Peking University School of Transnational Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om STL

Peking University School of Transnational Law (“STL”) er unik i Kina og unik i verden og tilbyder en amerikansk JD-grad fuldstændigt på engelsk sammen med en kinesisk JM-grad. Begge læseplaner er rige på kurser med vægt på tværnational lov og praksis, kinesisk lov og juridiske traditioner og andre banebrydende kurser designet til at udruste STL-kandidater fra alle nationaliteter til lederskab i det 21. århundrede.119053_DJI_0182.JPG

Peking University

Peking Universitetet ("PKU") er et af de mest fremtrædende forskningsuniversiteter i verden. Tiden for Videregående Uddannelse har udpeget PKU som nummer 1-universitet i Kina, nummer 1-universitetet i alle BRIC-nationer, nummer 2-universitetet i hele Asien og det 27. akademisk anerkendte universitet i verden.

Studerende, Fakultet og Karriere

Ledende studerende fra hele verden konkurrerer om optagelse til STL. Lovenskolens multinationale fakultet omfatter verdenskendte forskere og praktikere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL kandidater er meget efterspurgte til stillinger hos førende multinationale advokatfirmaer og virksomheder, der fører kinesiske advokatfirmaer og virksomheder, store SOE'er og førende internationale ngo'er.

Cutting-Edge Curriculum

STLs underskrift JD / JM dual degree program er fire år lang. JD-læseplanen, som udelukkende læres på engelsk, ligner indholdet af JD-læseplanerne for de bedste amerikanske lovskoler med yderligere dybde i kinesisk juridisk historie og lov. JM-læseplanen indeholder kerne-kinesiske lovkurser og læres stort set på kinesisk. De fleste kinesiske studerende tilmelder sig i STLs to-gradige JD / JM-program; De fleste internationale studerende indgår i STLs treårige JD-program. Begge læseplaner lægger vægt på lawyering færdigheder og viden til det 21. århundrede: (i) tværnational lovgivning og praksis, (ii) tværkulturel kompetence, og (iii) advokaters faglige ansvar i disse sammenhænge. Ingen lovskole overhovedet bedre udstyrer kandidater til den private sektor, den offentlige sektor eller offentligt interesseret lovligt arbejde i Kina, USA, Det Forenede Kongerige eller British Commonwealth nationer.

Programmet består af mindst tre fjerdedele af fuldtidsstudiet i bopæl og et andet år for praktikophold, videreuddannelse eller forskningsprojekter efter eget valg. Selv om graden er tildelt i slutningen af ​​to år, er det muligt for bopæl at blive afsluttet efter en.119054_DJI_0118.JPG

Internationale uddannelsesmuligheder

STL-oplevelsen er iboende multinationale og tværkulturelle, uden at have forladt PKUs smukke Shenzhen Graduate School Campus. Samtidig har STL-studerende flere muligheder for at studere i udlandet på førende lovskoler over hele verden, som PKU og STL nyder udveksling af relationer til.

Globale ledere

STL-kandidater kommer fra deres studieår som advokater, der er unikt udstyret til ledelse i nutidens sammenkoblede verden, med dyb viden og forståelse af kinesisk og vestlig lov og juridiske traditioner og med de praktiske færdigheder, der er nødvendige for tværkulturel succes. Peking University School of Transnational Law (STL) tilbyder en Juris Doctor (JD) -grad i henhold til et tre-årigt fuldtidsprogram baseret på et JD-læseplan, der kan sammenlignes med det, der tilbydes i USA. Undervisningssprog er engelsk. Programmet inkluderer også et valgfrit fjerdeårs kursus, der er afsat til en undersøgelse af kinesisk lov, med undervisning i mandarin-kinesisk. Kurser i kinesisk lov er hovedsageligt åbne for studerende fra det kinesiske fastland eller som har den fornødne mandarin-evne. Begge læseplaner lægger vægt på lovgivningskompetencer og viden for det 21. århundrede: (i) tværnational lov og praksis, (ii) tværkulturel kompetence og (iii) advokaternes faglige ansvar i disse sammenhænge. Ingen advokatskoler overalt bedre udstyrer kandidater til den private sektor, den offentlige sektor eller det juridiske arbejde af almen interesse i Kina, USA, Det Forenede Kongerige eller det britiske samveldes nationer.

119052_DJI_0048-1.jpg

Placeringer

Shenzhen

Peking University School of Transnational Law

Address
Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town
Xili, Nanshan District

518055 Shenzhen, Guangdong, Kina
Telefonnummer
86 (755) 2603 2287

Programmer

Denne skole tilbyder også: