Peking University School of Transnational Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Peking University School of Transnational Law

Peking University

Sted

STL er beliggende i den sydlige by Shenzhen. En hurtigt voksende metropol på 12 millioner mennesker, har Shenzhen været støt stigende siden det blev etableret som Kina ' s første særlige økonomiske zone i 1979. Nu, Shenzhen er ikke kun et vigtigt knudepunkt for Kina ' s mest folkerige provins, Guangdong , men også markedsleder inden for hele Kina og et unikt område, hvor verdens ' store juridiske systemer fusionerer og påvirker grænseoverskridende adfærd. Byen er en lodestar for bioteknologi, logistik og nye energibrancher, og topfirmaer som Huawei og Tencent er her baseret. På verdenscenen har Shenzhen også markeret sig; i 2008 blev det navngivet UNESCO City of Design, og i 2011 var det vært for den 26. Sommer Universiade .

Med sin unikke geografiske placering, innovative ånd og avancerede udsigter er Shenzhen gradvist blevet en avanceret by, der forbinder med verden.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-sh Shenzhen-model-city

Studerende, fakultet og karriere

Cutting-Edge Curriculum

119054_DJI_0118.JPG

Placeringer

Shenzhen

Peking University School of Transnational Law

Address
Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town
Xili, Nanshan District

518055 Shenzhen, Guangdong, Kina
Telefonnummer
86 (755) 2603 2287

Programmer

Denne skole tilbyder også: