Læs den officielle beskrivelse

Pædogogik

Lanzhou University er en af ​​de bedste universiteter i Kina med en historie på over et hundrede år.

Universitetet ligger i Lanzhou, den grafiske centrale Kina, en herlig by i ”En Belt One Road”.

Indledning

  • By Lanzhou
  • Tid etableringsret 1909
  • Skole School of International kulturudveksling, Lanzhou Universitet
  • Student nummer 449 i øjeblikket
  • Scholarship Kinesiske regering Scholarship Konfucius Instituttet Scholarship præsident Scholarship (venter på officielt svar fra universitet)
  • Transport Fra banegården: tage bus No.1 / No.110 / 3No.131 fra banegården til Lanzhou University stop, derefter gå tilbage (syd) omkring 50 meter. Fra lufthavnen: Tag lufthavnsbussen til terminalen stationen og universitetet porten er lige overfor terminalen
  • Adresse, linje 1 No.222 South Tianshui Road

Hvordan søger

  • Vært fest Student anliggender kontor School of International kulturudveksling
  • Frist for ansøgning Forårssemestret: November ~ januar hvert år (ikke indrømme degree studerende); Fall semester: Maj ~ juli hvert år (selvforsørgelse) / januar ~ marts hvert år (stipendiater)
  • Se programinformation

Om SICE

The School of International kulturudveksling blev etableret i 2002, i første omgang delte den samme kontor med Foreign Affairs Office of Lanzhou Universitet, så efter det erhvervede den uafhængige optagelse kvalifikation til internationale studerende i 2008, begyndte det at oprette sine egne kontorer.

I 2009 blev International Students Affairs Office etableret med henblik på at styre undervisningen og administration anliggender udenlandske studerende i Lanzhou University; i 2012, blev Konfucius Instituttet kontor etableret med henblik på at styre og koordinere relaterede anliggender 3 Konfucius Institutter i udlandet; i 2014, blev The Silk Road Økonomiske Bælt Forskningscenter grundlagt for at lette udveksling og samarbejde med universiteter og forskningsinstitutioner langs Silkevejen Økonomiske Bælt, og være forpligtet til opførelsen af ​​nye specialiserede "tænketank" brug for vores land til at fremme udviklingen af ​​silkevejen økonomisk bælte.

Internationalt Studerende Office, Konfucius Instituttet Office og Silk Road Økonomiske Bælt Research Center er alle tilknyttet School of International kulturudveksling.

I 2015 Lanzhou Universitet begavet vores skole med nye funktionelle formål --- at udvikle kooperative uddannelse med udenlandske universiteter. I øjeblikket har vores skole blev en funktionel afdeling, der tager ansvar for internationale studerende uddannelse, co-konstruktion af Konfucius Institutter, udvikling af nye "tænketank" for One Bælt og én vej og fremme af samarbejdet med udlandet.

Uddannelse af udenlandske studerende i Lanzhou Universitet startede i 1983, og den selvbærende program begyndt at tilmelde udenlandske studerende i 1989. I overensstemmelse med den uddannelse historie Lanzhou Universitet over 100 år og er baseret på sin dybe skolegang kapacitet, vores skole alvorligt implementeret den nationale retningslinje for internationale studerende undervisning og båret på innovativ udforskning, nu vi har gjort store fremskridt i at udvide skalaen, optimere struktur, der sikrer kvaliteten og forbedre forvaltningen. I løbet af de seneste 30 år har vores universitet rekrutteret over 4000 internationale studerende, der i øjeblikket; Der er omkring 500 tilmeldte internationale studerende på campus fra 64 lande og regioner i hele 5 kontinenter.

I lyset af den nationale retningslinje "udvide omfanget, optimering af strukturen, der sikrer kvaliteten og forbedre forvaltningen" inden for internationale studerende uddannelse, er antallet af internationale studerende og nationaliteter steget år efter år, studerende emne er flyttet fra kinesisk sprogstuderende til bachelorer, kandidater af kandidatgrad og doktorgrad.

Nu har vi et fakultet af 28 lærere, blandt hvilke, antallet af kinesiske sproglærere er 17 og ledende medarbejdere er 11. Vi har dannet en mekanisme for internationale studerende uddannelse, som har lignende vægt på undervisning, forskning og ledelse, og dannede et gunstigt miljø, hvor vi deler den samme aspiration og gøre vores eget bidrag til vores skole, på denne måde, vi skabte også en platform for udveksling og samarbejde for Lanzhou Universitet med ydersiden.

Vores skole understreger altid på den kulturelle dyrkning af internationale studerende og indførelsen og udbredelsen af ​​kinesisk kultur. Ud over de forskellige niveauer af kinesisk sprogundervisning, åbnede vi også diverse kurser spænder fra kinesisk kultur, kampsport, kalligrafi og maleri, kinesisk klassiske digte påskønnelse, keramisk oplevelse, Peking opera introduktion og papir-cut kunst, i mellemtiden, vi har organiseret og iværksat forskellige aktiviteter for internationale studerende, for eksempel, kinesisk Bridge Contest, Bo i Kina, Oplev Kina, kulturfestivaler af internationale studerende og så videre. På nuværende tidspunkt har vi dyrket en masse gode internationale studerende.

Imod den nye tid tidevandet, med den strategiske opfattelse af One Bælt og én vej, vil vores skole fortsætte med at udføre på ansvaret for at fremme den pædagogiske åbning i lydighed mod vores skole mottoet "Absorberende og mangfoldighed; Exchange og integration" for at fremme Karakteristisk Konfucius Instituttet Byggeri og uddannelsesmæssige samarbejde med udlandet og til at danne en platform for Konfucius Instituttet udvikling og internationale studerende undervisning. Vi vil fortsætte med at gøre større bidrag til at øge internationaliseringen niveau af vores universitet og udenlandske kommunikation og samarbejde i det vestlige Kina. (Bemærk: Alle data efter jul. 2016)

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Lanzhou University

Lanzhou University er rangeret blandt Kinas førende universiteter for både mængden og kvaliteten af ​​dens kandidatuddannelser. Morethan to hundrede akademiske majors er ... [+]

Kandidatuddannelser Lanzhou University er rangeret blandt Kinas førende universiteter for både mængden og kvaliteten af ​​dens kandidatuddannelser. Morethan to hundrede akademiske majors er etableret i 28 gymnasier. Med programmet længde på 2-3 akademiske år, kandidatuddannelser er offeredin kinesisk generelt, mens nogle engelsksprogede programmer er også available.Graduates opfylder alle grad krav vil blive tildelt den kandidatgrad.

Klik her at finde den kandidatuddannelser List 2017. Ansøgere opfordres til at kontakte deres potentielle vejledere inden påføring. (Klik her for at finde hjemmesider gymnasier / afdelinger) og forventes at vedlægge i deres ansøgning pakke med Formular til provisoriske Accept af International Student ved LZU professor (klik her for at hjemmesiden). ... [-]

Kina Lanzhou
September 2019
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk