China Europe International Business School (CEIBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ledende handelsskole i Asien

China Europe International Business School (CEIBS) , et joint venture for ledelsesuddannelse, blev medstiftet af den kinesiske regering og Den Europæiske Union (EU) i 1994 med Shanghai Jiao Tong University og EFMD som udøvende partnere. CEIBS har campusser i Shanghai, Beijing, Shenzhen, Accra i Ghana og Zürich i Schweiz.

Som Kinas eneste handelshøjskole, der stammer fra samarbejde på regeringsniveau, er CEIBS forpligtet til at uddanne ansvarlige ledere bevandret inden for “Kinadybde, global bredde” i tråd med sit motto: ”Samvittighedsfuldhed, innovation og ekspertise”. Ledere fra den kinesiske centralregering og EU har respekteret CEIBS som "en vugge af fremragende ledere" og "en rollemodel for samarbejde mellem EU og Kina".

CEIBS tilbyder MBA, Finance MBA, EMBA, Global EMBA, Hospitality EMBA, Executive Education og Ph.D. programmer. CEIBS er berømt for sin akademiske strenghed og er den første handelsskole på det kinesiske fastland, der er blevet akkrediteret af både EQUIS og AACSB og den eneste handelsskole i Asien, der samtidig har nået det til Financial Times 'top 5-liste over MBA- og EMBA-programmer .

CEIBS 'fakultetsteam, blandt de bedste i Asien, er unikt udstyret til at levere en kombination af Kinas dybde og global bredde i både undervisning og forskning. Næsten 70 fakultetsmedlemmer på fuld tid, eksperter inden for fem discipliner, repræsenterer mere end 10 lande og regioner over hele verden. De bringer et væld af erfaringer fra undervisning i udlandet, forskning og forretningspraksis. Hvert år inviterer skolen også næsten 100 besøgende fakultetsmedlemmer fra hele verden til at dele og udveksle den mest ajourførte viden fra både i og uden for Kina.

Til dato har CEIBS mere end 22.000 alumner fra over 80 lande over hele verden og har leveret en bred vifte af ledelsesprogrammer til mere end 160.000 ledere både hjemme og i udlandet.

126681_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpgMimi Thian / Unsplash

Mens man trækker på oversøiske erfaringer, er CEIBS dedikeret til en dybdegående analyse af Kinas forretningspraksis. Blandt 2018-listen over mest citerede forskere fra kinesiske institutioner var 9 af akademikerne i kategorien erhverv, ledelse og regnskab fra CEIBS . Dette er det femte år i træk, at CEIBS har fremtrædende præsenteret i denne kategori, en indikator for skolens forskningskapacitet på disse områder.

Initiativet af CEIBS har Global Platform of China Cases samlet over 1.200 kinesisk-fokuserede sager og lagt et solidt grundlag for at levere Kinaspecifik viden. Skolens forskning, der er i øverste niveau af autoritative rangeringer, kombinerer den nyeste teori med praktisk viden. Dets forskningscentre holder sig ajour med den stadigt skiftende forretningspraksis inden for vitale områder som globalisering af kinesiske virksomheder, innovation

CEIBS udnytter hvert år i snesevis af større byer i Asien, Europa og Afrika global indsigt og visdom til at være vært for avancerede akademiske og industrielle fora. Disse begivenheder fokuserer på nøgleindustrier og aktuelle emner såsom bil, sundhedsydelser, internet, prestigefyldte mærker, familievirksomhed

I løbet af de sidste 25 år er CEIBS vokset i takt med den kinesiske økonomi. I de kommende år vil skolen fortsætte med at understrege innovation, transformation og globalisering af den kinesiske økonomi for at lette det globale økonomiske samarbejde.

126682_Info.png

Vision og Mission

CEIBS missionen: At uddanne ansvarlige ledere bevandret i "Kinadybde, global bredde".

CEIBS visionen: At blive den mest respekterede internationale handelsskole ved at forbinde øst og vest i undervisning, forskning og forretningspraksis og ved at fremme Kinas sociale og økonomiske udvikling gennem skabelse og formidling af stor viden.

CEIBS partnere

Ved oprettelsen af CEIBS var underskrivende parter om den officielle stiftelseskontrakt Shanghai Jiao Tong University og European Foundation for Management Development (EFMD). Disse organisationer leverer fortsat de institutionelle garantier, der gør CEIBS et center for ekspertise inden for forretningsstyring og forskning i Asien og over hele verden.

Over hundrede år gammel er Shanghai Jiaotong University et af de førende universiteter i Kina. Det har omfattende og langvarige kontakter med virksomheder i landet og er således i stand til at lette CEIBS 'forbindelser med den kinesiske forretningsverden.

EFMD, der er baseret i Bruxelles, Belgien, er en global, non-profit, medlemsstyret organisation dedikeret til ledelsesudvikling. Anerkendt globalt som et akkrediteringsorgan for handelsskoler, erhvervsskoleprogrammer og virksomhedsuniversiteter. Med støtte fra mere end 900 medlemmer i over 90 lande og regioner fungerer EFMD som en katalysator til at fremme og styrke ekspertisen inden for ledelsesudvikling globalt.

Placeringer

Shanghai

Address
699 Hongfeng Road
Pudong

201206 Shanghai, Shanghai, Kina

Beijing

Address
Building 20, Zhongguancun Software Park, 8 Dongbeiwang West Road,
Haidian District

100193 Beijing, Beijing, Kina

Shenzhen

Address
Suite 10A, Taihua Wutong Industrial Park, Gushu Development Zone, Hangcheng sub-district, Baoan
518026 Shenzhen, Guangdong, Kina

Zürich

Address
Zurich Institute of Business Education,
Hirsackerstrasse 46,
P.O. Box, CH-8810

Zürich, Zürich, Schweiz

Accra

Address
5 Monrovia Road, East Legon
Accra, Region Greater Accra, Ghana

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer

Denne skole tilbyder også: