Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unikt globalt, unikt Les Roches.

VORES BAGGRUND Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College ( LRJJ ) er et privat college beliggende i Shanghai (Kina) og en gren campus på Les Roches International School of Hotel Management, i Bluche, Schweiz. Vores grundlæggende mål er at uddanne og uddanne eleverne til et allround kompetenceniveau i Hospitality Industry. Kandidater fra vores college vil have udviklet kompetencer i en bred vifte af tekniske, administrative og sociale færdigheder og dermed vise et kompetencer sæt, der er stærkt krævet på professionelt niveau. LRJJ er et dynamisk joint venture-partnerskab mellem to ledere på deres område - Les Roches, en førende uddannelsesleverandør med en historie med ekspertise og Jin Jiang International Hotels, verdens femte største hotelgruppe, der ejer og driver mere end 6000 hoteller med mere end 650.000 værelser i 60 lande. Da muligheder og behovet for talentfulde ledere fortsat vokser i hele Asien og i verden, er LRJJ enestående positioneret til at forberede fremtidige ledere for deres karriere.

Globale fremtidsudsigter Les Roches Jin Jiang er en del af et netværk af fem internationale Les Roches-campusser, der giver Global Hospitality Education i centrale internationale gæstfrihedsbrancher. Kvaliteten af vores undervisning og læseplaner er standardiseret på tværs af alle campuser, hvilket betyder, at vores studerende kan overføre til vores søster campus under deres studier eller færdiggøre deres BBA / MBA grad efter afslutningen af deres studier i Shanghai. Vores globale DNA understreges yderligere gennem utallige praktikophold gennem vores internationale partnere samt gennem campusatmosfæren med 25 nationaliteter.

INNOVATIV BENÆRING Fra at indføre de nyeste undervisningsmetoder til udvikling af nye programmer, er Les Roches forpligtet til at støtte innovative tilgange på alle sine campusser. Her i Shanghai tager vi E-læring til næste trin og giver eleverne en brugerdefineret udviklet smartphone-app, hvorigennem de kan få adgang til læringstutorials, videoer og interaktive quizzer, når de vil og hvor de er. Denne m-learning platform bygger på klasseværelset læring og hjælper vores elever med at behandle information gennem mobilteknologi. I mellemtiden sikrer vores hyppige samarbejde med gæstfrihedsbranchen, at Les Roches er i spidsen for nye trends. Vi er stolte af at banebrydende nye ideer og opfordre eleverne til at gøre det samme.

ENTREPRENEURIAL MINDSET Vi mener, at at studere gæstfrihed giver vores studerende mulighed for at lykkes i en bred vifte af brancher. Derfor er et af vores universitets mål at fremme vores iværksætteres iværksætterånd og proaktive holdning. Denne tilgang afspejles af vores studerende, der er det gennem et familieejede hotel eller deres egen opstartsvirksomhed, sigter mod at blive selvstændige. Studerende lærer at tage initiativ og blive ledere både indenfor og uden for klasseværelset. Gennem fremragende studieplaner og campusaktiviteter er Les Roches dedikeret til at udvikle iværksætterånd og give studerende mulighed for at gøre deres koncepter til virkelighed. Denne tankegang afspejles i vores alumner. Nyuddannede af Les Roches fortsætter med at lancere succesfulde virksomheder over hele verden - et udvalg af hvilke er fremvist på MadeInLesRoches.com117695_Lydia.jpg

Fuldt navn: Lydia Astari

Nationalitet: Indonesisk

Program: Diplom i International Hotel Management

Sprog: Indonesisk, Engelsk og Kinesisk

" LRJJ i LRJJ er fremragende; folk er så venlige og hjælpsomme. De fleste af eleverne i LRJJ kender hinandens; vi er som en stor familie. "117696_Elena.jpg

Fulde navn: Elena Dmitrik

Nationalitet: Russisk

Program: Bacheloruddannelse i International Hotel Management

Sprog: Russisk, Engelsk, Fransk, Tyskland og Mandarin

"Selvom Les Roches Jin Jiang er en hotel management school, forbereder den overordnede pensum kandidater til professionel succes på mange forskellige områder af hospitalsbranchen. Jeg er stærkt overbevist om, at denne viden vil give mig en perfekt platform, der starter min egen forretnings karriere og hjælper mig med at udvikle og udtrykke mig selv. "

Placeringer

Shanghai

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Address
Les Roches Jin Jiang
International Hotel Management College,
Shanghai Normal University
Feng Xian Campus,
100, Hai Si Road

201418 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefonnummer
+86 21 5712 3333

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig