Liaoning Medical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Liaoning Medical College of International Uddannelse er ansvarlig for rekruttering og styring undervisning uddannelsesinstitutioner af udenlandske studerende og fremmedsprogsundervisning, under Office of Student Tilmelding Division, International Division, Management Division studerende, akademisk division, student lejlighed management afdeling, fremmedsprog afdeling .

Siden 1997 begyndte at rekruttere universitetsstuderende, blev grundlagt i begyndelsen af ​​2004 ICES 2007 officielt skiftet navn til International kulturudveksling School of International Education, etablering af Det Internationale Institut for Uddannelse, vores skoleelever får uddannelse potente symbol stormskridt. I dag har vores skole blive en af ​​Undervisningsministeriet til at undervise bachelor klinisk medicin (på engelsk) for at studere i Kina Top 50 Medical Colleges. I de seneste år, omfanget af den øverste akademiske studerende undervisning i provinsen. International Institute of Education nu har udviklet sig til en international uddannelse base til at acceptere bachelor, masters og andre niveauer af studerende, har modtaget fra Sydkorea, Japan, Rusland, Indien, Nepal, Pakistan, Belgien, Botswana, Tanzania, Afghanistan, Uganda udenlandske studerende Congo, Bangladesh, Kasakhstan, Zambia, Myanmar, Mauritius, Nigeria, Ghana og andre lande i mere end 1.000 mennesker, studerende dækker mere end 40 lande på fem kontinenter.

Skoler udnytte muligheder internationale uddannelsesprojekter, og stræber efter at øge graden af ​​samarbejde og international indhold, til at udforske måder og former for samarbejde, udvide udenlandske universiteter og forskningsinstitutioner inden for medicinsk og sundhed uddannelse af menneskelige ressourcer, integrativ medicin og uddannelse, og aktivt det diskuterer arbejdet med udenlandske sygeplejeskole, opnå at øge den internationale udveksling og samarbejde i kvalitet. Samtidig, at vores skole opmuntre og støtte organisere international akademisk konference, deltid at ekspandere i udlandet, gæsteprofessor inviteret holdet til at holde foredrag, brug af høj kvalitet uddannelsesmæssige ressourcer og akademisk velstand akademisk atmosfære. Hertil kommer, aktiv leg bro og link studere og arbejde i udlandet alumni, niveauer og udvide udveksling og samarbejde i internationale rum.

Skole og University i USA, Storbritannien, Rusland, Australien, Japan, Spanien og andre lande til at opstille langsigtede samarbejdsforhold. Samarbejde involverer professionel pleje, ernæring og mad videnskab, offentlig forsyningsvirksomhed ledelse og klinisk medicin. Samarbejdsområder omfatter udveksling af studerende og forskere til at samarbejde om undervisning og lærerudvekslinger, videnskabelig forskning, sprogundervisning og andre aspekter.

Vores studerende kan gå for at studere i udlandet gennem internationale udvekslingsprogrammer, arbejde. På nuværende tidspunkt mere end studerende til Storbritannien, Australien læring, ikke kun adgang til et væld af uddannelsesmæssige ressourcer, at fremtiden for mere læring og arbejde lægge et solidt fundament.

Skolen har tre tilknyttede sygehuse, 27 institutter og ikke-øjeblikkelig klinisk undervisning base. Samtidig give klinisk medicin (på engelsk), oral medicin, sygepleje, farmaci, offentlige forsyningsvirksomheder ledelse, og andre professionelle bachelor og kandidatgrad i flere discipliner, samtidig tilbyder akupunktur kursus, og udvikling af den nationale kultur og traditionel medicin.

Vores skole er den første i den vestlige Liaoning kinesisk Proficiency Test (HSK) test til netværket, for at oprette testcenter for udenlandske studerende i det vestlige Liaoning s Jinzhou og HSK giver en bekvem. Internationale studerende på alle niveauer af undersøgelse af den øverste sats.

Liaoning Medical at udvide elevernes kulturel udveksling som et gennembrud, at fremme deltagelse og integration af kinesiske og udenlandske studerende i alle aspekter af kultur, kunst og sport. Internationale studerende deltage aktivt i provinsielle, kommunale og diverse aktiviteter arrangeret af skolen, Institute of International Education 's "lyse op din ungdom" Gala, kinesisk kulturel konkurrence, skolen "ungdom flyvende, Liaoning Medical synge" Kor konkurrence, Liaoning første Sports Festival og School of Medicine i 2013 Spring Festival Gala Jinzhou City og andre forestillinger store har fået ros. Berig eleverne efter skole kultur, men også øge niveauet for diversificering og internationalisering af campus kultur.

I de seneste år, skolen hyret udenlandske eksperter fra USA, Canada og andre lande 10; en række udenlandske eksperter adgang til udenlandske eksperter og Liaoning Friendship Award hædrende omtale. I 2012 udenlandske eksperter har rige muligheder for ikke-Ike Chris Li Xian vandt den første dame er min skole vandt "Liaoning Friendship Award" af udenlandske eksperter, har udenlandske eksperter markerer skolens ledelse gjort nye fremskridt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se Health BScs » Se Health Bachelor »

Kontakt
Besøgsadresse
Liaoning Medical University
NO.40,Section 3 Songpo Rd.Linghe Dist.Jinzhou

Jinzhou, Liaoning, 121001 CN