Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Shanghai er en port mellem øst og vest, mellem gammelt og nyt. Det er kun passende, at Istituto Marangoni Shanghai tilfører traditionelle kinesiske elementer europæisk-inspirerede designs og blander innovation med den lokale tekstilarv. Deltagerne kan forvente krydsbestøvning af hi-tech og mode som en integreret del af læseplanen sammen med innovative e-handelsoplevelser, der forstyrrer traditionelle detail- og distributionskanaler, hvilket kræver alsidige forretnings- og designfærdigheder. Denne vindende tilgang matches af et nyt visuelt sprog, der viser en blanding af østlige og vestlige kulturer, tager de bedste elementer fra hver og smagfuldt kombinerer dem til at komme med et frisk, rig tilbud.

Med ni skoler i globale modebyer er Istituto Marangoni verdens førende modeskole. Istituto Marangoni tilbyder sine studerende forskellige visioner af det moderne modesystem i Milano, den italienske modeshovedstad, i Firenze, hvor mode møder kunst, i Paris, hjemmet til haute couture, i den trendsættende London og i Shanghai, hvor mode ser ud til fremtiden.

Istituto Marangoni samler kulturer, ideer og mennesker fra hele verden til et meget specielt samfund forenet af en fælles passion for mode og dets kosmopolitiske appel.

Med mere end 4.000 studerende fra 106 lande, der hver har forskellige interesser, stilarter og viden, giver Istituto Marangonis fem skoler nogle af de mest internationale klassekontekster verden over. På Istituto Marangoni vil du fordybe dig i mode og lære, mens du deler oplevelser i et interessant, kulturelt forskelligartet samfund.

Placeringer

Shanghai

Address
652 Changshou Rd, Putuo, Shanghai, China
Shanghai, Shanghai, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: