Læs den officielle beskrivelse

Unikt globalt, unikt Les Roches.

VORES BAGGRUND Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College (LRJJ) er et privat college beliggende i Shanghai (Kina) og en filial campus i Les Roches International School of Hotel Management, i Bluche, Schweiz.

Vores grundlæggende mål er at uddanne og uddanne eleverne til et allsidigt kompetenceniveau i Hospitality Industry. Kandidater fra vores college vil have udviklet kompetencer i en bred vifte af tekniske, administrative og sociale færdigheder og dermed vise en skillset, der er stærkt krævet på professionelt niveau.

LRJJ er et dynamisk joint venture-partnerskab mellem to ledere på deres område - Les Roches, en førsteklasses uddannelsesleverandør med en historie med ekspertise og Jin Jiang International Hotels, verdens femte største hotelgruppe, der ejer og driver mere end 6000 hoteller med mere end 650.000 værelser i 60 lande.

Da muligheder og behovet for talentfulde ledere fortsætter med at vokse i hele Asien og i verden, er LRJJ enestående positioneret til at forberede fremtidige ledere for deres karriere.

Globale udsigter

Les Roches Jin Jiang er en del af et netværk af fem internationale Les Roches-campusser, der leverer Global Hospitality Education i centrale internationale hospitalsbrancher.

Kvaliteten af ​​vores undervisning og læseplaner er standardiseret på tværs af alle campuser, hvilket betyder, at vores studerende kan overføre til vores søster campus under deres studier eller for at afslutte deres BBA / MBA grad efter afslutningen af ​​deres studier i Shanghai.

Vores globale DNA understreges yderligere gennem utallige praktikophold gennem vores internationale partnere samt gennem campusatmosfæren med 25 + nationaliteter.

INNOVATIV BENÆRING Fra introduktion af de nyeste undervisningsmetoder til udvikling af nye programmer er Les Roches forpligtet til at støtte innovative tilgange på alle sine campusser. Her i Shanghai tager vi E-learning til næste trin og giver eleverne en brugerdefineret udviklet smartphone app, hvorigennem de kan få adgang til læringsøvelser, videoer og interaktive quizzer, når de vil og hvor de er. Denne m-learning platform bygger på klasseværelset læring og hjælper vores elever med at behandle information via mobilteknologi. I mellemtiden sikrer vores hyppige samarbejde med gæstfrihedsbranchen, at Les Roches er i spidsen for nye trends.

Vi er stolte af at banebrydende nye ideer og opfordre eleverne til at gøre det samme.

ENTREPRENEURIAL MINDSET Vi mener, at at studere gæstfrihed giver vores studerende mulighed for at lykkes i en bred vifte af brancher. Derfor er et af vores universitets mål at fremme vores elever iværksætterånd og proaktive holdning. Denne tilgang afspejles af vores elever, der, enten det er gennem et familieejet hotel eller deres egen opstartsvirksomhed, sigter mod at blive selvstændige.

Studerende lærer at tage initiativ og blive ledere både indenfor og uden for klasseværelset. Gennem fremragende studieplaner og campusaktiviteter er Les Roches dedikeret til at udvikle iværksætterånd og give studerende mulighed for at gøre deres koncepter til virkelighed.

Denne tankegang afspejles i vores alumner. Kandidater fra Les Roches fortsætter med at lancere succesfulde virksomheder over hele verden - et udvalg af hvilke er fremvist på MadeInLesRoches.com

Programmer undervist i:
Engelsk

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Address
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College, Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100, Hai Si Road
201418 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefonnummer
+86 21 5712 3333