over det koordinerede arbejde inden for adgangsadministration, livsledelse, social ledelse og rendering logistiktjenester forpligter kontoret sig også til at tilbyde internationale studerende kinesisk sprog og kinesiske kulturkurser, samtidig med at der leveres en række kinesiske og engelsklærte programmer og tilpassede korte terminsprogrammer. Her er vi udstyret med et kompetent ledelsesteam med rigtige arbejdsoplevelser og omfattende evner, der skal fungere som en bro for at hjælpe internationale studerende med at få en bedre forståelse af BIT, Beijing som hovedstad og Kina. Det er vores oprigtige håb, at med de dedikationer og engagement fra ledelsen vil alle de internationale studerende til sidst blive forelsket i denne by og bo komfortabelt hos BIT.

Velkommen til at deltage i Beijing Institute of Technology!

Placeringer

Beijing

Address
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Beijing, Beijing, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig