Peking University HSBC Business School (PHBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I mere end 100 år har Peking University været en eliteinstitution for læring, anerkendt internationalt som et af Kinas førende centre for akademisk ekspertise. Grundlagt i 2004, som Peking University Shenzhen Graduate School of Business, blev skolen omdøbt til Peking University HSBC Business School (PHBS) i august 2008.

PHBS søger ikke kun at bygge videre på Peking Universitets inspirerende traditioner og at bringe dens historiske tilstedeværelse til landets syd og udlandet, men også at udvikle sit eget omdømme som en international leder inden for erhvervsuddannelse.

PHBS-20190918-25" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135857_SEEN-PHBS-20190918-25.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-25" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

universitetsområder

Med sin hovedcampus beliggende i den blomstrende iværksætterby Shenzhen, Kina og umiddelbart ved siden af det økonomiske centrum i Hong Kong, ligger handelsskolen i hjertet af et af verdens mest lovende storbyområder. Få andre regioner i Kina tilbyder en mere passende ramme for en institution, der er bestemt til at blive dette lands vigtigste kandidathøjskole. Desuden har PHBS taget et dristigt skridt med internationalisering som mål ved at åbne et nyt campus i Boar's Hill, England , tre mil syd for Oxford City.

programmer

I øjeblikket tilbyder PHBS 3 MA-programmer (Management, Finance and Economics) på sin Shenzhen-campus og 2 MA UK-China-programmer (Finance and Management), hvor studerende tilbringer det første år af deres kandidatuddannelser på UK Campus, og deres andet år på Shenzhen Campus i Kina sammen med kinesiske jævnaldrende og i et miljø med tværkulturel dialog.

PHBS-20190918-30" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135858_SEEN-PHBS-20190918-30.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-30" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

læreplanerne

Programmets læseplaner undervises alle på engelsk og fokuserer på en dybdegående faglæring, med kurser, der inkluderer både et globalt fokus og et kinesisk perspektiv. Studerende får ikke kun en dyb forståelse af den kinesiske kultur, men de har også en dybere forståelse af at drive forretning i Kina, gøre dem mere konkurrencedygtige på jobmarkedet og finde muligheder for at åbne en virksomhed i dette dynamiske land. Desuden PHBS UK og Kina grænseoverskridende programmer er en fantastisk mulighed for studerende til, ikke kun har specialiseret uddannelse og tværfagligt kurser, men også en multi-land erfaring og dybdegående tværkulturel eksponering.

Fakultet og forskningscentre

Med over 80 internationale fakultetsmedlemmer med ph.d.-grader fra topuniversiteter overalt i verden og alle forpligtet til at uddanne PHBS 'studerende til at være ledere inden for deres områder, fortsætter PHBS med at tjene sit ry som en institution for akademisk ekspertise og frihed. Desuden er PHBS i øjeblikket bestilt med 10 forskningscentre , såsom marketingteori, lederskab, iværksætteri, forretningsmodeller, risikostyring og finansiel forskning. Derudover er Nobelprisen i økonomi-vinder, professor Thomas Sargent, sluttet sig til PHBS at udføre forskning som leder af "Sargent Institut for Kvantitativ Økonomi og Finansiering." Også den kendte kinesiske økonom, professor Fan Han sluttede sig til PHBS som leder af "Research Institute of Marine Silk Road" med forskning, der fokuserer på Kinas nyeste initiativ, "One Belt One Road".

Med udgangspunkt i dets urokkelige engagement i topkvalitet er PKU HSBC Business School unik blandt sine kolleger i sin forpligtelse til at udvikle kandidater, der er fremragende trænet, tosprogede og kulturelt opmærksomme. Kort sagt, vores mission er at give vores kandidater den type uddannelse, der vil forberede dem til at indtage deres plads som ledere på deres felt i Kina og over hele verden.

For mere information, besøg vores hjemmeside her

PHBS-20190918-26" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135856_SEEN-PHBS-20190918-26.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-26" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Placeringer

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Address
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited