Dongbei University of Finance & Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion til Dongbei University of Finance

For at udvide uddannelseshorisonterne begyndte DUFE at tilskynde til internationalt samarbejde og udveksling fra 1994 under retningslinjen for "høje standarder og internationalisering". Med erfaringen fra mere end et årti har universitetet gradvist skabt internationalisering med hensyn til undervisningssprog, undervisningsmateriale, pensumsystemer og administrationsmønstre. Indtil videre har DUFE etableret venlige samarbejdsrelationer med 82 universiteter fra 18 forskellige lande eller regioner.

Global Institute of Management and Economics (GIME) blev oprettet i 2009. Som en førende udbyder af uddannelser, der undervises i engelsk, tilbyder GIME i øjeblikket Business Management og Tourism Management på både bachelor- og postgraduate-niveau med en forskelligartet studerende på over 600, inklusive kinesisk og internationale studerende.

GIME har udviklet sig til et internationalt studiecenter af høj kvalitet med fremragende moderne faciliteter. GIME har et fremragende undervisnings- og forskningsfakultet med mere end 50 ansatte, der tilbyder en bred vifte af erfaring inden for international uddannelse.

DUFE er placeret i Dalian, Kina. Der er mere end 80 af verdens største 500 hovedkontorer for virksomheder her. Dalian er den permanente værtsby for World Economic Forum (WEF) Summer Davos, med den største landbrugs futures børs i Kina og det næststørste sojabønne futures marked i verden. I Dalian er klimaet ikke koldt om vinteren, og der er ingen varme om sommeren. Det kaldes "det nordøstlige vindue", "den nordlige perle" og "den romantiske hovedstad". I 2016 var Dalian den øverste 4 mest beboelige by ifølge China Daily.

Placeringer

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig