北京工商大学

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

北京工商大学Jiahua College er et fuldtids universitetsstuderende, der blev godkendt af Undervisningsministeriet i 2004. Det tilmelder studerende inden for den nationale plan og udsteder nationale anerkendte kandidatbeviser og bachelorgrad. Skolen har etableret udviklingsstrategimålet internationalisering og avanceret anvendelse, integreres aktivt i branchen og integreres i verden. Med hovedstadens uddannelsesressourcer af høj kvalitet bygger den en platform for applikationsorienteret og international talentuddannelse, er forpligtet til fremragende undervisning og service og stræber efter at opnå indenlandske Målet med en førsteklasses, internationalt anerkendt elite handelsskole.

Skolen er beliggende i Tongzhou, et vigtigt kerneområde for den koordinerede udvikling af strategien " Beijing-Tianjin-Hebei Integration" , undercentret i Beijing by . Transporten er praktisk, det naturlige miljø er smukt og den kulturelle atmosfære er stærk. Der er 4 undervisningsenheder, nemlig School of Finance and Finance, School of Creative Arts, School of International Education og Moral Education Center. Der er 26 internationale forretnings-, økonomitekniske, auditing, digitale mediekunst, fotografering, radio- og tv-direktører og visuel kommunikationsdesign. Undergraduate majors dækker disciplinerne seks discipliner inden for økonomi, ledelse, kunst, kunst, videnskab og teknik, der danner et professionelt struktursystem, der fokuserer på forretning og kombinerer forretning og kunst. Skolen har altid fulgt mekanismen til at kombinere introduktion, træning og ansættelse og har dannet et team af internationale lærere med høje akademiske kvalifikationer, høje faglige titler, oversøisk studiebaggrund, industriel praktisk erfaring og en kombination af gamle, mellem og unge. Skolen har en eksperimentel træningsbase på campus til omfattende praktiske undervisningsaktiviteter, og der er i øjeblikket 27 laboratorier på campus. Derudover har skolen et moderne e-bogsystem, et fuldt dækket digitalt campusnetværk og moderne gymnastiksale og sportsbaner.

Skolen insisterer på at opbygge et uddannelses- og undervisningssystem med førsteklasses internationale erhvervstalentuddannelsesstandarder og har dannet særpræg. Siden 2009 har det etableret en række samarbejdsuddannelsesformer som " 2+ 2", "3+ 1", " 3.5 + 1. 5" osv. Med 57 universiteter rundt om i verden og opnået fælles kredit anerkendelse, bachelor- og kandidatuddannelse osv. Skoleaftale. Kooperative colleges og universiteter yder stipendier og forskellige præferentielle politikker for at hjælpe studerende med at spare omkostningerne ved at studere i udlandet og med succes nå målet om at studere i udlandet. Derudover har skolen etableret 7 oversøiske praksisundervisningsbaser i Canada, USA, Storbritannien, Australien, Malaysia, Frankrig og Østrig.

Siden 2015 har studerende gennem internationale samarbejdsprojekter, oversøiske klasseværelser, ungdomslederuddannelseslejre, multinationale virksomhedspraktikophold, kulturarv og innovation og andre internationale samarbejds- og udvekslingsplatforme, 100% af de studerende realiseret oversøiske udvekslinger og læringspraksis. Fra og med 2017-studerende er et moderne vejledersystem implementeret fuldt ud, og treenighedsstyringsmodellen for akademiske vejledere, sprogundervisere og generelle undervisningsvejledere er blevet implementeret til at erstatte den traditionelle studenterledelsesmodel. For at imødekomme de studerendes individuelle behov til højtstående studier i udlandet lancerede vores skole specielt det internationale fælles træningsprogram " Elite Program" i 2019 for at hjælpe studerende med at ansøge om verdenskendte skoler med bedre global placering.

Skolen lægger stor vægt på praktisk undervisning og betragter kultivering af elevernes centrale faglige evner som fokus for talentuddannelse. Gennemfør praktisk undervisning, der er stærkt integreret med branchen (virksomhed) gennem kursusudvikling, praktisk drift, ordrebaseret træning, iværksættelse af modstedsvirksomhed osv. For at forbinde studerendes store med fremtidige karrierer. På nuværende tidspunkt har det etableret gode samarbejdsrelationer med mere end 100 virksomheder og institutioner som Bank of Beijing, Bank of Hangzhou, Hualin Securities og Silk Road Digital Vision. I de senere år har vores skoles beskæftigelsesfrekvens forblevet over 97%. Kandidater har bredt tjent i banker, revisionsfirmaer, kultur-, sports- og underholdningsindustrier i den finansielle industri og i banker, revisionsfirmaer, skatteregnskabsførere og Værdipapirselskabers beskæftigelsessituation er åbenbar, og lønnen er generøs.

Skolen bygger en solid platform for studerende til at nå deres fremtid og bygger en vej til succes med deres styrker. Gennem stærk skolestyrke, godt skoledømme og bemærkelsesværdige skoledrift er det løbende blevet rost af fagfolk i branchen. I 2010 bestod skolen revisionen af International Elite Business School ( AACSB) og blev den første uafhængige collegemedlemsenhed i Kina. I 2014 blev skolen og 24 gymnasier og universiteter, herunder Peking University, samtidig anerkendt som " Beijing Higher Education Demonstration Campus Innovation Practice Base" og blev den eneste uafhængige institution i Beijing, der modtog denne ære. I de senere år er skolen også successivt blevet godkendt som " Beijing Colleges and Universities Experimental Teaching Demonstration Center", " Beijing Colleges and Universities Municipal Off-campus Talent Training Base" og " China International Trade Association Service Outsourcing Offshore Business International Talent Training Base". I 2015 opnåede han kvalifikationen til at modtage udenlandske studerende, og internationaliseringsprocessen nåede et nyt historisk niveau. I 2018 blev det en kandidatgradskonstruktionsenhed i Beijing. I 2019 blev skolens finansfag bedømt som en førsteklasses major i Beijing. I Wu Shulians rangordning af Kinas uafhængige kollegier på højt niveau i 2019 vandt han ”den første plads i beskæftigelseskvaliteten for studentereksamen” og den første plads i optagelsesgraden for kandidater.

I 2017 hyrede skolen berømte designfirmaer som American PBK til at designe og transformere campusmiljøet, undervisningsbygninger og studerendes opholdsfaciliteter i overensstemmelse med internationale standarder. En udsøgt og smuk international handelsskole byder dig velkommen.

Placeringer

Tongzhou

Address
No.1, Songzhuang South Road, Tongzhou
Tongzhou, Beijing, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: