Dongbei University of Finance & Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion til Dongbei University of Finance and Economics (DUFE)

Dongbei University of Finance and Economics (DUFE) blev grundlagt i 1952. DUFE er en af ​​Kinas toprangerede økonomi-, bank- og økonomiuniversiteter, konsekvent i de tre øverste på nationalt plan for at producere de mest ansættelsesgivende kandidater. Med over 20.000 studerende er campus i Hei Shi Jiao - tæt på havet og omgivet af frodige, grønne bjerge.

Om universitetet

DUFE fungerer som et tværfagligt, undervisnings- og forskningsorienteret universitet med fokus på økonomi, ledelse, lov, kunst og videnskab. Det tilbyder både fuld tid og deltidsuddannelse.

DUFE ligger vest for Xinghai Park, en statisk naturskønt sted i Dalian. Det har været kendt for roen og skønheden på campus siden midten af ​​1990'erne.

Om Dalian

Et center for handel og finansiering, Dalian er en af ​​Kinas mest velstående byer og tiltrækker top internationale virksomheder som Microsoft, Nokia, HP, IBM og Intel samt store bank-, forsikrings- og sikkerhedsselskaber. Dalian er også et populært turistmål med et mildt klima og smukke strande - den mest besøgte i Kina. Beskrevet som 'en by bygget i haver', kan besøgende nyde afslappet vandreture gennem byens parker, græsplæner og civic kvadrater, der indtager en vifte af springvand og haver. Dalian er også hjemsted for tre zoologiske parker, herunder Shengya Ocean World.

Hvis du er en fan af sporten, skal du gå og se Dalian Shide - det mest succesrige fodboldhold i Kina, der har vundet den kinesiske liga otte gange. Og i weekenden kommer du ud af byen og udforske Binhai Road - 22 miles af naturskønne kystlinje med mange smukke strande undervejs.

Biblioteket

Som en del af dit orienteringsprogram vil du blive vist, hvordan du bruger bibliotekerne og lokaliserer nøgleressourcer. DUFE har to biblioteker, med mere end 1,25 millioner bøger og 220.000 e-bøger på både kinesisk og engelsk.

Universitetet abonnerer på over 1.500 tidsskrifter, og du vil få adgang til tusindvis af e-tidsskrifter. Der er en række specielle samlinger og referencebøger samt elektroniske berøringsskærms avis læsemaskiner, der har adgang til kinesiske og internationale aviser. Der er en række åbne adgangs-it-suiter med højhastighedsadgang til internettet, rolige pladser afsat til privat- og gruppestudie og et video rum med højkvalitets audiovisuel teknologi.

Computere / IT

Du har adgang til gratis it-træning og it-teknisk support og mere end 160 computere, åbent 13 timer hver hverdag og om søndagen i cybercafé. Der er også campus-wide, højhastigheds-wifi adgang til rådighed for alle studerende.

Campus Life

Med uddannelseskvalitet som livsnerven i udviklingen, giver DUFE konstant prioritet til at fremme kvalificerede fagfolk. Af denne grund integrerer DUFE både undervisning i klassen og ekstrauddannet læring at træffe passende træningsordninger for studerende for at forbedre elevernes sociale ansvar, faglige engagement og følelse af samfund. I løbet af de sidste ti år har beskæftigelsesgraden for DUFE-kandidater holdt sig over 95 procent. Det er bemærkelsesværdigt, at mange af DUFE-kandidater besidder vigtige positioner i forskellige former for organisationer, der spænder fra finansielle institutioner, erhvervsvirksomheder til offentlige myndigheder; mange af dem er blevet forfremmet til lederstillinger i administrative afdelinger.

Sportsfaciliteter

På DUFE vil du kunne drage fordel af vores udendørs stadion med fodboldbane og løbebane, nyrenoverede dansestudier, indendørs og udendørs basketballbaner, udendørs volleyballbaner, indendørs badmintonbaner og bordtennisbord samt adgang til en gym tæt på campus, med månedlige medlemsafgifter omkring RMB180.

Placeringer

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, Kina